Privatni vrtići Banjica

Privatni vrtići Banjica

Privatni vrtić Puž

Privatni vrtić Puž logo
Beograd, Banjica, Bulevar oslobođenja 142-144 011 2665461 |
011 3907244 |
Privatni vrtić Puž logo
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE ŠKOLA BALETA Predškolska ustanova Puž osnovana je 1999. godine. U prijatnom i toplom ambijentu vrtića "Puž" Vaše dete će kroz igru steći samostalnost i sigurnost: učiće da govori engleski jezik, da pleše, peva, crta, glumi; radiće vežbe za pravilan razvoj i korekciju stopala i kičmenog stuba. U vrtiću Puž postoje: - dramska radionica koju vodi profesionalni glumac - ples drži instruktor plesnog kluba "Vračar" - muzička radionica koju vodi profesor muzike - imamo stalni nadzor pedijatra logopeda - karate u sklopu vrtića - deci su obezbeđeni svi obroci: doručak, ručak i dve užine - redovno posećujemo ustanove kulture (filharmoniju, pozorište, bioskop, muzeje) - redovno organizujemo odlazak na rekreativnu - redovni smo posetioci banjičke šume, koja nam je blizu, jer znamo važnost svežeg vazduha! PRIVATNE JASLICE Uzrast dece od 2 do 3 godine. PRIVATNI VRTIĆ i PRIVATNO PREDŠKOLSKO Uzrast dece od 3 do 6 godina. Pripremni predškolski program: da predškolsci budu spremni za polazak u prvi razred. ŠKOLICA BALETA Pozivamo male i velike princeze od 3 - 13 godina da dođu i naprave svoje prve baletske korake u Baletskom studiju Puž koji vodi profesorka baleta i član Narodnog pozorišta. Osim baletskih koraka naučićete kako da lepo hodate, steći ćete pravilno držanje, gracioznost i muzikalnost, radićete vežbe prevencije i korekcije stopala i kičmenog stuba. A mame, tate, bake i deke moći će da uživaju u predstavama svoje mezimice. Dođite da se družimo !

Vrtić Sunce

Vrtić Sunce logo
Beograd, Banjica, Bulevar Oslobođenja 401b 064 2013743 |
064 6840101 |
Vrtić Sunce logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SUNCEMi smo tim vaspitača i pedagoga sa iskustvom koji više od petnaest godina uspešno grade zdrave, samostalne, kreativne i uspešne mlade ljude, svesne svojih potencijala.
Vrtić Happy Children logo
PRIVATNI VRTIĆI - HAPPY CHILDREN Privatni vrtić su mesto gde ce iskusni vaspitači i stručni saradnici uz mnogo ljubavi, razumevanja, podrške i osećanja, pružiti i omogućiti vašem detetu razmenu iskustava sa vršnjacima, starijom decom i odraslima.

Vrtić švrća

Beograd, Banjica, Baštovanska 56a 011 4087884 |
064 2650682 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA