Privatni vrtići Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo

Privatni vrtići Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo
Privatna predškolska ustanova Pametnica Diplomat logo
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD - PAMETNICA Sigurni smo da pažljivo birate kome poklanjate poverenje kada je čuvanje vaše dece u pitanju. U našim vrtićima rastu prave male pametnice – vredne, nasmejane i pažene. Svi objekti imaju interni video nadzor, kao 24-časovni fizičko- tehnički monitoring ovlašćene agencije.

Privatni vrtić Kreativna Kockica

Privatni vrtić Kreativna Kockica logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 70 064 1594511
Privatni vrtić Kreativna Kockica logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA „Kreativna kockica” se nalazi na Vidikovačkom vencu, u prelepom ambijentu kuće, sa velikim i prostranim dvorištem, daleko od gužve i saobraćajne buke. Prostiremo se na 150 m2 namenjenih potrebama dece jaslenog uzrasta i 260m2 luksuzno i bezbedno opremljenog prostora, posebno prilagođenog potrebama i interesovanjima dece od 3 godine do polaska u školu. “Kreativna kockica“ je akreditovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.U „Kreativnoj kockici“ radi profesionalan i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program.

Vrtić T&T Kids

Vrtić T&T Kids logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Miladina Petrovića 25/1 060 4444336 |
011 2370368 |
Vrtić T&T Kids logo
PRIVATNI VRTIĆI - T&T KIDS Vrtić T&T kids u svom svakodnevnom programu nudi raznovrsne aktivnosti koje podstiču razvoj kreativnosti i radoznalosti dece, što uz grupni rad donosi kasnije lako privikavanje na školu i školske obaveze.

Vrtić Kućica Maštalica

Vrtić Kućica Maštalica logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Gočka 2/3 065 6418692
Vrtić Kućica Maštalica logo
PRIVATNI VRTIĆI - KUĆICA MAŠTALICA Verifikovana Predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja!

Vrtić Vrapčić

Vrtić Vrapčić logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Patrijarha Joanikija 19 011 2332809 |
062 340206 |
Vrtić Vrapčić logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ VRAPČIĆ Vrtić se nalazi na Vidikovcu u ulici Patrijarha Joanikija sa sopstvenim dvorištem koje je potpuno zagradjeno i obezbedjeno. Sama lokacija vrtića je izuzetno pristupačna kako roditeljima sa sopstvenim prevozom tako i roditeljima bez. Raspolaže sa prostorom koji je kvalitetno i funkcionalno opremljen za uspešan i prijatan boravak dece. Kao takav potpuno je prilagodjen da Vašoj deci pruži atmosferu druge kuće i da u njemu bezbrižno odrastaju kroz igru i učenje. Naš cilj je da osposobimo male vrapčiće da spremno i samouvereno polete.

Privatna predškolska ustanova Dečiji svet

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Susedgradska 26a 011 2340472 |
060 6408812 |
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČIJI SVET VRTIĆI U BRAĆE JERKOVIĆ, NA VOŽDOVCU I NA VIDIKOVCU JASLICE PREDŠKOLSKO KETERING ZALOGAJČIĆ PLUS PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČIJI SVET IMA TRI OBJEKTA: Privatni vrtići u okviru naše predškolske ustanove su: - VRTIĆ DUGA - VRTIĆ ZVEZDICA - VRTIĆ SUNAŠCE ( vrtić na Vidikovcu u Susedgradskoj ulici) DELATNOSTI VRTIĆA DEČIJI SVET Celodnevni boravak Vaspitanje i obrazovanje dece predškolskog uzrasta Nega i zaštita dece predškolskog uzrasta Fakultativne aktivnosti (veronauka, glumilište, nastava engleskog jezika, ples, zdrava ishrana). Rođendanske proslave Izleti, zimovanja, letovanja, jesenovanja Priprema za polazak u školu Deca imaju pravo na subvencije. Grupe su struktuirane po uzrastu. Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada. STRUKTURIRANJE VASPITNO OBRAZOVNIH GRUPA Grupe su strukturirane po uzrastu od 1-2 godine, od 2-3 godine, od 3-4 godine, od 4-5 godina, od 5-6 godina. Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada. KAKO RADIMO Uz izuzetno angažovanje svih zaposlenih profesionalaca punih znanja i ljubavi za svoj poziv, deca lakše spoznaju sebe, svoju porodicu, okolinu, upoznaju početne matematičke pojmove, osnove muzičkog, likovnog i fizičkog obrazovanja, veronauke, naše tradicije i kulturnog nasleđa, a stiču i saznanja o lepom ponašanju, tradiciji i ljubavi. Sadržaji, metode, sredstva i organizacija aktivnosti koncipirani su tako da dete nijednog trenutka ne bude prepušteno samo sebi, da se stalno održava njegova pažnja kao i da postoji neprekidna interakcija među decom i stručnim timom. Aktivnosti se izvode savremenim i u praksi potvrđenim metodama, uz korišćenje svih savremenih sredstava za edukaciju: video i audio kaseta, panoa, slagalice, filmova i kompjutera. U zavisnosti od sadržaja aktivnosti u radu sa decom učestvuju i spoljni – stručni saradnici: filolog (engleski), vajar, ples, učiteljica za predškolce, učiteljica veronauke, muzički pedagog, saradnik za ishranu. Kroz dobro osmišljene aktivnosti, u skladu sa svetski priznatim

Privatni vrtić ježeva kućica

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Tuzlanska 29 063 236830
Časovi engleskog Priprema za školu Muzička radionica Kreativna radionica Rad na kompjuteru Igre u dvorištu Dramska radionica Domaća kuhinja Male grupe Stručni tim
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA