Privatni vrtići Novi Sad

Privatni vrtići Novi Sad
Dečija kuća Ljubav, Vera i Nada logo
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJA LUĆA LJUBAV, VERA I NADA Montesori pedagogija se zasniva na ideji da svako dete nađe svoju ulogu u svetu koje ga okružuje, da u potpunosti razvije svoje potencijale i iskoristi ih na pravi način. Montesori pedagogija nema za cilj da kazni ili nagradi dete, već da ga podstakne da slobodno iznese svoje mišljenje bez straha da će nešto pogrešiti.
DEČIJI VRTIĆ PROSLAVE DEČIJIH ROĐENDANA ŠKOLICA SPORTA ŠKOLICA ENGLESKOG JEZIKA Skočko Hop dečiji centar, vrtić i rođendaonica se nalazi u mirnoj, zelenoj ulici u blizini centra grada u Karađorđevoj 61. Sa radom je počeo u novembru 2011. godine i uspeo je da izmami pregršt dečijih osmeha uz zadovoljstvo kako i dece tako i roditelja. Kvalitetan i kreativan način rada, posvećenost, strpljenje, ljubav, saradnja sa roditeljima i osluškivanje potreba i želja svakog deteta pojedinačno, je učinilo da se stvori porodična, prijatna atmosfera u kojoj deca jedva čekaju da provode svoje vreme. Prelep ambijent Skočko Hop-a je u potpunosti prilagođen potrebama deteta. Prostor je pretvoren u maštovito dečije carstvo, stimulativno za celokupan razvoj deteta, kako i psihičkog tako i fizičkog. Pored unutrašnjog prostora, deca imaju priliku da vreme provode i u dvorištu koje se prostire na više od 500m2, ispunjeno zelenilom, drvećem, cvećem, jednostavno rečeno- prelepom prirodom, uz razne dečije rekvizite za kvalitetnu igru dece. Naša misija je da u stimulativnoj sredini uz stručan kadar, kroz pravilno usmeravanje, edukaciju, podršku, poverenje i ljubav stvorimo temelj za kvalitetno odrastanje deteta i njegov lični rast i razvoj. Naša vizija je da pružimo i izgradimo taj temelj za što više dece. Naš cilj je izrastanje dece u zdrave, uspešne i zadovoljne ljude. VRTIĆ Program rada je sveobuhvatan i sastavljen da zadovoljava različite potrebe deteta za fizičkim i psihičkim razvijanjem. Uz korišćenje savremenih i u praksi potvrđenih metoda naglasak stavlja na: - individualizovan pristup svakom detetu, - kreiranje podsticajne sredine u kojoj dete ima slobodu da se razvija individualnim tempom, - praktičan rad i iskustveno učenje, - podsticanje samostalnosti, - učenje samodisciplini. Uloga vaspitača je da posmatra i usmerava dete, uz fleksibilan sistem rada, prvenstveno poštujući potrebe deteta. Uloga roditelja je takođe veoma važna. Roditelji su detetovi “prvi učitelji“ tako da se u program uključuju
Vrtić Kornjačica logo
PRIVATNI VRTIĆI - KORNJAČICA Akreditovana predškolska ustanova, upis uz subvenciju grada.
Vrtić Happy Place logo
PRIVATNI VRTIĆI - HAPPY PLACE Vrtic HAPPY PLACE se nalazi preko puta Jodne banje i Futoškog parka u Novom Sadu. Radno vreme je od 7 do 17:30 svakog radnog dana.Prostor vrtića prostire se na preko 400 metara kvadratnih a dvorista na 800 m2.
Vrtić Duga logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ DUGA Sve aktivnosti i sadržaji kojima se deca bave imaju za cilj da razvijaju njihovu inteligenciju, kreativnost, samostalnost i samopoštovanje.

Vrtić Zmaj

Vrtić Zmaj logo
Novi Sad, Miše Dimitrijevića 12 021 542221
Vrtić Zmaj logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZMAJ Želimo dete koje je svesno sebe, svoje ličnosti, otvoreno, emotivno stabilno, komunikativno i kreativno, ZDRAVO, VESELO I SREĆNO DETE.
Vrtić Bambino logo
PRIVATNI VRTIĆI - BAMBINO Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim, da bude slobodna i svestrana ličnost!
Vrtić Mala Škola logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALA ŠKOLA Postojimo više od 20 godina i ponosni smo na ono što je Mala škola postigla.Rasli smo svi – generacije dece i roditelja, zaposleni u vrtiću, prostor u kome radimo i delatnost kojom se bavimo.
Predškolska ustanova Zlatno Sunce logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZLATNO SUNCE Kadar čine: - licencirani vaspitači - stručni saradnik psiholog -pedagog - nastavnik engleskog jezika - nastavnik fizičke kulture
Vrtić Sunđer Bob i Patrik logo
PRIVATNI VRTIĆI - SUNĐER BOB I PATRIK Vođeni time što sva deca imaju pravo na vaspitanje i obrazovanje, zdravstvenu zaštitu i socijalnu ravnopravnost, osmislili smo prijatan i topao ambijent u kome će Vaše dete kroz igru steći samostalnost, sigurnost i učiće kroz svakodnevno druženje uz puno ljubavi i pažnje, a istovremeno biti to što jeste i razvijati autentične osobine svoje ličnosti.
Vrtić Kermit logo
PRIVATNI VRTIĆI - KERMIT Vrtić u Novom Sadu – Kermit, mala zelena oaza u centru jednog od najurbanijih delova Novog Sada.
Vrtić Bebeća posla logo
PRIVATNI VRTIĆI - BEBEĆA POSLA Boravak započinjemo pozdravljanjem s decom uz prijatnu muziku za dobrodošlicu, doručkujemo, zadovoljavamo osnovne potrebe deteta za negom, igramo se i usvajamo nova znanja i veštine, užinamo, spavamo, ručamo, nastavljamo sa igrom i raspoloženi i veseli čekamo dolazak roditelja.

Vrtić Meda

Vrtić Meda logo
Futog, Branka Radičevića 18 021 893911
Vrtić Meda logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MEDA Vrtić Meda nalazi se u ulici Branka Radičevića 18 i usmerena je na pružanju nege i vaspitanja predškolske dece.

Vrtić cvrčak

Novi Sad, Rodoljuba Čolakovića 14 021 6393715 |
063 8044077 |
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA JASLICE IGRAONICA ROĐENDAONICA ŠKOLICA SPORTA BEBISITER AGENCIJA PU vrtić - jaslice 'Cvrčak' jedan je od najstarijih privatnih ustanva u Novom Sadu. Osnovan je 2000. godine i kroz njega je prošlo mnogo uspešne dece. Njihov kasniji izuzetno dobar rejting u školama, prepoznavanje dece koja dolaze iz Cvrčka po ophođenju, usvojenim znanjima i umecima, veliki broj preporuka koji svedoče o izuzetnom zadovoljstvu ne samo naše dece već i roditelja, ali i ovako dug staž poslovanja – osnovni su pokažatelji uspešnog rada. Nalazimo se u mirnom delu grada Novog Sada, okruženi zelenilom i travnatom površinom. Naši privatni vrtici raspolažu sa 4 objekta (400m2) koji su moderno opremljeni i prilagođeni potrebama dece. Rad se odvija isključivo u malim grupama (10-12 dece): - 3 vaspitne grupe dece od 3 do 7 god. - 2 jaslene grupe od jedne do 3 god. Predškolski program, vaspitno obrazovnog rada vrtića, realizuju vaspitači i pedagog u grupama sa manjim brojem dece i samim tim im je omugućen mnogo bolji uvid u psiho-fizički razvoj svakog deteta. Postoje i dodatni programi kao što su: - Engleski jezik - Nemački jezik - Dramska radionica - Muzička radionica - Likovna radionica - Ritmička gimnastika - Školica sporta Poznati smo po najboljim izvođenjima dečijih autorskih predstava, gde deca pokazuju svoj talenat za glumu i pevanje, imali smo puno televizijskih emisija i snimili puno dečijih pesama. Organizujemo letovanja, zimovanja, izlete, gotovanja pozorišnih predstava... UPIS JE U TOKU, DOBRO DOŠLI ! RADNO VREME radnim danima 06.30 - 16.30č (moguć dogovor)
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić bajka novi sad

Novi Sad, Stevana Hristića 15 021 400782
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Vrtić tufnica

Novi Sad, Branka Ćopića 46 021 6396162 |
063 538229 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić zlatna ribica

Novi Sad, Marodićeva 4a 021 452957
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić anđeo čuvar

Novi Sad, Kamenjar 3 7 065 8008228 |
060 3002222 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Vrtić bistričak I

Novi Sad, Seljačkih Buna 63 021 496008
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE

Vrtić čarobnjak

Novi Sad, Patrijarha Čarnojevića 3 063 1182020 |
021 424587 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO PRIVATNE JASLICE
PROGRAM NEGE i VASPITANjA DECE URASTA DO 3 GODINE PROGRAM PREDŠKOLSKOG VASPITANjA KREATIVNA, LIKOVNO-UMATNIČKA RADIONICA "KOBAJAGI" DEČIJA ROĐENDAONICA DEČIJA IGRAONICA

Vrtić različak

Novi Sad, Narodnog fronta 45 021 6369715 |
021 466355 |
PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNO PREDŠKOLSKO

Speak up novi sad

Novi Sad, Alekse Šantića 52-54 021 6363711 |
021 6365298 |
JASLICE VRTIĆ ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA USLUGE PREVOĐENjA ZA ENGLESKI JEZIK

Žil Vern

Novi Sad, Đorđa Nikšića Johana 30 021 301527 |
063 7670062 |
Naša školica i studio za francuski jezik nosi ime cuvenog francuskog pisca Žila Verna "Žil Vern" je otvoren 1. 9. 1996., tako da nasa skolica ulazi u devetu godinu rada Nalazimo se u Novom Sadu, na Novom naselju, u ulici Ðorda Niksica Johana, br. 30. Naša školica prima preko sedamdesetoro dece podeljenih u 10 grupa: Dve grupe koje broje po desetoro dece: mladja grupa od 3 do 4 godine i starija grupa od 5 do 6 godina, koja dolaze u skolicu pre podne, koja tada fukcionise kao vrtic; Ostale grupe cine deca od 3 do 14 (podeljena u uzrasne grupe), koja dolaze na casove francuskog jezika u poslepodnevnim casovima.
PRIVATNI VRTIĆI - LILIPUT Po rešenju Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu od 2007 god. Predškolska ustanova "Liliput" ispunjava uslove u pogledu prostora, potrebnog broja vaspitača i stručnih saradnika za obavljanje delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Englesko zabavište Školigrica

Novi Sad, Todora Toze Jovanovića 7 021 403084
Privatni vrtić
Vrtić po meri dece za uzrast od 3 do 6 godina Ukoliko želite da vašem detetu pomognemo u adaptaciji i odrastanju u kolektivu dođite u naš vrtić koji je krojen po meri deteta Organizujemo proslave dečijih rođendana sa animacijom i baby servis sa specijalno obučenim licima Sa decom rade visokokvalifikovani stručnjaci: psiholog, pedagog, vaspitač i logoped
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA