Privatni vrtići Novi Beograd

Privatni vrtići Novi Beograd
Privatni vrtić Izvrnuta Torta logo
AKREDITOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA NOVOM BEOGRADU - IZVRNUTA TORTA PRIVATNI VRTIĆ IZVRNUTA TORTA PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO Privatni vrtić „Izvrnuta torta” je akreditovana privatna predškolska ustanova. Na Novom Beogradu u potpuno adaptiranom prostoru čiji je svaki kutak prilagođen deci i njihovom srećnom odrastanju. Vrtić „Izvrnuta torta” okružen je zelenilom i iz samog objekta direktno izlazimo u park. „Izvrnuta torta” je privatni vrtić koji podstiče želju za igrom i druženjem, učenjem i sticanjem znanja, istraživanjem i otkrivanjem sveta oko nas. Ciljevi našeg programa su usmereni ka razvoju funkcionalnog znanja kod dece. Kreativnost, stvaranje, lepo izražavanje, kritičko mišljenje – sve se to razvija kroz igru, jer je učenje kroz igru prirodan i efikasan način usvajanja novih znanja kod dece. STAROSNE GRUPE U VRTIĆU „IZVRNUTA TORTA”: JASLICE – od navršenih 10 meeci VRTIĆ – od 3 do 6 godina PREDŠKOLSKO – obavezan pripremni predškolski program privatni vrtici novi beograd OSNOVNI PAKET USLUGA Boravak deteta može biti celodnevni ili poludnevni. Osnovni paket uključuje ishranu dece: doručak, voćna užina, ručak, popodnevna užina (broj obroka zavisi od toga da li je dete na celodnevnom ili poludnevnom boravku). Redovne sportske aktivnosti Kreativne radionice : likovna, muzička, lep govor i ponašanje, matematička, upoznavanje sveta oko nas. PAKET DODATNIH USLUGA Razvojne sportske aktivnosti, plivanje, ples, balet Gluma Individualni ili grupni časovi stranih jezika po izboru Povremena tematska noćenja u vrtiću Izleti van grada i u gradu Saradnici koji kontinuirano nadgledaju razvoj i napredak dece, ali i koordiniraju rad naših vaspitača i stručnih saradnika su pedagog i psiholog. Pored toga, u skladu sa individualnim potrebama dece, omogućen je i rad sa logopedom ili defektologom. Deca su pod redovnim lekarskim nadzorom našeg pedijatra, stomatologa i fizijatra (po potrebi oftalmologa i drugih lekara specijalista). DNEVNI RASPORED 7.00 – 9.00 prijem dece 8.30 – 9.00 doručak 9.00 – 10.45 usmerene aktivnosti

Privatni vrtić Loptica

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 83 065 2165951
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ LOPTICA Predškolska ustanova koncipirana je kao prijatno okruženje, prilagođeno deci uzrasta od 6 meseci do 7 godina. Svake godine formiraju se grupe, dovoljno velike kako bi se podstakla društvenost deteta, ali opet optimalne kako bi pedijatrijske sestre i vaspitači mogli da posvete podjednaku pažnju svakom mališanu.

Privatni vrtić Vini Pu

Privatni vrtić Vini Pu logo
Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 114b 011 3189424 |
063 8124124 |
Privatni vrtić Vini Pu logo
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNI VRTIĆ VINI PU Privatna predškolska ustanova "Vini Pu" je verifikovana i licencirana od strane Ministarsta prosveta, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Osnovana je kao dečji vrtić novembra 2001. godine.Kod nas možete upisati vaše dete uz subvenciju grada Beograda! Sa velikom radošću, ponosom i zadovoljstvom, možemo reći da su naša prva deca sada uspešni studenti Beogradskog univerziteta.

Privatni vrtić M&M Elefantino

Beograd, Novi Beograd, Nehruova 51 063 274636
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNI VRTIĆ M&M ELEFANTINO Naš vrtić se nalazi na 3 lokacije - Novi Beograd - Nehruova 51, Medak - Cedomilja Mitrovića 22, Pančićeva BB - Dorćol. Više od 16 godina radimo sa mališanima koje inspirišemo na kreativnost, timski rad & dobrotu - koja se krije u srcu svih mališana u našem vrtiću.,Stotine dece je u školu krenulo iz našeg vrtića. I ta brojka raste, iz godine u godinu. Stižemo još malo i do "hiljade" mališana.

Step by Step - vrtić na engleskom jeziku

Step by Step - vrtić na engleskom jeziku logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar dr. Zorana Đinđića 87 011 3017790 |
066 5162516 |
Step by Step - vrtić na engleskom jeziku logo
PRIVATNI VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO Step by Step je vrtić na engleskom za decu uzrasta od 1-7 godina. Mi smo privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U vrtiću Step by Step komunikacija se vrši na engleskom jeziku. Naš program je namenjen svoj deci, bez obzira na to da li imaju neko predznanje engleskog jezika. Kada dete krene u vrtić, vaspitačice se brinu o tome da polako i postepeno uključe dete u komunikaciju na engleskom kao i u sve aktivnosti u vrtiću. Deca u vrtiću Step by Step uče kroz igru i zabavu. Naše vaspitačice vode računa da uvek pokazuju i demonstriraju sve o čemu pričaju kako bi deca učila i asocijativno. Učenje jezika kroz svakodnevnu komunikaciju omogućava deci da engleski savladaju sa lakoćom. Na taj način deca nauče da sama formiraju rečenice i vremenom počnu da govore engleski prirodno, kao maternji jezik. Učenje enlgeskog se kod nas odvija spontano, a još jedna prednost našeg programa je pristup prema učenju i vaspitanju dece. Deca najbolje uče kroz istraživanje i igru. Mi u Step by Step-u razumemo da je ovaj period u odrastanju veoma važan za budućnost deteta. Naša želja i motivacija je da su svi naši roditelji/staratelji ne samo sigurni u negu koju pružamo njihovom detetu, već i ponosni da su deo zajednice gde su deca i porodica na prvom mestu. PROGRAMI Step by Step pristup zasniva se na aktivnom učenju koje je fokusirano na individualne mogućnosti, zanimanja i način učenja svakog deteta. Deca su inspirisana da istražuju, ispituju i pronalaze odgovore. Nasi vaspitači organizuju aktivnosti prema individualnim potrebama i načinu učenja svakog deteta. Imamo mesečne teme koje su veoma interesantne i zabavne za decu. Vaspitači prave nedeljne planove sa aktivnostima koje promovišu učenje kroz zabavu i igru, a pažljivo

Vrtić Pačići

Vrtić Pačići logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagrina 51 060 3181873 |
065 5599337 |
Vrtić Pačići logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PAČIĆI U radu sa decom primenjujemo Montesori sistem učenja koja ima za cilj razvoj deteta u samostalnu i samosvesnu osobu, a samo se takva osoba može razviti u korisnog i vrednog člana svoje sredine i društva u celosti.

Vrtić Čarolija

Vrtić Čarolija logo
Beograd, Novi Beograd, Maršala Tolbuhina 44 063 1311829
Vrtić Čarolija logo
PRIVATNI VRTIČI - VRTIĆ ČAROLIJA Vrtić Čarolija se nalazi na granici Novog Beograda i Zemuna, u Ulici Maršala Tolbuhina 44 (Goce Delčeva).ČarolijaTim vrtića čini visoko stručno osoblje koje veruje u značaj ranog iskustva i snažan potencijal koji svako dete nosi u sebi.

Predškolska ustanova Sovina Kućica

Predškolska ustanova Sovina Kućica logo
Beograd, Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 11b/4 060 0166500
Predškolska ustanova Sovina Kućica logo
PRIVATNI VRTIĆI - SOVINA KUĆICA Trudimo se da detetu uvek ponudimo izbor između različitih aktivnosti, kao i materijala, ali i da ostavimo dovoljno prostora da dete samo inicira, pokreće i razvija teme i aktivnosti koje ga zanimaju. Poštujemo tempo razvoja i različite stilove učenja dece, jer upravo u tome se otkriva bogatstvo različitosti i kreativni potencijal koji svako dete sadrži u sebi.

Vrtić Zlatokosa

Vrtić Zlatokosa logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Maršala Tolbuhina 46 065 6551618
Vrtić Zlatokosa logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZLATOKOSA Ono što nas razlikuje od drugih je brižan odnos prema Vašoj deci, koju mi doživljavamo kao svoju. Mi decu smatramo najvećim blagom, i našim najiskrenijim drugarima, od kojih i mi učimo svakodnevno! Ono što se oseća u prvoj poseti našem Vrtiću, je svakako pozitivna i vesela atmosfera, koju naši Vaspitači prave.
Montesori vrtić Smartkos logo
PRIVATNI VRTIĆI - SMARTKOS Vrtić Smartkos radi po jedinstvenom Montesori programu. Osmišljen je tako da podstiče samopouzdanje, inicijativnost, radoznalost, šira interesovanja, motivaciju za napredovanjem, odgovornost i kreativnost kod dece.

Vrtić Maša i meda

Vrtić Maša i meda logo
Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 83 011 3180267 |
065 3363060 |
Vrtić Maša i meda logo
PRIVATNI VRTIĆI - MAŠA I MEDA Pored redovnog programa pripremili smo i posebne aktivnosti kako bi pomogli razvoj svakog deteta u fizičkom i psiho-fizičkom smislu. Vaše dete će steći samopouzdanje kroz razne sportske aktivnosti, naučiti da ceni prave vrednosti i svet oko sebe, naučiti osnove engleskog jezika, dobiti mogućnost da pokaže i razvije kreativnost kroz umetnički program.

Dečja kuća Mladenac

Dečja kuća Mladenac logo
Beograd, Novi Beograd, Omladinskih Brigada 86i 011 7701160
Dečja kuća Mladenac logo
PRIVATNI VRTIĆI - DEČJA KUĆA MLADENAC O Vašem detetu brinu iskusni vaspitači, medicinske sestre- vaspitači, pedagozi i drugi stručni saradnici. Direktno, elektronskim putem, pisanim izveštajima o napredovanju deteta, video prikazima u kontaktu smo sa roditeljima. Kroz izlete, prezentacije zanimanja, gostovanja umetnika, pozorišta, posete institucijama od značaja, stvaramo radoznalo i samostalno dete.

Vrtić Pile

Vrtić Pile logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 217 011 2171664
Vrtić Pile logo
PRIVATNI VRTIĆI - PILE Verifikovana predškolska ustanova.

Vrtić Naša prva zvezdica

Vrtić Naša prva zvezdica logo
Beograd, Novi Beograd, Mileve Marić Ajnštajn 38-40 011 4068409
Vrtić Naša prva zvezdica logo
PRIVATNI VRTIĆI - NAŠA PRVA ZVEZDICA Verifikovana privatna predškolska ustanova.

Vrtić Savsko obdanište

Vrtić Savsko obdanište logo
Beograd, Novi Beograd, Staro sajmište 20 064 1303509 |
062 8122239 |
Vrtić Savsko obdanište logo
PRIVATNI VRTIĆI - SAVSKO OBDANIŠTE Ovo je mesto za igru i kroz koju učimo. Mesto gde će se vaše dete osećati sigurno i voljeno.
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA UPIS UZ SUBVENCIJE VRTIĆ NA NOVOM BEOGRADU JASLICE Bejbilend je akreditovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Sprovodimo verifikovan program rada sa decom uzrasta od 1 do 6 godina starosti. JASLICE Jaslice Bejbilend u okviru privatne predškolske ustanove Bejbilend nalaze se u novobeogradskom bloku 62. Jaslena grupa u jaslicama Bejbilend namenjena je deci počevši od navršenih 12 meseci. U jaslenoj grupi okrenuti smo individualnom pristupu svakom detetu i usredsređeni smo da punu pažnju usmerimo ka zadovoljenju svih detetovih potreba. Naši najmlađi drugari rastu okruženi pažnjom, ljubavlju, prijatnom, veselom i uvek pozitivnom atmosferom. Program u jaslicama se sprovodi kroz niz aktivnosti i kreativnih radionica koje su po svom sadržaju prilagođene dečijem uzrastu i interesovanjima. Na taj način obezbeđuje se pravilan psiho-fizički razvoj dece još od najranijeg detinjstva. Stručno osoblje, medicinske sestre vaspitači zadužene su da naši najmlađi drugari u jaslicama uvek budu na pravilan način zbrinuti i poklanjaju im svoju punu pažnju. Kroz pesmice, igre, druženje i mnoštvo zanimljivih aktivnosti koje podjednako podstiču i umni i fizički razvoj, deca u jaslenoj grupi se socijalizuju, upoznaju svet oko nas i stiču svoja prva znanja. Pridružite nam se u našem uvek veselom i zabavnom druženju! VRTIĆ Vrtić Bejbilend nalazi se u novobeogradskom bloku 62 u ulici Jurija Gagarina 108. Program rada u vrtiću je dinamičan, zanimljiv, raznovrstan i sveobuhvatan. Podjednako su nam važni psihofizički razvoj dece, njihovo usavršavanje raznih veština, sticanje znanja u skladu sa uzrastom i njihova socijalizacija. Zato je program rada sa decom u vrtiću veoma raznovrsan i bogat. Svakodnevne aktivnosti u našem vrtiću podrazumevaju više edukativnih, kreativnih i sportskih radionica ili kako ih mi nazivamo školica. PROGRAM VRTIĆA BEJBILEND ČINE: ŠKOLICA LEPOG GOVORA ŠKOLICA LEPOG PONAŠANJA ŠKOLICA ENGLESKOG JEZIKA MATEMATIČKA ŠKOLICA ŠKOLICA SPORTA LIKOVNA ŠKOLICA DRAMSKA ŠKOLICA MUZIČKA ŠKOLICA ZDRAVLJE I BEZBEDNOST Zdravlje i

Privatni vrtić univerzum

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 165a 011 2270632 |
064 6414766 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Privatni vrtić korak po korak

Beograd, Novi Beograd, Palmira Toljatija 68a 011 2607074 |
063 243242 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Jasle i vrtić Tin Tin

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 277 011 6154559 |
064 1379264 |
AKREDITOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA NOVOM BEOGRADU VRTIĆ JASLICE PREDŠKOLSKO MOGUĆNOST SUBVENCIONISANJA VRTIĆ TIN TIN - PREDŠKOLSKA USTANOVA Vrtić TIN - TIN postoji od 2001. godine. Postali smo akreditovana predškolska ustanova. Vodi ga vaspitač sa iskustvom u ovom poslu od 25 godina. Vrtić je kao porodični centar, nalazi se u zgradi u stanu, u sredini koja je deci poznata. NAŠI VASPITAČI Naše osoblje pre svega voli svoj posao i svoju punu pažnju i brigu pruža deci u našem vrtiću. Vaspitači imaju puno iskustva u radu sa decom. Vaspitači: Danijela Cvetkovski i Milica Mirković NEDELJNE AKTIVNOSTI U VRTIĆU TIN TIN ponedeljak: ruski jezik utorak: likovno sreda: engleski jezik četvrtak: muzičko petak: ruski jezik. DODATNE AKTIVNOSTI U VRTIĆU TIN TIN Balet ponedeljkom od 14.30h do 15.30h četvrtkom od 14.30h do 15.30h DNEVNI REŽIM doručak: do 9.30h užina od 11h do 12h ručak od 13.30h do 14.30h užina 16h RAZVOJNA MAPA 3 godine - Dete gradi kulu od 7 kockica - silazi niz stepenice bez pridržavanja - jede viljuškom - razlikuje hladno od toplog - govori o sebi u trećem licu - na vreme traži nošu. 4 godine - sprema svoje igračke - maršira u ritmu muzike - samostalno pere lice i ruke - razvrstava žetone po veličini i boji - prebrojava četiri predmeta u nizu - opisuje radnje u slici - prva zaljubljivanja 5 godina - počinje emocionalno povezivanje - samostalno se sprema za spavanje - može da zapamti pesmicu od tri strofe - ume u potpunosti da prepriča događaj - zna da poštuje pravila igre Biti roditelj znači biti učitelj. Učitelji koji zahtevaju najviše, njviše su i poštovani. Oni uđu u učionicu, postave pravila i ne prihvataju nikakve besmislice. Jedan od najlepših poklona koji možete da date svojoj deci je da im pokažete da volite njihovu majku. Neki roditelji misle
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLE PRIVATNO PREDŠKOLSKO KREATIVNE RADIONICE 30 godina iskustva u edukativnom radu sa decom i 11 godina iskustva i postojanja vrtića Snupi i Čarli Braun. Vrtić Snupi je Agencija za Edikaciju dece predškolskog uzarsta od 2 do 7 godina. Ispunjava sve higijenske i sanitarne uslove. Poseduje akreditaciju od strane Ministarstva prosvete. Pored osnovnog programa koji se odvija kroz 6 metodika kao dodatne aktivnosti imamo: sportiko, muzičko, engleski, glumu, ples i balet. Naši objekti ispunjavaju sve higijenske i sanitarne uslove. Poseduje akreditaciju od strane Ministarstva prosvete. Vrtić Snupi, obuhvata 130 m2 u prizemlju sa velikom terasom i baštom iza vrtića. Vrtić se nalazi u mirnom kraju okružen zelenilom tako da deca puno vremena provode napolju. Vrtić i Jaslice Čarli Braun, obuhvata 152 kv.m potpuno adaptiran i prilagodjen nameni. Deca su podeljena u 4 vaspitne grupe plus predškolska grupa. Na samo 10 metara od našeg vrtića nalazi se velika livada, potpuno udaljena od ulice gde deca svakodnevno borave. Deca imaju 4 obroka: doručak, voće, ručak, užina. Jelovnik je prilagođen deci ovog uzrasta u saradnji sa nutricionistom. Jelovnik obuhvata sve sto je potrebno za pravilan rast i razvoj dece (žitarice, voće, povrće, mleko i mlečni proizvodi, meso i poneki slatkiš). Vrtić Snupi okuplja tim stručnjaka sa visokim obrazovanjem i iskustvom. Grupe su male od 5 do 12 u grupi, u zavisnosti od uzrasta. Stručno osoblje, iskustvo, ljubav prema poslu, broj objavljenih stručnih radova, broj završenih seminara, adekvatan i bezbedan prostor, mogućnost da deca borave napolju, kreativni rad, broj zadovoljnih roditelja koji su bili nasi đaci a sada dovode svoju decu. Pored osnovnog programa koji se odvija kroz 6 metodika kao dodatne aktivnosti imamo: sportiko, muzičko, engleski, glumu i ples. Filozofija vrtića je da stvori prijatnu i bezbednu atmosferu! Mi verujemo da je u dečijem vaspitanju najvažnija ljubav, strpljenje i doslednost.

Mikolu predškolska ustanova

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 120a 011 3111311 |
063 231692 |
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA KREATIVNE RADIONICE ROĐENDAONICE SUPER RASPUST U BEOGRADU Raspust je divna prilika za odmor, ali i za razvijanje interesovanja koja ostaju zapostavljena u pri svakodnevnim obavezama. Nudimo Vam program SUPER RASPUST , koji je zamišljen da u afirmativnom okruženju deca, uz smeh i zabavu, provedu kvalitetno vreme sa vršnjacima, uz kvalifikovani tim. Osnovni sadržaji: - Kurs fotografije - Arhitektura za decu - Škola kuvanja - Modelovanje gline - Istraživačka sekcija - Modelovanje balona - Uloga novca i osnovi ekonomije - Muzička sekcija, rok sastav Svakodnevne sportske aktivnosti sa akcentom na: - Bagminton - Odbojku - Fudbal - Košarku Program je namenjen deci školskog uzrasta od prvog do petog razreda Ukoliko želite da dobijete više informacija pozovite nas na broj telefona 063-231-692

Privatni vrtić Ana

Beograd, Novi Beograd, Antifašističke borbe 12 011 3114241 |
066 335777 |
Privatni vrtić
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA