Privatni vrtići Zemun

Privatni vrtići Zemun
Predškolska ustanova Povratak prirodi logo
PRIVATNI VRTIĆI - POVRATAK PRIRODI Naš cilj je da gradskoj deci približimo prirodu i to činimo u skladu sa njihovom prirodom. Kod nas se neguje i razvija detetova izuzetnost: njegova radoznalost, specifične potrebe i pogledi na svet.
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALA OAZA Vrtić Mala Oaza se nalazi u starom jezgru Zemuna, u predivnom mirnom ambijentu objekta od 1400 kvadrata, namenski građenoj da zadovolji sve uslove i standarde za rad predškolske ustanove. Ponosni smo na naše jako lepo dvorište u kojem sa našim drugarima svakodnevno uživamo u brojnim avanturama, igrama i aktivnostima. Samo aktivno dete, dete koje provodi puno vremena napolju, na svežem vazduhu, u šetnji, igri ili fizičkim aktivnostima, spremno je da primi nova znanja i veštine.
Privatna predškolska ustanova ABC Junior logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. VRTIĆ JASLICE PREDŠKOLSKO ENGLESKI VRTIĆ ZEMUN. Privatna predškolska ustanova "ABC JUNIOR" osnovana je 2002.godine u početku kao dečji vrtić, a od 2007. godine, u skladu sa zakonskim promenama, verifikovana od strane Ministarstva prosvete i sporta kao Predškolska ustanova. U svom sastavu ima dve radne jedinice, sa istim načinom poslovanja i programom rada. Stručni tim sačinjavaju vaspitači stručni spoljni saradnici lekar domaćice koordinator direktor Deca u toku celodnevnog boravka imaju obezbeđenu ishranu, edukaciju, boravak na otvorenom i, po potrebi, spavanje. Deca su raspoređena po uzrastnim grupama, i svaka grupa ima svog vaspitača i saradnike za muziku, ples i strani jezik. Kao prioritet ustanove postavili smo blagost u komunikaciji, toleranciji, razumevanje i poštovanje dečjih individualnosti. Sve aktivnosti se sprovode u cilju pružanja kvalitetnog obrazovanja i vaspitanja koje osigurava sticanje jezičke, matematičke, naučne, umetničke, kulturne, ekološke, zdravstvene i informativne pismenosti, u skladu sa programom odobrenim od strane Ministarstva prosvete i sporta. RADNO VREME 07.30 -17.30h
Predškolska ustanova Trešnjober logo
PRIVATNI VRTIĆI - TREŠNJOBER Predškolsku ustanovu “Trešnjober” , verifikovanu od strane Ministarstva prosvete, osnovala je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog, davne 2001. godine. Od dana osnivanja pa do danas vodi nas ideja da kao partneri porodice doprinesemo ne samo razvoju i napredovanju dece, već da postanemo važan deo detinjstva svakog deteta koje u našoj ustanovi boravi, te da nas se naša deca sa radošću sećaju i da nam se sa radošću vraćaju čak i kada odrastu i otisnu se u život.
Predškolska ustanova, vrtić i jasle Čudesno carstvo logo
PRIVATNE JASLE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA Privatni vrtić u Zemunu – privatna predškolska ustanova Čudesno carstvo nalazi se u lepo opremljenoj kući sa dvorištem i igraonicom. Ambijent odiše toplinom, a opremljen je u skladu sa svim bezbednosnim merilima. Vrtić postoji od 2016. godine a osnovala ga je stručna osoba sa više od petnaest godina radnog iskustva sa najmlađima. Idemo na letovanje i na zimovanje zajedno! Rekreativna nastava organizuje se dva puta godišnje, a često idemo na veoma interesantne izlete po gradu i u okolini. UČENjE STRANIH JEZIKA: ENGLESKI i FRANCUSKI MUZIČJI I LIKOVNO STVARALAČKE RADIONICE SPORTOVI, KOREKTIVNA GIMNASTIKA, PLES I AIKIDO Dete u vrtiću dobija sve što mu je potrebno u toku dana. U vrtiću će imati potpuno ispunjen dan, a vi ne morate da brinete da posle treba da ga vodite na neku sportsku aktivnost ili učenje jezika, već samo da uživate s njim u onome što najviše zajedno volite da radite. JASLICE U VRTIĆU ČUDESNO CARSTVO Poštujemo zdravi dnevni ritam deteta koji podrazumeva redovnu zdravu ishranu, spavanje, igranje, boravak na vazduhu. Zadovoljavanje prirodne dečije radoznalosti i potrebe za otkrivanjem važno je od najranijeg doba kako bi dete raslo u zdravoj sredini gde se razvija. Jaslena grupa je za decu od godinu dana do 2 i po godine starosti. VRTIĆ I PREDŠKOLSKO U vrtiću Čudesno carstvo Vaše dete ćemo i pripremiti za polazak u školu. Dete će u okviru predškolskog programa steći naviku da radi domaće, upoznaće se sa osnovnim pojmovima sveta oko nas , matematičkim pojmovima i naučiće kako izgledaju i kako se pišu slova azbuke. Koristimo program Kreativnog centra koji jedan od najboljih za pripremu za prvi razred. UČENJE STRANIH JEZIKA U VRTIĆU Odlično znamo koliko je važno učenje stranog jezika od malih nogu kada je deci veoma lako i prirodno da u sredini koja
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA VRAČARU I U ZEMUNU VRTIĆ DIZNILEND 1 NA VRAČARU VRTIĆ DIZNILEND 2 U ZEMUNU JASLICE PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM Privatna akreditovana predškolska ustanova vrtić Diznilend osnovan je 2001. godine. Puno mališana zadovoljno je raslo u našem vrtiću i postali smo prepoznatljivi po svojoj predanosti poslu, kreativnosti i uvek dobroj atmosferi. Naši privatni vrtici , odnosno predškolska ustanova, Diznilend radi po programu prilagođenom deci od 1 do 7 godina starosti, a program je akreditovan od strane Ministrstva prosvete. Za predškolski uzrast sprovodimo obavezan pripremni predškoslski program. VRTIĆ DIZNILEND 1 NA VRAČARU Vrtić DIZNILEND 1 na Vračaru, nalazi se u mirnoj ulici i smešten je u prostranoj kući sa dvorištem. Kuća i celokupan prostor su u potpunosti prilagođeni potrebama deteta. Boravak na svežem vazduhu nam je veoma važana i napolju smo kad god vremenske prilike to dozvoljavaju. U našem vrtiću sa decom radi visoko stručni kadar, osoblje koje s punom pažnjom brine o deci. Mi volimo svoj posao - deca i njihve potrebe su nama na prvom mestu! Zaposleni u našem vrtiću su: vaspitači, sestra vaspitač i spoljni saradnici - pedijatar, profesor engleskog jezika, profesor baleta, logoped, instruktor karatea. Rad sa decom je organizovan u malim grupama. Starosne grupe su: JASLENA VRTIĆKE GRUPE PREDŠKOLSCI VRTIĆ DIZNILEND 2 U ZEMUNU Vrtić DIZNILEND 2 nalazi se u Zemunu i smešten je u kući sa prostranim dvorištem. Vrtić je moderno oprmljen i sve je podređeno deci. Trudili smo se da kreiramo prostor pun topline u kom će se svako dete osećati sigurno i zadovoljno. Osmislili smo sve prostorije tako da u njima sprovodimo sve naše aktivnosti kao što su igra, druženje, učenje engleskog jezika, kreativne likovne i umetničke radionice i još mnogo toga. Vrtić DIZNILEND 2 ima prostrano dvorište u kom boravimo kad nam vreme to dozvoljava, igramo se i bavimo

Vrtić i jaslice zvončica

Beograd, Zemun, Živka Petrovića 44 011 2191105 |
011 2103049 |
PRIVATNI VRTICI ZEMUN - ZVONČICA Vaspitno – obrazovni rad sa decom od 1 godine do polaska u školu. Vaspitači u vrtiću u saradnji sa stručnim saradnicima stvaraju uslove za unapređenje zdravlja i razvijanja navika lične higijene. Zadovoljiti potrebe dece za kretanjem i igrom i sticanjem novih znanja. Vaspitno – obrazovni program vrtića se ostvaruje kroz određene oblike vaspitno – obrazovnog rada i šest vaspitno - obrazovnih oblasti. 1.Muzičko vaspitanje. 2.Fizičko vaspitanje. 3.Likovno vaspitanje. 4.Razvoj govora. 5.Upoznavanje dece sa okolinom. 6.Razvoj početnih matematičkih pojmova. Dodatne aktivnosti: 1.Strani jezik (engleski i italijanski). 2.Školica plesa (balet, ritmička gimnastika, folklor). 3.Rad sa logopedom. Cena se umanjuje za 80% jer je dotirana od strane Grada Beograda.

Vrtić Mali istraživači

Vrtić Mali istraživači logo
Beograd, Zemun, Petra Kočića 16a 069 2105464
Vrtić Mali istraživači logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI ISTRAŽIVAČI Naš cilj je da objedinimo i kombinujemo najbolje iz raznih vaspitno – obrazovnih programa kako bi deci obezbedili kvalitetan emotivni, kreativni i intelektualni razvoj kroz igru jer je ona deci najvažnija.

Vrtić Internacionalni Kutak

Vrtić Internacionalni Kutak logo
Beograd, Zemun, Kapetana Radiča Petrovića 32d 011 4025578 |
060 3316823 |
Vrtić Internacionalni Kutak logo
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNACIONALNI KUTAK Mi verujemo da pričanje priča,pitanja i svakodnevni razgovor pomaže dečji razvoj na mnogo načina.Čitanje knjiga pomaže vašem detetu da upozna nove zvuke,reči i jezik.Čitanje pobudjuje dečju maštu,stimuliše radoznalost i pomaže razvoj njihovoga mozga.

Vrtić Ćira

Vrtić Ćira logo
Beograd, Zemun, Vinarska 6 065 6712918
Vrtić Ćira logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ĆIRA Tim P.U. “ Ćira “ čini profesionalni i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitno-obrazovni rad planira i realizuje u malim grupama.

Vrtić Naša Vila

Vrtić Naša Vila logo
Beograd, Zemun, Kordunaška 17 064 2796390
Vrtić Naša Vila logo
PRIVATNI VRTIĆ U ZEMUNU „Naša Vila“je Privatna predškolska ustanova u programu subvencionisanja. Nalazi se u mirnom delu Zemuna, u naselju „Sava Kovačević“, u ulici Kordunaškoj broj 17, u blizini glavnih saobraćajnica i autobuskih stanica koje povezuju Novi Beograd, Bežanijsku kosu i Batajnicu ali posebno izdvojena tako da predstavlja lepo mesto za odrastanje dece. Osim porodičnih kuća u neposrednoj blizini je i Osnovna škola „Rade Končar“, Dom zdravlja i druge institucije. Površina korisnog zatvorenog prostora je oko 500m2, u tri nivoa, kao i veliko dvorište površine 8 ari, puno zelenila i sprava za dečju igru i zabavu. Vaspitne grupe : - Vaspitanje i nega dece od 1. do 3. godine (jaslice) - Vaspitno - obrazovni rad sa decom od 3 do 5,5 godina - Pripremni predškolski program ZABAVA Igra u ranom detinjstvu u vrtiću je najbolji temelj za uspeh u školi. Ona razvija sve neophodne veštine učenja. Dođite kod nas u vrtić u Zemun i uverite se. AKTIVNOSTI Naše aktivnosti u vrtiću "Naša Vila" u Zemunu će izazvati i razviti kod vašeg deteta kreativnost, maštu, sposobnost razmišljanja, i društvene veštine OBRAZOVANjE Vaspitno-obrazovani program Privatne Predškolske ustanove “Naša Vila”u Zemunu je koncipiran tako da se pravilnim odabirom igara I aktivnosti podstiče razvoj intelektualne sposobnosti deteta. JASLICE Organizacija celokupnog rada u jaslicama biće prilagođena biološkim i psihofizički potrebama i mogućnostima dece, zahtevima savremenih teorijsko- praktičnih saznanja i objektivnih okolnosti. Aktivnosti iz oblasti nege i vaspitno – obrazovnog rada realizovaće se prema godišnjim planovima koji će tokom godine biti prilagođavani situacijama i karakteristikama grupe sa ciljem stvaranja optimalnih uslova za svestrani razvoj dece. Fizičko – senzorni razvoj : - jačanje fizičkog razvoja dece kao osnove pravilnog razvoja svih organa, - podsticanje razvoja pokreta, - ovladavanje motorikom kao bitnim uslovom za razvoj deteta, - podsticanje celovitog senzornog i perceptivnog razvoja, - razvijanje navika. Emocionalno

Vrtić Igralište

Vrtić Igralište logo
Beograd, Zemun, Novogradska 13 064 4445488
Vrtić Igralište logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ IGRALIŠTE Akreditovana predškolska ustanova.Privatni vrtić po ceni državnog.
Vrtić Kinder Paradies logo
PRIVATNI VRTIĆI - KINDER PARADIES Kinder Paradies – Vaš vrtić u Vrtlarskoj je ustanova koja postavlja nove i sve više standarde u brizi o deci.
Vrtić Ivin vozić logo
PRIVATNI VRTIĆI - IVIN VOZIĆ Verifikovana predškolska ustanova.
Predškolska ustanova Montesori zvono logo
PRIVATNI VRTIĆI - MONTESORI ZVONO Montesori je poseban način obrazovanja i vaspitanja dece od rođenja do završetka srednje škole. Zasniva se na zakonitostima optimalnog razvoja koje je naučnim istraživanjem otkrila dr Marija Montesori i sa saradnicima na osnovu njih razvila programe za svaki period razvoja.
Predškolska ustanova Kosta Vujić logo
PRIVATNI VRTIĆI - KOSTA VUJIĆ Predškolska ustanova "Kosta Vujić" nalazi se u Dobanovačkoj 58.Biti mali za nas je velika stvar.

Vrtić Detlić

Vrtić Detlić logo
Beograd, Zemun, Dobanovački put 34 064 4235145
Vrtić Detlić logo
PRIVATNI VRTIĆI - DETLIĆ Ukoliko želite da vaše dete kroz igru upoznaje svet oko sebe, bude srećno i bezbedno, a vi sigurni da se o njemu brinu na pravi način vrtić Detlić je izbor za vas.

Vrtić Šapica

Vrtić Šapica logo
Beograd, Zemun, Nušićeva 4 061 6438729
Vrtić Šapica logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ŠAPICA Svi raspoloživi prostori vrtića zadovoljavaju potrebe obima delatnosti i standarde kvaliteta. Radne sobe strukturirane su i kreirane tako da su u funkciji vaspitno-obrazovnog rada, uz uvažavanje pedagoških i sanitarnih standarda, što omogućava kvalitetnu realizaciju vaspitno – obrazovnog rada.
AKREDITOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA LUNA PRIVATNI VRTIĆ NA GRANICI ZEMUNA i NOVOG BEOGRADA PREDŠKOLSKA USTANOVA LUNA Vrtić luna je akreditovana predškolska ustanova koja je licencirana još od 2006. godine. Pre nego što je postala predškolska ustanova Luna je bila Centar za podsticanje i negovanje dečjeg stvaralaštva. Akreditacijom smo stekli pravo da vam ponudimo mogućnost upisa uz subvenciju ukoliko se vaše dete nije upisalo u državnu predškolsku ustanovu. Obratite nam se u vezi sa svim detaljima oko upisa uz subvenciju grada Beograda u predškolsku ustanovu Luna. PROGRAM RADA U VRTIĆU LUNA - PREDŠKOLSKA USTANOVA LUNA Program rada ostvaruje se kroz poludnevni i celodnevni boravak deteta u predškolskoj ustanovi Luna Za decu od 3 do 5,5 godina: Program se realizuje u starosnim grupama koje broje optimalan broj dece za kvalitetan rad. Pripremni predškolski program (godinu dana pred polazak u osnovnu školu): U skladu sa zakonom obavezan program pripreme za polazak u prvi razred obavlja se i u našoj predškolskoj ustanovi. Kvalitetna priprema deteta za školu je od esecijalnog značaja za dalji tok obrazovanja i za detetovo prihvatanje škole i novih obaveza. Engleski jezik Časovi engleskog jezika za decu od 3 i po godine do 6 i po godina. Školica engleskog prilagođenja uzrastu. Za decu od 4 do 6,5 godina - rad kroz kreativne radionice: Radionice iz oblasti: umetnosti, kulture i tradicije i nauke. Predmeti radionica: muzika, likovno, igra i plesovi; običaji i dečije igre u Srbiji i u svetu; naučno istraživanje i ekologija. Pripremni predškolski program nudi postepenu adaptaciju dece na obaveze kroz domaće zadatke, upoznavanje sa slovima i brojevima i pripremu za učenje čitanja i pisanja. UPIS DECE UZ KORIŠĆENJE SUBVENCIJE Upis dece uz subvenciju omogućava da roditelji za čije dete nije bilo mesta u državnoj predškolskoj ustanovi uz pogodnosti subvencionisanja grada upišu dete u privatnu predškolsku ustanovu. Privatni vrtić

Vrtić Smajli

Beograd, Zemun, Aleksandra Dubčeka 28e 063 4544300
VRTIĆ U ZEMUNU JASLICE PREDŠKOLSKO AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA UPIS UZ SUBVENCIJE AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA Vrtić Smajli je kreativna dečija kuća privatnog karaktera i osnovana je 2016. godine. Osnovni cilj našeg vrtića se krije u njegovom imenu, a to je svakodnevni osmeh na licima Vas i Vaše dece. Program rada našeg vrtića je koncipiran tako da se može prilagođavati potrebama i interesovanjima Vaše dece, ali i da pozitivno utiče na njihov celokupni dalji razvoj. Smatramo da do ostvaranje našeg cilja možemo doći samo kroz zajedničku saradnju stručnjaka koji rade u našem vrtiću, roditelja i dece i da ćemo na taj način stvoriti privatni vrtić po meri deteta. Kvalitet detinjstvo u značajnoj meri utiče na ličnost pojedinca kada odraste, i mi Vam upravo zbog toga nudimo prijatnu i podsticajnu atmosferu u veselim bojama ukrašenom ambijentu, koji je prilagođen svakodnevnim potrebama i interesovanjima Vašeg deteta. MLAĐA JASLENA GRUPA STARIJA JASLENA GRUPA MEŠOVITA VRTIĆKA GRUPA PRIPREMNA PREDŠKOLSKA GRUPA RADIONICE Strani jezici Filolozi u “Smajli”­ ju realizuju radionice engleskog i ruskog jezika. Osnovnih cilj ovihradionica je upoznavanje jezika dva naroda, ovladavanje osnovnim pojmovima i rečima,slušanje govora i razvoj sluha za strani jezik, jednostavna konverzacija kao i bogaćenjefonda reči stranog jezika kroz aktivnosti prilagođene. Školica sporta Učešćem dece u sportskoj radionici utiče sena razvoj krupne motorike svih mišićnih grupa,razvoj koordinacije pokreta i sportskog duh.Pozitivan uticaj na fizički razvoj, osećajsamostalnosti i brigu o sebi i svom zdravlju. Likovne radionice Likovne radionice u vrtiću Smajli, razvijanje dečije mašte i kreativnosti. Muzičke radionice Ova radionica ima za cilj podsticanje irazvijanje sluha i ritma kod dece, negovanjemuzičkog stvaralaštava, uticaj i izgrađivanjemuzičkog ukusa i doživljaj muzike na kreativani zanimljiv način kroz razne aktivnosti. Deca uokviru ove radionice uče pesme čime se razvijai sposobnost pamćenja. PROSTOR Vrtić “Smajli” je smešten u prelepu dvospratnu kuću od 500m2, u kojoj su ispunjeni svi

Vrtić smart školica

Beograd, Zemun, Pavla Vuisića 13 069 1901535
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić roda

Beograd, Zemun, Marka Nikolića 17 063 443112
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Privatni vrtić jare i mare

Beograd, Zemun, Koste Alkovića 22 011 4066712 |
065 5217986 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić sadko

Beograd, Zemun, Inženjera Atanackovića 12 064 2014574 |
011 3076016 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Vrtić dečija priča

Beograd, Zemun, Tošin bunar 102 069 1680892
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Privatni vrtić svitac

Beograd, Zemun, Ugrinovački put 78 011 3755709 |
064 3107316 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO DEČIJI ROĐENDANI Naš vrtić “Svitac” je počeo sa radom 2006. godine i sve do sada uspešno sarađujemo sa decom… Vrtić je potpuno opremljen i adekvatan za sve uzraste dece, za dnevni boravak. Naš vrtić će te prepoznati po lepom dvorištu sa puno zelenila kao i mnogobrojnim dvorišnim igračkama prilagođenim svim uzrastima. Ukupna površina prostora za decu je 130 kvadrata, i celokupan prostor je klimatizovan. Prostorije su opremljene po visokim standardima i prilagođene dečijim intersovanjima, što možete videti u galeriji slika vrtića. Vrtić je opremljen i ukrašen sa dečijim radovima i njihovom maštom, tako da sve izgleda bas onako kako su oni zamislili, po njihovom ukusu. Deci je u potpunosti priušten potpuni ugođaj, jer je to najbitnije za njihov rast i razvoj. Razne aktivnosti su prilagođene uzrastu dece, postoje stručni saradnici, koji nam omogućavaju da pružimo dodatno obrazovanje našim mališanima. Ističemo dečiju kreativnost i kompletnu podršku koju dobijaju od strane vaspitača, jer je to jako važno za njihov razvoj ličnosti i upoznavanje sebe. U vrtiću “Svitac” se svako dete poštuje i uvažava se njegova individualnost i podstiče, jača kreativnost i samopouzdanje. Komunikacija i socijalizacija je jedna od bitnih stavki razvoja mališana, zato im i pružamo potpunu slobodu u izražavanju u bilo kom segmentu. Trenutno imamo 4 zaposlena vaspitača koji vode brigu o deci. Svi zaposleni u našem vrtiću su kvalifikovani stručnjaci u svojoj oblasti, bilo da su u pitanju vaspitači, medicinska nega, stručni saradnici iz engleskog jezika, plesa itd. “Svitac” u ovom momentu ima 25 mališana uzrasta od 1 godine – 5.5 godina. Uslovi za upis: - Upis dece uzrasta od 1 godine – 6 godina. - Deca mlađa od jedne godine, se upisuju samo uz konsultaciju vaspitača - Pre upisa roditelji su dužni da dostave potvrdu od pedijatra da je dete zdravo za

Dečija kuća Bubamarica

Beograd, Zemun, Živka Petrovića 43a 011 2105153 |
060 5301589 |
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA PRIVATNI VRTIĆ U NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNE JASLICE NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNO PREDŠKOLSKO NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU
PRIVATNI VRTIĆ i JASLICE Vrtić „Mali princ“ poslovao je punih deset godina na adresi Džona Kenedija 10b. Od januara 2011. godine nalazimo se u novom, atraktivnom prostoru, u Ulici Goce Delčeva 2, prekoputa Zemunskog keja. „Mali princ“ je vrtić po meri deteta, a da to bude tako, brine se visokoobrazovani, profesionalni kadar zaposlenih, dok je enterijer opremljen sadržajem i igračkama edukativnog karaktera. Vrtić vodi osoba sa preko trideset godina radnog iskustva u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Imajući u vidu karakteristike socio-emocionalnog razvoja deteta, naša uloga je: - obezbediti detetu prijatan radni ambijent u kome boravi - ostvarivanje pozitivne interakcije dete-odrasli - podsticanje dečjih aktivnosti i otvorenosti deteta za doživljaje - obezbediti uslove za stvaranje slobode i autonomije dečje ličnosti, odnosa sa odraslima, emocionalnog izražavanja deteta kao ličnosti za sebe, sticanje samopouzdanja i sigurnosti - stvoriti pozitivnu socio-emotivnu klimu - stvoriti uslove u kojima će dete kroz raznovrsni radni program vrtića (dečje radionice, strani jezici, ples, pozorište, itd.) u potpunosti ostvariti svoju kreativnost, maštu, slobodu i igru kao osnovni oblik učenja RADNO VREME 07.30 - 17.30h SVE ŠTO TREBA DA ZNAM, NAUČIO SAM JOŠ U VRTIĆU Sve što treba da znam o tome kako treba živeti, šta raditi i kakav biti, naučio sam još u vrtiću. Mudrost me nije čekala na vrhu planine, na kraju dugog uspona školovanja, nego se krila u pesku dečjeg igrališta. A evo šta sam tamo naučio: Sve podeli sa drugima. Igraj pošteno. Ne povređuj druge. Svaku stvar vrati gde si je našao. Uvek počisti za sobom. Ne uzimaj ono što nije tvoje. Kada nekoga povrediš, izvini mu se. Peri ruke pre jela. Pusti vodu u toaletu. Kad izađeš u svet, budi oprezan u saobraćaju. Zivi uravnoteženo: malo uči, malo razmišljaj, crtaj, slikaj, pevaj i pleši, igraj se i radi – svaki dan od svega
PRIVATNI VRTIĆ
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA ZAŠTO SMO DRUGAČIJI? Zato što puštamo druge na slobodu, Zato što primamo roditelje u igru, Zato što ružne reči bacamo u kantu, Zato što poštujemo jedni druge, Zato što plačemo, ali ne kad dolazimo nego kad odlazimo iz vrtića. KAKO IZGLEDA DAN U NAŠEM VRTIĆU - od 08 h do 10 h okupljamo se uz slobodne igre igračkama,na toboganu,uz slagalice,domine,muziku - od 10 h do 11 h usmerena aktivnost: razgovarano, učimo pesmice, slikamo, čitamo priče, prelazimo preko poligona..... - od 11 h do 12 h užina - od 12 h do 14 h čas saradnika (muzičko, engleski, balet, kapuera, govorne vežbe, sportske aktivnosti) - od 14 h do 15 h ručak - od 15 h do 16 h spremanje vrtića, igre u parkiću, idemo kući Privatni vrtići Beograd privatni vrtici Družionica maštaonica osnovana je pre više od dvadeset godina i prvi je vrtić u Zemunu sa nekonvencionalnim oblikom rada. Nalazimo se u prostranom, svetlom i klimatizovanom prostoru, u hali Pinki-Zemun, Grdski park 2, telefon 3771-541 Osnivači Predškolske ustanove „Družionica maštaonica“ su: Jovanka Đumić i Bogdanka Zdravković, vaspitači i Branka Pičuljan-Kecman, likovni pedagog. Stručni tim čine i saradnici: diplomirani logoped, profesori muzičke i fizičke kulture i engleskog jezika, balerina, majstori kapuere i dramski umetnici. Karakteristika je našeg rada stručnost i stalnost tima.. Radimo u grupama, mešovitoj i pripremnoj za školu a s decom se druže tri vaspitača, logoped, muzički, likovni i baletski pedagog, profesor engleskog jezika i nastavnik fizičkog vaspitanja. Od 14.07.2008. godine posedujemo verifikaciju programa od strane Ministarstva prosvete broj 022-05-32/2008-07. U toku školske godine u saradnji s roditeljima pripremamo nekoliko velikih svečanosti. PRVI NASTUP imamo početkom septembra. U oktobru obeležavamo DEČJU NEDELJU. U novembru se vrtić pretvara u SALON PRIMENJENE UMETNOSTI. U decambru se upoznajemo s pesmama i pričama o zimi. U januaru sunce je
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA