Privatni vrtići Medaković, Veliki Mokri Lug

Privatni vrtići Medaković, Veliki Mokri Lug

Privatni vrtić M&M Elefantino

Beograd, Medaković, Veliki Mokri Lug, Čedomilja Mitrovića 22 063 274636
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNI VRTIĆ M&M ELEFANTINO Naš vrtić se nalazi na 3 lokacije - Novi Beograd - Nehruova 51, Medak - Cedomilja Mitrovića 22, Pančićeva BB - Dorćol. Više od 16 godina radimo sa mališanima koje inspirišemo na kreativnost, timski rad & dobrotu - koja se krije u srcu svih mališana u našem vrtiću.,Stotine dece je u školu krenulo iz našeg vrtića. I ta brojka raste, iz godine u godinu. Stižemo još malo i do "hiljade" mališana.
PU Plavi zvončići Medaković logo
PRIVATNI VRTIĆI - PU PLAVI ZVONČIĆI MEDAKOVIĆ Dobro je poznata važnost o tome koliko je potrebno da okruženje u kojem borave mališani kada su van kuće bude lepo i prijatno. Zato smo se posebno pobrinuli oko uređenja naših objekata. Prostrane sobe sa puno prirodnog sveta, uređen i obojene u vedrim pastelnim bojama, doprineće da dete brze stekne poverenje i opusti se u novom okruženju. Prostorije su odvojene prema nameni, tako da postoje sobe za različite aktivnosti kao što su učenje i čitanje, grupne aktivnosti.

Vrtić Dvorištance

Beograd, Medaković, Veliki Mokri Lug, Cvetanova ćuprija 20v 062 224313
Dečija kuća potpuno obrasla u zelenilo žive ograde, divljeg bršljana, raznih lozica, cveća i voćkica, svojom veselošću i prijatnom atmosferom, mnogo je više od sinonima za lepo i stimulativno okruženje rezervisano za svakodnevno druženje, igru i rad sa decom predškolskog uzrasta. Naziv školice Studio za srećno odrastanje odražava njenu primarnu misiju- srećan i uspešan razvoj dece. Early Learning Center ukazuje na vrtić sa jasno definisanom jezičkom orijentacijom. Primenom dinamičnih, privlačnih i edukativnih programa, projekata, radionica, različitih aktivnosti i vežbi mi podstičemo pravilan telesni, socijalno- emocionalni, saznajni i moralni razvoj dece Vaspitno - obrazovni program u celosti, kao i pristup u radu sa decom utemeljeni su na znanjima i iskustvima iz oblasti psihologije, nauka koja egzaktno ukazuje na puteve normalnog i kvalitetnog psihičkog razvoja dece Mi podstičemo razvoj urođenih sposobnosti, interesovnja i oblikovanje ličnog identiteta svakog deteta U Dvorištancetu deca stiču dragocena saznanja iz relevantnih oblasti - senzorne, jezičke, matematičko- logičke, oblasti prirodnih nauka, muzičkog, likovnog, dramskog izražavanja, praktičnog života i uspešne komunikacije; izvanrednu matricu za učenje engleskog jezika Mi pružamo konkretnu psihološku pomoć deci i roditeljima u prevazilaženju adaptacionih (strah od odvajanja), emocionalnih i drugih razvojnih poteškoća dece
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA