Privatni vrtići Bežanijska Kosa, Bežanija

Privatni vrtići Bežanijska Kosa, Bežanija

Kuća Mašte privatan vrtić i jaslice

Kuća Mašte privatan vrtić i jaslice logo
Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Generala Mihajla Nedeljkovića 153 011 3177499 |
063 378761 |
Kuća Mašte privatan vrtić i jaslice logo
PRIVATNI VRTICI BEOGRAD. VERIFIKOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA DNEVNI i POLUDNEVNI BORAVAK TRP METOD UČENjA NTC SISTEM UČENjA MONTESORI PROGRAM RADIONICE t Dragi roditelji, Nalazimo se na Bežanijskoj kosi u prelepoj kući sa dvorištem za igru. Želimo da naš vrtić bude najvažniji deo društvenog vaspitanja dece, prvo maštanje koje se pamti i voli, da stasaju u savremene princeze i prinčeve, da kroz igru odrastaju i uče. Program rada sastavljen je u saradnji sa vaspitačima i pedagozima, na osnovu smernica koje preporučuju NTC SISTEM UČENJA koji primenjuje MENSA, Ministarstvo prosvete Srbije, Montesori škola i deklaracija UN-a, kojima kroz brojne aktivnosti i radionice pozitivno podstičemo razvoj dečije kreativnosti i intelekta. Osnovni dnevni i poludnevni boravak dece obuhvata: - Boravak u stimulativnoj sredini prilagođenoj deci pod nadzorom stručnog osoblja; pedijatrijska sestra, vaspitači, logoped - Stručni saradnici: pedagozi, profesori, pedijatri, psiholozi - Rad u malim grupama; Individualni i grupni rad sa decom - Rad na osamostaljivanju dece (samoposluživanje, uspostavljanje higijenskih navika, radne navike, podsticanje samopouzdanja i sl.) - Unapređenje psiho- motornih sposobnosti kod dece - Razvijanje kreativnosti dece putem didaktičkih igara i radionica - Rad na sticanju novih znanja i veština - Rad na razvoju govora (artikulacija, rečnik,, knjiga, recitacije i sl.) - Početno opismenjivanje i priprema dece za odlazak u školu - Umetničko-kreativne radionice - Dijagnostikovanje smetnji u govoru i kroz individualni i grupni rad sa logopedom - Organizovanje jednodnevnih izleta, rekreativnih nastava, upoznavanje sa raznim zanimanjima i sl. - Rad sa roditeljima - Sistematski pedijatrijski i stomatološki pregledi - Kontinuirano praćenje i snimanje interesovanja i potreba dece JASLICE Polazak u jasle predstavlja značajnu prekretnicu u životu deteta i njegove porodice jer je to prvi korak u osamostaljavanju deteta, prvi susret sa njegovim „obavezama“ koja je boravak u kolektivu sa njegovim vršnjacima.

Privatni vrtić Loptica

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Milana Vujaklije 10 065 3185311
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ LOPTICA Predškolska ustanova koncipirana je kao prijatno okruženje, prilagođeno deci uzrasta od 6 meseci do 7 godina. Svake godine formiraju se grupe, dovoljno velike kako bi se podstakla društvenost deteta, ali opet optimalne kako bi pedijatrijske sestre i vaspitači mogli da posvete podjednaku pažnju svakom mališanu.

Vrtić Loly

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Bežanijskih ilegalaca 38 061 2400780
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA (UPIS UZ SUBVENCIJE) VRTIĆ NA BEŽANIJSKOJ KOSI JASLICE PREDŠKOLSKO - PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM VRTIĆ LOLY - KO SMO MI Mi smo dečji vrtić u kome će svako dete u interakciji sa drugima graditi sebe kao samostalnu, kreativnu i zadovoljnu ličnost i u kome i dete i roditelj i vaspitač ostvaruju pun potencijal. Kako bi se osnovao i razvio vrtić pravih vrednosti, pored dobre volje, želje, angažovanja i nivoa obrazovanja koje osnivači vrtića LOLY neminovno poseduju, potrebno je formirati tim istomišljenika. LOLY tim čine: - Diplomirani vaspitač u predškolskim ustanovama – direktor, - Diplomirani pedagog - Diplomirani psiholog, trener menadžer za poslovnu komunikaciju - Master profesor fizičkog vaspitanja – stručni saradnik - Diplomirani i master profesori stranih jezika, kao i mnogi drugi stručni saradnici. PROGRAM RADA U VRTIĆU LOLY Naš vrtić je mesto u kome se dete dočekuje dobrodošlicom, toplinom, ljubavlju. Mesto koje mu pruža bezbednost, čist i topao prostor koji opremom, materijalima, sadržajima, kao i kombinacijom raznih programa pokreće razvoj svih aspekata detetove ličnosti. Detetu uzrasta od 1 do 3 i od 3 do 7 godina potrebna je sredina koja će predstavljati izazov za istraživanje, otkrivanje, eksperimentisanje, isprobavanje različitih ideja i prikupljanje informacija. Model A, na kome je i zasnovan naš program, podrazumeva centre interesovanja – centar za igru uloga, likovni centar, muzički centar, jezički centar, manipulativni centar, građevinski centar, istraživački centar, tehnološki centar. Takođe je potrebno obezbediti i udoban prostor za mirne aktivnosti i za one situacije u kojima dete želi da se osami. U ovako struktuiranoj sredini deca razvijaju samopouzdanje tako što: - Samostalno biraju centre, materijale, sadržaje, igre, aktivnosti, ali i partnere - Imaju mogućnost da slobodno iznose ideje i pretpostavke - Istražuju i eksperimentišu - Prikupljaju informacije na sopstveni način i rešavaju probleme - Diskutuju tokom i nakon aktivnosti - Rade zajedno

Privatni vrtić Čarobno carstvo

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Stojana Aralice 49 011 2270572 |
065 6633633 |
PRIVATNI VRTIĆI - PRIVATNI VRTIĆ ČAROBNO CARSTVO U svom radu sa decom, nudimo mnoštvo raznovrsnih aktivnosti kojima se podstiče celokupan razvoj deteta ( kognitivni, psihički, fizički, socijalno- emocijonalni i mentalni). Naš kolektiv čini stručan i iskusan tim koji na veoma maštovit i uvek nov način svoje ideje sprovodi u delo. Rad je organizovan u malim grupama što obezbedjuje individualan pristup svakom detetu i dovodi do kvalitetnijeg rada, a samim tim i boljih rezultata.

Dečija kuća Bubamarica

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Trajka Rajkovića 4 011 4051524 |
060 5301589 |
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA PRIVATNI VRTIĆ U NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNE JASLICE NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU PRIVATNO PREDŠKOLSKO NA BEŽANIJSKOJ KOSI, U ZEMUNU I U MIRIJEVU

Vrtić lala i lili

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Generala Mihajla Nedeljkovića 43 011 2270650 |
063 7495910 |
Vrtić Lala i Lili je kuća po meri dece. Nalazi se u ekskluzivnom delu Bežanijske kose. Opremljen po najvišim standardima ispunjava sve propisane uslove u pogledu programa vaspitno-obrazovnog rada i nege, stručnog kadra, prostora i opreme, ostvario je verifikaciju Ministarstva prosvete i sporta i radi kao Ustanova u delatnosti vaspitanja i obrazovanja dece predškolskog uzrasta. Osnove programa rada sa decom uzrasta do 3 godine i Osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja dece uzrasta od 3 do 7 godina. Naš osnovni cilj je da doprinesemo celovitom razvoju deteta tako što pružamo uslove i podsticaje da razvija svoje sposobnosti i svojstva ličnosti, sopstvenim iskustvom gradi saznanja o sebi, drugim ljudima i svetu. Adaptacija dece na vrtić Individualnost Autonomija / samostalnost Socio-emocionalna kompetencija Razvijanje komunikativnih veština Praćenje individualnihg interesovanja, sposobnosti i potreba dece kao polazišta za građenje programa Vođenje pedagoške dokumentacije koja je u funkciji praćenja razvoja svakog deteta Preventivno-zdravstvena zaštita Saradnja sa roditeljima Saradnja sa lokalnom zajednicom Posebni programi: Priprema za školu Škola engleskog jezika Sportski vrtić Muzička školica Logopedski program Naš dnevni raspored aktivnosti prati detetove potrebe, intenzivnije aktivnosti smenjuju mirnije. Brinemo odgovorno o vaspitanju, obrazovanju, zdravlju, nezi i ishrani dece. Vrtić radi tokom čitave godine a radno vreme je od 7 do 17 časova.

Vrtić Moj čarobni svet

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Partizanske avijacije 37 062 255881 |
063 311645 |
Za decu od 2 do 7 godina: Engleski Muzičko Računari Priprema za školu
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA