Privatni vrtići Žarkovo, Cerak

Privatni vrtići Žarkovo, Cerak

Vrtić Magija

Vrtić Magija logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Vodovodska 23 063 7388637
Vrtić Magija logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MAGIJA Naš rad je orijentisan ka sveobuhvatnom razvoju mališana od najranijeg detinjstva. To postižemo uz pomoć našeg savremenog programa za predškolsko obrazovanje, koji sprovodi kvalifikovani kadar zajedno sa stručnim saradnicima (logopedom, pedagogom, prof.fizičkog vaspitanja i mnogim drugima), vodeći pri tom računa da potrebe svakog deteta budu ispunjene.

Vrtić Maštolino

Vrtić Maštolino logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Dimitrija Avramovića 23 011 2380044 |
060 3380044 |
Vrtić Maštolino logo
PRIVATNI VRTIĆI - MAŠTOLINO U našem vrtiću vaspitno obrazovni rad se sprovodi po modelu A i B, te pored aktivnosti koje su obuhvaćene osnovnim programom u koji su uključeni i školica engleskog jezika i sportić, prema potrebama se organizuju i dodatni programi.

Vrtić Magična bajka

Vrtić Magična bajka logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Dušana Kvedera 13 065 6268337
Vrtić Magična bajka logo
PRIVATNI VRTIĆI - MAGIČNA BAJKA Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju, vaspitavanju, obrazovanju i socijalizaciji dece, kao i da vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti. Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo, da se druže sa svojim vršnjacima, da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim.

Vrtić vesela planeta

Beograd, Žarkovo, Cerak, Ilije Đuričića 13 064 2048924 |
011 2391646 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Vrtić čarobni kutak

Beograd, Žarkovo, Cerak, Kosmajska 25 011 4206240 |
064 2168830 |
Mesto gde će sva deca rado dolaziti i zajedno sa svojim vršnjacima učiti, rasti, igrati se... Počeli smo sa radom u martu 2006. sa velikim ambicijama i ozbiljnim planovima da zajedno sa saradnicima obezbedimo najviši nivo vaspitanja, brige i nege za svako dete. Svakog radnog dana od 7:30 do 17 časova u vrtiću su organizovane razne aktivnosti koje podstiču kreativnost, pravilan i zdrav razvoj, te otkrivanje talenata dece od 2 do 7 godina. To podrazumeva stvaralačke i psihološke radionice, školu glume, engleskog jezika, zatim ritmiku, dramske radionice, sportske aktivnosti, kao i usluge pedijatra, psihologa, pedagoga, logopeda, stomatologa... U dodatne aktivnosti spadaju posete zoološkom vrtu, pozorištima i bioskopima. Prema želji roditelja organizujemo celodnevni ili poludnevni boravak tokom kojeg obezbeđujemo doručak, ručak i dve užine. Naravno, posle ručka je vreme za spavanje ili druge aktivnosti. Nadamo se da smo uspeli da Vas zainteresujemo, a onda ostaje da Vas u sve ovo i uverimo kroz rad sa Vašom decom. Mi ne zaboravljamo da su ona Vaše najveće blago. Za decu od 2 do 7 godina!
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA