Privatni vrtići Zemun

Privatni vrtići Zemun
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALA OAZA Vrtić Mala Oaza se nalazi u starom jezgru Zemuna, u predivnom mirnom ambijentu objekta od 1400 kvadrata, namenski građenoj da zadovolji sve uslove i standarde za rad predškolske ustanove. Ponosni smo na naše jako lepo dvorište u kojem sa našim drugarima svakodnevno uživamo u brojnim avanturama, igrama i aktivnostima. Samo aktivno dete, dete koje provodi puno vremena napolju, na svežem vazduhu, u šetnji, igri ili fizičkim aktivnostima, spremno je da primi nova znanja i veštine.
Privatna predškolska ustanova ABC Junior logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. VRTIĆ JASLICE PREDŠKOLSKO ENGLESKI VRTIĆ ZEMUN. Privatna predškolska ustanova "ABC JUNIOR" osnovana je 2002.godine u početku kao dečji vrtić, a od 2007. godine, u skladu sa zakonskim promenama, verifikovana od strane Ministarstva prosvete i sporta kao Predškolska ustanova. U svom sastavu ima dve radne jedinice, sa istim načinom poslovanja i programom rada. Stručni tim sačinjavaju vaspitači stručni spoljni saradnici lekar domaćice koordinator direktor Deca u toku celodnevnog boravka imaju obezbeđenu ishranu, edukaciju, boravak na otvorenom i, po potrebi, spavanje. Deca su raspoređena po uzrastnim grupama, i svaka grupa ima svog vaspitača i saradnike za muziku, ples i strani jezik. Kao prioritet ustanove postavili smo blagost u komunikaciji, toleranciji, razumevanje i poštovanje dečjih individualnosti. Sve aktivnosti se sprovode u cilju pružanja kvalitetnog obrazovanja i vaspitanja koje osigurava sticanje jezičke, matematičke, naučne, umetničke, kulturne, ekološke, zdravstvene i informativne pismenosti, u skladu sa programom odobrenim od strane Ministarstva prosvete i sporta. RADNO VREME 07.30 -17.30h
Predškolska ustanova, vrtić i jasle Čudesno carstvo logo
PRIVATNE JASLE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA Privatni vrtić u Zemunu – privatna predškolska ustanova Čudesno carstvo nalazi se u lepo opremljenoj kući sa dvorištem i igraonicom. Ambijent odiše toplinom, a opremljen je u skladu sa svim bezbednosnim merilima. Vrtić postoji od 2016. godine a osnovala ga je stručna osoba sa više od petnaest godina radnog iskustva sa najmlađima. Idemo na letovanje i na zimovanje zajedno! Rekreativna nastava organizuje se dva puta godišnje, a često idemo na veoma interesantne izlete po gradu i u okolini. UČENjE STRANIH JEZIKA: ENGLESKI i FRANCUSKI MUZIČJI I LIKOVNO STVARALAČKE RADIONICE SPORTOVI, KOREKTIVNA GIMNASTIKA, PLES I AIKIDO Dete u vrtiću dobija sve što mu je potrebno u toku dana. U vrtiću će imati potpuno ispunjen dan, a vi ne morate da brinete da posle treba da ga vodite na neku sportsku aktivnost ili učenje jezika, već samo da uživate s njim u onome što najviše zajedno volite da radite. JASLICE U VRTIĆU ČUDESNO CARSTVO Poštujemo zdravi dnevni ritam deteta koji podrazumeva redovnu zdravu ishranu, spavanje, igranje, boravak na vazduhu. Zadovoljavanje prirodne dečije radoznalosti i potrebe za otkrivanjem važno je od najranijeg doba kako bi dete raslo u zdravoj sredini gde se razvija. Jaslena grupa je za decu od godinu dana do 2 i po godine starosti. VRTIĆ I PREDŠKOLSKO U vrtiću Čudesno carstvo Vaše dete ćemo i pripremiti za polazak u školu. Dete će u okviru predškolskog programa steći naviku da radi domaće, upoznaće se sa osnovnim pojmovima sveta oko nas , matematičkim pojmovima i naučiće kako izgledaju i kako se pišu slova azbuke. Koristimo program Kreativnog centra koji jedan od najboljih za pripremu za prvi razred. UČENJE STRANIH JEZIKA U VRTIĆU Odlično znamo koliko je važno učenje stranog jezika od malih nogu kada je deci veoma lako i prirodno da u sredini koja

Vrtić i jaslice Zvončica

Vrtić i jaslice Zvončica logo
Beograd, Zemun, Živka Petrovića 44 064 2190152 |
011 2103049 |
Vrtić i jaslice Zvončica logo
PRIVATNI VRTICI ZEMUN - ZVONČICA Vaspitno – obrazovni rad sa decom od 1 godine do polaska u školu. Vaspitači u vrtiću u saradnji sa stručnim saradnicima stvaraju uslove za unapređenje zdravlja i razvijanja navika lične higijene. Zadovoljiti potrebe dece za kretanjem i igrom i sticanjem novih znanja. Vaspitno – obrazovni program vrtića se ostvaruje kroz određene oblike vaspitno – obrazovnog rada i šest vaspitno - obrazovnih oblasti. 1.Muzičko vaspitanje. 2.Fizičko vaspitanje. 3.Likovno vaspitanje. 4.Razvoj govora. 5.Upoznavanje dece sa okolinom. 6.Razvoj početnih matematičkih pojmova. Dodatne aktivnosti: 1.Strani jezik (engleski i italijanski). 2.Školica plesa (balet, ritmička gimnastika, folklor). 3.Rad sa logopedom. Cena se umanjuje za 80% jer je dotirana od strane Grada Beograda.

Vrtić Internacionalni Kutak

Vrtić Internacionalni Kutak logo
Beograd, Zemun, Kapetana Radiča Petrovića 32d 011 4025578 |
060 3316823 |
Vrtić Internacionalni Kutak logo
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNACIONALNI KUTAK Mi verujemo da pričanje priča,pitanja i svakodnevni razgovor pomaže dečji razvoj na mnogo načina.Čitanje knjiga pomaže vašem detetu da upozna nove zvuke,reči i jezik.Čitanje pobudjuje dečju maštu,stimuliše radoznalost i pomaže razvoj njihovoga mozga.

Vrtić Ćira

Vrtić Ćira logo
Beograd, Zemun, Vinarska 6 065 6712918
Vrtić Ćira logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ĆIRA Tim P.U. “ Ćira “ čini profesionalni i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitno-obrazovni rad planira i realizuje u malim grupama.

Vrtić Igralište

Vrtić Igralište logo
Beograd, Zemun, Novogradska 13 064 4445488
Vrtić Igralište logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ IGRALIŠTE Akreditovana predškolska ustanova.Privatni vrtić po ceni državnog.
Vrtić Kinder Paradies logo
PRIVATNI VRTIĆI - KINDER PARADIES Kinder Paradies – Vaš vrtić u Vrtlarskoj je ustanova koja postavlja nove i sve više standarde u brizi o deci.
Predškolska ustanova Montesori zvono logo
PRIVATNI VRTIĆI - MONTESORI ZVONO Montesori je poseban način obrazovanja i vaspitanja dece od rođenja do završetka srednje škole. Zasniva se na zakonitostima optimalnog razvoja koje je naučnim istraživanjem otkrila dr Marija Montesori i sa saradnicima na osnovu njih razvila programe za svaki period razvoja.
Predškolska ustanova Kosta Vujić logo
PRIVATNI VRTIĆI - KOSTA VUJIĆ Predškolska ustanova "Kosta Vujić" nalazi se u Dobanovačkoj 58.Biti mali za nas je velika stvar.

Vrtić Šapica

Vrtić Šapica logo
Beograd, Zemun, Nušićeva 4 061 6438729
Vrtić Šapica logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ŠAPICA Svi raspoloživi prostori vrtića zadovoljavaju potrebe obima delatnosti i standarde kvaliteta. Radne sobe strukturirane su i kreirane tako da su u funkciji vaspitno-obrazovnog rada, uz uvažavanje pedagoških i sanitarnih standarda, što omogućava kvalitetnu realizaciju vaspitno – obrazovnog rada.
AKREDITOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA LUNA PRIVATNI VRTIĆ NA GRANICI ZEMUNA i NOVOG BEOGRADA PREDŠKOLSKA USTANOVA LUNA Vrtić luna je akreditovana predškolska ustanova koja je licencirana još od 2006. godine. Pre nego što je postala predškolska ustanova Luna je bila Centar za podsticanje i negovanje dečjeg stvaralaštva. Akreditacijom smo stekli pravo da vam ponudimo mogućnost upisa uz subvenciju ukoliko se vaše dete nije upisalo u državnu predškolsku ustanovu. Obratite nam se u vezi sa svim detaljima oko upisa uz subvenciju grada Beograda u predškolsku ustanovu Luna. PROGRAM RADA U VRTIĆU LUNA - PREDŠKOLSKA USTANOVA LUNA Program rada ostvaruje se kroz poludnevni i celodnevni boravak deteta u predškolskoj ustanovi Luna Za decu od 3 do 5,5 godina: Program se realizuje u starosnim grupama koje broje optimalan broj dece za kvalitetan rad. Pripremni predškolski program (godinu dana pred polazak u osnovnu školu): U skladu sa zakonom obavezan program pripreme za polazak u prvi razred obavlja se i u našoj predškolskoj ustanovi. Kvalitetna priprema deteta za školu je od esecijalnog značaja za dalji tok obrazovanja i za detetovo prihvatanje škole i novih obaveza. Engleski jezik Časovi engleskog jezika za decu od 3 i po godine do 6 i po godina. Školica engleskog prilagođenja uzrastu. Za decu od 4 do 6,5 godina - rad kroz kreativne radionice: Radionice iz oblasti: umetnosti, kulture i tradicije i nauke. Predmeti radionica: muzika, likovno, igra i plesovi; običaji i dečije igre u Srbiji i u svetu; naučno istraživanje i ekologija. Pripremni predškolski program nudi postepenu adaptaciju dece na obaveze kroz domaće zadatke, upoznavanje sa slovima i brojevima i pripremu za učenje čitanja i pisanja. UPIS DECE UZ KORIŠĆENJE SUBVENCIJE Upis dece uz subvenciju omogućava da roditelji za čije dete nije bilo mesta u državnoj predškolskoj ustanovi uz pogodnosti subvencionisanja grada upišu dete u privatnu predškolsku ustanovu. Privatni vrtić

Vrtić smart školica

Beograd, Zemun, Pavla Vuisića 13 069 1901535
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić roda

Beograd, Zemun, Marka Nikolića 17 063 443112
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Privatni vrtić jare i mare

Beograd, Zemun, Koste Alkovića 22 011 4066712 |
065 5217986 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić sadko

Beograd, Zemun, Inženjera Atanackovića 12 064 2014574 |
011 3076016 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Vrtić dečija priča

Beograd, Zemun, Tošin bunar 102 069 1680892
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Privatni vrtić svitac

Beograd, Zemun, Ugrinovački put 78 011 3755709 |
064 3107316 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO DEČIJI ROĐENDANI Naš vrtić “Svitac” je počeo sa radom 2006. godine i sve do sada uspešno sarađujemo sa decom… Vrtić je potpuno opremljen i adekvatan za sve uzraste dece, za dnevni boravak. Naš vrtić će te prepoznati po lepom dvorištu sa puno zelenila kao i mnogobrojnim dvorišnim igračkama prilagođenim svim uzrastima. Ukupna površina prostora za decu je 130 kvadrata, i celokupan prostor je klimatizovan. Prostorije su opremljene po visokim standardima i prilagođene dečijim intersovanjima, što možete videti u galeriji slika vrtića. Vrtić je opremljen i ukrašen sa dečijim radovima i njihovom maštom, tako da sve izgleda bas onako kako su oni zamislili, po njihovom ukusu. Deci je u potpunosti priušten potpuni ugođaj, jer je to najbitnije za njihov rast i razvoj. Razne aktivnosti su prilagođene uzrastu dece, postoje stručni saradnici, koji nam omogućavaju da pružimo dodatno obrazovanje našim mališanima. Ističemo dečiju kreativnost i kompletnu podršku koju dobijaju od strane vaspitača, jer je to jako važno za njihov razvoj ličnosti i upoznavanje sebe. U vrtiću “Svitac” se svako dete poštuje i uvažava se njegova individualnost i podstiče, jača kreativnost i samopouzdanje. Komunikacija i socijalizacija je jedna od bitnih stavki razvoja mališana, zato im i pružamo potpunu slobodu u izražavanju u bilo kom segmentu. Trenutno imamo 4 zaposlena vaspitača koji vode brigu o deci. Svi zaposleni u našem vrtiću su kvalifikovani stručnjaci u svojoj oblasti, bilo da su u pitanju vaspitači, medicinska nega, stručni saradnici iz engleskog jezika, plesa itd. “Svitac” u ovom momentu ima 25 mališana uzrasta od 1 godine – 5.5 godina. Uslovi za upis: - Upis dece uzrasta od 1 godine – 6 godina. - Deca mlađa od jedne godine, se upisuju samo uz konsultaciju vaspitača - Pre upisa roditelji su dužni da dostave potvrdu od pedijatra da je dete zdravo za

Dečija kuća Bubamarica

Beograd, Zemun, Živka Petrovića 43a 011 2105153 |
060 5301589 |
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA PRIVATNI VRTIĆ U NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNE JASLICE NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNO PREDŠKOLSKO NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU
PRIVATNI VRTIĆ i JASLICE Vrtić „Mali princ“ poslovao je punih deset godina na adresi Džona Kenedija 10b. Od januara 2011. godine nalazimo se u novom, atraktivnom prostoru, u Ulici Goce Delčeva 2, prekoputa Zemunskog keja. „Mali princ“ je vrtić po meri deteta, a da to bude tako, brine se visokoobrazovani, profesionalni kadar zaposlenih, dok je enterijer opremljen sadržajem i igračkama edukativnog karaktera. Vrtić vodi osoba sa preko trideset godina radnog iskustva u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Imajući u vidu karakteristike socio-emocionalnog razvoja deteta, naša uloga je: - obezbediti detetu prijatan radni ambijent u kome boravi - ostvarivanje pozitivne interakcije dete-odrasli - podsticanje dečjih aktivnosti i otvorenosti deteta za doživljaje - obezbediti uslove za stvaranje slobode i autonomije dečje ličnosti, odnosa sa odraslima, emocionalnog izražavanja deteta kao ličnosti za sebe, sticanje samopouzdanja i sigurnosti - stvoriti pozitivnu socio-emotivnu klimu - stvoriti uslove u kojima će dete kroz raznovrsni radni program vrtića (dečje radionice, strani jezici, ples, pozorište, itd.) u potpunosti ostvariti svoju kreativnost, maštu, slobodu i igru kao osnovni oblik učenja RADNO VREME 07.30 - 17.30h SVE ŠTO TREBA DA ZNAM, NAUČIO SAM JOŠ U VRTIĆU Sve što treba da znam o tome kako treba živeti, šta raditi i kakav biti, naučio sam još u vrtiću. Mudrost me nije čekala na vrhu planine, na kraju dugog uspona školovanja, nego se krila u pesku dečjeg igrališta. A evo šta sam tamo naučio: Sve podeli sa drugima. Igraj pošteno. Ne povređuj druge. Svaku stvar vrati gde si je našao. Uvek počisti za sobom. Ne uzimaj ono što nije tvoje. Kada nekoga povrediš, izvini mu se. Peri ruke pre jela. Pusti vodu u toaletu. Kad izađeš u svet, budi oprezan u saobraćaju. Zivi uravnoteženo: malo uči, malo razmišljaj, crtaj, slikaj, pevaj i pleši, igraj se i radi – svaki dan od svega
PRIVATNI VRTIĆ
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA ZAŠTO SMO DRUGAČIJI? Zato što puštamo druge na slobodu, Zato što primamo roditelje u igru, Zato što ružne reči bacamo u kantu, Zato što poštujemo jedni druge, Zato što plačemo, ali ne kad dolazimo nego kad odlazimo iz vrtića. KAKO IZGLEDA DAN U NAŠEM VRTIĆU - od 08 h do 10 h okupljamo se uz slobodne igre igračkama,na toboganu,uz slagalice,domine,muziku - od 10 h do 11 h usmerena aktivnost: razgovarano, učimo pesmice, slikamo, čitamo priče, prelazimo preko poligona..... - od 11 h do 12 h užina - od 12 h do 14 h čas saradnika (muzičko, engleski, balet, kapuera, govorne vežbe, sportske aktivnosti) - od 14 h do 15 h ručak - od 15 h do 16 h spremanje vrtića, igre u parkiću, idemo kući Privatni vrtići Beograd privatni vrtici Družionica maštaonica osnovana je pre više od dvadeset godina i prvi je vrtić u Zemunu sa nekonvencionalnim oblikom rada. Nalazimo se u prostranom, svetlom i klimatizovanom prostoru, u hali Pinki-Zemun, Grdski park 2, telefon 3771-541 Osnivači Predškolske ustanove „Družionica maštaonica“ su: Jovanka Đumić i Bogdanka Zdravković, vaspitači i Branka Pičuljan-Kecman, likovni pedagog. Stručni tim čine i saradnici: diplomirani logoped, profesori muzičke i fizičke kulture i engleskog jezika, balerina, majstori kapuere i dramski umetnici. Karakteristika je našeg rada stručnost i stalnost tima.. Radimo u grupama, mešovitoj i pripremnoj za školu a s decom se druže tri vaspitača, logoped, muzički, likovni i baletski pedagog, profesor engleskog jezika i nastavnik fizičkog vaspitanja. Od 14.07.2008. godine posedujemo verifikaciju programa od strane Ministarstva prosvete broj 022-05-32/2008-07. U toku školske godine u saradnji s roditeljima pripremamo nekoliko velikih svečanosti. PRVI NASTUP imamo početkom septembra. U oktobru obeležavamo DEČJU NEDELJU. U novembru se vrtić pretvara u SALON PRIMENJENE UMETNOSTI. U decambru se upoznajemo s pesmama i pričama o zimi. U januaru sunce je
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA