Privatni vrtići

Privatni vrtići Beograd

- SVI PRIVATNI VRTICI i AKREDITOVANE PREDŠKOLSKE USTANOVE U BEOGRADU NA JEDNOJ LOKACIJI! - UPIS U VRTIĆ UZ SUBVENCIJU!
- CENE, PREZENTACIJE i POZITIVNA ISKUSTVA U PRIVATNIM VRTIĆIMA!

Vrtić Mala Fabrika Mašte logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA, PRIVATNI VRTIĆ, PRIVATNE JASLICE, PRIVATNO PREDŠKOLSKO - MALA FABRIKA MAŠTE NALAZI SE NA 3 LOKACIJE MALA FABRIKA MAŠTE NA VOŽDOVCU Objekat „Mala fabrika mašte-Voždovac“ je ušuškan u najlepšem delu Voždovca (Kirila Savića 7), u bajkovitoj vili od 600m². Kuća je okružena velikim i lepo uređenim dvorištem od 4 ara, u kojem je smešten prostor za igru i učenje, a u jednom njegovom delu nalazi se i „Etno kutak“ koji deci dočarava trenutke domaćinskog života. Ceo prostor je organizovan po uzrasnim grupama, od jaslenog dela, koji obuhvata veliki prostor za boravak i zaseban prostor za odmor, preko nivoa za stariju decu, sale za zajedničke (grupne) aktivnosti, pa sve do trpezarije. MALA FABRIKA MAŠTE NA VRAČARU Naš drugi objekat „Mala fabrika mašte-Vračar“ nalazi se u jednoj od najlepših ulica na Vračaru (Topolska 9), u novoj i modernoj kući od 450m². Kuća je okružena uređenim dvorištem od 1 ara, u kojem je smešten prostor za igru i učenje dece vrtićkog uzrasta, a u jednom njegovom delu nalazi se i prostor isključivo namenjen deci jaslenog uzrasta. Kompletan prostor je organizovan po uzrasnim grupama, od jaslenog dela, koji obuhvata veliki prostor za boravak i zaseban prostor za odmor, preko nivoa za stariju decu, sale za zajedničke (grupne) aktivnosti, pa sve do trpezarije. MALA FABRIKA MAŠTE NEIMAR - U ULICI GENERALA RAJEVSKOG 3 Mala fabrika mašte – Neimar – vrtić na novoj lokaciji u ulici Generala Rajevskog 3. Objekat je u neposrednoj blizini ulica Maksima Gorkog i Južnog bulevara. Vrtić je smešten u prostranoj kući od 400m2 i ima predivno uređeno dvorište. Sobe su prostrane i svetle. Vrtić je opremljen edukativnim i materijalom za igru, a sve je prilagođeno srećnom i bezbrižnom odrastanju.

Studio za decu Zmaj

Studio za decu Zmaj logo
Beograd, Vračar, Hadži Ruvimova 21 011 3448333 |
062 1578522 |
Studio za decu Zmaj logo
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA "VRTIĆ STUDIO ZMAJ". Studio za decu zmaj postoji od 1994. godine. Ponosni smo što je preko 600 mališana prošlo kroz našu ustanovu i što su u školi kasnije ostvarivali odlične uspehe. ZMAJ 1 - VRTIĆ - Stojana Novakovića 18, Palilula Studio za decu Zmaj - Zmaj 1 je privatna predškolska ustanova locirana na Paliluli, u mirnoj ulici. Vrtić Zmaj smešten je u kući sa lepim dvorištem. Sobe u vrtiću su prostrane i svetle, a čitav prostor je uređen tako da bude bezbedan za decu. Opremljeni smo materijalima i igračkama koje u potpunosti zadovoljavaju naše potrebe kako bismo sprovodili kvalitetan program rada sa najmlađima. U vrtiću Zmaj sa decom svakodnevno rade: vaspitači, logopedi, medicinske sestre, pedagog i ostali stručni saradnici. Predškolska ustanova Zmaj je akreditovana od strane Ministarstva još od 2008. godine. Privatni vrtići Beograd privatni vrtici CENTRI INTERESOVANJA U PREDŠKOLSKOJ USTANOVI ZMAJ Vrtić Zmaj je zasnovao svoju koncepciju rada tako što smo dnevne aktivnosti i sadržaje podelili po centrima interesovanja. U Zmaju imamo sledeće centre interesovanja: Jezički Bibloteka Muzički Likovni Naučni Centar saobraćaja Dramski i Centar konstruktora ZDRAVA ISHRANA U vrtiću Zmaj deca dobijaju obroke pripremljene od najkvalitetnijih svežih namirnica. Deca u vrtiću imaju doručak , dve užine i ručak (na celodnevnom boravku). Više od dve decenije rada sa decom dalo nam je neprocenjivo iskustvo koje smo spojili sa stručnošću i ljubavlju i kreirali programe rada po meri deteta. U fokusu nam je dete kao centar vaspitno obrazovnog procesa, individualni i holistički pristup.

Vrtić Koloseum

Vrtić Koloseum logo
Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 125g 011 3820664 |
063 208919 |
Vrtić Koloseum logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KOLOSEUM Predškolska ustanova “Koloseum” nalazi se na Zvezdari, između Cvetkove pijace i Mirijeva. Kompletno adaptiran objekat prilagođen je za smeštaj i boravak dece uzrasta ood 1 do 7 godina. Ustanova je verifikovana, ispunjava sve zakonske propise za obavljanje delatnosti i omogućava svim roditeljima koji ispunjavaju uslove korišćenje gradske subvencije.
Privatni vrtić Dečija Palata logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. PRIVATNE JASLICE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO Mi smo Predškolska ustanova Dečija palata, koja raste i razvija se zajedno sa svojim mališanima. Planom i programom rada obuhvaćen je psiho-fizički razvoj dece, stručan i pažljivo odabran kadar koji se zalaže za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad u malim grupama. Nalazimo se u potpuno renoviranoj kući površine od oko 300 m2. Dvorište u kome je jedan otvoren a drugi deo nadkriven, pruža deci mogućnost, da cele godine deo vremena provode napolju, na vazduhu. Posedujemo učionice za predškolsko obrazovanje, sobe za igru i dodatne aktivnosti , sobu za odmor, trpezariju i kuhinju kao i toalete prilagođene deci. Objekat je opremljen različitim didaktičkim materijalima, koji odgovaraju različitim potrebama i interesovanjima naših mališana. Naš tim čine visokokvalifikovani vaspitači i stručni saradnici, koji su svoje znanje i iskustvo stekli u našoj zemlji i koji i dalje stiču, ne samo u okviru naših prostora, već i na internacionalnom nivou. U našoj ustanovi stručnom kadru pružamo plodnu i negujuću sredinu, u kojoj se primenjuje stečeno znanje i iskustvo i bordi napredak. Pružajući ljubav, osećaj pripadnosti i sigurnosti jačamo decu i osposobljavamo ih za ono što ih čeka u budućnosti. Porodična atmosfera i aktivnosti koje svakog dana radimo sa decom, omogućavaju nam da razvijamo različite dečije sposobnosti, kreativnost, maštu, samostalnost, znanje, napredak, da otkrivamo njihove skrivene potencijale. Svako dete je individua za sebe, sa različitim potrebama, različitim sposobnostima i razvojnim karakteristikama i potreban mu je takav pristup. PRIVATNE JASLICE Plan i program se osmišljava tako da se kroz aktivnosti podstiče razvoj i jačanje sposobnosti poput: - Fizički razvoj – ima za cilj podsticanje razvoja fine motorike (dodirivanje, hvatanje, ubacivanje…) kao i složenijih motoričkih radnji (ustajanje, nošenje, provlačenje, dodavanje…), podstiče razvoj spontanih aktivnosti i zadovoljava prirodne potrebe deteta za pokretom - Socijalno- emocionalni razvoj – ima za cilj podsticaj razvoja
Dečija kuća Ljubav, Vera i Nada logo
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJA LUĆA LJUBAV, VERA I NADA Montesori pedagogija se zasniva na ideji da svako dete nađe svoju ulogu u svetu koje ga okružuje, da u potpunosti razvije svoje potencijale i iskoristi ih na pravi način. Montesori pedagogija nema za cilj da kazni ili nagradi dete, već da ga podstakne da slobodno iznese svoje mišljenje bez straha da će nešto pogrešiti.

Vrtić Čarobna kućica

Beograd, Košutnjak, Filmski Grad, Pionirska 28 011 3066210 |
063 349697 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ČAROBNA KUĆICA Program rada ustanove je sačinjen tako da je skladu sa Opštim osnovama zakona o predškolskom obrazovanju i vaspitanju. Ministarstvo prosvete odobrava naš program rada za predstojeću radnu godinu svakog septembra.

Privatni vrtić Magnolija

Beograd, Vračar, Radoslava Grujića 7 011 2411740 |
011 2411856 |
PRIVATNI VRTIĆ NA VRAČARU PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO AKREDITOVANA PRED[KOLSKA USTANOVA OD STRANE MINISTARSTVA PROSVETE UPIS UZ SUBVENCIJE Vrtić Magnolija je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta. Sve što radimo u vrtiću Magnolija orijentisano je ka sveobuhvatnom razvoju mališana od najranijeg detinjstva. To postižemo putem našeg dinamičnog programa za predškolsko obrazovanje, koji sprovodi kvalifikovano osoblje, vodeći pri tom računa da potrebe svakog pojedinačnog deteta budu ispunjene. Važno nam je da deca rade zajedno jedni sa drugima kao i sa vaspitačima i razmenjuju iskustva koja im omogućavaju da postanu jaka ličnost i da vole sebe i druge. privatni vrtici vracar PROGRAM RADA U VRTIĆU MAGNOLIJA Program je sastavljen tako da pomaže deci pri učenju u svim razvojnim oblastima: Senzo-motornim – razvoj fine i krupne motorike i koordinacije Saznajno-kognitivnim – podsticanje ucenja i ovaldavanja veštinama Socio-emocionalnim – interakcija sa okolinom, vršnjacima i vaspitačima Govor i komunikacija – poboljšavanje govornih mogućosti i komunikacijskih veština. Cilj našeg programa je da obezbedi mogućnost deci predškolskog uzrasta da kroz podsticajnu sredinu i raznovrsne edukativne aktivnosti sebe izraze na kreativan način u različitim situacijama i tako postanu aktivni učesnici u sopstvenom razvoju i prema individualnim mogućnostima. U sklopu programa je i deo koji se bavi razvojem kreativnosti i interesovanja dece kroz različite aktivnosti organizacije sredine za učenje kao i kroz saradnju sa lokalnom zajednicom u šta ulaze posete muzejima, pozorištima, sportskim centrima i ostalim aktivnostima primerenim deci. BEZBEDNOST DECE U VRTIĆU MAGNOLIJA Vrtić Magnolija strogo vodi računa o sigurnosti Vaše dece. U tu svrhu obezbedili smo objekat sa više sistema tehničke zaštite kao i fizičkom zaštitom (čuvar, kontola posetilaca kao i striktna kontrola preuzimanja dece). Unutar objekta sva oprema i nameštaj ručno su napravljeni od eko materijala sa

Privatni vrtić Naš Vrtić

Privatni vrtić Naš Vrtić logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Rajka Mitića 14 011 4096658 |
011 4096685 |
Privatni vrtić Naš Vrtić logo
VRTIĆ NA DEDINJU VRTIĆ NA VRAČARU JASLICE PREDŠKOLSKO AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA DEDINJU UPIS UZ SUBVENCIJE Dedinje PREDŠKOLSKA USTANOVA NAŠ VRTIĆ Predškolska ustanova 'Naš vrtić' je privatni vrtić na teritoriji grada Beograda. Osnovani smo 2016. godine ali ljudi koji su ogledalo ustanove imaju dugogodišnje iskustvo rada sa decom. Vrtić prema raspoloživim kapacitetima, lokaciji, stručnosti vaspitno - obrazovnog osoblja, opremljenosti igrovnim i didaktičkim materijalima i ponudom različitih sadržaja i programa, a prema standardima kvaliteta rada, zadovoljava potrebe za prijem dece predškolskog uzrasta (jasle uzrasta od 10 meseci do tri godine i vrtić od tri godine do polaska u školu), osigurava bezbednost i kvalitetnu realizaciju vaspitno - obrazovnog rada i izlazi u susret potrebama dece i porodice. 'Naš vrtić' je mesto za igru, istraživanje i učenje. To je mesto gde deca srećno odrastaju, grade iluzije, sopstvene i autentične ideje. Uče da vrednuju, izražavaju, stvaraju, putuju, povezuju, zaključuju i kreiraju. Predškolske ustanove 'Naš vrtić' je verifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i delatnost se obavlja po Zakonu o predškolskom obrazovanju i vaspitanju. Dođite kod nas i otkrijte čarobni svet mašte i uverite se da je u tom svetu sve moguće! Vračar USLUGE Predškolska ustanova Naš vrtić ima širok dijapazon usluga koje se nude Vašim i našim mališanima. Osim osnovnih usluga, a to su poludnevni boravak (od 7-13h i od 12-18h) i celodnevni boravak deteta, u svom paketu ponude imamo i mnoge druge aktivnosti (različite školice sporta, školica jezika, boravak dece neradnim danima, noćenje dece u vrtiću, logoped, stomatolog, i mnoge druge aktivnosti) PROGRAMI RADA U VRTIĆU NAŠ VRTIĆ JEŽIĆI (12-18 meseci) ZVEZDICE (18-36 meseci) SLONČE (3- pripremnog predškolskog programa) PANDA (pripremni predškolski program) JASLICE JEŽIĆI - Program nege i vaspitno-obrazovnog rada sa decom od 12-18 meseci Nega i vaspitno-obrazovni rad sa decom jaslenog uzrasta podrazumeva održavanje higijene,

Kuća Mašte privatan vrtić i jaslice

Kuća Mašte privatan vrtić i jaslice logo
Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Generala Mihajla Nedeljkovića 153 011 3177499 |
063 378761 |
Kuća Mašte privatan vrtić i jaslice logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. VERIFIKOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA DNEVNI i POLUDNEVNI BORAVAK TRP METOD UČENjA NTC SISTEM UČENjA MONTESORI PROGRAM RADIONICE t Dragi roditelji, Nalazimo se na Bežanijskoj kosi u prelepoj kući sa dvorištem za igru. Želimo da naš vrtić bude najvažniji deo društvenog vaspitanja dece, prvo maštanje koje se pamti i voli, da stasaju u savremene princeze i prinčeve, da kroz igru odrastaju i uče. Program rada sastavljen je u saradnji sa vaspitačima i pedagozima, na osnovu smernica koje preporučuju NTC SISTEM UČENJA koji primenjuje MENSA, Ministarstvo prosvete Srbije, Montesori škola i deklaracija UN-a, kojima kroz brojne aktivnosti i radionice pozitivno podstičemo razvoj dečije kreativnosti i intelekta. Osnovni dnevni i poludnevni boravak dece obuhvata: - Boravak u stimulativnoj sredini prilagođenoj deci pod nadzorom stručnog osoblja; pedijatrijska sestra, vaspitači, logoped - Stručni saradnici: pedagozi, profesori, pedijatri, psiholozi - Rad u malim grupama; Individualni i grupni rad sa decom - Rad na osamostaljivanju dece (samoposluživanje, uspostavljanje higijenskih navika, radne navike, podsticanje samopouzdanja i sl.) - Unapređenje psiho- motornih sposobnosti kod dece - Razvijanje kreativnosti dece putem didaktičkih igara i radionica - Rad na sticanju novih znanja i veština - Rad na razvoju govora (artikulacija, rečnik,, knjiga, recitacije i sl.) - Početno opismenjivanje i priprema dece za odlazak u školu - Umetničko-kreativne radionice - Dijagnostikovanje smetnji u govoru i kroz individualni i grupni rad sa logopedom - Organizovanje jednodnevnih izleta, rekreativnih nastava, upoznavanje sa raznim zanimanjima i sl. - Rad sa roditeljima - Sistematski pedijatrijski i stomatološki pregledi - Kontinuirano praćenje i snimanje interesovanja i potreba dece JASLICE Polazak u jasle predstavlja značajnu prekretnicu u životu deteta i njegove porodice jer je to prvi korak u osamostaljavanju deteta, prvi susret sa njegovim „obavezama“ koja je boravak u kolektivu sa njegovim vršnjacima.

Vrtić Vivak

Vrtić Vivak logo
Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 14 064 1872404
Vrtić Vivak logo
PRIVATNI VRTIĆI - VIVAK Privatni Vrtić Vivak se nalazi u ulici Kneza Miloša na teritoriji opštine Voždovac i radi od 2002.godine. Sa namerom da deci pružimo što bolje uslove za odrastanje i što veće mogućnosti za sticanje novih iskustava, vrtić smo 01.09.2006. preselili u komfornu i osvetljenu kuću od 300 m2 koja se nalazi u najlepšem delu opštine.
Predškolska ustanova Veselo Dvorištance logo
PRIVATNI VRTIĆI - VESELO DVORIŠTANCE Veselo Dvorištance je akreditovana predškolska ustanova. Dobrodošli na našu prezentaciju! Nalazimo se na Banovom brdu u ulici Blagoja Parovića broj 117a. U vrtiću Veselo Dvorištance cilj nam je da deca provedu srećno detinjstvo i da zajedno odrastaju okruženi smehom, igrom i ljubavlju. Vrtić je smešten u prostranoj kući na dva nivoa koja je maštovito uređena po meri deteta. Deca borave u toploj i sigurnoj atmosferi. Imamo i lepo dvorištance po kome naša predškolska ustanova i nosi ime.
Privatni vrtić Izvrnuta Torta logo
AKREDITOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA NOVOM BEOGRADU - IZVRNUTA TORTA PRIVATNI VRTIĆ IZVRNUTA TORTA PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO Privatni vrtić „Izvrnuta torta” je akreditovana privatna predškolska ustanova. Na Novom Beogradu u potpuno adaptiranom prostoru čiji je svaki kutak prilagođen deci i njihovom srećnom odrastanju. Vrtić „Izvrnuta torta” okružen je zelenilom i iz samog objekta direktno izlazimo u park. „Izvrnuta torta” je privatni vrtić koji podstiče želju za igrom i druženjem, učenjem i sticanjem znanja, istraživanjem i otkrivanjem sveta oko nas. Ciljevi našeg programa su usmereni ka razvoju funkcionalnog znanja kod dece. Kreativnost, stvaranje, lepo izražavanje, kritičko mišljenje – sve se to razvija kroz igru, jer je učenje kroz igru prirodan i efikasan način usvajanja novih znanja kod dece. STAROSNE GRUPE U VRTIĆU „IZVRNUTA TORTA”: JASLICE – od navršenih 10 meeci VRTIĆ – od 3 do 6 godina PREDŠKOLSKO – obavezan pripremni predškolski program privatni vrtici novi beograd OSNOVNI PAKET USLUGA Boravak deteta može biti celodnevni ili poludnevni. Osnovni paket uključuje ishranu dece: doručak, voćna užina, ručak, popodnevna užina (broj obroka zavisi od toga da li je dete na celodnevnom ili poludnevnom boravku). Redovne sportske aktivnosti Kreativne radionice : likovna, muzička, lep govor i ponašanje, matematička, upoznavanje sveta oko nas. PAKET DODATNIH USLUGA Razvojne sportske aktivnosti, plivanje, ples, balet Gluma Individualni ili grupni časovi stranih jezika po izboru Povremena tematska noćenja u vrtiću Izleti van grada i u gradu Saradnici koji kontinuirano nadgledaju razvoj i napredak dece, ali i koordiniraju rad naših vaspitača i stručnih saradnika su pedagog i psiholog. Pored toga, u skladu sa individualnim potrebama dece, omogućen je i rad sa logopedom ili defektologom. Deca su pod redovnim lekarskim nadzorom našeg pedijatra, stomatologa i fizijatra (po potrebi oftalmologa i drugih lekara specijalista). DNEVNI RASPORED 7.00 – 9.00 prijem dece 8.30 – 9.00 doručak 9.00 – 10.45 usmerene aktivnosti
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALA OAZA Vrtić Mala Oaza se nalazi u starom jezgru Zemuna, u predivnom mirnom ambijentu objekta od 1400 kvadrata, namenski građenoj da zadovolji sve uslove i standarde za rad predškolske ustanove. Ponosni smo na naše jako lepo dvorište u kojem sa našim drugarima svakodnevno uživamo u brojnim avanturama, igrama i aktivnostima. Samo aktivno dete, dete koje provodi puno vremena napolju, na svežem vazduhu, u šetnji, igri ili fizičkim aktivnostima, spremno je da primi nova znanja i veštine.
Privatna predškolska ustanova ABC Junior logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. VRTIĆ JASLICE PREDŠKOLSKO ENGLESKI VRTIĆ ZEMUN. Privatna predškolska ustanova "ABC JUNIOR" osnovana je 2002.godine u početku kao dečji vrtić, a od 2007. godine, u skladu sa zakonskim promenama, verifikovana od strane Ministarstva prosvete i sporta kao Predškolska ustanova. U svom sastavu ima dve radne jedinice, sa istim načinom poslovanja i programom rada. Stručni tim sačinjavaju vaspitači stručni spoljni saradnici lekar domaćice koordinator direktor Deca u toku celodnevnog boravka imaju obezbeđenu ishranu, edukaciju, boravak na otvorenom i, po potrebi, spavanje. Deca su raspoređena po uzrastnim grupama, i svaka grupa ima svog vaspitača i saradnike za muziku, ples i strani jezik. Kao prioritet ustanove postavili smo blagost u komunikaciji, toleranciji, razumevanje i poštovanje dečjih individualnosti. Sve aktivnosti se sprovode u cilju pružanja kvalitetnog obrazovanja i vaspitanja koje osigurava sticanje jezičke, matematičke, naučne, umetničke, kulturne, ekološke, zdravstvene i informativne pismenosti, u skladu sa programom odobrenim od strane Ministarstva prosvete i sporta. RADNO VREME 07.30 -17.30h

Vrtić Avantura

Vrtić Avantura logo
Beograd, Voždovac, Pazinska 16a 066 8888889
Vrtić Avantura logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ AVANTURA AKCIJA--Svako ko se upiše u septembru u našu novu Avanturu u Admirala Geprata 10, ostvaruje 20% popust tokom cele godine.

Privatni vrtić Loptica

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 83 065 2165951
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ LOPTICA Predškolska ustanova koncipirana je kao prijatno okruženje, prilagođeno deci uzrasta od 6 meseci do 7 godina. Svake godine formiraju se grupe, dovoljno velike kako bi se podstakla društvenost deteta, ali opet optimalne kako bi pedijatrijske sestre i vaspitači mogli da posvete podjednaku pažnju svakom mališanu.

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Senjak, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
PRIVATNI VRTIĆI - DEUTCHE SCHULE BELGRAD Grupa Leptirića je grupa najstarije dece, koja bi sledeće školske godine trebalo da krenu u predškolsko. Grupu Pčelice čine deca bez znanja nemačkog jezika. U grupi je osmoro dece uzrasta od 4 do 5 godina, koja bi sledeće školske godine takođe trebalo da pređu u predškolsko. Za vreme usmerene aktivnosti (30 – 45 min) svako dete kroz pevanje, podsticnje i razgovor još intenzivnije i individualnije usvaja jezik. Grupa Mravići se sastoji od 8 dece uzrasta od 3,5 do 4,5 godine. To je mešovita starosna grupa dece sa osnovnim znanjem nemačkog jezika. Bubamarice trenutno čini 8 dece starosti od 3 do 4 godine. Ovo su deca srednje uzrasne grupe. Tokom usmerene aktivnosti bubamarice se nalaze u svojoj učionici, gde kroz sadržaje prilagođene njihovom uzrastu pevaju, pričaju priče i igraju igre na različite teme. Na taj način uče i usavršavaju nemački jezik. Vrapčiće čine najmlađa deca uzrasta od 2,5 do 3,5 godine. Vrtić je njihov prvi susret sa drugim okruženjem koje nije porodica. Vrapčići trenutno broje 6 dece. U ovoj grupi se prevashodno igra, peva i pleše.

International Preschool Belgrade

International Preschool Belgrade logo
Beograd, Sopot, Naselje Trešnja 062 1529383
International Preschool Belgrade logo
PRIVATNI VRTIĆI - VILLAGE PRESCHOOL Welcome to Play Learn Grown, International Preschool Belgrade, the place where your children can grow, learn and play in an environment that is both safe and structured. Our school’s mission is to offer your child the most comprehensive learning experience possible in a safe and warm learning environment.
Predškolska ustanova, vrtić i jasle Čudesno carstvo logo
PRIVATNE JASLE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA Privatni vrtić u Zemunu – privatna predškolska ustanova Čudesno carstvo nalazi se u lepo opremljenoj kući sa dvorištem i igraonicom. Ambijent odiše toplinom, a opremljen je u skladu sa svim bezbednosnim merilima. Vrtić postoji od 2016. godine a osnovala ga je stručna osoba sa više od petnaest godina radnog iskustva sa najmlađima. Idemo na letovanje i na zimovanje zajedno! Rekreativna nastava organizuje se dva puta godišnje, a često idemo na veoma interesantne izlete po gradu i u okolini. UČENjE STRANIH JEZIKA: ENGLESKI i FRANCUSKI MUZIČJI I LIKOVNO STVARALAČKE RADIONICE SPORTOVI, KOREKTIVNA GIMNASTIKA, PLES I AIKIDO Dete u vrtiću dobija sve što mu je potrebno u toku dana. U vrtiću će imati potpuno ispunjen dan, a vi ne morate da brinete da posle treba da ga vodite na neku sportsku aktivnost ili učenje jezika, već samo da uživate s njim u onome što najviše zajedno volite da radite. JASLICE U VRTIĆU ČUDESNO CARSTVO Poštujemo zdravi dnevni ritam deteta koji podrazumeva redovnu zdravu ishranu, spavanje, igranje, boravak na vazduhu. Zadovoljavanje prirodne dečije radoznalosti i potrebe za otkrivanjem važno je od najranijeg doba kako bi dete raslo u zdravoj sredini gde se razvija. Jaslena grupa je za decu od godinu dana do 2 i po godine starosti. VRTIĆ I PREDŠKOLSKO U vrtiću Čudesno carstvo Vaše dete ćemo i pripremiti za polazak u školu. Dete će u okviru predškolskog programa steći naviku da radi domaće, upoznaće se sa osnovnim pojmovima sveta oko nas , matematičkim pojmovima i naučiće kako izgledaju i kako se pišu slova azbuke. Koristimo program Kreativnog centra koji jedan od najboljih za pripremu za prvi razred. UČENJE STRANIH JEZIKA U VRTIĆU Odlično znamo koliko je važno učenje stranog jezika od malih nogu kada je deci veoma lako i prirodno da u sredini koja

Privatni vrtić Puž

Privatni vrtić Puž logo
Beograd, Banjica, Bulevar oslobođenja 142-144 011 2665461 |
011 3907244 |
Privatni vrtić Puž logo
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE ŠKOLA BALETA Predškolska ustanova Puž osnovana je 1999. godine. U prijatnom i toplom ambijentu vrtića "Puž" Vaše dete će kroz igru steći samostalnost i sigurnost: učiće da govori engleski jezik, da pleše, peva, crta, glumi; radiće vežbe za pravilan razvoj i korekciju stopala i kičmenog stuba. U vrtiću Puž postoje: - dramska radionica koju vodi profesionalni glumac - ples drži instruktor plesnog kluba "Vračar" - muzička radionica koju vodi profesor muzike - imamo stalni nadzor pedijatra logopeda - karate u sklopu vrtića - deci su obezbeđeni svi obroci: doručak, ručak i dve užine - redovno posećujemo ustanove kulture (filharmoniju, pozorište, bioskop, muzeje) - redovno organizujemo odlazak na rekreativnu - redovni smo posetioci banjičke šume, koja nam je blizu, jer znamo važnost svežeg vazduha! PRIVATNE JASLICE Uzrast dece od 2 do 3 godine. PRIVATNI VRTIĆ i PRIVATNO PREDŠKOLSKO Uzrast dece od 3 do 6 godina. Pripremni predškolski program: da predškolsci budu spremni za polazak u prvi razred. ŠKOLICA BALETA Pozivamo male i velike princeze od 3 - 13 godina da dođu i naprave svoje prve baletske korake u Baletskom studiju Puž koji vodi profesorka baleta i član Narodnog pozorišta. Osim baletskih koraka naučićete kako da lepo hodate, steći ćete pravilno držanje, gracioznost i muzikalnost, radićete vežbe prevencije i korekcije stopala i kičmenog stuba. A mame, tate, bake i deke moći će da uživaju u predstavama svoje mezimice. Dođite da se družimo !

Privatni vrtić M&M Elefantino

Beograd, Novi Beograd, Nehruova 51 063 274636
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNI VRTIĆ M&M ELEFANTINO Naš vrtić se nalazi na 3 lokacije - Novi Beograd - Nehruova 51, Medak - Cedomilja Mitrovića 22, Pančićeva BB - Dorćol. Više od 16 godina radimo sa mališanima koje inspirišemo na kreativnost, timski rad & dobrotu - koja se krije u srcu svih mališana u našem vrtiću.,Stotine dece je u školu krenulo iz našeg vrtića. I ta brojka raste, iz godine u godinu. Stižemo još malo i do "hiljade" mališana.

Step by Step - vrtić na engleskom jeziku

Step by Step - vrtić na engleskom jeziku logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar dr. Zorana Đinđića 87 011 3017790 |
066 5162516 |
Step by Step - vrtić na engleskom jeziku logo
PRIVATNI VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO Step by Step je vrtić na engleskom za decu uzrasta od 1-7 godina. Mi smo privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U vrtiću Step by Step komunikacija se vrši na engleskom jeziku. Naš program je namenjen svoj deci, bez obzira na to da li imaju neko predznanje engleskog jezika. Kada dete krene u vrtić, vaspitačice se brinu o tome da polako i postepeno uključe dete u komunikaciju na engleskom kao i u sve aktivnosti u vrtiću. Deca u vrtiću Step by Step uče kroz igru i zabavu. Naše vaspitačice vode računa da uvek pokazuju i demonstriraju sve o čemu pričaju kako bi deca učila i asocijativno. Učenje jezika kroz svakodnevnu komunikaciju omogućava deci da engleski savladaju sa lakoćom. Na taj način deca nauče da sama formiraju rečenice i vremenom počnu da govore engleski prirodno, kao maternji jezik. Učenje enlgeskog se kod nas odvija spontano, a još jedna prednost našeg programa je pristup prema učenju i vaspitanju dece. Deca najbolje uče kroz istraživanje i igru. Mi u Step by Step-u razumemo da je ovaj period u odrastanju veoma važan za budućnost deteta. Naša želja i motivacija je da su svi naši roditelji/staratelji ne samo sigurni u negu koju pružamo njihovom detetu, već i ponosni da su deo zajednice gde su deca i porodica na prvom mestu. PROGRAMI Step by Step pristup zasniva se na aktivnom učenju koje je fokusirano na individualne mogućnosti, zanimanja i način učenja svakog deteta. Deca su inspirisana da istražuju, ispituju i pronalaze odgovore. Nasi vaspitači organizuju aktivnosti prema individualnim potrebama i načinu učenja svakog deteta. Imamo mesečne teme koje su veoma interesantne i zabavne za decu. Vaspitači prave nedeljne planove sa aktivnostima koje promovišu učenje kroz zabavu i igru, a pažljivo

Privatni vrtić Pegaz

Beograd, Mirijevo, Pere Veljkovića 4 011 3424227 |
064 5399777 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PEGAZ Vrtić Pegaz je verifikovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, namenjena deci od jaslenog do predškolskog uzrasta.Pegaz ima dva objekta koji se nalaze na teritoriji opštine Zvezdara.

Vrtić Loly

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Bežanijskih ilegalaca 38 061 2400780
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA (UPIS UZ SUBVENCIJE) VRTIĆ NA BEŽANIJSKOJ KOSI JASLICE PREDŠKOLSKO - PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM VRTIĆ LOLY - KO SMO MI Mi smo dečji vrtić u kome će svako dete u interakciji sa drugima graditi sebe kao samostalnu, kreativnu i zadovoljnu ličnost i u kome i dete i roditelj i vaspitač ostvaruju pun potencijal. Kako bi se osnovao i razvio vrtić pravih vrednosti, pored dobre volje, želje, angažovanja i nivoa obrazovanja koje osnivači vrtića LOLY neminovno poseduju, potrebno je formirati tim istomišljenika. LOLY tim čine: - Diplomirani vaspitač u predškolskim ustanovama – direktor, - Diplomirani pedagog - Diplomirani psiholog, trener menadžer za poslovnu komunikaciju - Master profesor fizičkog vaspitanja – stručni saradnik - Diplomirani i master profesori stranih jezika, kao i mnogi drugi stručni saradnici. PROGRAM RADA U VRTIĆU LOLY Naš vrtić je mesto u kome se dete dočekuje dobrodošlicom, toplinom, ljubavlju. Mesto koje mu pruža bezbednost, čist i topao prostor koji opremom, materijalima, sadržajima, kao i kombinacijom raznih programa pokreće razvoj svih aspekata detetove ličnosti. Detetu uzrasta od 1 do 3 i od 3 do 7 godina potrebna je sredina koja će predstavljati izazov za istraživanje, otkrivanje, eksperimentisanje, isprobavanje različitih ideja i prikupljanje informacija. Model A, na kome je i zasnovan naš program, podrazumeva centre interesovanja – centar za igru uloga, likovni centar, muzički centar, jezički centar, manipulativni centar, građevinski centar, istraživački centar, tehnološki centar. Takođe je potrebno obezbediti i udoban prostor za mirne aktivnosti i za one situacije u kojima dete želi da se osami. U ovako struktuiranoj sredini deca razvijaju samopouzdanje tako što: - Samostalno biraju centre, materijale, sadržaje, igre, aktivnosti, ali i partnere - Imaju mogućnost da slobodno iznose ideje i pretpostavke - Istražuju i eksperimentišu - Prikupljaju informacije na sopstveni način i rešavaju probleme - Diskutuju tokom i nakon aktivnosti - Rade zajedno

Privatni vrtić Čarobno carstvo

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Stojana Aralice 49 011 2270572 |
065 6633633 |
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNI VRTIĆ ČAROBNO CARSTVO U svom radu sa decom, nudimo mnoštvo raznovrsnih aktivnosti kojima se podstiče celokupan razvoj deteta ( kognitivni, psihički, fizički, socijalno- emocijonalni i mentalni). Naš kolektiv čini stručan i iskusan tim koji na veoma maštovit i uvek nov način svoje ideje sprovodi u delo. Rad je organizovan u malim grupama što obezbedjuje individualan pristup svakom detetu i dovodi do kvalitetnijeg rada, a samim tim i boljih rezultata.

Vrtić i jaslice Zvončica

Vrtić i jaslice Zvončica logo
Beograd, Zemun, Živka Petrovića 44 064 2190152 |
011 2103049 |
Vrtić i jaslice Zvončica logo
PRIVATNI VRTICI ZEMUN - ZVONČICA Vaspitno – obrazovni rad sa decom od 1 godine do polaska u školu. Vaspitači u vrtiću u saradnji sa stručnim saradnicima stvaraju uslove za unapređenje zdravlja i razvijanja navika lične higijene. Zadovoljiti potrebe dece za kretanjem i igrom i sticanjem novih znanja. Vaspitno – obrazovni program vrtića se ostvaruje kroz određene oblike vaspitno – obrazovnog rada i šest vaspitno - obrazovnih oblasti. 1.Muzičko vaspitanje. 2.Fizičko vaspitanje. 3.Likovno vaspitanje. 4.Razvoj govora. 5.Upoznavanje dece sa okolinom. 6.Razvoj početnih matematičkih pojmova. Dodatne aktivnosti: 1.Strani jezik (engleski i italijanski). 2.Školica plesa (balet, ritmička gimnastika, folklor). 3.Rad sa logopedom. Cena se umanjuje za 80% jer je dotirana od strane Grada Beograda.
Vrtić Čarobni Svet Plus logo
PRIVATNI VRTIĆI - ČAROBNI SVET PLUS Podsticajno mesto za rast i razvoj dece!

Prima International School Belgrade

Prima International School Belgrade logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Dragana Mancea bb 011 3690825
Prima International School Belgrade logo
PRIVATNI VRTICI - PRIMA INTERNATIONAL SCHOOL BELGRADE U skladu sa smernicama Odeljenja za obrazovanje, naš kurikulum pokriva faze Nacionalnog nastavnog plana i programa koji je namenjen deci od 2-3 godine starosti i zasnovan je na šest glavnih oblasti: Lični, socijalni i emocionalni razvoj, Komunikacija, jezik i pismenost, Obrazovanje i razumevanje sveta, Razvijanje kreativnosti, Fizički razvoj i Matematički razvoj.

Vrtić Dolina čuda

Vrtić Dolina čuda logo
Beograd, Voždovac, Jove Ilića 127 064 0687799 |
063 0687799 |
Vrtić Dolina čuda logo
PRIVATNI VRTIĆI - DOLINA ČUDA Vrtić gde se razvijaju dečji kreativni potencijali. Dolina gde deca najbolje znaju sama da iskažu svoja osećanja. Mesto koje je kreirano sa mnogo ljubavi i poštovanja.

Vrtić Pačići

Vrtić Pačići logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagrina 51 060 3181873 |
065 5599337 |
Vrtić Pačići logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PAČIĆI U radu sa decom primenjujemo Montesori sistem učenja koja ima za cilj razvoj deteta u samostalnu i samosvesnu osobu, a samo se takva osoba može razviti u korisnog i vrednog člana svoje sredine i društva u celosti.

Vrtić Čarolija

Vrtić Čarolija logo
Beograd, Novi Beograd, Maršala Tolbuhina 44 063 1311829
Vrtić Čarolija logo
PRIVATNI VRTIČI - VRTIĆ ČAROLIJA Vrtić Čarolija se nalazi na granici Novog Beograda i Zemuna, u Ulici Maršala Tolbuhina 44 (Goce Delčeva).ČarolijaTim vrtića čini visoko stručno osoblje koje veruje u značaj ranog iskustva i snažan potencijal koji svako dete nosi u sebi.

Vrtić Panoramica

Vrtić Panoramica logo
Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 363 062 595662
Vrtić Panoramica logo
PRIVATNI VRTIĆI - PANORAMICA Osnovni zadatak našeg programa je podsticanje celokupnog razvoja svakog deteta, uz poštovanje individualnih razlika, a uključuje brigu o sigurnosti, zdravlju, ishrani, rastu i razvoju. Program se odvija u primerno osmišljenim i podsticajnim prostorijama, a sprovodi ga stručno osoblje za vaspitanje i obrazovanje predškolske dece. Uz stručnu pomoć pedagoga, psihologa, logopeda i doktora, oni vode računa o poštovanju i zadovoljavanju potreba sve dece.

Vrtić Lavić

Vrtić Lavić logo
Beograd, Vrčin, 1. maja 11 011 8056116 |
064 6439216 |
Vrtić Lavić logo
PRIVATNI VRTIĆI - LAVIĆ Raspored dnevnih aktivnosti pažljivo kreiran u harmoniji sa detetovim razvojnim potrebama tako da podstiče celokupni razvoj deteta.

Vrtić Mali anđeo

Vrtić Mali anđeo logo
Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 61b 011 3423712 |
063 295059 |
Vrtić Mali anđeo logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI ANĐEO U mirnom delu Mirijeva IV nalazi se mala dečija oaza , akreditovana predškolska ustanova ”Mali Anđeo”, u kojoj je omogućen upis uz subvenciju grada.

Vrtić Magija

Vrtić Magija logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Vodovodska 23 063 7388637
Vrtić Magija logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MAGIJA Naš rad je orijentisan ka sveobuhvatnom razvoju mališana od najranijeg detinjstva. To postižemo uz pomoć našeg savremenog programa za predškolsko obrazovanje, koji sprovodi kvalifikovani kadar zajedno sa stručnim saradnicima (logopedom, pedagogom, prof.fizičkog vaspitanja i mnogim drugima), vodeći pri tom računa da potrebe svakog deteta budu ispunjene.

Vrtić Kreativni zamak

Vrtić Kreativni zamak logo
Beograd, Savski Venac, Andre Nikolića 29 063 271449
Vrtić Kreativni zamak logo
PRIVATNI VRTIĆI - KREATIVNI ZAMAK Sam program, iza koga stoji naš stručni tim pedagoga, psihologa, defektologa, vaspitača, profesora sporta i pedijatra, se temelji na humanističkom shvatanju prirode deteta. U centru interesovanja je svako dete kao posebno, kome se prilagođava program vrtića.

Predškolska ustanova Sovina Kućica

Predškolska ustanova Sovina Kućica logo
Beograd, Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 11b/4 060 0166500
Predškolska ustanova Sovina Kućica logo
PRIVATNI VRTIĆI - SOVINA KUĆICA Trudimo se da detetu uvek ponudimo izbor između različitih aktivnosti, kao i materijala, ali i da ostavimo dovoljno prostora da dete samo inicira, pokreće i razvija teme i aktivnosti koje ga zanimaju. Poštujemo tempo razvoja i različite stilove učenja dece, jer upravo u tome se otkriva bogatstvo različitosti i kreativni potencijal koji svako dete sadrži u sebi.

Vrtić Parkić

Vrtić Parkić logo
Beograd, Batajnica, Klisina deveta nova 2a 060 4050969
Vrtić Parkić logo
PRIVATNI VRTIĆI - PARKIĆ Organizujemo 8 vaspitnih grupa u potpunosti opremljenih didaktičkim materijalima prilagođenim uzrastu dece koja u sobi borave.

Vrtić Mala Akademija

Vrtić Mala Akademija logo
Beograd, Vračar, Nikolaja Krasnova 9 062 1673573
Vrtić Mala Akademija logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALA AKADEMIJA Mi smo privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i spremni smo da uvek idemo korak dalje kako bi pružili najbolje onima koji su nam najbitniji – DECI. Naša namera je da ponudimo vrtić koji će, svojim višim kvalitetom vaspitno obrazovnog rada, organizacijom, individualnim pristupom svakom detetu, optimalnim uslovima za razvoj i napredovanje dece, manjim brojem upisane dece u grupi, kvalitetnom saradnjom sa roditeljima i raznovrsnim specijalizovanim i dodatnim programima, pružiti deci i roditeljima maksimalnu sigurnost, bezbrižno odrastanje i uživanje u roditeljstvu.

Vrtić Baby boom

Vrtić Baby boom logo
Beograd, Zvezdara, Brsjačka 6 065 3387887
Vrtić Baby boom logo
PRIVATNI VRTIĆI - BABY BOOM Program vrtića Baby Boom je zasnovan na metodi stimulacije desne hemisfere mozga,koja se odnosi na razvoj: intuicije, fotografske memorije, kreativnog mišljenja, brzog računanja, kreativne imaginacije.

Vrtić Pepeđo Kids

Vrtić Pepeđo Kids logo
Beograd, Ostružnica, Sremčica, 7 Jula 69A 064 402174
Vrtić Pepeđo Kids logo
PRIVATNI VRTIĆI - PEPEĐO KIDS Za uzraste od jedne godine do pripremnog predškolskog programa.

Vrtić Zlatokosa

Vrtić Zlatokosa logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Maršala Tolbuhina 46 065 6551618
Vrtić Zlatokosa logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZLATOKOSA Ono što nas razlikuje od drugih je brižan odnos prema Vašoj deci, koju mi doživljavamo kao svoju. Mi decu smatramo najvećim blagom, i našim najiskrenijim drugarima, od kojih i mi učimo svakodnevno! Ono što se oseća u prvoj poseti našem Vrtiću, je svakako pozitivna i vesela atmosfera, koju naši Vaspitači prave.

Vrtić Sunce

Vrtić Sunce logo
Beograd, Banjica, Bulevar Oslobođenja 401b 064 2013743 |
064 6840101 |
Vrtić Sunce logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SUNCEMi smo tim vaspitača i pedagoga sa iskustvom koji više od petnaest godina uspešno grade zdrave, samostalne, kreativne i uspešne mlade ljude, svesne svojih potencijala.

Vrtić Maštolino

Vrtić Maštolino logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Dimitrija Avramovića 23 011 2380044 |
060 3380044 |
Vrtić Maštolino logo
PRIVATNI VRTIĆI - MAŠTOLINO U našem vrtiću vaspitno obrazovni rad se sprovodi po modelu A i B, te pored aktivnosti koje su obuhvaćene osnovnim programom u koji su uključeni i školica engleskog jezika i sportić, prema potrebama se organizuju i dodatni programi.

Vrtić Veseli Patuljak

Vrtić Veseli Patuljak logo
Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Kneza Višeslava 126 060 5746464
Vrtić Veseli Patuljak logo
PRIVATNI VRTIĆI - VESELI PATULJAK Veseli Patuljak se nalazi u srcu Filmskog grada, u ulici Kneza Višeslava 126/3, na samom obronku Košutnjaka. Mi smo potpuno nov, kompletno opremljen vrtić verifikovan od strane MInistarstva prosvete Republike Srbije, smešten u okviru novoizgrađenog stambeno-poslovnog kompleksa. Vršimo upis dece uzrasta od godinu dana do polaska u školu.

Vrtić Sveznalica

Vrtić Sveznalica logo
Beograd, Voždovac, Mijačka 4 064 2210148
Vrtić Sveznalica logo
PRIVATNI VRTIĆI - SVEZNALICA Svojim znanjem, veštinama, kvalitetnom uslugom i korektnim odnosom težimo da obezbedimo deci zdrav razvoj i kvalitetnu pripremu za dalji život.

Vrtić Internacionalni Kutak

Vrtić Internacionalni Kutak logo
Beograd, Zemun, Kapetana Radiča Petrovića 32d 011 4025578 |
060 3316823 |
Vrtić Internacionalni Kutak logo
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNACIONALNI KUTAK Mi verujemo da pričanje priča,pitanja i svakodnevni razgovor pomaže dečji razvoj na mnogo načina.Čitanje knjiga pomaže vašem detetu da upozna nove zvuke,reči i jezik.Čitanje pobudjuje dečju maštu,stimuliše radoznalost i pomaže razvoj njihovoga mozga.

Vrtić Taš

Vrtić Taš logo
Beograd, Palilula, Bulevar kralja Aleksandra 63 011 3341887 |
065 3341887 |
Vrtić Taš logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ TAŠ U planiranju svakodnevnog rada sa decom, ciljevi koje razmatramo i od kojih polazimo su sledeći: - sticanje pozitivne slike o sebi - razvijanje poverenja u sebe i druge - podsticanje samostalnosti i individualne odgovornosti - razvoj intelektualnih kapaciteta u skladu sa razvojnim potrebama, mogućnostima i interesovanjima - razvoj socijalnih i moralnih vrednosti - kultivisanje dečijih emocija i negovanje odnosa nenasilne komunikacije i tolerancije - razvoj motoričkih sposobnosti i spretnosti - podsticanje kreativnog izražavanja deteta

Vrtić Ćira

Vrtić Ćira logo
Beograd, Zemun, Vinarska 6 065 6712918
Vrtić Ćira logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ĆIRA Tim P.U. “ Ćira “ čini profesionalni i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitno-obrazovni rad planira i realizuje u malim grupama.
Vrtić Mali drugari logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI DRUGARI Mali drugari je privatni vrtić za decu uzrasta od 3 do 7 godina. Sa decom rade stručni i kvalifikovani vaspitači.Vrtić poseduje dve grupe: predškolsku i vrtićku.U predškolskoj grupi deca se pripremaju za polazak u prvi razred.Vrtićka grupa je orijentisana ka sveobuhvatnom razvoju dece mlađeg uzrasta.

Vrtić Sinderela

Vrtić Sinderela logo
Beograd, Boleč, 29. novembra 36 011 8063842 |
062 1277541 |
Vrtić Sinderela logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SINDERELA Vrtić "Sinderela smešten je u lepom delu Boleča u ulici 29. novembra br. 44.Primamo decu uzrasta od 9 meseci do 7 godina.Radno vreme: od 7 do 18 časova, subotom od 7 do 15.

Vrtić Zvezdano nebo

Vrtić Zvezdano nebo logo
Beograd, Karaburma, Juhorska 33 064 3820469
Vrtić Zvezdano nebo logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZVEZDANO NEBO Predškolska ustanova Zvezdano Nebo je počela sa radom 2017 godine i nalazi se na teritoriji opštine Palilula, ulica Juhorska broj 33, Karaburma.

Vrtić T&T Kids

Vrtić T&T Kids logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Miladina Petrovića 25/1 060 4444336 |
011 2370368 |
Vrtić T&T Kids logo
PRIVATNI VRTIĆI - T&T KIDS Vrtić T&T kids u svom svakodnevnom programu nudi raznovrsne aktivnosti koje podstiču razvoj kreativnosti i radoznalosti dece, što uz grupni rad donosi kasnije lako privikavanje na školu i školske obaveze.

Bilingvalni francuski vrtić Fantasy

Beograd, Vračar, Internacionalnih brigada 66 011 3085587 |
011 3085588 |
FRANCUSKI VRTIĆ NA VRAČARU AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA Vrtić Fantasy je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije. Osnovana je 15 avgusta 1991 godine. VRTIĆ NA FRANCUSKOM JEZIKU Posebni program rada za strani jezik - francuski: Gledajući u celini lingvističko vaspitanje smatramo za shodno izučavanje stranog jezika; imajući u vidu prikladno didaktično posredovanje u gradacijskom procesu detetovog razvoja. Lepo vreme zajedno provodimo i sve to na francuskom jeziku, naravno! JOLIS PAPILLONS, DE BELLES COULEURS, JOLIS PAPILLONS, VOLENT DE FLEUR EN FLEUR, ILS SE REGARDENT ILS SE SOURIENT. U vrtiću Fantasy primenjujemo elemente metode Pasquali-Agazzi , čiji je centar za pedagoška istraživanja u Bresci, u Italiji, ali ima i elemenata Montesori metode. Njihove metode su vrlo bliske vrednostima koje mi želimo da ostvarimo, a to su: • za život kroz život • unapređivanje celokupnog formiranja ličnosti • vaspitavanje za mir • vaspitavanje kroz komunikaciju i dijalog • razumevanje i poštovanje prirode • lepo ponašanje PROSTOR 420m2 unutrašnjeg prostora (pet soba za boravak, atelje, biblioteku, kutić za motoriku, kancelarije, sobu za doktora, dva ulaza) 515m2 spoljašnjeg prostora (dvorište, baštu, mali voćnjak, mali zoo vrt) 103m2 sale za psihomotoriku sa spravama i rekvizitima. ORGANIZACIJA i GRUPE Vrtić se sastoji iz pet homogenih grupa uzrasta od 12 meseci do 7 godina, uključujući pripremnu preškolsku grupu. Male bubamare Velike bubamare Les Papillons Patuljci Pčelice AKTIVNOSTI Primenjujemo specijalan program francuskog jezika. Kao deo programa imamo zasebne časove: baleta, ritmike, gimnastike i muzičkog. NAŠ MALI ZOO VRT U našem vrtiću imamo naš mali zoološki vrt! Volimo životinje i brinemo o njima. PRIPREMA DECE ZA POLAZAK U ŠKOLU Pre svega, priprema deteta za polazak u školu je proces koji se odvija tokom čitavog predškolskog perioda u okviru podsticanja opšteg razvoja deteta. Sama priprema za školu nije odvojen segment na dete,

Vrtić Lavić Mravić

Vrtić Lavić Mravić logo
Beograd, Savski Venac, Labska 3 069 1238191
Vrtić Lavić Mravić logo
PRIVATNI VRTIĆI - LAVIĆ MRAVIĆ U mirnom delu opštine Savski venac, u blizini Hajd parka, nalazi se vrtić Lavić – Mravić. Okružena zelenilom, prostrana kuća od 400m2, sa dvorištem i sportskim terenima, prima decu od 2 do 7 godina za rad u malim grupama.
Vrtić Happy Children logo
PRIVATNI VRTIĆI - HAPPY CHILDREN Privatni vrtić su mesto gde ce iskusni vaspitači i stručni saradnici uz mnogo ljubavi, razumevanja, podrške i osećanja, pružiti i omogućiti vašem detetu razmenu iskustava sa vršnjacima, starijom decom i odraslima.
Vrtić Kefalo logo
PRIVATNI VRTIĆI - KEFALO Upisujemo sve grupe (deca 1-7 godina).

Vrtić Medin Kutak

Vrtić Medin Kutak logo
Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 257 063 277169
Vrtić Medin Kutak logo
PRIVATNI VRTIĆI - MEDIN KUTAK U MEDINOM KUTKU dete neometano i prirodno uci kroz igru, različite oblike rada, strukturirane i nestrukturirane aktivnosti, a sve vreme uvažavaju se njegove potrebe.

Vrtić Igralište

Vrtić Igralište logo
Beograd, Zemun, Novogradska 13 064 4445488
Vrtić Igralište logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ IGRALIŠTE Akreditovana predškolska ustanova.Privatni vrtić po ceni državnog.

Predškolska ustanova Peki

Predškolska ustanova Peki logo
Beograd, Voždovac, Kaplara Momčila Gavrića 1 060 6377788
Predškolska ustanova Peki logo
PRIVATNI VRTIĆI - PEKI Prostor je struktuiran po centrima interesovanja i igraonicama, da bi deca u procesu učenja mogla međusobno komunicirati, sarađivati, razmenjivati iskustva i družiti se. Osnovni centri su: Art (likovni atelje), blok centar (elementi za građenje), dramsko-porodične igre, centar za početno čitanje i pisanje, matematika, muzika i još mnoge druge.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA