Privatni vrtići Mirijevo

Privatni vrtići Mirijevo
Vrtić Koloseum logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KOLOSEUM Predškolska ustanova “Koloseum” nalazi se na Zvezdari, između Cvetkove pijace i Mirijeva. Kompletno adaptiran objekat prilagođen je za smeštaj i boravak dece uzrasta ood 1 do 7 godina. Ustanova je verifikovana, ispunjava sve zakonske propise za obavljanje delatnosti i omogućava svim roditeljima koji ispunjavaju uslove korišćenje gradske subvencije.
Privatni vrtić Plavi Čuperak logo
Privatni vrtići Beograd Plavi Čuperak Dodjite da se zajedno družimo, razvijamo i rastemo uz pomoć edukovanog i stručnog tima.
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ČAROBNI SVET PLUS Vrtić Čarobni svet plus je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.U moderno opremljenom objektu površine od 380 m2 koji se nalazi u mirnom kraju na Zvezdari, mališani će uživati u vedroj i prijatnoj atmosferi.

Privatni vrtić Pegaz

Beograd, Mirijevo, Pere Veljkovića 4 011 3424227 |
064 5399777 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PEGAZ Vrtić Pegaz je verifikovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, namenjena deci od jaslenog do predškolskog uzrasta.Pegaz ima dva objekta koji se nalaze na teritoriji opštine Zvezdara.

Vrtić Male Zvezde

Vrtić Male Zvezde logo
Beograd, Mirijevo, Murmanska 17 066 6548824
Vrtić Male Zvezde logo
Privatni vrtić Male Zvezde smo osnovali u želji da stvorimo jedno predivno mesto za odrastanje vaše i naše dece. Vrtić se nalazi u mirnom delu Mirijeva, a smešten je u prostranoj kući sa dvorištem. Težnja nam je da pomognemo svakom detetu da u svom razvoju dosegne zvezde.

Privatni vrtić Srećica

Beograd, Mirijevo, Matice srpske 10 011 3435606 |
064 1455978 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SREĆICA Za srećno odrastanje Vašeg deteta!

Vrtić Mali anđeo

Vrtić Mali anđeo logo
Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 61b 011 3423712 |
063 295059 |
Vrtić Mali anđeo logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI ANĐEO U mirnom delu Mirijeva IV nalazi se mala dečija oaza , akreditovana predškolska ustanova ”Mali Anđeo”, u kojoj je omogućen upis uz subvenciju grada.
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Dečija kuća Bubamarica

Beograd, Mirijevo, Matice srpske 3a 060 5301589
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA PRIVATNI VRTIĆ U NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNE JASLICE NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNO PREDŠKOLSKO NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA