Privatni vrtići Voždovac

Privatni vrtići Voždovac
Vrtić Mala Fabrika Mašte logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA, PRIVATNI VRTIĆ, PRIVATNE JASLICE, PRIVATNO PREDŠKOLSKO - MALA FABRIKA MAŠTE NALAZI SE NA 3 LOKACIJE MALA FABRIKA MAŠTE NA VOŽDOVCU Objekat „Mala fabrika mašte-Voždovac“ je ušuškan u najlepšem delu Voždovca (Kirila Savića 7), u bajkovitoj vili od 600m². Kuća je okružena velikim i lepo uređenim dvorištem od 4 ara, u kojem je smešten prostor za igru i učenje, a u jednom njegovom delu nalazi se i „Etno kutak“ koji deci dočarava trenutke domaćinskog života. Ceo prostor je organizovan po uzrasnim grupama, od jaslenog dela, koji obuhvata veliki prostor za boravak i zaseban prostor za odmor, preko nivoa za stariju decu, sale za zajedničke (grupne) aktivnosti, pa sve do trpezarije. MALA FABRIKA MAŠTE NA VRAČARU Naš drugi objekat „Mala fabrika mašte-Vračar“ nalazi se u jednoj od najlepših ulica na Vračaru (Topolska 9), u novoj i modernoj kući od 450m². Kuća je okružena uređenim dvorištem od 1 ara, u kojem je smešten prostor za igru i učenje dece vrtićkog uzrasta, a u jednom njegovom delu nalazi se i prostor isključivo namenjen deci jaslenog uzrasta. Kompletan prostor je organizovan po uzrasnim grupama, od jaslenog dela, koji obuhvata veliki prostor za boravak i zaseban prostor za odmor, preko nivoa za stariju decu, sale za zajedničke (grupne) aktivnosti, pa sve do trpezarije. MALA FABRIKA MAŠTE NEIMAR - U ULICI GENERALA RAJEVSKOG 3 Mala fabrika mašte – Neimar – vrtić na novoj lokaciji u ulici Generala Rajevskog 3. Objekat je u neposrednoj blizini ulica Maksima Gorkog i Južnog bulevara. Vrtić je smešten u prostranoj kući od 400m2 i ima predivno uređeno dvorište. Sobe su prostrane i svetle. Vrtić je opremljen edukativnim i materijalom za igru, a sve je prilagođeno srećnom i bezbrižnom odrastanju.
Privatni vrtić Dečija Palata logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. PRIVATNE JASLICE PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO Mi smo Predškolska ustanova Dečija palata, koja raste i razvija se zajedno sa svojim mališanima. Planom i programom rada obuhvaćen je psiho-fizički razvoj dece, stručan i pažljivo odabran kadar koji se zalaže za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad u malim grupama. Nalazimo se u potpuno renoviranoj kući površine od oko 300 m2. Dvorište u kome je jedan otvoren a drugi deo nadkriven, pruža deci mogućnost, da cele godine deo vremena provode napolju, na vazduhu. Posedujemo učionice za predškolsko obrazovanje, sobe za igru i dodatne aktivnosti , sobu za odmor, trpezariju i kuhinju kao i toalete prilagođene deci. Objekat je opremljen različitim didaktičkim materijalima, koji odgovaraju različitim potrebama i interesovanjima naših mališana. Naš tim čine visokokvalifikovani vaspitači i stručni saradnici, koji su svoje znanje i iskustvo stekli u našoj zemlji i koji i dalje stiču, ne samo u okviru naših prostora, već i na internacionalnom nivou. U našoj ustanovi stručnom kadru pružamo plodnu i negujuću sredinu, u kojoj se primenjuje stečeno znanje i iskustvo i bordi napredak. Pružajući ljubav, osećaj pripadnosti i sigurnosti jačamo decu i osposobljavamo ih za ono što ih čeka u budućnosti. Porodična atmosfera i aktivnosti koje svakog dana radimo sa decom, omogućavaju nam da razvijamo različite dečije sposobnosti, kreativnost, maštu, samostalnost, znanje, napredak, da otkrivamo njihove skrivene potencijale. Svako dete je individua za sebe, sa različitim potrebama, različitim sposobnostima i razvojnim karakteristikama i potreban mu je takav pristup. PRIVATNE JASLICE Plan i program se osmišljava tako da se kroz aktivnosti podstiče razvoj i jačanje sposobnosti poput: - Fizički razvoj – ima za cilj podsticanje razvoja fine motorike (dodirivanje, hvatanje, ubacivanje…) kao i složenijih motoričkih radnji (ustajanje, nošenje, provlačenje, dodavanje…), podstiče razvoj spontanih aktivnosti i zadovoljava prirodne potrebe deteta za pokretom - Socijalno- emocionalni razvoj – ima za cilj podsticaj razvoja
Privatni vrtić Naš Vrtić logo
VRTIĆ NA DEDINJU VRTIĆ NA VRAČARU JASLICE PREDŠKOLSKO AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA DEDINJU UPIS UZ SUBVENCIJE Dedinje PREDŠKOLSKA USTANOVA NAŠ VRTIĆ Predškolska ustanova 'Naš vrtić' je privatni vrtić na teritoriji grada Beograda. Osnovani smo 2016. godine ali ljudi koji su ogledalo ustanove imaju dugogodišnje iskustvo rada sa decom. Vrtić prema raspoloživim kapacitetima, lokaciji, stručnosti vaspitno - obrazovnog osoblja, opremljenosti igrovnim i didaktičkim materijalima i ponudom različitih sadržaja i programa, a prema standardima kvaliteta rada, zadovoljava potrebe za prijem dece predškolskog uzrasta (jasle uzrasta od 10 meseci do tri godine i vrtić od tri godine do polaska u školu), osigurava bezbednost i kvalitetnu realizaciju vaspitno - obrazovnog rada i izlazi u susret potrebama dece i porodice. 'Naš vrtić' je mesto za igru, istraživanje i učenje. To je mesto gde deca srećno odrastaju, grade iluzije, sopstvene i autentične ideje. Uče da vrednuju, izražavaju, stvaraju, putuju, povezuju, zaključuju i kreiraju. Predškolske ustanove 'Naš vrtić' je verifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i delatnost se obavlja po Zakonu o predškolskom obrazovanju i vaspitanju. Dođite kod nas i otkrijte čarobni svet mašte i uverite se da je u tom svetu sve moguće! Vračar USLUGE Predškolska ustanova Naš vrtić ima širok dijapazon usluga koje se nude Vašim i našim mališanima. Osim osnovnih usluga, a to su poludnevni boravak (od 7-13h i od 12-18h) i celodnevni boravak deteta, u svom paketu ponude imamo i mnoge druge aktivnosti (različite školice sporta, školica jezika, boravak dece neradnim danima, noćenje dece u vrtiću, logoped, stomatolog, i mnoge druge aktivnosti) PROGRAMI RADA U VRTIĆU NAŠ VRTIĆ JEŽIĆI (12-18 meseci) ZVEZDICE (18-36 meseci) SLONČE (3- pripremnog predškolskog programa) PANDA (pripremni predškolski program) JASLICE JEŽIĆI - Program nege i vaspitno-obrazovnog rada sa decom od 12-18 meseci Nega i vaspitno-obrazovni rad sa decom jaslenog uzrasta podrazumeva održavanje higijene,

Vrtić Vivak

Vrtić Vivak logo
Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 14 064 1872404
Vrtić Vivak logo
PRIVATNI VRTIĆI - VIVAK Privatni Vrtić Vivak se nalazi u ulici Kneza Miloša na teritoriji opštine Voždovac i radi od 2002.godine. Sa namerom da deci pružimo što bolje uslove za odrastanje i što veće mogućnosti za sticanje novih iskustava, vrtić smo 01.09.2006. preselili u komfornu i osvetljenu kuću od 300 m2 koja se nalazi u najlepšem delu opštine.

Vrtić Avantura

Vrtić Avantura logo
Beograd, Voždovac, Pazinska 16a 066 8888889
Vrtić Avantura logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ AVANTURA AKCIJA--Svako ko se upiše u septembru u našu novu Avanturu u Admirala Geprata 10, ostvaruje 20% popust tokom cele godine.
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNI VRTIĆ M&M ELEFANTINO Naš vrtić se nalazi na 3 lokacije - Novi Beograd - Nehruova 51, Medak - Cedomilja Mitrovića 22, Pančićeva BB - Dorćol. Više od 16 godina radimo sa mališanima koje inspirišemo na kreativnost, timski rad & dobrotu - koja se krije u srcu svih mališana u našem vrtiću.,Stotine dece je u školu krenulo iz našeg vrtića. I ta brojka raste, iz godine u godinu. Stižemo još malo i do "hiljade" mališana.
Vrtić Čarobni Svet Plus logo
PRIVATNI VRTIĆI - ČAROBNI SVET PLUS Podsticajno mesto za rast i razvoj dece!

Vrtić Dolina čuda

Vrtić Dolina čuda logo
Beograd, Voždovac, Jove Ilića 127 064 0687799 |
063 0687799 |
Vrtić Dolina čuda logo
PRIVATNI VRTIĆI - DOLINA ČUDA Vrtić gde se razvijaju dečji kreativni potencijali. Dolina gde deca najbolje znaju sama da iskažu svoja osećanja. Mesto koje je kreirano sa mnogo ljubavi i poštovanja.

Vrtić Panoramica

Vrtić Panoramica logo
Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 363 062 595662
Vrtić Panoramica logo
PRIVATNI VRTIĆI - PANORAMICA Osnovni zadatak našeg programa je podsticanje celokupnog razvoja svakog deteta, uz poštovanje individualnih razlika, a uključuje brigu o sigurnosti, zdravlju, ishrani, rastu i razvoju. Program se odvija u primerno osmišljenim i podsticajnim prostorijama, a sprovodi ga stručno osoblje za vaspitanje i obrazovanje predškolske dece. Uz stručnu pomoć pedagoga, psihologa, logopeda i doktora, oni vode računa o poštovanju i zadovoljavanju potreba sve dece.

Vrtić Sveznalica

Vrtić Sveznalica logo
Beograd, Voždovac, Mijačka 4 064 2210148
Vrtić Sveznalica logo
PRIVATNI VRTIĆI - SVEZNALICA Svojim znanjem, veštinama, kvalitetnom uslugom i korektnim odnosom težimo da obezbedimo deci zdrav razvoj i kvalitetnu pripremu za dalji život.

Vrtić Medin Kutak

Vrtić Medin Kutak logo
Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 257 063 277169
Vrtić Medin Kutak logo
PRIVATNI VRTIĆI - MEDIN KUTAK U MEDINOM KUTKU dete neometano i prirodno uci kroz igru, različite oblike rada, strukturirane i nestrukturirane aktivnosti, a sve vreme uvažavaju se njegove potrebe.

Predškolska ustanova Peki

Predškolska ustanova Peki logo
Beograd, Voždovac, Kaplara Momčila Gavrića 1 060 6377788
Predškolska ustanova Peki logo
PRIVATNI VRTIĆI - PEKI Prostor je struktuiran po centrima interesovanja i igraonicama, da bi deca u procesu učenja mogla međusobno komunicirati, sarađivati, razmenjivati iskustva i družiti se. Osnovni centri su: Art (likovni atelje), blok centar (elementi za građenje), dramsko-porodične igre, centar za početno čitanje i pisanje, matematika, muzika i još mnoge druge.

Vrtić Mala sirena

Vrtić Mala sirena logo
Beograd, Voždovac, Brdjanska 188b 064 2866611
Vrtić Mala sirena logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALA SIRENA Mala Sirena je vrtić verifikovan od strane Ministarstva prosvete. Vrtić je u sistemu subvencija grada, a upis dece se vrši tokom cele godine.

Vrtić Baš čelik

Vrtić Baš čelik logo
Beograd, Voždovac, Beranska 26g 011 7700937
Vrtić Baš čelik logo
PRIVATNI VRTIĆI - BAŠ ČELIK Osnovni oblik rada sa decom u Ustanovi PU ”Bač Čelik” je celodnevni boravak u trajanju od 8h – 17h. Ustanova obavlja svoju delatnost tokom cele radne godine. Radna godina počinje 01. septembra a završava se 31. avgusta. Radna godina za Pripremno predškolski program počinje 15. septembra i završava se 15. juna. Ustanova ne radi samo danima koji su propisani kao neradni od strane države.

Vrtić Čarobni svet

Vrtić Čarobni svet logo
Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 31G 011 4055574 |
069 2012995 |
Vrtić Čarobni svet logo
PRIVATNI VRTIĆI - ČAROBNI SVET Program je podeljen po mesečnim temama i nedeljnim celinama. Učenje se organizuje kroz igru kako bi deci bilo zanimljivije i mnoštvo dodatnih aktivnosti koje su dovoljno podsticajne i fleksibilne da omoguće individualni razvoj svakog deteta. Dete se razvija brzinom koja njemu najviše odgovara a vaspitač je tu da osluškuje i koordinira. Kroz rad sa njima deca postižu umni, telesni u umni razvoj. U zavisnosti od potreba i afiniteta svakog pojedinačnog deteta postižu se individualni oblici rada preko raznovrsnih načina rada, sredstva, materijala koja su prilagođena detetu, njegovim potrebama mogućnostima i afinitetima.

Predškolska ustanova Zvezdice

Predškolska ustanova Zvezdice logo
Beograd, Voždovac, Bulevar Patrijarha Germana 130 062 1632755 |
011 3906376 |
Predškolska ustanova Zvezdice logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZVEZDICE Verifikovana predškolska ustanova od strane ministarstva prosvete.
Vrtić Tina logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ TINA Stručno i odgovorno osoblje, kreativan rad sa decom, upis uz subvenciju.
Vrtić Moja družina logo
PRIVATNI VRTIĆI - MOJA DRUŽINA Moja družina se nalazi u ulici Generala Vladimira Kondića u naselju Stepa Stepanović i usmerena je na pružanje nege i vaspitanja dece.
Predškolska ustanova Srećno dete logo
PRIVATNI VRTIĆI - SREĆNO DETE Cilj nam je da Vaše dete kod nas najpre spozna ljubav i dobrotu, jer kakve emocije primaš, takve i emituješ! Vaše dete će u našem Srećnom detetu biti upravo SREĆNO!
Vrtić Moj ringišpil logo
PRIVATNI VRTIĆI - MOJ RINGIŠPIL Akreditovana predškolka ustanova, nalazimo se na tri lokacije.
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČIJI SVET VRTIĆI U BRAĆE JERKOVIĆ, NA VOŽDOVCU I NA VIDIKOVCU JASLICE PREDŠKOLSKO KETERING ZALOGAJČIĆ PLUS PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČIJI SVET IMA TRI OBJEKTA: Privatni vrtići u okviru naše predškolske ustanove su: - VRTIĆ DUGA - VRTIĆ ZVEZDICA - VRTIĆ SUNAŠCE ( vrtić na Vidikovcu u Susedgradskoj ulici) DELATNOSTI VRTIĆA DEČIJI SVET Celodnevni boravak Vaspitanje i obrazovanje dece predškolskog uzrasta Nega i zaštita dece predškolskog uzrasta Fakultativne aktivnosti (veronauka, glumilište, nastava engleskog jezika, ples, zdrava ishrana). Rođendanske proslave Izleti, zimovanja, letovanja, jesenovanja Priprema za polazak u školu Deca imaju pravo na subvencije. Grupe su struktuirane po uzrastu. Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada. STRUKTURIRANJE VASPITNO OBRAZOVNIH GRUPA Grupe su strukturirane po uzrastu od 1-2 godine, od 2-3 godine, od 3-4 godine, od 4-5 godina, od 5-6 godina. Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada. KAKO RADIMO Uz izuzetno angažovanje svih zaposlenih profesionalaca punih znanja i ljubavi za svoj poziv, deca lakše spoznaju sebe, svoju porodicu, okolinu, upoznaju početne matematičke pojmove, osnove muzičkog, likovnog i fizičkog obrazovanja, veronauke, naše tradicije i kulturnog nasleđa, a stiču i saznanja o lepom ponašanju, tradiciji i ljubavi. Sadržaji, metode, sredstva i organizacija aktivnosti koncipirani su tako da dete nijednog trenutka ne bude prepušteno samo sebi, da se stalno održava njegova pažnja kao i da postoji neprekidna interakcija među decom i stručnim timom. Aktivnosti se izvode savremenim i u praksi potvrđenim metodama, uz korišćenje svih savremenih sredstava za edukaciju: video i audio kaseta, panoa, slagalice, filmova i kompjutera. U zavisnosti od sadržaja aktivnosti u radu sa decom učestvuju i spoljni – stručni saradnici: filolog (engleski), vajar, ples, učiteljica za predškolce, učiteljica veronauke, muzički pedagog, saradnik za ishranu. Kroz dobro osmišljene aktivnosti, u skladu sa svetski priznatim

Vrtić šumice

Beograd, Voždovac, Vojvode Toze 8a 064 9926882
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Vrtić iskra

Beograd, Voždovac, Bulevar JNA 9 064 9693404 |
064 4935050 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić vremeplov

Beograd, Voždovac, Miklošićeva 36 011 6440695 |
060 7277707 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Privatni vrtić mačak garfild

Beograd, Voždovac, Grčića Milenka 96 060 0800252
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Vrtić Eko bajka predškolska ustanova

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 119a 011 3980244 |
011 3095595 |
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA U BORČI PRIVATNI VRTIĆ BORČA PRIVATNE JASLICE BORČA PRIVATNO PREDŠKOLSKO BORČA

Dečija otkrivalica

Beograd, Voždovac, Pčinjska 21 011 7441343
PRIVATNI VRTIĆ
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA