Privatni vrtići Kaluđerica, Mali Mokri Lug

Privatni vrtići Kaluđerica, Mali Mokri Lug

Privatne jasle i vrtić Cvetić

Privatne jasle i vrtić Cvetić logo
Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Smederevski put 20n 069 707301
Privatne jasle i vrtić Cvetić logo
PROVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNE JASLE I VRTIĆ CVETIĆ U naš novootvoreni vrtić se možete upisati tokom cele godine uz SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA!

Vrtić Sinderela

Vrtić Sinderela logo
Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Proleterskih brigada 26 011 8063842 |
062 1277541 |
Vrtić Sinderela logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SINDERELA Vrtić "Sinderela smešten je u lepom delu Boleča u ulici 29. novembra br. 44.Primamo decu uzrasta od 9 meseci do 7 godina.Radno vreme: od 7 do 18 časova, subotom od 7 do 15.

Predškolska ustanova Tesla

Predškolska ustanova Tesla logo
Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Kralja Petra Prvog 13e 064 5200086 |
063 283615 |
Predškolska ustanova Tesla logo
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA TESLA Verifikovana predškolska ustanova.

Predškolska ustanova Dečiji ključ

Predškolska ustanova Dečiji ključ logo
Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Izvorska 14b 061 6066124 |
011 3411868 |
Predškolska ustanova Dečiji ključ logo
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJI KLJUČ Dečiji ključ" je privatna predškolska ustanova modernog tipa, prostire se na površini od 120 m2. Prostor je potpuno bezbedan i adaptiran za prijatan boravak dece, uzrasta od 1 godine do polaska u školu, sa prostranim dvorištem gde deca provode vreme na prijatnom i svežem vazduhu, opremljeno toboganima, Ijuljaškama, ograđeno i potpuno bezbedno za igru.

Vrtić Moj ringišpil

Vrtić Moj ringišpil logo
Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Smederevski put 064 2353870
Vrtić Moj ringišpil logo
PRIVATNI VRTIĆI - MOJ RINGIŠPIL Akreditovana predškolka ustanova, nalazimo se na tri lokacije.

Privatni vrtić i jaslice Meri Popins

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Hazarska 32 064 2279620
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA VRAČARU PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO UPIS U VRTIĆ UZ SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA JE U TOKU! PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU, NA VRAČARU Vrtić Mary Poppins je verifikovana predškolska ustanova za decu jaslenog i vrtićkog uzrasta koja se odlikuje jedinstvenim pristupom, pažljivo odabranim programskim aktivnostima i vrhunskim timom koji će podstaći razvoj vlastitog potencijala deteta. U svom radu smo orijentisani ka novim, ali istovremeno dosledni starim, dobro poznatim obrazovnim metodama. Naša vizija je da odgajimo generacije zdrave, samopouzdane, znatiželjne i na prvom mestu NASMEJANE dece. Detinjstvo... to magično doba! Doba u kome je igra prirodna, instiktivna i ključna! Zato kroz igru učimo, a ljubavlju, pažnjom i istrajnošću vaspitača u zajedničkim aktivnostima deci pružamo sigurnost i samospoznaju. JASLICE Deca na ovom uzrastu najbolje uče u bezbednom i podsticajnom okruženju koje im pruža mogućnost da ispolje svoju prirodnu radoznalost i želju za istraživanjem. VRTIĆ Vrtić ima važnu ulogu u životu svakog deteta. On je tu da izgradi prijateljski odnos i odnos poverenja sa odraslima i decom u socijalnoj sredini. PREDŠKOLSKO Dobra priprema za školu će postaviti kamen temeljac znanja i ljubavi prema učenju, koje će se kroz školovanje s lakoćom nadograđivati. ZDRAVA HRANA SVAKOG DANA Sveže i najkvalitetnije namirnice, pripremljene od strane vrhunskog kuvara u kuhinji koja je u celini postavljena po najvišim standardima HACCAP sistema na osnovu jelovnika pažljivo isplaniranog od strane nutricioniste. POLAZAK U VRTIĆ I ADAPTACIJA DETETA Dragi roditelji, ma koliko privatni vrtici bili idealni Vaše dete će u momentu kada se prvi put susretne sa njim u njemu videti samo jedno- nedostatak prisustva roditelja. Polazak u vrtić je veliki korak za dete, korak u novu i nepoznatu sredinu. On nosi sa sobom mnoštvo promena. Pođimo samo od najosnovnijih i pokušajmo da ih sagledamo iz perspektive deteta. Ne smemo zaboraviti da je polazak u

Privatni vrtić meče

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Bulevar Revolucije 3đ 011 8035305
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA