Privatni vrtići Stari Grad

Privatni vrtići Stari Grad

Privatni vrtić M&M Elefantino

Beograd, Stari Grad, Pančićeva BB 063 274636
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNI VRTIĆ M&M ELEFANTINO Naš vrtić se nalazi na 3 lokacije - Novi Beograd - Nehruova 51, Medak - Cedomilja Mitrovića 22, Pančićeva BB - Dorćol. Više od 16 godina radimo sa mališanima koje inspirišemo na kreativnost, timski rad & dobrotu - koja se krije u srcu svih mališana u našem vrtiću.,Stotine dece je u školu krenulo iz našeg vrtića. I ta brojka raste, iz godine u godinu. Stižemo još malo i do "hiljade" mališana.

Vrtić Bambinosi

Vrtić Bambinosi logo
Beograd, Stari Grad, Vuka Karadžića 10a 060 1454421
Vrtić Bambinosi logo
PRIVATNI VRTIĆI - BAMBINOSI Vaspitno-obrazovni rad vode stručni saradnici i diplomirani - licencirani vaspitači sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom. Pored iskustva poseduju i zapažene rezultate u radu (psiholog, pedagog, logoped, pedijatar, profesor engleskog jezika).

Vrtić Vrabac

Vrtić Vrabac logo
Beograd, Stari Grad, Zmaj Jovina 5 064 1835882
Vrtić Vrabac logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ VRABAC Naša misija je da se obezbedi kvalitetno okruženje koje podstiče, inspiriše i gradi poverenje u sledeću generaciju kroz aktivnosti i interakciju.

Dečiji vrtić Extreme Kids

Dečiji vrtić Extreme Kids logo
Beograd, Stari Grad, Venizelosova 21 011 3230202 |
063 7368348 |
Dečiji vrtić Extreme Kids logo
PRIVATNI DEČIJI VRTIĆ Sa prepoznatljivim imenom EXTREME KIDS , koji posećujete već niz godina kao najbolju dečiju igraonicu i rođendaonicu, pokrenuli smo i DEČIJI VRTIĆ! Vodeći se ciljem da zadržimo lepu sliku, ali i stvorimo nešto novo, drugačije i posebno za naše drugare i njihove roditelje, boravak u vrtiću bazirali smo na evropskim programima, umetničkim, sportskim i kreativnim radionicama. Deca kod nas dobijaju sve sto im je potrebno od školice engleskog, korektivnih vežbi, plesa, glume, logopedskih vezbi, bontona, likovnog, muzičkog, gimnastike, raznih borilačkih veština, osnovnih koraka košarke, odbojke i td. U dogovoru sa roditeljima i uz saglasnost odlazimo u šetnje, pozorišta, parkove, izložbe, izlete... Od malih nogu učimo ih lepom govoru i držanju. Deca se uče veštinama javnog nastupa. Stoga je neophodno sticanje osnovnog znanja iz različitih oblasti. Uz stalnu vežbu stiču rutinu koja im je neophodna da bi se kasnije ostvarili u daljem školovanju. Program rada zasniva se na praćenju potreba i interesovanja dece, po kojima biramo teme radionica po principu Learning by doing. Kako bi podstakli što više interesovanja i sposobnosti svakog deteta, polazimo od Gordnerove teorije višestrukih inteligencija. Decu ne delimo u starosne grupe, već program usklađujemo tako da svako dete može u njemu aktivno da učestvuje. Roditelj nakon radnog dana ne mora da žuri kako bi dete odveo na dodatne časove i aktivnosti jer je ono već sve to dobilo u vrtiću. U vrtiću su stalno angažovani: pedagog, logoped, vaspitač, fizioterapeut. Deca imaju četiri obroka: doručak, dve užine i jedno kuvano jelo. Možete pogledati na sajtu unapred šta će deca imati na meniju kao i kalorijske vredosti. U sklopu svakodnevnih aktivnosti deca koriste i prostor igraonice gde će se obavljati korektivne vežbe i ostale sportske aktivnosti. Fleksibilni smo za sve tako da možemo dete preuzeti ili predati i ispred zgrade kada ste u žurbi po

Vrtić i jaslice Skazka

Beograd, Stari Grad, Miće Popovića 13 063 291716
BILINGVALNI VRTIĆ SKAZKA - RUSKI I ENGLESKI PRIVATNI VRTIĆ i JASLICE - AKREDITOVANA USTANOVA PRIVATNI VRTIĆ U STAROM GRADU PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM DOBRODOŠLI U VRTIĆ SKAZKA U jednoj od lepših oaza starog grada nalazi se kuća Skazka u kojoj borave deca jaslenog, vrtićkog i predškolskog uzrasta. Nalazimo se u ulici Miće Popovića 13. blizu važnih saobraćajnica, a dovoljno daleko od gradske buke. Imamo ljubav, strpljenje i iskustvo. Naše prostorije su čiste, vedre i udobne a dvorište puno cveća i prostora za igru. U našoj kuhinji svaki dan kuvamo sveže i zdrave obroke u kojima mališani uživaju. Nama su, baš kao i Vama, potrebe Vaše dece na prvom mestu. Ustanova je organizovana u kući salonskog tipa. Vaspitne grupe su homogene, a svaka grupa ima svoje sanitarne prostorije. Kod nas borave deca jaslenog (1 do 3 god.) vrtićkog i predškolskog uzrasta (3 god. do polaska u školu). Obavezno se realizuje pripremni program za polazak u školu. AKREDITOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA Sa tradicijom od 10 godina postojanja bilingualna ustanova (engleski i ruski) i elementima nacionalne kulture i tradicije ruskog naroda. SUBVENCIONISANA MESTA Na osnovu akreditacije ustanove svaki roditelj uz potrebnu dokumentaciju može ostvariti državnu subvenciju. CELODNEVNI BORAVAK DECE U VRTIĆU SKAZKA Od 07:00 – 18:00h Boravak u trajanju od 11 sati koji obuhvata dnevne aktivnosti i dodatne aktivnosti (radionice). POLUDNEVNI BORAVAK U trajanju od 4 sata Boravak u trajanju od četiri sata, zavisno od perioda dana u kom dete boravi u ustanovi (prepodne, popodne). KRATKI PROGRAMI U periodu od 7:00 – 18:00h Boravak na sat, dva, večernji sati, boravak vikendom. Radno vreme: od 07 do 18 časova.

Vrtić Zemlja dembelija

Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 33 061 7120158 |
064 1503059 |
VRTIĆ U STAROM GRADU JASLICE PREDŠKOLSKO KREATIVNI BABYSITTING AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA UPIS UZ SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA ZEMLJA DEMBELIJA ZEMLJA DEMBELIJA je dobro organizovano i osmišljeno zabavište odnosno inspirativna sredina za učenje, razvoj i napredovanje svakog deteta. Ona je kao ličnost – ima svoj stav, dušu, pojavu… Ako vam se dopadnu ljudi koji rade i vode zabavište, ako se u njemu neguju one vrednosti koje su i vama bitne, ako vas preplavi topla i srdačna atmosfera – na pravom ste mestu! VRTIĆ, JASLICE I PREDŠKOLSKO ZEMLJA DEMBELIJA Vešto uklopljena grupa vršnjaka i mudar vaspitač omogućuju detetu da na spontan i prirodan način otkriva i razvija svoje potencijale. Pored osnovnog programa koji nude privatni vrtići , kreativnih radionica, preventivne gimnastika, plesa za najmlađe, ovaj vrtić nudi uslugu čuvanja dece na sat! ZEMLJA DEMBELIJA će biti proširenje topline vašeg doma. Dobro organizovano i osmišljeno zabavište je inspirativna sredina za učenje, razvoj i napredovanje svakog deteta. Vešto uklopljena grupa vršnjaka i mudar vaspitač omogućuju detetu da na spontan i prirodan način otkriva i razvija svoje potencijale. ZEMLJA DEMBELIJA se nalazi u strogom centru grada, u blizini Kalemegdana, Zoo vrta, ušća Dunava i Save, dečijeg pozorišta „Boško Buha“, sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“, „Botaničke bašte“ i drugih značajnih mesta na kojima će vaša deca zajedno sa nama učiti, razvijati maštu, igrati se i rekreirati se. ZEMLJA DEMBELIJA se prostire na površini od 130m2 u ulici Kneza Sime Markovića 7 VRTIĆ ZEMLjA DEMBELIJA NUDI: od 7.15h do 21.00h dnevni boravak i poludnevni boravak Jaslene i Vrtićke grupe uzrasta od 8 meseci do 7 godina od 7.15h do 21.00h kreativni babysitting produženi boravak školaraca (pomoć u učenju) poslepodnevne i večernje aktivnost AKTIVNOSTI U ZEMLJI DEMBELIJI PERCEPTIVNE TELESNE ZDRAVSTVENO-HIGIJENSKE DRUŠTVENE AFEKTIVNE EKOLOŠKE PRAKTIČNE LOGIČKE GOVORNE DRAMSKE i LIKOVNE MUZIČKE i PLESNE IGRE i IGROLIKE UPIS u kreativni

Dečija otkrivalica

Beograd, Stari Grad, Jelene Ćetković 12 011 3224382 |
011 3229812 |
PRIVATNI VRTIĆ

Predškolska ustanova dečji dani

Beograd, Stari Grad, Gospodar Jevremova 18 011 2631825 |
011 2633140 |
Predškolska ustanova Dečji dani je državna ustanova za dnevni boravak, obrazovanje i vaspitanje dece predškolskog uzrasta. Vrtići i jasle koji su u sastavu Ustanove nalaze se na teritoriji beogradske opštine Stari grad. Rad sa decom sprovodi se u skladu sa zvaničnim programom Ministarstva prosvete i sporta. Radno vreme je od 6 do 17 časova, uz mogućnost boravka dece u večernjim grupama do 21,30 časova i poludnevnim grupama u trajanju do 4 sata. Predškolska ustanova Dečji dani je državna ustanova za dnevni boravak, obrazovanje i vaspitanje dece predškolskog uzrasta. Vrtići i jasle koji su u sastavu Ustanove nalaze se na teritoriji beogradske opštine Stari grad. Rad sa decom sprovodi se u skladu sa zvaničnim programom Ministarstva prosvete i sporta . Specifični programi: Program dečjeg model-centra Vila Program Dečjeg kluba Program učenja engleskog jezika Program integracije dece sa posebnim potrebama Program Bebi-servisa Model Školigrice u vrtiću Program rada večernjih grupa Program rada Male škole Program rada mešovitih jaslenih grupa.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA