Privatni vrtići Zvezdara

Privatni vrtići Zvezdara

Vrtić Koloseum

Vrtić Koloseum logo
Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 125g 011 3820664 |
063 208919 |
Vrtić Koloseum logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KOLOSEUM Predškolska ustanova “Koloseum” nalazi se na Zvezdari, između Cvetkove pijace i Mirijeva. Kompletno adaptiran objekat prilagođen je za smeštaj i boravak dece uzrasta ood 1 do 7 godina. Ustanova je verifikovana, ispunjava sve zakonske propise za obavljanje delatnosti i omogućava svim roditeljima koji ispunjavaju uslove korišćenje gradske subvencije.
Predškolska ustanova Trešnjober logo
PRIVATNI VRTIĆI - TREŠNJOBER Predškolsku ustanovu “Trešnjober” , verifikovanu od strane Ministarstva prosvete, osnovala je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog, davne 2001. godine. Od dana osnivanja pa do danas vodi nas ideja da kao partneri porodice doprinesemo ne samo razvoju i napredovanju dece, već da postanemo važan deo detinjstva svakog deteta koje u našoj ustanovi boravi, te da nas se naša deca sa radošću sećaju i da nam se sa radošću vraćaju čak i kada odrastu i otisnu se u život.
Privatni vrtić Plavi Čuperak logo
Privatni vrtići Beograd Plavi Čuperak Dodjite da se zajedno družimo, razvijamo i rastemo uz pomoć edukovanog i stručnog tima.
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ČAROBNI SVET PLUS Vrtić Čarobni svet plus je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.U moderno opremljenom objektu površine od 380 m2 koji se nalazi u mirnom kraju na Zvezdari, mališani će uživati u vedroj i prijatnoj atmosferi.

Privatni vrtić Pegaz

Beograd, Zvezdara, Hektorovićeva 22 011 2421683 |
065 5399777 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PEGAZ Vrtić Pegaz je verifikovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, namenjena deci od jaslenog do predškolskog uzrasta.Pegaz ima dva objekta koji se nalaze na teritoriji opštine Zvezdara.
PU Plavi zvončići Medaković logo
PRIVATNI VRTIĆI - PU PLAVI ZVONČIĆI MEDAKOVIĆ Dobro je poznata važnost o tome koliko je potrebno da okruženje u kojem borave mališani kada su van kuće bude lepo i prijatno. Zato smo se posebno pobrinuli oko uređenja naših objekata. Prostrane sobe sa puno prirodnog sveta, uređen i obojene u vedrim pastelnim bojama, doprineće da dete brze stekne poverenje i opusti se u novom okruženju. Prostorije su odvojene prema nameni, tako da postoje sobe za različite aktivnosti kao što su učenje i čitanje, grupne aktivnosti.
Vrtić Kraljevstvo Narnija logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KRALJEVSTVO NARNIJA Ono što nas izdvaja od svih drugih vrtića nije samo naš čarobni prostor, već i naša ideja da predškolske ustanove nisu samo mesta za realizaciju vaspitno-obrazovnih programa, već i prostori življenja dece i odraslih. Inspirisani ređo pedagogijom, težimo ka uklanjanju okvira koje nameću institucije javnog predškolskog vaspitanja i gradimo podsticajno okruženje za dečji razvoj i učenje, koje je mnogo bliže porodičnoj atmosferi nego onoj koja vlada u tradicionalnim vrtićima.

Vrtić Baby boom

Vrtić Baby boom logo
Beograd, Zvezdara, Brsjačka 6 065 3387887
Vrtić Baby boom logo
PRIVATNI VRTIĆI - BABY BOOM Program vrtića Baby Boom je zasnovan na metodi stimulacije desne hemisfere mozga,koja se odnosi na razvoj: intuicije, fotografske memorije, kreativnog mišljenja, brzog računanja, kreativne imaginacije.

Dečiji vrtić i jasle Happy Kids

Dečiji vrtić i jasle Happy Kids logo
Beograd, Zvezdara, Vojvode Brane 18g 011 4075431 |
064 1101524 |
Dečiji vrtić i jasle Happy Kids logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. Dobrodošli u dečiji vrtić - jasle "HAPPY KIDS" DEČIJI VRTIĆ "Svet sa mnogo boja – dečiji svet odrastanja Koja će boja dominirati zavisi od odraslih" Dečji vrtići i jasle HAPPY KIDS su smešteni u samom centru Beograda, u srcu našeg glavnog grada. Vrtić i jasle HAPPY KIDS 1 se nalazi u jednoj od najmirnijih ulica centralnog dela Palilule, u ulici Mitropolita Petra broj 7, u mirisnom ambijentu zelenila, preko puta parka koji okružuje Halu Pionir. Vrtić je smešten u novom i luksuzno opremljenom prostoru od oko 150m2. Privlačan, svetao, pažljivo osmišljen enterijer deluje stimulativno na dečji um, odgovara merama, potrebama i ukusu savremenog deteta. Ovaj objekat poseduje ograđeno dvorište. Vrtić i jasle HAPPY KIDS 2 je smešten nadomak Tašmajdanskog Parka, u oazi mira i svežeg vazduha, a u najužem centru grada, u ulici Miročka broj 1. Svojim enterijerom, položajem i veličinom od oko 250m2 HAPPY KIDS 2, ide u korak sa najboljim privatnim vrtićima evropskih metropola. Objekti HAPPY KIDS-a su klimatizovani, obezbeđeni alarmom i videofonom. Svaka prostorija ima svoju kameru, te roditelji mogu da prate svoje dete putem interneta, tokom celog dana. Auto dečjeg vrtića HAPPY KIDS prevozi decu na relaciji kuća-vrtić-kuća. Radno vreme: radnim danima od 7-18:30h subotom od 7-15h Postoji mogućnost produženog boravka dece (nakon 18:30h). Oba vrtića su opremljena najsavremenijim edukativnim i didaktičkim sredstvima. Sa decom rade vaspitači i pedijatrijske sestre, pod stručnim vođstvom dečjeg pedagoga, dečjeg psihologa i specijalnog edukatora. Deca su podeljena u nekoliko uzrastno-vaspitnih grupa: 12 meseci - 18 meseci - BUBAMARE 18 meseci - 3 godine – LEPTIRIĆI 3-5 godina – PČELICE 5-6 godina – MEDE 6-7 godina – PREDŠKOLCI Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto. Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji, naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova.

Vrtić Maštalica

Vrtić Maštalica logo
Beograd, Zvezdara, Cvetanova ćuprija 32 062 8500741
Vrtić Maštalica logo
PRIVATNI VRTIĆI - MAŠTALICA Plan i program rada podeljen je na: - samostalnost - staranje o sebi - socijalni razvoj i socijalizaciju - razvoj matematičkih pojmovs i logičko mišljenje - stvaralački i kreativni razvoj - motorički razvoj.

Vrtić Mali Viking

Vrtić Mali Viking logo
Beograd, Zvezdara, Smederevski put 2a 065 4434505
Vrtić Mali Viking logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI VIKING Edukacija i razvoj talenata kod dece, učenje stranih jezika, kreativne radionice ( gluma, umetnost, muzika).

Vrtić Simba

Vrtić Simba logo
Beograd, Zvezdara, Peristerska 6 062 1727785 |
063 295499 |
Vrtić Simba logo
PRIVATNI VRTIĆI - SIMBA Osnovani smo sa ciljem da Vašim mališanima obezbedimo što sigurnije i bezbednije mesto za igru i sticanje novih znanja i uslove u kojima će se dete osećati prijatno, slobodno, zaštićeno,voljeno i srećno, iz tih razloga posebnu pažnju obraćamo na rad u manjim grupama (max. 10 dece). Smatra se, da je za svako dete važno uložiti posebno vreme, individualni rad kao i pre svega dovoljno ljubavi i pažnje, da bih naša deca lakše i bolje uspela da sagrade temelje na polju znanja, kreativnosti kao i međusobne komunikacije.

Vrtić adrijana

Beograd, Zvezdara, Vojvode Bogdana 11 011 3807958 |
063 8076763 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić kuća malih stopa

Beograd, Zvezdara, 21.divizije 30 066 088839
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Privatni vrtić Plava maca

Beograd, Zvezdara, Marka Oreškovića 13 064 2373272
PRIVATNI VRTIĆ NA ZVEZDARI PRIVATNE JASLICE NA ZVEZDARI Vrtić Plava maca se nalazi na najlepšoj dečijoj opštini, Zvezdari, u blizini pijace Đeram. Prostorije su prilagođene boravku dece uzrasta od 1 do 6 godina sa velikim dvorištem raznolikog sadržaja koje je tu samo za nas. PROSTOR VRTIĆA PLAVA MACA Igraonica Dvorištance Sobica za spavanje Bebi kutak Kutak za Mame i Tate Kapacitet vrtića je 25 dece uzrasta od 12 meseci do 5.5 godina VASPITNO-OBRAZOVNI RAD U VRTIĆU PLAVA MACA Vaspitno-obrazovni rad zasnovan je na: sposobnostima deteta, uz dovoljno prostora za sticanje novih iskustava, pronalaženju vlastitih puteva razmišljanja, igri i učenju kroz igru, uvažavanju razvojnih i posebnih potreba i prava deteta i podsticanju njegove uloge u vaspitno-obrazovnom procesu, učešću roditelja u stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj nezavisnih, samosvesnih i kreativnih pojedinaca. Želimo da stvorimo mesto u kome se deca osećaju srećno, sigurno i zaštićeno, gde se poštuje detetova različitost i postiče razvoj individualnih sposobosti i potencijala, a roditeljima nudi mogućnost učenja potrebnih veština i znanja za uspešno roditeljstvo i odgoj odgovorne, stvaralačke i samostalne dece. KONCEPT VRTIĆA PLAVA MACA Koncept rada se odlikuje u sastavljanju manjih grupa dece svih uzrasta (mešovite grupe). Ovaj princip rada se pokazao kao veoma delotvoran, jer deca brže napreduju i vremenom postaju emotivno stabilnija. Vreme provedeno u prirodnom okruženju izuzetno dobro utiče na ravzoj dece i iz tog razloga se u Plavoj maci svako prepodne provodi u dvorištu uz obavljanje raznih aktivnosti kako bi se stekla svest i o drugom živom svetu koji nas okružuje. Kako se u Plavoj maci neguje kultura i poštuju svi vidovi umetnosti, svoje polaznike vodimo u pozorišta, organizujemo izlaganje likovnih radova i učestvujemo u raznim aktivnostima zajedno sa decom iz drugih vrtića i igraonica. Zdravo i srećno dete kasnije postaje dobar čovek i to je ono čemu mi u Plavoj maci

Baby palace andjela

Beograd, Zvezdara, Bregalnička 9 011 4069553
PRIVATNI VRTIĆ

Privatni vrtić Nojeva barka

Beograd, Zvezdara, Slobodanke Danke Savić 31 011 2424548 |
069 2424548 |
Celodnevni boravak obuhvata ručak i užinu Mešovita, predškolska i grupa školske dece u produženom boravku Radionice: Muzička Likovna Sportska Dramska Kulinarska Engleski

Privatni vrtić bubica

Beograd, Zvezdara, Mehmeda Sokolovića 18 011 2405266 |
064 2251874 |
Kutak u kome će se Vaše dete lepo osećati. Za uzrast od 2 do 6 godina svakodnevno kreativno druženje, uz puno ljubavi, pažnje i porodične topline u prelepoj kući sa dvorištem. A sve to kroz: Individualni rad i rad u malim grupama Kreativno-edukativne radionice Posete dečjim pozorištima i drugim značajnim mestima u gradu Priprema dece za polazak u školu Školicu engleskog Školicu baleta Muzičku radionicu Radno vreme od 7 i 30 do 18h

Predškolska ustanova Bambi i drugari

Beograd, Zvezdara, Marka Miljanova 1b 011 2420617 |
064 4366075 |
Privatni vrtić
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA