Privatni vrtići

Privatni vrtići Beograd

- SVI PRIVATNI VRTICI i AKREDITOVANE PREDŠKOLSKE USTANOVE U BEOGRADU NA JEDNOJ LOKACIJI! - UPIS U VRTIĆ UZ SUBVENCIJU!
- CENE, PREZENTACIJE i POZITIVNA ISKUSTVA U PRIVATNIM VRTIĆIMA!

Vrtić Mala Fabrika Mašte logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA, PRIVATNI VRTIĆ, PRIVATNE JASLICE, PRIVATNO PREDŠKOLSKO - MALA FABRIKA MAŠTE NALAZI SE NA 3 LOKACIJE MALA FABRIKA MAŠTE NA VOŽDOVCU Objekat „Mala fabrika mašte-Voždovac“ je ušuškan u najlepšem delu Voždovca (Kirila Savića 7), u bajkovitoj vili od 600m². Kuća je okružena velikim i lepo uređenim dvorištem od 4 ara, u kojem je smešten prostor za igru i učenje, a u jednom njegovom delu nalazi se i „Etno kutak“ koji deci dočarava trenutke domaćinskog života. Ceo prostor je organizovan po uzrasnim grupama, od jaslenog dela, koji obuhvata veliki prostor za boravak i zaseban prostor za odmor, preko nivoa za stariju decu, sale za zajedničke (grupne) aktivnosti, pa sve do trpezarije. MALA FABRIKA MAŠTE NA VRAČARU Naš drugi objekat „Mala fabrika mašte-Vračar“ nalazi se u jednoj od najlepših ulica na Vračaru (Topolska 9), u novoj i modernoj kući od 450m². Kuća je okružena uređenim dvorištem od 1 ara, u kojem je smešten prostor za igru i učenje dece vrtićkog uzrasta, a u jednom njegovom delu nalazi se i prostor isključivo namenjen deci jaslenog uzrasta. Kompletan prostor je organizovan po uzrasnim grupama, od jaslenog dela, koji obuhvata veliki prostor za boravak i zaseban prostor za odmor, preko nivoa za stariju decu, sale za zajedničke (grupne) aktivnosti, pa sve do trpezarije. MALA FABRIKA MAŠTE NEIMAR - U ULICI GENERALA RAJEVSKOG 3 Mala fabrika mašte – Neimar – vrtić na novoj lokaciji u ulici Generala Rajevskog 3. Objekat je u neposrednoj blizini ulica Maksima Gorkog i Južnog bulevara. Vrtić je smešten u prostranoj kući od 400m2 i ima predivno uređeno dvorište. Sobe su prostrane i svetle. Vrtić je opremljen edukativnim i materijalom za igru, a sve je prilagođeno srećnom i bezbrižnom odrastanju.

Vrtić Čarobna kućica

Beograd, Košutnjak, Filmski Grad, Pionirska 28 011 3066210 |
063 349697 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ČAROBNA KUĆICA Program rada ustanove je sačinjen tako da je skladu sa Opštim osnovama zakona o predškolskom obrazovanju i vaspitanju. Ministarstvo prosvete odobrava naš program rada za predstojeću radnu godinu svakog septembra.
Privatni vrtić Dečija Palata logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. PRIVATNE JASLICE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO Mi smo Predškolska ustanova Dečija palata, koja raste i razvija se zajedno sa svojim mališanima. Planom i programom rada obuhvaćen je psiho-fizički razvoj dece, stručan i pažljivo odabran kadar koji se zalaže za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad u malim grupama. Nalazimo se u potpuno renoviranoj kući površine od oko 300 m2. Dvorište u kome je jedan otvoren a drugi deo nadkriven, pruža deci mogućnost, da cele godine deo vremena provode napolju, na vazduhu. Posedujemo učionice za predškolsko obrazovanje, sobe za igru i dodatne aktivnosti , sobu za odmor, trpezariju i kuhinju kao i toalete prilagođene deci. Objekat je opremljen različitim didaktičkim materijalima, koji odgovaraju različitim potrebama i interesovanjima naših mališana. Naš tim čine visokokvalifikovani vaspitači i stručni saradnici, koji su svoje znanje i iskustvo stekli u našoj zemlji i koji i dalje stiču, ne samo u okviru naših prostora, već i na internacionalnom nivou. U našoj ustanovi stručnom kadru pružamo plodnu i negujuću sredinu, u kojoj se primenjuje stečeno znanje i iskustvo i bordi napredak. Pružajući ljubav, osećaj pripadnosti i sigurnosti jačamo decu i osposobljavamo ih za ono što ih čeka u budućnosti. Porodična atmosfera i aktivnosti koje svakog dana radimo sa decom, omogućavaju nam da razvijamo različite dečije sposobnosti, kreativnost, maštu, samostalnost, znanje, napredak, da otkrivamo njihove skrivene potencijale. Svako dete je individua za sebe, sa različitim potrebama, različitim sposobnostima i razvojnim karakteristikama i potreban mu je takav pristup. PRIVATNE JASLICE Plan i program se osmišljava tako da se kroz aktivnosti podstiče razvoj i jačanje sposobnosti poput: - Fizički razvoj – ima za cilj podsticanje razvoja fine motorike (dodirivanje, hvatanje, ubacivanje…) kao i složenijih motoričkih radnji (ustajanje, nošenje, provlačenje, dodavanje…), podstiče razvoj spontanih aktivnosti i zadovoljava prirodne potrebe deteta za pokretom - Socijalno- emocionalni razvoj – ima za cilj podsticaj razvoja

Privatni vrtić Magnolija

Beograd, Vračar, Radoslava Grujića 7 011 2411740 |
011 2411856 |
PRIVATNI VRTIĆ NA VRAČARU PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO AKREDITOVANA PRED[KOLSKA USTANOVA OD STRANE MINISTARSTVA PROSVETE UPIS UZ SUBVENCIJE Vrtić Magnolija je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta. Sve što radimo u vrtiću Magnolija orijentisano je ka sveobuhvatnom razvoju mališana od najranijeg detinjstva. To postižemo putem našeg dinamičnog programa za predškolsko obrazovanje, koji sprovodi kvalifikovano osoblje, vodeći pri tom računa da potrebe svakog pojedinačnog deteta budu ispunjene. Važno nam je da deca rade zajedno jedni sa drugima kao i sa vaspitačima i razmenjuju iskustva koja im omogućavaju da postanu jaka ličnost i da vole sebe i druge. privatni vrtici vracar PROGRAM RADA U VRTIĆU MAGNOLIJA Program je sastavljen tako da pomaže deci pri učenju u svim razvojnim oblastima: Senzo-motornim – razvoj fine i krupne motorike i koordinacije Saznajno-kognitivnim – podsticanje ucenja i ovaldavanja veštinama Socio-emocionalnim – interakcija sa okolinom, vršnjacima i vaspitačima Govor i komunikacija – poboljšavanje govornih mogućosti i komunikacijskih veština. Cilj našeg programa je da obezbedi mogućnost deci predškolskog uzrasta da kroz podsticajnu sredinu i raznovrsne edukativne aktivnosti sebe izraze na kreativan način u različitim situacijama i tako postanu aktivni učesnici u sopstvenom razvoju i prema individualnim mogućnostima. U sklopu programa je i deo koji se bavi razvojem kreativnosti i interesovanja dece kroz različite aktivnosti organizacije sredine za učenje kao i kroz saradnju sa lokalnom zajednicom u šta ulaze posete muzejima, pozorištima, sportskim centrima i ostalim aktivnostima primerenim deci. BEZBEDNOST DECE U VRTIĆU MAGNOLIJA Vrtić Magnolija strogo vodi računa o sigurnosti Vaše dece. U tu svrhu obezbedili smo objekat sa više sistema tehničke zaštite kao i fizičkom zaštitom (čuvar, kontola posetilaca kao i striktna kontrola preuzimanja dece). Unutar objekta sva oprema i nameštaj ručno su napravljeni od eko materijala sa

Vrtić Koloseum

Vrtić Koloseum logo
Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 125g 011 3820664 |
063 208919 |
Vrtić Koloseum logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KOLOSEUM Predškolska ustanova “Koloseum” nalazi se na Zvezdari, između Cvetkove pijace i Mirijeva. Kompletno adaptiran objekat prilagođen je za smeštaj i boravak dece uzrasta ood 1 do 7 godina. Ustanova je verifikovana, ispunjava sve zakonske propise za obavljanje delatnosti i omogućava svim roditeljima koji ispunjavaju uslove korišćenje gradske subvencije.

Studio za decu Zmaj

Studio za decu Zmaj logo
Beograd, Vračar, Hadži Ruvimova 21 011 3448333 |
062 1578522 |
Studio za decu Zmaj logo
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA "VRTIĆ STUDIO ZMAJ". Studio za decu zmaj postoji od 1994. godine. Ponosni smo što je preko 600 mališana prošlo kroz našu ustanovu i što su u školi kasnije ostvarivali odlične uspehe. ZMAJ 1 - VRTIĆ - Stojana Novakovića 18, Palilula Studio za decu Zmaj - Zmaj 1 je privatna predškolska ustanova locirana na Paliluli, u mirnoj ulici. Vrtić Zmaj smešten je u kući sa lepim dvorištem. Sobe u vrtiću su prostrane i svetle, a čitav prostor je uređen tako da bude bezbedan za decu. Opremljeni smo materijalima i igračkama koje u potpunosti zadovoljavaju naše potrebe kako bismo sprovodili kvalitetan program rada sa najmlađima. U vrtiću Zmaj sa decom svakodnevno rade: vaspitači, logopedi, medicinske sestre, pedagog i ostali stručni saradnici. Predškolska ustanova Zmaj je akreditovana od strane Ministarstva još od 2008. godine. Privatni vrtići Beograd privatni vrtici CENTRI INTERESOVANJA U PREDŠKOLSKOJ USTANOVI ZMAJ Vrtić Zmaj je zasnovao svoju koncepciju rada tako što smo dnevne aktivnosti i sadržaje podelili po centrima interesovanja. U Zmaju imamo sledeće centre interesovanja: Jezički Bibloteka Muzički Likovni Naučni Centar saobraćaja Dramski i Centar konstruktora ZDRAVA ISHRANA U vrtiću Zmaj deca dobijaju obroke pripremljene od najkvalitetnijih svežih namirnica. Deca u vrtiću imaju doručak , dve užine i ručak (na celodnevnom boravku). Više od dve decenije rada sa decom dalo nam je neprocenjivo iskustvo koje smo spojili sa stručnošću i ljubavlju i kreirali programe rada po meri deteta. U fokusu nam je dete kao centar vaspitno obrazovnog procesa, individualni i holistički pristup.
Privatna predškolska ustanova Pametnica Diplomat logo
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD - PAMETNICA Sigurni smo da pažljivo birate kome poklanjate poverenje kada je čuvanje vaše dece u pitanju. U našim vrtićima rastu prave male pametnice – vredne, nasmejane i pažene. Svi objekti imaju interni video nadzor, kao 24-časovni fizičko- tehnički monitoring ovlašćene agencije.

Privatni vrtić Naš Vrtić

Privatni vrtić Naš Vrtić logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Rajka Mitića 14 011 4096658 |
011 4096685 |
Privatni vrtić Naš Vrtić logo
VRTIĆ NA DEDINJU VRTIĆ NA VRAČARU JASLICE PREDŠKOLSKO AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA DEDINJU UPIS UZ SUBVENCIJE Dedinje PREDŠKOLSKA USTANOVA NAŠ VRTIĆ Predškolska ustanova 'Naš vrtić' je privatni vrtić na teritoriji grada Beograda. Osnovani smo 2016. godine ali ljudi koji su ogledalo ustanove imaju dugogodišnje iskustvo rada sa decom. Vrtić prema raspoloživim kapacitetima, lokaciji, stručnosti vaspitno - obrazovnog osoblja, opremljenosti igrovnim i didaktičkim materijalima i ponudom različitih sadržaja i programa, a prema standardima kvaliteta rada, zadovoljava potrebe za prijem dece predškolskog uzrasta (jasle uzrasta od 10 meseci do tri godine i vrtić od tri godine do polaska u školu), osigurava bezbednost i kvalitetnu realizaciju vaspitno - obrazovnog rada i izlazi u susret potrebama dece i porodice. 'Naš vrtić' je mesto za igru, istraživanje i učenje. To je mesto gde deca srećno odrastaju, grade iluzije, sopstvene i autentične ideje. Uče da vrednuju, izražavaju, stvaraju, putuju, povezuju, zaključuju i kreiraju. Predškolske ustanove 'Naš vrtić' je verifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i delatnost se obavlja po Zakonu o predškolskom obrazovanju i vaspitanju. Dođite kod nas i otkrijte čarobni svet mašte i uverite se da je u tom svetu sve moguće! Vračar USLUGE Predškolska ustanova Naš vrtić ima širok dijapazon usluga koje se nude Vašim i našim mališanima. Osim osnovnih usluga, a to su poludnevni boravak (od 7-13h i od 12-18h) i celodnevni boravak deteta, u svom paketu ponude imamo i mnoge druge aktivnosti (različite školice sporta, školica jezika, boravak dece neradnim danima, noćenje dece u vrtiću, logoped, stomatolog, i mnoge druge aktivnosti) PROGRAMI RADA U VRTIĆU NAŠ VRTIĆ JEŽIĆI (12-18 meseci) ZVEZDICE (18-36 meseci) SLONČE (3- pripremnog predškolskog programa) PANDA (pripremni predškolski program) JASLICE JEŽIĆI - Program nege i vaspitno-obrazovnog rada sa decom od 12-18 meseci Nega i vaspitno-obrazovni rad sa decom jaslenog uzrasta podrazumeva održavanje higijene,

Kuća Mašte privatan vrtić i jaslice

Kuća Mašte privatan vrtić i jaslice logo
Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Generala Mihajla Nedeljkovića 153 011 3177499 |
063 378761 |
Kuća Mašte privatan vrtić i jaslice logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. VERIFIKOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA DNEVNI i POLUDNEVNI BORAVAK TRP METOD UČENjA NTC SISTEM UČENjA MONTESORI PROGRAM RADIONICE t Dragi roditelji, Nalazimo se na Bežanijskoj kosi u prelepoj kući sa dvorištem za igru. Želimo da naš vrtić bude najvažniji deo društvenog vaspitanja dece, prvo maštanje koje se pamti i voli, da stasaju u savremene princeze i prinčeve, da kroz igru odrastaju i uče. Program rada sastavljen je u saradnji sa vaspitačima i pedagozima, na osnovu smernica koje preporučuju NTC SISTEM UČENJA koji primenjuje MENSA, Ministarstvo prosvete Srbije, Montesori škola i deklaracija UN-a, kojima kroz brojne aktivnosti i radionice pozitivno podstičemo razvoj dečije kreativnosti i intelekta. Osnovni dnevni i poludnevni boravak dece obuhvata: - Boravak u stimulativnoj sredini prilagođenoj deci pod nadzorom stručnog osoblja; pedijatrijska sestra, vaspitači, logoped - Stručni saradnici: pedagozi, profesori, pedijatri, psiholozi - Rad u malim grupama; Individualni i grupni rad sa decom - Rad na osamostaljivanju dece (samoposluživanje, uspostavljanje higijenskih navika, radne navike, podsticanje samopouzdanja i sl.) - Unapređenje psiho- motornih sposobnosti kod dece - Razvijanje kreativnosti dece putem didaktičkih igara i radionica - Rad na sticanju novih znanja i veština - Rad na razvoju govora (artikulacija, rečnik,, knjiga, recitacije i sl.) - Početno opismenjivanje i priprema dece za odlazak u školu - Umetničko-kreativne radionice - Dijagnostikovanje smetnji u govoru i kroz individualni i grupni rad sa logopedom - Organizovanje jednodnevnih izleta, rekreativnih nastava, upoznavanje sa raznim zanimanjima i sl. - Rad sa roditeljima - Sistematski pedijatrijski i stomatološki pregledi - Kontinuirano praćenje i snimanje interesovanja i potreba dece JASLICE Polazak u jasle predstavlja značajnu prekretnicu u životu deteta i njegove porodice jer je to prvi korak u osamostaljavanju deteta, prvi susret sa njegovim „obavezama“ koja je boravak u kolektivu sa njegovim vršnjacima.

Vrtić Vivak

Vrtić Vivak logo
Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 14 064 1872404
Vrtić Vivak logo
PRIVATNI VRTIĆI - VIVAK Privatni Vrtić Vivak se nalazi u ulici Kneza Miloša na teritoriji opštine Voždovac i radi od 2002.godine. Sa namerom da deci pružimo što bolje uslove za odrastanje i što veće mogućnosti za sticanje novih iskustava, vrtić smo 01.09.2006. preselili u komfornu i osvetljenu kuću od 300 m2 koja se nalazi u najlepšem delu opštine.
Predškolska ustanova Veselo Dvorištance logo
PRIVATNI VRTIĆI - VESELO DVORIŠTANCE Veselo Dvorištance je akreditovana predškolska ustanova. Dobrodošli na našu prezentaciju! Nalazimo se na Banovom brdu u ulici Blagoja Parovića broj 117a. U vrtiću Veselo Dvorištance cilj nam je da deca provedu srećno detinjstvo i da zajedno odrastaju okruženi smehom, igrom i ljubavlju. Vrtić je smešten u prostranoj kući na dva nivoa koja je maštovito uređena po meri deteta. Deca borave u toploj i sigurnoj atmosferi. Imamo i lepo dvorištance po kome naša predškolska ustanova i nosi ime.

Vrtić RSD Bajka

Vrtić RSD Bajka logo
Beograd, Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 14 011 2271029 |
065 3973621 |
Vrtić RSD Bajka logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA CELODNEVNI BORAVAK POLUDNEVNI BORAVAK ŠKOLICA Verifikovana predškolska ustanova Licencirana od Ministarstva prosvete i sporta Ima pravo na realizaciju pripremnog predškolskog programa. U sistemu smo subvencionisanja boravka dece u našoj predškolskoj ustanovi. Dečiji vrtić RSD Bajka je verifikovana predškolska ustanova licencirana od Ministarstva prosvete i sporta. Ima pravo na realizaciju pripremnog predškolskog programa. Nudimo Vam celodnevni i poludnevni boravak dece uzrasta od 6 meseci do polaska u školu, uključujući pripremni predškolski program, kao i razne aktivnosti koje doprinose razvoju dece. Kutak raspolaže sa 420 m2 koji je moderno opremljen po najvišim standardima i prilagođen potrebama dece i sa 120 m2 svoje igraonice kao jedan veliki i slobodan prostor namenjem dečijoj igri (tobogani, kućica, bazen sa lopticama, fudbal, košarka), rekreaciji, školici sporta, školici glume, radionici za roditelje, priredbe. Odatle se pruža i spoljašnja igraonica obložena gumenom podlogom radi bolje bezbednosti dece. Imamo i naš zeleni kutak - park od 260m2 sa mobilijarom za igru. Pokriven je tartan stazom da bi se izbegle moguće povrede dece i toku igre. Hrana se sprema u kuhinji u samom objektu naše Predškolske Ustanove RSD Bajka prema jelovniku koji sastavlja nutricionista u skladu sa razvojnim potrebama dece. Tim radnika u Predškolskoj Ustanovi RSD Bajka sastavljen je od medicinskih sestara-vaspitača u jaslicama i vaspitača u vrtićkim grupama, pomoćno-tehničkog osoblja. Stručni saradnici: psiholog, pedagog, logoped, pedagog za fizičko vaspitanje. PROGRAM VRTIĆA ADAPTACIJA : Period adaptacije podrazumeva vreme koje je detetu potrebno da se navikne i prihvati novu sredinu. Nova sredina sa sobom nosi novo okruženje, nove osobe, decu, prostor i dnevni režim koji ima drugačiji ritam. Veoma bitan faktor kako u adaptaciji tako i u nastavku boravka jeste odnos roditelj-vaspitač. VASPITNO OBRAZOVNI PROGRAM delimo na tri uzrasta
Privatna predškolska ustanova ABC Junior logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. VRTIĆ JASLICE PREDŠKOLSKO ENGLESKI VRTIĆ ZEMUN. Privatna predškolska ustanova "ABC JUNIOR" osnovana je 2002.godine u početku kao dečji vrtić, a od 2007. godine, u skladu sa zakonskim promenama, verifikovana od strane Ministarstva prosvete i sporta kao Predškolska ustanova. U svom sastavu ima dve radne jedinice, sa istim načinom poslovanja i programom rada. Stručni tim sačinjavaju vaspitači stručni spoljni saradnici lekar domaćice koordinator direktor Deca u toku celodnevnog boravka imaju obezbeđenu ishranu, edukaciju, boravak na otvorenom i, po potrebi, spavanje. Deca su raspoređena po uzrastnim grupama, i svaka grupa ima svog vaspitača i saradnike za muziku, ples i strani jezik. Kao prioritet ustanove postavili smo blagost u komunikaciji, toleranciji, razumevanje i poštovanje dečjih individualnosti. Sve aktivnosti se sprovode u cilju pružanja kvalitetnog obrazovanja i vaspitanja koje osigurava sticanje jezičke, matematičke, naučne, umetničke, kulturne, ekološke, zdravstvene i informativne pismenosti, u skladu sa programom odobrenim od strane Ministarstva prosvete i sporta. RADNO VREME 07.30 -17.30h

Vrtić Avantura

Vrtić Avantura logo
Beograd, Voždovac, Pazinska 16a 066 8888889
Vrtić Avantura logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ AVANTURA AKCIJA--Svako ko se upiše u septembru u našu novu Avanturu u Admirala Geprata 10, ostvaruje 20% popust tokom cele godine.

Privatni vrtić Loptica

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 83 065 2165951
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ LOPTICA Predškolska ustanova koncipirana je kao prijatno okruženje, prilagođeno deci uzrasta od 6 meseci do 7 godina. Svake godine formiraju se grupe, dovoljno velike kako bi se podstakla društvenost deteta, ali opet optimalne kako bi pedijatrijske sestre i vaspitači mogli da posvete podjednaku pažnju svakom mališanu.

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Senjak, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
PRIVATNI VRTIĆI - DEUTCHE SCHULE BELGRAD Grupa Leptirića je grupa najstarije dece, koja bi sledeće školske godine trebalo da krenu u predškolsko. Grupu Pčelice čine deca bez znanja nemačkog jezika. U grupi je osmoro dece uzrasta od 4 do 5 godina, koja bi sledeće školske godine takođe trebalo da pređu u predškolsko. Za vreme usmerene aktivnosti (30 – 45 min) svako dete kroz pevanje, podsticnje i razgovor još intenzivnije i individualnije usvaja jezik. Grupa Mravići se sastoji od 8 dece uzrasta od 3,5 do 4,5 godine. To je mešovita starosna grupa dece sa osnovnim znanjem nemačkog jezika. Bubamarice trenutno čini 8 dece starosti od 3 do 4 godine. Ovo su deca srednje uzrasne grupe. Tokom usmerene aktivnosti bubamarice se nalaze u svojoj učionici, gde kroz sadržaje prilagođene njihovom uzrastu pevaju, pričaju priče i igraju igre na različite teme. Na taj način uče i usavršavaju nemački jezik. Vrapčiće čine najmlađa deca uzrasta od 2,5 do 3,5 godine. Vrtić je njihov prvi susret sa drugim okruženjem koje nije porodica. Vrapčići trenutno broje 6 dece. U ovoj grupi se prevashodno igra, peva i pleše.

Vrtić Mala Oaza

Beograd, Zemun, Cara Dušana 78 011 2105812 |
064 4249247 |
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA PRIVATNI VRTIĆ U ZEMUNU PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE VRTIĆ MALA OAZA U ZEMUNU Akreditovana predškolska ustanova Upis uz mogućnost korišćenja subvencija grada Beograda. Vrtić Mala Oaza se nalazi u starom jezgru Zemuna, u predivnom mirnom ambijentu kuće od 300 m2 koja je posebno i sa velikom pažnjom adaptirana za ovu namenu. Ponosni smo na naše jako lepo dvorište od 400m2 u kojem sa našim drugarima svakodnevno uživamo u brojnim avanturama, igrama i aktivnostima. Odabrali smo da radimo po Montesori programu jer verujemo da svako dete pojedinačno, u svom ritmu, treba da razvije sve svoje potencijale, bez prisile i kazni. Deca imaju slobodu rada i kretanja, kao i mogućnost da lični razvoj ostvare na najbolji mogući način, uz pomoć vaspitača, svojih vršnjaka, kao i uz redovne posete psihologa i logopeda. MONTESORI PROGRAM Montesori pedagogija podrazumeva: - individualni rad sa decom - lični razvoj - slobodu rada i kretanja - učenje samodiscipline - uzajamno pomaganje među decom - podsticanje slobode samostalnog otkrivanja - da se ne primenjuju prisile i kazne BORAVAK i ISHRANA Radimo u malim grupama tako da svako dete ima neophodnu pažnju, podršku i sigurnost. Nudimo celodnevni i poludnevni boravak za decu od 1 do 7 godina. Radno vreme vrtića je od 7:30 do 17:30 časova. Mališani svakog dana, u skladu sa vremenskim prilikama, borave na svežem vazduhu, uz igru i fizičke aktivnosti koje su neophodne za njihov pravilan psiho-fizički razvoj. Osim redovnih dnevnih aktivnosti, nudimo i učenje engleskog jezika a veoma često organizujemo kreativne radionice i izlete (poseta ZOO vrtu, salašima, duge šetnje uz reku…). U dogovoru sa roditeljima i u skladu sa uzrastom dece, organizovaćemo i školu plivanja. Naša deca su pod redovnim nadzorom psihologa i logopeda, tako da, ukoliko želite, možete sa njima porazgovarati o razvoju Vašeg deteta, kao i svim nedoumicama, poteškoćama
Predškolska ustanova Trešnjober logo
PRIVATNI VRTIĆI - TREŠNJOBER Predškolsku ustanovu “Trešnjober” , verifikovanu od strane Ministarstva prosvete, osnovala je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog, davne 2001. godine. Od dana osnivanja pa do danas vodi nas ideja da kao partneri porodice doprinesemo ne samo razvoju i napredovanju dece, već da postanemo važan deo detinjstva svakog deteta koje u našoj ustanovi boravi, te da nas se naša deca sa radošću sećaju i da nam se sa radošću vraćaju čak i kada odrastu i otisnu se u život.

Privatni vrtić Vini Pu

Privatni vrtić Vini Pu logo
Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 114b 011 3189424 |
063 8124124 |
Privatni vrtić Vini Pu logo
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA UPIS DECE UZ SUBVENCIJU GRADA! Privatni vrtić "Vini Pu" je verifikovana predškolska ustanova, licencirana pd strane Ministarsta prosveta i sporta i ima pravo na realizaciju pripremnog predškolskog programa. Kod nas mozete upisati vase dete uz subvenciju grada Beograda! Predškolska ustanova sa tradicijom od 15 godina, osnovana novembra 2001 godine. U vrtiću brinemo o vašoj deci od jaslenog uzrasta do polaska u školu. Rad i boravak dece uzrasno je organizovan u četiri grupe: JASLENA GRUPA MLAĐA VRTIĆKA GRUPA STARIJA VRTIĆKA GRUPA PREDŠKOLCI CILJEVI I NAČIN RADA Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne puno drugara sa kojma će zajedno da uči kroz igru, da nauči puno novih stvari, da stvara i eksperimentiše, a samim tim da stekne različte i korisne veštine za dalji razvoj. Želimo da vaše dete voli ljude, životinje i prirodu i da ih upozna na pravi način, da poštuje i ceni okolinu u kojoj živi i da izraste u samostalnu i uspešnu osobu, a da sva ta učenja ne budu naporna, već da se sve ostvari kroz smeh, igru i poverenje. Za sve ovo pobrinuće se naš tim strucnjka koji čine vetifikovani vaspitači i medicisko osoblje, kao i stručni saradnici: profesor muzičkog, logoped, a kako sarađujemo sa edukativnim centrom Profesional, vaše dete će imati priliku da uči engleski jezik. Zajedno organizujemo izlete, putovanja, slavimo rođendane i svakog meseca imamo pozorišne predstave. Brinemo o zdravlju dece, u vrtiću deci serviramo zdrave, izbalansirane obroke. Rad iskusnih, stručnih i predanih vaspitača sa decom je ono čime se ponosimo. Dođite da zajedno rastemo, da se družimo, da zajedno učimo i lepo se provodimo. U prijatnom ambijentu naših jaslica, vrtića i predškolskog sprovodimo programe prilagođene uzrastu deteta. Negujemo drugarstvo, toleranciju, ljubav i razumevanje. Radionica etno muzike Plesna radionica,

Privatna predškolska ustanova - dečiji vrtić Pčelice

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 68 011 3114102 |
062 474104 |
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNE JASLICE - PRIVATNO PREDŠKOLSKO - DEČIJI VRTIĆ PČELICE

Vrtić Srećkolino

Vrtić Srećkolino logo
Beograd, Vračar, Šumatovačka 39a 063 8001056 |
011 2448283 |
Vrtić Srećkolino logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SREĆKOLINO U centru Beograda, ušuškan u mirnoj ulici, izolovan od gradske buke, nalazi se vrtić SREĆKOLINO. Srećkolino je akreditovana privatna predškolska ustanova koja sprovodi programe od jaslenog uzrasta do polaska u školu. Pravilan fizički, socioemocionalni i intelektualni razvoj su osnovne premise našeg rada. U Srećkolinu praktikujemo individualni pristup detetu i rad u manjim grupama od osmoro do desetoro dece. To je optimalan broj dece kako bi se na najbolji način odvijao program rada koji podrazumeva humanistički pristup razvoju deteta, gde je dete centar i ono nosi pozitivni razvojni potencijal.
International Preschool Belgrade logo
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNATIONAL PRESCHOOL BELGRADE Welcome to Play Learn Grown, International Preschool Belgrade, the place where your children can grow, learn and play in an environment that is both safe and structured. Our school’s mission is to offer your child the most comprehensive learning experience possible in a safe and warm learning environment.

Privatni vrtić Kreativna Kockica

Privatni vrtić Kreativna Kockica logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 70 064 1594511064 1594511
Privatni vrtić Kreativna Kockica logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA „Kreativna kockica” se nalazi na Vidikovačkom vencu, u prelepom ambijentu kuće, sa velikim i prostranim dvorištem, daleko od gužve i saobraćajne buke. Prostiremo se na 150 m2 namenjenih potrebama dece jaslenog uzrasta i 260m2 luksuzno i bezbedno opremljenog prostora, posebno prilagođenog potrebama i interesovanjima dece od 3 godine do polaska u školu. “Kreativna kockica“ je akreditovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.U „Kreativnoj kockici“ radi profesionalan i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program.
PRIVATNE JASLE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA Privatni vrtić u Zemunu – privatna predškolska ustanova Čudesno carstvo nalazi se u lepo opremljenoj kući sa dvorištem i igraonicom. Ambijent odiše toplinom, a opremljen je u skladu sa svim bezbednosnim merilima. Vrtić postoji od 2016. godine a osnovala ga je stručna osoba sa više od petnaest godina radnog iskustva sa najmlađima. Idemo na letovanje i na zimovanje zajedno! Rekreativna nastava organizuje se dva puta godišnje, a često idemo na veoma interesantne izlete po gradu i u okolini. UČENjE STRANIH JEZIKA: ENGLESKI i FRANCUSKI MUZIČJI I LIKOVNO STVARALAČKE RADIONICE SPORTOVI, KOREKTIVNA GIMNASTIKA, PLES I AIKIDO Dete u vrtiću dobija sve što mu je potrebno u toku dana. U vrtiću će imati potpuno ispunjen dan, a vi ne morate da brinete da posle treba da ga vodite na neku sportsku aktivnost ili učenje jezika, već samo da uživate s njim u onome što najviše zajedno volite da radite. JASLICE U VRTIĆU ČUDESNO CARSTVO Poštujemo zdravi dnevni ritam deteta koji podrazumeva redovnu zdravu ishranu, spavanje, igranje, boravak na vazduhu. Zadovoljavanje prirodne dečije radoznalosti i potrebe za otkrivanjem važno je od najranijeg doba kako bi dete raslo u zdravoj sredini gde se razvija. Jaslena grupa je za decu od godinu dana do 2 i po godine starosti. VRTIĆ I PREDŠKOLSKO U vrtiću Čudesno carstvo Vaše dete ćemo i pripremiti za polazak u školu. Dete će u okviru predškolskog programa steći naviku da radi domaće, upoznaće se sa osnovnim pojmovima sveta oko nas , matematičkim pojmovima i naučiće kako izgledaju i kako se pišu slova azbuke. Koristimo program Kreativnog centra koji jedan od najboljih za pripremu za prvi razred. UČENJE STRANIH JEZIKA U VRTIĆU Odlično znamo koliko je važno učenje stranog jezika od malih nogu kada je deci veoma lako i prirodno da u sredini koja

Privatni vrtić puž

Beograd, Banjica, Bulevar oslobođenja 142-144 011 2665461 |
011 3907244 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE ŠKOLA BALETA Predškolska ustanova Puž osnovana je 1999. godine. U prijatnom i toplom ambijentu vrtića "Puž" Vaše dete će kroz igru steći samostalnost i sigurnost: učiće da govori engleski jezik, da pleše, peva, crta, glumi; radiće vežbe za pravilan razvoj i korekciju stopala i kičmenog stuba. U vrtiću Puž postoje: - dramska radionica koju vodi profesionalni glumac - ples drži instruktor plesnog kluba "Vračar" - muzička radionica koju vodi profesor muzike - imamo stalni nadzor pedijatra logopeda - karate u sklopu vrtića - deci su obezbeđeni svi obroci: doručak, ručak i dve užine - redovno posećujemo ustanove kulture (filharmoniju, pozorište, bioskop, muzeje) - redovno organizujemo odlazak na rekreativnu - redovni smo posetioci banjičke šume, koja nam je blizu, jer znamo važnost svežeg vazduha! PRIVATNE JASLICE Uzrast dece od 2 do 3 godine. PRIVATNI VRTIĆ i PRIVATNO PREDŠKOLSKO Uzrast dece od 3 do 6 godina. Pripremni predškolski program: da predškolsci budu spremni za polazak u prvi razred. ŠKOLICA BALETA Pozivamo male i velike princeze od 3 - 13 godina da dođu i naprave svoje prve baletske korake u Baletskom studiju Puž koji vodi profesorka baleta i član Narodnog pozorišta. Osim baletskih koraka naučićete kako da lepo hodate, steći ćete pravilno držanje, gracioznost i muzikalnost, radićete vežbe prevencije i korekcije stopala i kičmenog stuba. A mame, tate, bake i deke moći će da uživaju u predstavama svoje mezimice. Dođite da se družimo !

Privatni vrtić M&M Elefantino

Beograd, Novi Beograd, Nehruova 51 063 274636
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNI VRTIĆ M&M ELEFANTINO Naš vrtić se nalazi na 3 lokacije - Novi Beograd - Nehruova 51, Medak - Cedomilja Mitrovića 22, Pančićeva BB - Dorćol. Više od 16 godina radimo sa mališanima koje inspirišemo na kreativnost, timski rad & dobrotu - koja se krije u srcu svih mališana u našem vrtiću.,Stotine dece je u školu krenulo iz našeg vrtića. I ta brojka raste, iz godine u godinu. Stižemo još malo i do "hiljade" mališana.
Brook Hill International School logo
PRIVATNI VRTIĆI - BROOK HILL INTERNATIONAL SCHOOL U ovom osetljivom periodu dečijeg života, neophodno je poslati deci pozitivnu poruku u vezi sa školskim životom. Kako bismo poboljšali motivaciju i razvoj dece, različiti predavači koji posećuju školu, dele svoja iskustva, organizujemo različite tematske ekskurzije u toku školske godine. Način učenja u Brook Hill Internacionalnoj školi prilagođen je uzrastu svake grupe, a osmišljeni su prema individualnim interesima dece. Tokom ove faze, deca su podstaknuta da razvijaju nove veštine. Svako dete napreduje onim tempom koji mu najviše odgovara u nastavnoj metodologiji koja uključuje igru i stečeno znanje.

Step by step - vrtić na engleskom jeziku

Beograd, Novi Beograd, Bulevar dr. Zorana Đinđića 87 011 3017790 |
066 5162516 |
PRIVATNI VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO Step by Step je vrtić na engleskom za decu uzrasta od 1-7 godina. Mi smo privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U vrtiću Step by Step komunikacija se vrši na engleskom jeziku. Naš program je namenjen svoj deci, bez obzira na to da li imaju neko predznanje engleskog jezika. Kada dete krene u vrtić, vaspitačice se brinu o tome da polako i postepeno uključe dete u komunikaciju na engleskom kao i u sve aktivnosti u vrtiću. Deca u vrtiću Step by Step uče kroz igru i zabavu. Naše vaspitačice vode računa da uvek pokazuju i demonstriraju sve o čemu pričaju kako bi deca učila i asocijativno. Učenje jezika kroz svakodnevnu komunikaciju omogućava deci da engleski savladaju sa lakoćom. Na taj način deca nauče da sama formiraju rečenice i vremenom počnu da govore engleski prirodno, kao maternji jezik. Učenje enlgeskog se kod nas odvija spontano, a još jedna prednost našeg programa je pristup prema učenju i vaspitanju dece. Deca najbolje uče kroz istraživanje i igru. Mi u Step by Step-u razumemo da je ovaj period u odrastanju veoma važan za budućnost deteta. Naša želja i motivacija je da su svi naši roditelji/staratelji ne samo sigurni u negu koju pružamo njihovom detetu, već i ponosni da su deo zajednice gde su deca i porodica na prvom mestu. PROGRAMI Step by Step pristup zasniva se na aktivnom učenju koje je fokusirano na individualne mogućnosti, zanimanja i način učenja svakog deteta. Deca su inspirisana da istražuju, ispituju i pronalaze odgovore. Nasi vaspitači organizuju aktivnosti prema individualnim potrebama i načinu učenja svakog deteta. Imamo mesečne teme koje su veoma interesantne i zabavne za decu. Vaspitači prave nedeljne planove sa aktivnostima koje promovišu učenje kroz zabavu i igru, a pažljivo
Privatni vrtić Eurokids logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ EUROKIDS Eurokids prati razvoj i potrebe dece na taj način što ih podstiče na istraživanje i komunikaciju.U našem vrtiću se poštuje sloboda govora, jednakost i otvorenost.Radimo na tome da našim znanjem pomognemo detetu da se oseća srećno i uspešno, kako bi sutra mališani sa samopouzdanjem koračali kroz život.Želimo da svako dete prepozna svoje vlastite kvalitete i kapacitete i da u njih veruje.
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA BANOVOM BRDU PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO Vaša deca će uživati u prostranom objektu od 6 00m² kvadratnih sa oko 100m² prostora predviđenog sa spoljašnje aktivnosti koji se nalazi u mirnom delu Banovog brda. Osnovni cilj predškolskog obrazovanja je da se deca usmere na svestranost i kreativnost i da umeju da definišu problem i sami pronađu put do odgovora. Svet u današnje vreme nudi neverovatan broj informacija, a ono što je svima nama prioritet je da decu od najranijeg uzrasta naučimo kako da se u tom svetu snađu - veruju u novoosnovanoj predškolskoj ustanovi koja već u svom nazivu “Zašto – Zato” ilustruje pedagoški pristup. S obzirom da se deci daju servirani odgovori, kod njih se razvija samo reproduktivno mišljenje. Naš primarni cilj je da im pomognemo da razviju funkcionalno razmišljanje koje će im u životu mnogo više značiti. Po principu možemo deci dati ribu na tanjiru, ali za njihovu budućnost je bolje da nauče da pecaju. Volimo da kažemo da kod nas u vrtiću nema gotovih odgovora - već zajedničkog putovanja dece i vasitača do njih. S obzirom da svako dete poštujemo kao individuu i uvažavamo uzrasne karakteristike, Predškolski program je podeljen na tri međusobno povezane celine: Program nege i vaspitanja dece uzrasta od godinu do 3 godine . Program vaspitanja i obrazovanja dece uzrasta od 3 godine do uključivanja u program pripreme za školu. Pripremni predškolski program Pored svakodnevnih osnovnih aktivnosti: Razvoj govora, Matematika, Muzičko, Likovno, Fizičko i Okolina, u skladu sa željama i potrebama organizujemo i dodatne aktivnosti: engleski jezik, ples sa elementima gimnastike i akrobatike i kapuera (brazilska borilačka veština) Pored osnovnih usluga, u vrtiću organizujemo i preglede logopeda, stomatologa, fizijatra i drugih saradnika ukoliko je to potrebno kao što su pedagog i medicinska sestra. Upisom u naš vrtić sva
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ČAROBNI SVET PLUS Vrtić Čarobni svet plus je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.U moderno opremljenom objektu površine od 380 m2 koji se nalazi u mirnom kraju na Zvezdari, mališani će uživati u vedroj i prijatnoj atmosferi.

Privatni vrtić Pegaz

Beograd, Mirijevo, Pere Veljkovića 4 011 3424227 |
064 5399777 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PEGAZ Vrtić Pegaz je verifikovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, namenjena deci od jaslenog do predškolskog uzrasta.Pegaz ima dva objekta koji se nalaze na teritoriji opštine Zvezdara.

Privatni vrtić Srećica

Beograd, Mirijevo, Matice srpske 10 011 3435606 |
064 1455978 |
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA (UPIS UZ SUBVENCIJU) PRIVATNI VRTIĆ U MIRIJEVU PRIVATNE JASLICE U MIRIJEVU PRIVATNO PREDŠKOLSKO U MIRIJEVU VRTIĆ I JASLICE Vrtić i jaslice Srećica je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije. TIM SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM U predškolskoj ustanovi Srećica sa Vašom decom radi posvećeno stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom. EDUKACIJA I LOGOPED Naše stručno osoblje čine obrazovani vaspitači, kao i logoped, što vašem detetu omogućava idealno okruženje za edukaciju i razvoj. KREATIVNA RADIONICA Razvoj kreativnog mišljenja i ponašanja kod dece, omogućava prepoznavanje, negu i pravilan razvoj talenata kod dece. VIKEND BRIGA O DECI Omogućavamo brigu o deci i vikendom, za roditelje koji imaju specificno radno vreme i potrebe. KUHINJICA, DVORIŠTANCE I SANJAONICA KUHINJICA Zdrave i ukusne zalogaje za drugare priprema specijalizovana ketering služba. DVORIŠTANCE Drugarima je na raspolaganju i prostrana i sigurna bašta, kako im ne bi bila sputana mašta. SANJAONICA Posle druženja, igre i učenja, deci je na raspolaganju miran i udoban kutak za odmor i san. AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA Upis dece uz ostvarenje prava na subvenciju grada Beograda.
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA VRAČARU I U ZEMUNU VRTIĆ DIZNILEND 1 NA VRAČARU VRTIĆ DIZNILEND 2 U ZEMUNU JASLICE PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM Privatna akreditovana predškolska ustanova vrtić Diznilend osnovan je 2001. godine. Puno mališana zadovoljno je raslo u našem vrtiću i postali smo prepoznatljivi po svojoj predanosti poslu, kreativnosti i uvek dobroj atmosferi. Naši privatni vrtici , odnosno predškolska ustanova, Diznilend radi po programu prilagođenom deci od 1 do 7 godina starosti, a program je akreditovan od strane Ministrstva prosvete. Za predškolski uzrast sprovodimo obavezan pripremni predškoslski program. VRTIĆ DIZNILEND 1 NA VRAČARU Vrtić DIZNILEND 1 na Vračaru, nalazi se u mirnoj ulici i smešten je u prostranoj kući sa dvorištem. Kuća i celokupan prostor su u potpunosti prilagođeni potrebama deteta. Boravak na svežem vazduhu nam je veoma važana i napolju smo kad god vremenske prilike to dozvoljavaju. U našem vrtiću sa decom radi visoko stručni kadar, osoblje koje s punom pažnjom brine o deci. Mi volimo svoj posao - deca i njihve potrebe su nama na prvom mestu! Zaposleni u našem vrtiću su: vaspitači, sestra vaspitač i spoljni saradnici - pedijatar, profesor engleskog jezika, profesor baleta, logoped, instruktor karatea. Rad sa decom je organizovan u malim grupama. Starosne grupe su: JASLENA VRTIĆKE GRUPE PREDŠKOLSCI VRTIĆ DIZNILEND 2 U ZEMUNU Vrtić DIZNILEND 2 nalazi se u Zemunu i smešten je u kući sa prostranim dvorištem. Vrtić je moderno oprmljen i sve je podređeno deci. Trudili smo se da kreiramo prostor pun topline u kom će se svako dete osećati sigurno i zadovoljno. Osmislili smo sve prostorije tako da u njima sprovodimo sve naše aktivnosti kao što su igra, druženje, učenje engleskog jezika, kreativne likovne i umetničke radionice i još mnogo toga. Vrtić DIZNILEND 2 ima prostrano dvorište u kom boravimo kad nam vreme to dozvoljava, igramo se i bavimo

Vrtić 5 plus

Vrtić 5 plus logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10a 066 224555
Vrtić 5 plus logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ 5 PLUS Naše usluge: – Vaspitno obrazovni rad sa decom do tri godine; – Vaspitno obrazovni rad sa decom od tri godine do uključenja u pripremni predškolski program; – Pripremni predškolski program; – Preventivno zdravstvena zaštita; – Nega i ishrana dece.

Vrtić Loly

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Bežanijskih ilegalaca 38 061 2400780
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA (UPIS UZ SUBVENCIJE) VRTIĆ NA BEŽANIJSKOJ KOSI JASLICE PREDŠKOLSKO - PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM VRTIĆ LOLY - KO SMO MI Mi smo dečji vrtić u kome će svako dete u interakciji sa drugima graditi sebe kao samostalnu, kreativnu i zadovoljnu ličnost i u kome i dete i roditelj i vaspitač ostvaruju pun potencijal. Kako bi se osnovao i razvio vrtić pravih vrednosti, pored dobre volje, želje, angažovanja i nivoa obrazovanja koje osnivači vrtića LOLY neminovno poseduju, potrebno je formirati tim istomišljenika. LOLY tim čine: - Diplomirani vaspitač u predškolskim ustanovama – direktor, - Diplomirani pedagog - Diplomirani psiholog, trener menadžer za poslovnu komunikaciju - Master profesor fizičkog vaspitanja – stručni saradnik - Diplomirani i master profesori stranih jezika, kao i mnogi drugi stručni saradnici. PROGRAM RADA U VRTIĆU LOLY Naš vrtić je mesto u kome se dete dočekuje dobrodošlicom, toplinom, ljubavlju. Mesto koje mu pruža bezbednost, čist i topao prostor koji opremom, materijalima, sadržajima, kao i kombinacijom raznih programa pokreće razvoj svih aspekata detetove ličnosti. Detetu uzrasta od 1 do 3 i od 3 do 7 godina potrebna je sredina koja će predstavljati izazov za istraživanje, otkrivanje, eksperimentisanje, isprobavanje različitih ideja i prikupljanje informacija. Model A, na kome je i zasnovan naš program, podrazumeva centre interesovanja – centar za igru uloga, likovni centar, muzički centar, jezički centar, manipulativni centar, građevinski centar, istraživački centar, tehnološki centar. Takođe je potrebno obezbediti i udoban prostor za mirne aktivnosti i za one situacije u kojima dete želi da se osami. U ovako struktuiranoj sredini deca razvijaju samopouzdanje tako što: - Samostalno biraju centre, materijale, sadržaje, igre, aktivnosti, ali i partnere - Imaju mogućnost da slobodno iznose ideje i pretpostavke - Istražuju i eksperimentišu - Prikupljaju informacije na sopstveni način i rešavaju probleme - Diskutuju tokom i nakon aktivnosti - Rade zajedno

Privatni vrtić Žan Žak

Privatni vrtić Žan Žak logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 6a 011 3133115 |
063 7771155 |
Privatni vrtić Žan Žak logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. PRIVATNI VRTIĆ NA NOVOM BEOGRADU CENTAR ZA EDUKACIJU i UMETNOST U RANOM DETINjSTVU PRIVATNI VRTIĆ ŽAN ŽAK NOVI BEOGRAD Naši osnovni ciljevi su posvetiti se detetu, pružiti mu dovoljno ljubavi i podrške da izgradi samopouzdanje, da se prilagodi različitim situacijama i promenama, da razmišlja, da pronalazi najbolje načine da se uklopi u svet, da sazri i da zadrži neprekidnu želju za rastom i razvojem. Žan Žak je privatni vrtić na Novom Beogradu – centar za edukaciju, sport i umetnost, za decu od 3 do 7 godina. Prostor smo uredili u skladu sa mnogobrojnim dečijim predlozima, a brinuli smo da sve bude bezbedno, da atmosfera bude prijatna i da se svi u njemu osećamo lepo. Vrtić Žan Žak nastao je tako što se spojilo stručno obrazovanje iz oblasti pedagogije, iskustvo u radu sa decom i ljubav prema ovom poslu. GDE JE ŽAN ŽAK? Žan Žak je vrtić na Novom Beogradu i nalazi se u blizini Sava Centra. Vrtić Žan Žak je centar za edukaciju, sport i umetnost, za decu od 3 do 7 godina. Vrtić Žan Žak smešten je u prostoru od 140 m2 u Bulevaru Zorana Đinđića 6a u stanu na prvom spratu, sa velikom terasom. Prostor je moderno opremljen, potpuno prilagođen deci i atmosferom podseća na porodični dom i stoga se deca osećaju sigurno i prijatno dok borave u vrtiću. Volimo prirodu i volimo da budemo napolju! Često se šetamo i možete nas sresti u obližnjim parkovima. Ponesite gumene čizmice da zajedno skačemo po baricama, pridružite nam se dok se ljuljamo na velikim ljuljaškama, sakupljam lišće i kestenje … Naša terasa je toliko velika da na njoj igramo i fudbal i košarku, a kad je toplo napolju slikamo, igramo se, pravimo kućice za lutke, ručamo i užinamo.

Privatni vrtić Čarobno carstvo

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Stojana Aralice 49 011 2270572 |
065 6633633 |
PRIVATNI VRTIĆ NA BEŽANIJSKOJ KOSI PRIVATNE JASLICE AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA (UPIS UZ SUBVENCIJU) Privatan vrtić Čarobno carstvo se nalazi u prelepom delu Bežanijske kose u privatnoj i prostranoj kuci. Privatan vrtić Čarobno carstvo u svom radu sa decom nudi obilje raznovrsnih aktivnosti kojima se podstiče celokupan razvoj deteta ( kognitivni, psihički, fizički, socijalno- emocijonalni i mentalni) . Privatan vrtić Čarobno carstvo čini stručan i iskusan kolektiv koji na veoma maštovit i uvek nov način svoje ideje sprovodi u delo. Rad je organizovan u malim grupama što obezbedjuje individualan pristup svakom detetu i dovodi do kvalitetnijeg rada ,a samim tim i boljih rezultata. Boravak u našem prostoru je poseban i zabavan.U radu sa decom pristupamo veoma predano. Ljubav i paznju podjednako pružamo svakom detetu i na taj način stvaramo pozitivnu atmosferu u kojoj uživamo svi zajedno. JASLICE U VRTIĆU ČAROBNO CARSTVO JASLENA GRUPA (1-3god.) -aktivnosti za razvoj socijalno -emocionalnog odnosa -aktivnosti za razvoj čulne osetljivosti -motoričke aktivnosti -intelektualne aktivnosti -grafičko-likovne aktivnosti -jezičke aktivnosti -muzičko-ritmičke aktivnosti VRTIĆKA GRUPA U ČAROBNOM CARSTVU VRTIĆKA GRUPA (3-6god.) -matematika za decu -skok, okret, pokret ( fizičke aktivnosti ) -kreativna radionica i maštaonica ( likovne aktivnosti ) -jezičke aktivnosti -muzika i mi -svet glume i pozorišta -kulinarske aktivnosti -aktivnosti za razvoj komunikativnih sposobnosti i socijalizaciju -hokus-pokus ( eksperimentalne aktivnosti ) -svet i mi u njemu ( upoznavanje okoline i spoznaja sebe samog ) Pored ovih aktivnosti u okviru naseg vrtića organizujemo: -engleski jezik -jezičke radionice Igrom do škole ( rad sa logopedom ) -korektivna gimnastika i taekwondo. MI SMO JEDNA VELIKA PORODICA, PRAVO CARSTVO! Zato deco, ako imate 1-6 godina i spremni ste da se družite sa vršnjacima u lepom i prijatnom ambijentu, dobrodošli ste. Čekamo Vas jer želimo da postanete deo našeg carstva, a sve ostalo prepuste nama. Kod nas ima mesta za Vas, ali

Vrtić i jaslice zvončica

Beograd, Zemun, Živka Petrovića 44 011 2191105 |
011 2103049 |
PRIVATNI VRTICI ZEMUN - ZVONČICA Vaspitno – obrazovni rad sa decom od 1 godine do polaska u školu. Vaspitači u vrtiću u saradnji sa stručnim saradnicima stvaraju uslove za unapređenje zdravlja i razvijanja navika lične higijene. Zadovoljiti potrebe dece za kretanjem i igrom i sticanjem novih znanja. Vaspitno – obrazovni program vrtića se ostvaruje kroz određene oblike vaspitno – obrazovnog rada i šest vaspitno - obrazovnih oblasti. 1.Muzičko vaspitanje. 2.Fizičko vaspitanje. 3.Likovno vaspitanje. 4.Razvoj govora. 5.Upoznavanje dece sa okolinom. 6.Razvoj početnih matematičkih pojmova. Dodatne aktivnosti: 1.Strani jezik (engleski i italijanski). 2.Školica plesa (balet, ritmička gimnastika, folklor). 3.Rad sa logopedom. Cena se umanjuje za 80% jer je dotirana od strane Grada Beograda.

Vrtić Baštica

Vrtić Baštica logo
Beograd, Banovo Brdo, Kapetana Popovića 17 011 3545819 |
066 088556 |
Vrtić Baštica logo
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLE Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu naših vaspitača, njihovom neprestanom usavršavanju, kao i aktivnoj saradnji sa roditeljima, uvereni smo da će boravak vašeg deteta u "Baštici” biti vaše i naše veliko zadovoljstvo! Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno, sigurno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru i da se igrajući oseća sigurnim i voljenim! Pozivamo vas da svratite i pogledate naše bajkovito dvorište koje je dobilo prestižnu nagradu za najlepše dvorište na Čukarici. VASPITNO OBRAZOVNI PROGRAM JASLE Jaslena grupa za decu uzrasza od 1 do 3 godine pruža negu decu kroz koju će mališani upoznati sebe i svet oko sebe i pri tome steći nova iskustva. VRTIĆ Program za decu uzrasta od 3 do 6 godina jedinstven je po tome što ga istražujemo zajedno sa decom uz poštovanje njihovih razvojnih, kulturoloških i jezičkih razlika. Kroz ovaj program stvaramo povoljno okruženje da mališani upoznaju svet oko sebe. PREDŠKOLSKI PROGRAM Obzirom da je predškolski program obavezan korak u obrazovanju mališana, decu ćemo upoznati sa osnovnim matematičkim koracima kao i početnim čitanjem i pisanjem. SAVETOVALIŠTE Naš vrtić će uvek rado izaći u susret roditeljima da podele sa nama svoje brige i pitanja o roditeljstvu i da zajedno dođemo do rešenja. Vodeći se time da predškolska ustanova i roditelji treba da budu partneri za dobrobit mališana pa samim tim nudimo i stručnu pomoć u vidu psihologa, logopeda, socijalnog radnika i porodičnog terapeuta. RADIONICE i AKTIVNOSTI Osluškujemo njihove potrebe i želje, pratimo njihov rast, razvoj, osećanja i u skladu sa tim organizujemo niz različitih radionica kao što su: - muzička radionica - likovna radionica - dramska radionica - etno radionica Od dodatnih aktivnosti nudimo : - časove engleskog jezika - školu plivanja u SC ,,Košutnjak” - školu fudbala u

Vrtić Naša Vila

Vrtić Naša Vila logo
Beograd, Zemun, Kordunaška 17 064 2796390
Vrtić Naša Vila logo
PRIVATNI VRTIĆ U ZEMUNU „Naša Vila“je Privatna predškolska ustanova u programu subvencionisanja. Nalazi se u mirnom delu Zemuna, u naselju „Sava Kovačević“, u ulici Kordunaškoj broj 17, u blizini glavnih saobraćajnica i autobuskih stanica koje povezuju Novi Beograd, Bežanijsku kosu i Batajnicu ali posebno izdvojena tako da predstavlja lepo mesto za odrastanje dece. Osim porodičnih kuća u neposrednoj blizini je i Osnovna škola „Rade Končar“, Dom zdravlja i druge institucije. Površina korisnog zatvorenog prostora je oko 500m2, u tri nivoa, kao i veliko dvorište površine 8 ari, puno zelenila i sprava za dečju igru i zabavu. Vaspitne grupe : - Vaspitanje i nega dece od 1. do 3. godine (jaslice) - Vaspitno - obrazovni rad sa decom od 3 do 5,5 godina - Pripremni predškolski program ZABAVA Igra u ranom detinjstvu u vrtiću je najbolji temelj za uspeh u školi. Ona razvija sve neophodne veštine učenja. Dođite kod nas u vrtić u Zemun i uverite se. AKTIVNOSTI Naše aktivnosti u vrtiću "Naša Vila" u Zemunu će izazvati i razviti kod vašeg deteta kreativnost, maštu, sposobnost razmišljanja, i društvene veštine OBRAZOVANjE Vaspitno-obrazovani program Privatne Predškolske ustanove “Naša Vila”u Zemunu je koncipiran tako da se pravilnim odabirom igara I aktivnosti podstiče razvoj intelektualne sposobnosti deteta. JASLICE Organizacija celokupnog rada u jaslicama biće prilagođena biološkim i psihofizički potrebama i mogućnostima dece, zahtevima savremenih teorijsko- praktičnih saznanja i objektivnih okolnosti. Aktivnosti iz oblasti nege i vaspitno – obrazovnog rada realizovaće se prema godišnjim planovima koji će tokom godine biti prilagođavani situacijama i karakteristikama grupe sa ciljem stvaranja optimalnih uslova za svestrani razvoj dece. Fizičko – senzorni razvoj : - jačanje fizičkog razvoja dece kao osnove pravilnog razvoja svih organa, - podsticanje razvoja pokreta, - ovladavanje motorikom kao bitnim uslovom za razvoj deteta, - podsticanje celovitog senzornog i perceptivnog razvoja, - razvijanje navika. Emocionalno

Bilingvalni francuski vrtić Fantasy

Beograd, Vračar, Internacionalnih brigada 66 011 3085587 |
011 3085588 |
FRANCUSKI VRTIĆ NA VRAČARU AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA Vrtić Fantasy je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije. Osnovana je 15 avgusta 1991 godine. VRTIĆ NA FRANCUSKOM JEZIKU Posebni program rada za strani jezik - francuski: Gledajući u celini lingvističko vaspitanje smatramo za shodno izučavanje stranog jezika; imajući u vidu prikladno didaktično posredovanje u gradacijskom procesu detetovog razvoja. Lepo vreme zajedno provodimo i sve to na francuskom jeziku, naravno! JOLIS PAPILLONS, DE BELLES COULEURS, JOLIS PAPILLONS, VOLENT DE FLEUR EN FLEUR, ILS SE REGARDENT ILS SE SOURIENT. U vrtiću Fantasy primenjujemo elemente metode Pasquali-Agazzi , čiji je centar za pedagoška istraživanja u Bresci, u Italiji, ali ima i elemenata Montesori metode. Njihove metode su vrlo bliske vrednostima koje mi želimo da ostvarimo, a to su: • za život kroz život • unapređivanje celokupnog formiranja ličnosti • vaspitavanje za mir • vaspitavanje kroz komunikaciju i dijalog • razumevanje i poštovanje prirode • lepo ponašanje PROSTOR 420m2 unutrašnjeg prostora (pet soba za boravak, atelje, biblioteku, kutić za motoriku, kancelarije, sobu za doktora, dva ulaza) 515m2 spoljašnjeg prostora (dvorište, baštu, mali voćnjak, mali zoo vrt) 103m2 sale za psihomotoriku sa spravama i rekvizitima. ORGANIZACIJA i GRUPE Vrtić se sastoji iz pet homogenih grupa uzrasta od 12 meseci do 7 godina, uključujući pripremnu preškolsku grupu. Male bubamare Velike bubamare Les Papillons Patuljci Pčelice AKTIVNOSTI Primenjujemo specijalan program francuskog jezika. Kao deo programa imamo zasebne časove: baleta, ritmike, gimnastike i muzičkog. NAŠ MALI ZOO VRT U našem vrtiću imamo naš mali zoološki vrt! Volimo životinje i brinemo o njima. PRIPREMA DECE ZA POLAZAK U ŠKOLU Pre svega, priprema deteta za polazak u školu je proces koji se odvija tokom čitavog predškolskog perioda u okviru podsticanja opšteg razvoja deteta. Sama priprema za školu nije odvojen segment na dete,
Dečiji vrtić i jasle Happy Kids logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. Dobrodošli u dečiji vrtić - jasle "HAPPY KIDS" DEČIJI VRTIĆ "Svet sa mnogo boja – dečiji svet odrastanja Koja će boja dominirati zavisi od odraslih" Dečji vrtići i jasle HAPPY KIDS su smešteni u samom centru Beograda, u srcu našeg glavnog grada. Vrtić i jasle HAPPY KIDS 1 se nalazi u jednoj od najmirnijih ulica centralnog dela Palilule, u ulici Mitropolita Petra broj 7, u mirisnom ambijentu zelenila, preko puta parka koji okružuje Halu Pionir. Vrtić je smešten u novom i luksuzno opremljenom prostoru od oko 150m2. Privlačan, svetao, pažljivo osmišljen enterijer deluje stimulativno na dečji um, odgovara merama, potrebama i ukusu savremenog deteta. Ovaj objekat poseduje ograđeno dvorište. Vrtić i jasle HAPPY KIDS 2 je smešten nadomak Tašmajdanskog Parka, u oazi mira i svežeg vazduha, a u najužem centru grada, u ulici Miročka broj 1. Svojim enterijerom, položajem i veličinom od oko 250m2 HAPPY KIDS 2, ide u korak sa najboljim privatnim vrtićima evropskih metropola. Objekti HAPPY KIDS-a su klimatizovani, obezbeđeni alarmom i videofonom. Svaka prostorija ima svoju kameru, te roditelji mogu da prate svoje dete putem interneta, tokom celog dana. Auto dečjeg vrtića HAPPY KIDS prevozi decu na relaciji kuća-vrtić-kuća. Radno vreme: radnim danima od 7-18:30h subotom od 7-15h Postoji mogućnost produženog boravka dece (nakon 18:30h). Oba vrtića su opremljena najsavremenijim edukativnim i didaktičkim sredstvima. Sa decom rade vaspitači i pedijatrijske sestre, pod stručnim vođstvom dečjeg pedagoga, dečjeg psihologa i specijalnog edukatora. Deca su podeljena u nekoliko uzrastno-vaspitnih grupa: 12 meseci - 18 meseci - BUBAMARE 18 meseci - 3 godine – LEPTIRIĆI 3-5 godina – PČELICE 5-6 godina – MEDE 6-7 godina – PREDŠKOLCI Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto. Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji, naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova.
PU Plavi zvončići Medaković logo
PRIVATNI VRTIĆI - PU PLAVI ZVONČIĆI MEDAKOVIĆ Dobro je poznata važnost o tome koliko je potrebno da okruženje u kojem borave mališani kada su van kuće bude lepo i prijatno. Zato smo se posebno pobrinuli oko uređenja naših objekata. Prostrane sobe sa puno prirodnog sveta, uređen i obojene u vedrim pastelnim bojama, doprineće da dete brze stekne poverenje i opusti se u novom okruženju. Prostorije su odvojene prema nameni, tako da postoje sobe za različite aktivnosti kao što su učenje i čitanje, grupne aktivnosti.

Privatni vrtić Izvrnuta Torta

Privatni vrtić Izvrnuta Torta logo
Beograd, Novi Beograd, Milutina Milankovića 110 064 1298375 |
065 3110903 |
Privatni vrtić Izvrnuta Torta logo
AKREDITOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA NOVOM BEOGRADU - IZVRNUTA TORTA PRIVATNI VRTIĆ IZVRNUTA TORTA PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO Privatni vrtić „Izvrnuta torta” je akreditovana privatna predškolska ustanova. Na Novom Beogradu u potpuno adaptiranom prostoru čiji je svaki kutak prilagođen deci i njihovom srećnom odrastanju. Vrtić „Izvrnuta torta” okružen je zelenilom i iz samog objekta direktno izlazimo u park. „Izvrnuta torta” je privatni vrtić koji podstiče želju za igrom i druženjem, učenjem i sticanjem znanja, istraživanjem i otkrivanjem sveta oko nas. Ciljevi našeg programa su usmereni ka razvoju funkcionalnog znanja kod dece. Kreativnost, stvaranje, lepo izražavanje, kritičko mišljenje – sve se to razvija kroz igru, jer je učenje kroz igru prirodan i efikasan način usvajanja novih znanja kod dece. STAROSNE GRUPE U VRTIĆU „IZVRNUTA TORTA”: JASLICE – od navršenih 10 meeci VRTIĆ – od 3 do 6 godina PREDŠKOLSKO – obavezan pripremni predškolski program privatni vrtici novi beograd OSNOVNI PAKET USLUGA Boravak deteta može biti celodnevni ili poludnevni. Osnovni paket uključuje ishranu dece: doručak, voćna užina, ručak, popodnevna užina (broj obroka zavisi od toga da li je dete na celodnevnom ili poludnevnom boravku). Redovne sportske aktivnosti Kreativne radionice : likovna, muzička, lep govor i ponašanje, matematička, upoznavanje sveta oko nas. PAKET DODATNIH USLUGA Razvojne sportske aktivnosti, plivanje, ples, balet Gluma Individualni ili grupni časovi stranih jezika po izboru Povremena tematska noćenja u vrtiću Izleti van grada i u gradu Saradnici koji kontinuirano nadgledaju razvoj i napredak dece, ali i koordiniraju rad naših vaspitača i stručnih saradnika su pedagog i psiholog. Pored toga, u skladu sa individualnim potrebama dece, omogućen je i rad sa logopedom ili defektologom. Deca su pod redovnim lekarskim nadzorom našeg pedijatra, stomatologa i fizijatra (po potrebi oftalmologa i drugih lekara specijalista). DNEVNI RASPORED 7.00 – 9.00 prijem dece 8.30 – 9.00 doručak 9.00 – 10.45 usmerene aktivnosti

Vrtić i igraonica Topolino

Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Lazarevački drum 23 011 6564170 |
066 9109071 |
DEČIJA IGRAONICA ROĐENDAONICA DEČIJI VRTIĆ VRTIĆ TOPOLINO Ohrabreni vašim poverenjem i željama od nedavno smo bogatiji za još jednog, najmladjeg člana naše družine, dečiji vrtić Topolino. Za razliku od ostalih vrtića, mi se nalazimo na samom obronku Zvezdarske šume, daleko od gradske vreve, u našoj maloj oazi mira i radosti sa koje se pruža predivan pogled na Dunav. Naši mališani uživaju u kući kompletno izdvojenom samo za njihovu slobodu, adaptiranom i uređenom za beskrajne trenutke njihove radosti. Predivno i prostrano zeleno dvorište je priča za sebe, stvoreno tako da igra u njemu nikada ne prestane. Sigurnost Ograđeno, sigurno i bezbedno dvorište. Klimatizovan objekat, obezbeđen alarmom, pokriven video nadzorom koji obuhvata najvažnije tačke unutar i izvan vrtića. Vaspitno obrazovne aktivnosti Program rada ustanove podrazumeva upoznavanje čovekove životne sredine, biljnog i životinjskog sveta, šetnje uređenim stazama Zvezdarske šume kao i mogućnost sprovođenja telesnih vežbi na otvorenom, podsticanje i praćenje fizičkog i psiho-socijalnog zdravlja dece. Različite uzrasne grupe Naš prostor je prilagođen različitim dečjim uzrasnim potrebama za tri uzrasno vaspitne grupe – mešovita jaslena grupa ( 1-3 godine ), kao i dve mešovite vrtićke grupe ( 3-7 godine ). Dečiji kabineti Prostorije u kojima borave mališani, podeljene su prema centrima interesovanja dece na senzomotorni, istraživački, kreativni, muzički, dramski, imitativni, manipulativno-graditeljski odnosno računarski centar interesovanja. Svi su opremljeni najsavremenijim didaktičkim materijalima, edukativnim nastavnim sredstvima i igračkama. IGRAONICA TOPOLINO DRUŽINA Igraonica Topolino družina za vaše trenutke iz detinjstva koji će se pamtiti!Pripremite se za nezaboravne dane, igrarije i rođendane! Za velike i za male! Naše carstvo se prostire na 180 m2 i dovoljno je veliko da u njega stane 30 mališana i 60 odraslih! U njemu se nalazi 3D lavirint za one malo manje, disko klubić za one malo starije drugare, a za najmlađe tu je bazen sa lopticama! Dok se vi igrate, roditelji
Vrtić Cvetić Srećko logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ CVETIĆ SREĆKO “Deca su naše najveće bogatstvo”. Samo ime našeg vrtića “Cvetić Srećko” govori da svi mi u ovoj ustanovi identifikujemo vašu decu sa cvetićima koji u našem vrtiću rastu i razvijaju svoje talente. To znači da su za nas deca u našem vrtiću, srećni cvetići, koje mi sa uspehom pripremamo da uđu u ovaj svet, sa puno radosti otkrivanja, istraživanja, učenja i druženja. Mi smo jedan srećno odabran tim stručnjaka kojima možete da poverite vašu decu i da budete sigurni da su oni, u svakom trenutku, pod budnim okom našeg uigranog tima.
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK Nudimo Vam celodnevni i poludnevni boravak za Vašu decu u akreditovanoj predškolskoj ustanovi - vrtiću "Maksimove avanture" uz SUBVENCIJE grada Beograda! Naš vrtić se nalazi u mirnom i tihom delu Vračara, u kojem ga okružuju brojni parkići Namenjen je razvoju i edukaciji dece, kroz igru, zabavu i druženje u prostoru koji je uređen u skladu sa potrebama i interesovanjima svakog deteta. Prostiremo se na preko 350 metara kvadratnih, gde je svaki kvadrat pomno osmišljen prema potrebama deteta. Nudimo Vam boravak dece u različitoj starosnoj dobi : - Jaslice - Vrtić - Predškolsko - Produženi boravak za osnovce od 1. do 4. razreda MARTE MEO Program koji mi podstičemo u našem vrtiću je zasnovan na prirodnoj podršci dečijeg razvoja, učenja kroz igru i jačanja individualnih kapaciteta deteta. Oslanja se na činjenicu da je komunikacija i kontakt sa drugima osnovna potreba svakog deteta. Smatramo da ovakav pristup detetu predstavlja osnovu za njegov pravilan rast i razvoj, kako fizički, tako i emocionalni. DODATNE AKTIVNOSTI U našem vrtiću, osim osnovnih aktivnosti, nudimo i dodatne aktivnosti gde svako dete može da se pronađe kao individua: - ŠKOLICA SPORTA - PLES - ENGLESKI JEZIK - MUZIČKE i LIKOVNE RADIONICE - MOGUĆNOST ČUVANJA DECE SUBOTOM - INDIVIDUALNI DEFEKTOLOŠKI TRETMANI - LOGOPEDSKE RADIONICE ČEKAMO VAS DA ZAJEDNO RATSEMO i RAZVIJAMO SE!!!

Vrtić Male Zvezde

Vrtić Male Zvezde logo
Beograd, Mirijevo, Murmanska 17 066 6548824
Vrtić Male Zvezde logo
Privatni vrtić Male Zvezde smo osnovali u želji da stvorimo jedno predivno mesto za odrastanje vaše i naše dece. Vrtić se nalazi u mirnom delu Mirijeva, a smešten je u prostranoj kući sa dvorištem. Težnja nam je da pomognemo svakom detetu da u svom razvoju dosegne zvezde.
Vrtić Madagaskar logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MADAGASKAR Vrtić Madagaskar , nalazi se u Futoškoj ulici, broj 119, odmah pored Zavoda za javno zdravlje Vojvodine (Higijenski zavod). Imamo dugogodišnje radno iskustvo koje sa stečenim obrazovanjem čini da budemo u samom vrhu privatnih predškolskih ustanova.Stvorili smo neraskidivu nit i vezu koja će zauvek ostati urezana u naša pamćenja. Vreme provedeno u vrtiću stvara mnoštvo fotografija koje ne blede vremenom, nego im se sa osmehom uvek vraćamo.

Vrtić Trešnjin Cvet

Vrtić Trešnjin Cvet logo
Beograd, Novi Beograd, Trešnjinog Cveta 9 063 500279 |
063 8583825 |
Vrtić Trešnjin Cvet logo
PRIVATNI VRTIĆ TREŠNJIN CVET - AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA SMEŠTENA U NAJLEPŠEM DELU NOVOG BEOGRADA, PREKO PUTA DUNAVSKOG KEJA, U KOMPLEKSU NOVIH ZGRADA U BLIZINI JAPANSKE AMBASADE. STRUČNI TIM VRTIĆA TREŠNJIN CVET IMA VIŠE OD 16 GODINA ISKUSTVA U RADU SA DECOM. ŽELELI SMO DA STVORIMO NEŠTO ŠTO JOŠ NISTE VIDELI I MISLIMO DA SMO U TOME USPELI. NAŠE OSOBENOSTI: JEDINSTVEN PROSTOR, ODLIČNI VASPITAČI, MONTESORI PROGRAM RADA, NAŠA KUHINJA, SPORT, JEZICI I UMETNOST ...

Vrtić Dečiji čarobni svet

Vrtić Dečiji čarobni svet logo
Beograd, Banovo Brdo, Petra Lekovića 24a 011 3540460 |
064 1340400 |
Vrtić Dečiji čarobni svet logo
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJI ČAROBNI SVET Akreditovana privatna predškolska ustanova koja se nalazi na Banovom brdu i smeštena je u velikoj kući sa dvorištem. Nudi pregršt sadržaja u okviru svog redovnog programa, a sve sa ciljem da se stvori sigurno mesto za srećno odrastanje dece.
DEČIJI VRTIĆ PROSLAVE DEČIJIH ROĐENDANA ŠKOLICA SPORTA ŠKOLICA ENGLESKOG JEZIKA Skočko Hop dečiji centar, vrtić i rođendaonica se nalazi u mirnoj, zelenoj ulici u blizini centra grada u Karađorđevoj 61. Sa radom je počeo u novembru 2011. godine i uspeo je da izmami pregršt dečijih osmeha uz zadovoljstvo kako i dece tako i roditelja. Kvalitetan i kreativan način rada, posvećenost, strpljenje, ljubav, saradnja sa roditeljima i osluškivanje potreba i želja svakog deteta pojedinačno, je učinilo da se stvori porodična, prijatna atmosfera u kojoj deca jedva čekaju da provode svoje vreme. Prelep ambijent Skočko Hop-a je u potpunosti prilagođen potrebama deteta. Prostor je pretvoren u maštovito dečije carstvo, stimulativno za celokupan razvoj deteta, kako i psihičkog tako i fizičkog. Pored unutrašnjog prostora, deca imaju priliku da vreme provode i u dvorištu koje se prostire na više od 500m2, ispunjeno zelenilom, drvećem, cvećem, jednostavno rečeno- prelepom prirodom, uz razne dečije rekvizite za kvalitetnu igru dece. Naša misija je da u stimulativnoj sredini uz stručan kadar, kroz pravilno usmeravanje, edukaciju, podršku, poverenje i ljubav stvorimo temelj za kvalitetno odrastanje deteta i njegov lični rast i razvoj. Naša vizija je da pružimo i izgradimo taj temelj za što više dece. Naš cilj je izrastanje dece u zdrave, uspešne i zadovoljne ljude. VRTIĆ Program rada je sveobuhvatan i sastavljen da zadovoljava različite potrebe deteta za fizičkim i psihičkim razvijanjem. Uz korišćenje savremenih i u praksi potvrđenih metoda naglasak stavlja na: - individualizovan pristup svakom detetu, - kreiranje podsticajne sredine u kojoj dete ima slobodu da se razvija individualnim tempom, - praktičan rad i iskustveno učenje, - podsticanje samostalnosti, - učenje samodisciplini. Uloga vaspitača je da posmatra i usmerava dete, uz fleksibilan sistem rada, prvenstveno poštujući potrebe deteta. Uloga roditelja je takođe veoma važna. Roditelji su detetovi “prvi učitelji“ tako da se u program uključuju

Vrtić Dolina čuda

Vrtić Dolina čuda logo
Beograd, Voždovac, Jove Ilića 127 064 0687799 |
063 0687799 |
Vrtić Dolina čuda logo
PRIVATNI VRTIĆI - DOLINA ČUDA Vrtić gde se razvijaju dečji kreativni potencijali. Dolina gde deca najbolje znaju sama da iskažu svoja osećanja. Mesto koje je kreirano sa mnogo ljubavi i poštovanja.
Vrtić Kraljevstvo Narnija logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KRALJEVSTVO NARNIJA Ono što nas izdvaja od svih drugih vrtića nije samo naš čarobni prostor, već i naša ideja da predškolske ustanove nisu samo mesta za realizaciju vaspitno-obrazovnih programa, već i prostori življenja dece i odraslih. Inspirisani ređo pedagogijom, težimo ka uklanjanju okvira koje nameću institucije javnog predškolskog vaspitanja i gradimo podsticajno okruženje za dečji razvoj i učenje, koje je mnogo bliže porodičnoj atmosferi nego onoj koja vlada u tradicionalnim vrtićima.

Vrtić Pačići

Vrtić Pačići logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagrina 51 060 3181873 |
065 5599337 |
Vrtić Pačići logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PAČIĆI U radu sa decom primenjujemo Montesori sistem učenja koja ima za cilj razvoj deteta u samostalnu i samosvesnu osobu, a samo se takva osoba može razviti u korisnog i vrednog člana svoje sredine i društva u celosti.

Vrtić Čarolija

Vrtić Čarolija logo
Beograd, Novi Beograd, Maršala Tolbuhina 44 063 1311829
Vrtić Čarolija logo
PRIVATNI VRTIČI - VRTIĆ ČAROLIJA Vrtić Čarolija se nalazi na granici Novog Beograda i Zemuna, u Ulici Maršala Tolbuhina 44 (Goce Delčeva).ČarolijaTim vrtića čini visoko stručno osoblje koje veruje u značaj ranog iskustva i snažan potencijal koji svako dete nosi u sebi.

Vrtić Panoramica

Vrtić Panoramica logo
Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 363 062 595662
Vrtić Panoramica logo
PRIVATNI VRTIĆI - PANORAMICA Osnovni zadatak našeg programa je podsticanje celokupnog razvoja svakog deteta, uz poštovanje individualnih razlika, a uključuje brigu o sigurnosti, zdravlju, ishrani, rastu i razvoju. Program se odvija u primerno osmišljenim i podsticajnim prostorijama, a sprovodi ga stručno osoblje za vaspitanje i obrazovanje predškolske dece. Uz stručnu pomoć pedagoga, psihologa, logopeda i doktora, oni vode računa o poštovanju i zadovoljavanju potreba sve dece.

Vrtić Lavić

Vrtić Lavić logo
Beograd, Vrčin, 1. maja 11 011 8056116 |
064 6439216 |
Vrtić Lavić logo
PRIVATNI VRTIĆI - LAVIĆ Raspored dnevnih aktivnosti pažljivo kreiran u harmoniji sa detetovim razvojnim potrebama tako da podstiče celokupni razvoj deteta.

Vrtić Mali anđeo

Vrtić Mali anđeo logo
Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 61b 011 3423712 |
063 295059 |
Vrtić Mali anđeo logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI ANĐEO U mirnom delu Mirijeva IV nalazi se mala dečija oaza , akreditovana predškolska ustanova ”Mali Anđeo”, u kojoj je omogućen upis uz subvenciju grada.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA