Privatni vrtići Mirijevo

Privatni vrtići Mirijevo

Privatni vrtić Pegaz

Beograd, Mirijevo, Pere Veljkovića 4 011 3424227 |
064 5399777 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PEGAZ Vrtić Pegaz je verifikovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, namenjena deci od jaslenog do predškolskog uzrasta.Pegaz ima dva objekta koji se nalaze na teritoriji opštine Zvezdara.

Privatni vrtić Srećica

Beograd, Mirijevo, Matice srpske 10 011 3435606 |
064 1455978 |
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA (UPIS UZ SUBVENCIJU) PRIVATNI VRTIĆ U MIRIJEVU PRIVATNE JASLICE U MIRIJEVU PRIVATNO PREDŠKOLSKO U MIRIJEVU VRTIĆ I JASLICE Vrtić i jaslice Srećica je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije. TIM SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM U predškolskoj ustanovi Srećica sa Vašom decom radi posvećeno stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom. EDUKACIJA I LOGOPED Naše stručno osoblje čine obrazovani vaspitači, kao i logoped, što vašem detetu omogućava idealno okruženje za edukaciju i razvoj. KREATIVNA RADIONICA Razvoj kreativnog mišljenja i ponašanja kod dece, omogućava prepoznavanje, negu i pravilan razvoj talenata kod dece. VIKEND BRIGA O DECI Omogućavamo brigu o deci i vikendom, za roditelje koji imaju specificno radno vreme i potrebe. KUHINJICA, DVORIŠTANCE I SANJAONICA KUHINJICA Zdrave i ukusne zalogaje za drugare priprema specijalizovana ketering služba. DVORIŠTANCE Drugarima je na raspolaganju i prostrana i sigurna bašta, kako im ne bi bila sputana mašta. SANJAONICA Posle druženja, igre i učenja, deci je na raspolaganju miran i udoban kutak za odmor i san. AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA Upis dece uz ostvarenje prava na subvenciju grada Beograda.

Vrtić Mali anđeo

Vrtić Mali anđeo logo
Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 61b 011 3423712 |
063 295059 |
Vrtić Mali anđeo logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI ANĐEO U mirnom delu Mirijeva IV nalazi se mala dečija oaza , akreditovana predškolska ustanova ”Mali Anđeo”, u kojoj je omogućen upis uz subvenciju grada.
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Dečija kuća Bubamarica

Beograd, Mirijevo, Matice srpske 3a 060 5301589
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA PRIVATNI VRTIĆ U NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNE JASLICE NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNO PREDŠKOLSKO NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU
LOKACIJE
Back to Top