Privatni vrtići

Privatni vrtići

Vrtić Zlatokosa

Vrtić Zlatokosa logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Maršala Tolbuhina 46 065 6551618
Vrtić Zlatokosa logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZLATOKOSA Ono što nas razlikuje od drugih je brižan odnos prema Vašoj deci, koju mi doživljavamo kao svoju. Mi decu smatramo najvećim blagom, i našim najiskrenijim drugarima, od kojih i mi učimo svakodnevno! Ono što se oseća u prvoj poseti našem Vrtiću, je svakako pozitivna i vesela atmosfera, koju naši Vaspitači prave.

Vrtić Sunce

Vrtić Sunce logo
Beograd, Banjica, Bulevar Oslobođenja 401b 064 2013743 |
064 6840101 |
Vrtić Sunce logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SUNCEMi smo tim vaspitača i pedagoga sa iskustvom koji više od petnaest godina uspešno grade zdrave, samostalne, kreativne i uspešne mlade ljude, svesne svojih potencijala.

Vrtić Maštolino

Vrtić Maštolino logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Dimitrija Avramovića 23 011 2380044 |
060 3380044 |
Vrtić Maštolino logo
PRIVATNI VRTIĆI - MAŠTOLINO U našem vrtiću vaspitno obrazovni rad se sprovodi po modelu A i B, te pored aktivnosti koje su obuhvaćene osnovnim programom u koji su uključeni i školica engleskog jezika i sportić, prema potrebama se organizuju i dodatni programi.

Vrtić Veseli Patuljak

Vrtić Veseli Patuljak logo
Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Kneza Višeslava 126 060 5746464
Vrtić Veseli Patuljak logo
PRIVATNI VRTIĆI - VESELI PATULJAK Veseli Patuljak se nalazi u srcu Filmskog grada, u ulici Kneza Višeslava 126/3, na samom obronku Košutnjaka. Mi smo potpuno nov, kompletno opremljen vrtić verifikovan od strane MInistarstva prosvete Republike Srbije, smešten u okviru novoizgrađenog stambeno-poslovnog kompleksa. Vršimo upis dece uzrasta od godinu dana do polaska u školu.

Vrtić Sveznalica

Vrtić Sveznalica logo
Beograd, Voždovac, Mijačka 4 064 2210148
Vrtić Sveznalica logo
PRIVATNI VRTIĆI - SVEZNALICA Svojim znanjem, veštinama, kvalitetnom uslugom i korektnim odnosom težimo da obezbedimo deci zdrav razvoj i kvalitetnu pripremu za dalji život.

Vrtić Internacionalni Kutak

Vrtić Internacionalni Kutak logo
Beograd, Zemun, Kapetana Radiča Petrovića 32d 011 4025578 |
060 3316823 |
Vrtić Internacionalni Kutak logo
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNACIONALNI KUTAK Mi verujemo da pričanje priča,pitanja i svakodnevni razgovor pomaže dečji razvoj na mnogo načina.Čitanje knjiga pomaže vašem detetu da upozna nove zvuke,reči i jezik.Čitanje pobudjuje dečju maštu,stimuliše radoznalost i pomaže razvoj njihovoga mozga.

Vrtić Colorado

Vrtić Colorado logo
Beograd, Višnjička Banja, Višnjica, Anice Savić Rebac 37 064 2632284
Vrtić Colorado logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ COLORADO Značajna površina od preko 300m2 naše predškolske ustanove takođe pokazuje da je komfor naših mališana u svakom trenutku naš imperativ. Kuću obezbeđuju najveće mere sigurnosne i protivpožarne zaštite. Ovakav prostor omogućio nam je da imamo posebne prostorije koje se retko gde mogu naći, kao što su medicinska soba za izolaciju bolesne dece, sanitetske potrebe i rad pedijatra i stomatologa, prilikom njihovih poseta Coloradu.

Vrtić Taš

Vrtić Taš logo
Beograd, Palilula, Bulevar kralja Aleksandra 63 011 3341887 |
065 3341887 |
Vrtić Taš logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ TAŠ U planiranju svakodnevnog rada sa decom, ciljevi koje razmatramo i od kojih polazimo su sledeći: - sticanje pozitivne slike o sebi - razvijanje poverenja u sebe i druge - podsticanje samostalnosti i individualne odgovornosti - razvoj intelektualnih kapaciteta u skladu sa razvojnim potrebama, mogućnostima i interesovanjima - razvoj socijalnih i moralnih vrednosti - kultivisanje dečijih emocija i negovanje odnosa nenasilne komunikacije i tolerancije - razvoj motoričkih sposobnosti i spretnosti - podsticanje kreativnog izražavanja deteta

Vrtić Ćira

Vrtić Ćira logo
Beograd, Zemun, Vinarska 6 065 6712918
Vrtić Ćira logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ĆIRA Tim P.U. “ Ćira “ čini profesionalni i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitno-obrazovni rad planira i realizuje u malim grupama.
Vrtić Mali drugari logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI DRUGARI Mali drugari je privatni vrtić za decu uzrasta od 3 do 7 godina. Sa decom rade stručni i kvalifikovani vaspitači.Vrtić poseduje dve grupe: predškolsku i vrtićku.U predškolskoj grupi deca se pripremaju za polazak u prvi razred.Vrtićka grupa je orijentisana ka sveobuhvatnom razvoju dece mlađeg uzrasta.

Vrtić Sinderela

Vrtić Sinderela logo
Beograd, Boleč, 29. novembra 36 011 8063842 |
062 1277541 |
Vrtić Sinderela logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SINDERELA Vrtić "Sinderela smešten je u lepom delu Boleča u ulici 29. novembra br. 44.Primamo decu uzrasta od 9 meseci do 7 godina.Radno vreme: od 7 do 18 časova, subotom od 7 do 15.

Vrtić Zvezdano nebo

Vrtić Zvezdano nebo logo
Beograd, Karaburma, Juhorska 33 064 3820469
Vrtić Zvezdano nebo logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZVEZDANO NEBO Predškolska ustanova Zvezdano Nebo je počela sa radom 2017 godine i nalazi se na teritoriji opštine Palilula, ulica Juhorska broj 33, Karaburma.

Vrtić T&T Kids

Vrtić T&T Kids logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Miladina Petrovića 25/1 060 4444336 |
011 2370368 |
Vrtić T&T Kids logo
PRIVATNI VRTIĆI - T&T KIDS Vrtić T&T kids u svom svakodnevnom programu nudi raznovrsne aktivnosti koje podstiču razvoj kreativnosti i radoznalosti dece, što uz grupni rad donosi kasnije lako privikavanje na školu i školske obaveze.

Bilingvalni francuski vrtić Fantasy

Beograd, Vračar, Internacionalnih brigada 66 011 3085587 |
011 3085588 |
FRANCUSKI VRTIĆ NA VRAČARU AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA Vrtić Fantasy je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije. Osnovana je 15 avgusta 1991 godine. VRTIĆ NA FRANCUSKOM JEZIKU Posebni program rada za strani jezik - francuski: Gledajući u celini lingvističko vaspitanje smatramo za shodno izučavanje stranog jezika; imajući u vidu prikladno didaktično posredovanje u gradacijskom procesu detetovog razvoja. Lepo vreme zajedno provodimo i sve to na francuskom jeziku, naravno! JOLIS PAPILLONS, DE BELLES COULEURS, JOLIS PAPILLONS, VOLENT DE FLEUR EN FLEUR, ILS SE REGARDENT ILS SE SOURIENT. U vrtiću Fantasy primenjujemo elemente metode Pasquali-Agazzi , čiji je centar za pedagoška istraživanja u Bresci, u Italiji, ali ima i elemenata Montesori metode. Njihove metode su vrlo bliske vrednostima koje mi želimo da ostvarimo, a to su: • za život kroz život • unapređivanje celokupnog formiranja ličnosti • vaspitavanje za mir • vaspitavanje kroz komunikaciju i dijalog • razumevanje i poštovanje prirode • lepo ponašanje PROSTOR 420m2 unutrašnjeg prostora (pet soba za boravak, atelje, biblioteku, kutić za motoriku, kancelarije, sobu za doktora, dva ulaza) 515m2 spoljašnjeg prostora (dvorište, baštu, mali voćnjak, mali zoo vrt) 103m2 sale za psihomotoriku sa spravama i rekvizitima. ORGANIZACIJA i GRUPE Vrtić se sastoji iz pet homogenih grupa uzrasta od 12 meseci do 7 godina, uključujući pripremnu preškolsku grupu. Male bubamare Velike bubamare Les Papillons Patuljci Pčelice AKTIVNOSTI Primenjujemo specijalan program francuskog jezika. Kao deo programa imamo zasebne časove: baleta, ritmike, gimnastike i muzičkog. NAŠ MALI ZOO VRT U našem vrtiću imamo naš mali zoološki vrt! Volimo životinje i brinemo o njima. PRIPREMA DECE ZA POLAZAK U ŠKOLU Pre svega, priprema deteta za polazak u školu je proces koji se odvija tokom čitavog predškolskog perioda u okviru podsticanja opšteg razvoja deteta. Sama priprema za školu nije odvojen segment na dete,

Vrtić Lavić Mravić

Vrtić Lavić Mravić logo
Beograd, Savski Venac, Labska 3 069 1238191
Vrtić Lavić Mravić logo
PRIVATNI VRTIĆI - LAVIĆ MRAVIĆ U mirnom delu opštine Savski venac, u blizini Hajd parka, nalazi se vrtić Lavić – Mravić. Okružena zelenilom, prostrana kuća od 400m2, sa dvorištem i sportskim terenima, prima decu od 2 do 7 godina za rad u malim grupama.
Vrtić Happy Children logo
PRIVATNI VRTIĆI - HAPPY CHILDREN Privatni vrtić su mesto gde ce iskusni vaspitači i stručni saradnici uz mnogo ljubavi, razumevanja, podrške i osećanja, pružiti i omogućiti vašem detetu razmenu iskustava sa vršnjacima, starijom decom i odraslima.

Vrtić Naša Vila

Vrtić Naša Vila logo
Beograd, Zemun, Kordunaška 17 064 2796390
Vrtić Naša Vila logo
PRIVATNI VRTIĆ U ZEMUNU „Naša Vila“je Privatna predškolska ustanova u programu subvencionisanja. Nalazi se u mirnom delu Zemuna, u naselju „Sava Kovačević“, u ulici Kordunaškoj broj 17, u blizini glavnih saobraćajnica i autobuskih stanica koje povezuju Novi Beograd, Bežanijsku kosu i Batajnicu ali posebno izdvojena tako da predstavlja lepo mesto za odrastanje dece. Osim porodičnih kuća u neposrednoj blizini je i Osnovna škola „Rade Končar“, Dom zdravlja i druge institucije. Površina korisnog zatvorenog prostora je oko 500m2, u tri nivoa, kao i veliko dvorište površine 8 ari, puno zelenila i sprava za dečju igru i zabavu. Vaspitne grupe : - Vaspitanje i nega dece od 1. do 3. godine (jaslice) - Vaspitno - obrazovni rad sa decom od 3 do 5,5 godina - Pripremni predškolski program ZABAVA Igra u ranom detinjstvu u vrtiću je najbolji temelj za uspeh u školi. Ona razvija sve neophodne veštine učenja. Dođite kod nas u vrtić u Zemun i uverite se. AKTIVNOSTI Naše aktivnosti u vrtiću "Naša Vila" u Zemunu će izazvati i razviti kod vašeg deteta kreativnost, maštu, sposobnost razmišljanja, i društvene veštine OBRAZOVANjE Vaspitno-obrazovani program Privatne Predškolske ustanove “Naša Vila”u Zemunu je koncipiran tako da se pravilnim odabirom igara I aktivnosti podstiče razvoj intelektualne sposobnosti deteta. JASLICE Organizacija celokupnog rada u jaslicama biće prilagođena biološkim i psihofizički potrebama i mogućnostima dece, zahtevima savremenih teorijsko- praktičnih saznanja i objektivnih okolnosti. Aktivnosti iz oblasti nege i vaspitno – obrazovnog rada realizovaće se prema godišnjim planovima koji će tokom godine biti prilagođavani situacijama i karakteristikama grupe sa ciljem stvaranja optimalnih uslova za svestrani razvoj dece. Fizičko – senzorni razvoj : - jačanje fizičkog razvoja dece kao osnove pravilnog razvoja svih organa, - podsticanje razvoja pokreta, - ovladavanje motorikom kao bitnim uslovom za razvoj deteta, - podsticanje celovitog senzornog i perceptivnog razvoja, - razvijanje navika. Emocionalno
Vrtić Kefalo logo
PRIVATNI VRTIĆI - KEFALO Upisujemo sve grupe (deca 1-7 godina).

Vrtić Medin Kutak

Vrtić Medin Kutak logo
Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 257 063 277169
Vrtić Medin Kutak logo
PRIVATNI VRTIĆI - MEDIN KUTAK U MEDINOM KUTKU dete neometano i prirodno uci kroz igru, različite oblike rada, strukturirane i nestrukturirane aktivnosti, a sve vreme uvažavaju se njegove potrebe.

Vrtić Igralište

Vrtić Igralište logo
Beograd, Zemun, Novogradska 13 064 4445488
Vrtić Igralište logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ IGRALIŠTE Akreditovana predškolska ustanova.Privatni vrtić po ceni državnog.

Predškolska ustanova Peki

Predškolska ustanova Peki logo
Beograd, Voždovac, Kaplara Momčila Gavrića 1 060 6377788
Predškolska ustanova Peki logo
PRIVATNI VRTIĆI - PEKI Prostor je struktuiran po centrima interesovanja i igraonicama, da bi deca u procesu učenja mogla međusobno komunicirati, sarađivati, razmenjivati iskustva i družiti se. Osnovni centri su: Art (likovni atelje), blok centar (elementi za građenje), dramsko-porodične igre, centar za početno čitanje i pisanje, matematika, muzika i još mnoge druge.
Predškolska ustanova Bajka logo
PRIVATNI VRTIĆI - BAJKA Prva privatna predškolska ustanova u Obrenovcu.

Vrtić Kućica Maštalica

Vrtić Kućica Maštalica logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Gočka 2/3 065 6418692
Vrtić Kućica Maštalica logo
PRIVATNI VRTIĆI - KUĆICA MAŠTALICA Verifikovana Predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja!

Vrtić Vrapčić

Vrtić Vrapčić logo
Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Patrijarha Joanikija 19 011 2332809 |
062 340206 |
Vrtić Vrapčić logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ VRAPČIĆ Vrtić se nalazi na Vidikovcu u ulici Patrijarha Joanikija sa sopstvenim dvorištem koje je potpuno zagradjeno i obezbedjeno. Sama lokacija vrtića je izuzetno pristupačna kako roditeljima sa sopstvenim prevozom tako i roditeljima bez. Raspolaže sa prostorom koji je kvalitetno i funkcionalno opremljen za uspešan i prijatan boravak dece. Kao takav potpuno je prilagodjen da Vašoj deci pruži atmosferu druge kuće i da u njemu bezbrižno odrastaju kroz igru i učenje. Naš cilj je da osposobimo male vrapčiće da spremno i samouvereno polete.

Vrtić Mala sirena

Vrtić Mala sirena logo
Beograd, Voždovac, Brdjanska 188b 064 2866611
Vrtić Mala sirena logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALA SIRENA Mala Sirena je vrtić verifikovan od strane Ministarstva prosvete. Vrtić je u sistemu subvencija grada, a upis dece se vrši tokom cele godine.

Vrtić Bambinosi

Vrtić Bambinosi logo
Beograd, Stari Grad, Vuka Karadžića 10a 060 1454421
Vrtić Bambinosi logo
PRIVATNI VRTIĆI - BAMBINOSI Vaspitno-obrazovni rad vode stručni saradnici i diplomirani - licencirani vaspitači sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom. Pored iskustva poseduju i zapažene rezultate u radu (psiholog, pedagog, logoped, pedijatar, profesor engleskog jezika).

Vrtić Maštalica

Vrtić Maštalica logo
Beograd, Zvezdara, Cvetanova ćuprija 32 062 8500741
Vrtić Maštalica logo
PRIVATNI VRTIĆI - MAŠTALICA Plan i program rada podeljen je na: - samostalnost - staranje o sebi - socijalni razvoj i socijalizaciju - razvoj matematičkih pojmovs i logičko mišljenje - stvaralački i kreativni razvoj - motorički razvoj.
Vrtić Kinder Paradies logo
PRIVATNI VRTIĆI - KINDER PARADIES Kinder Paradies – Vaš vrtić u Vrtlarskoj je ustanova koja postavlja nove i sve više standarde u brizi o deci.
Vrtić Mali naučnici logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI NAUČNICI MONTESORI RADIONICE, VAJARSTVO, SLIKARSTVO, FOLKLOR, MUZIČKO, LIKOVNO, FIZIČKO, ENGLESKI, PROJEKAT MALI PRIRODNJACI...

Vrtić Baš čelik

Vrtić Baš čelik logo
Beograd, Voždovac, Beranska 26g 011 7700937
Vrtić Baš čelik logo
PRIVATNI VRTIĆI - BAŠ ČELIK Osnovni oblik rada sa decom u Ustanovi PU ”Bač Čelik” je celodnevni boravak u trajanju od 8h – 17h. Ustanova obavlja svoju delatnost tokom cele radne godine. Radna godina počinje 01. septembra a završava se 31. avgusta. Radna godina za Pripremno predškolski program počinje 15. septembra i završava se 15. juna. Ustanova ne radi samo danima koji su propisani kao neradni od strane države.

Vrtić Raša i Maša

Vrtić Raša i Maša logo
Beograd, Lazarevac, Dositeja Obradovića 5 062 1592012
Vrtić Raša i Maša logo
PRIVATNI VRTIĆI - RAŠA I MAŠA Verifikovana ustanova od strane Ministarstva prosvete, stručno i odgovorno osoblje.
Vrtić Čarobna mala sirena logo
PRIVATNI VRTIĆI - ČAROBNA MALA SIRENA Akreditovana predškolska ustanova.
Montesori vrtić Smartkos logo
PRIVATNI VRTIĆI - SMARTKOS Vrtić Smartkos radi po jedinstvenom Montesori programu. Osmišljen je tako da podstiče samopouzdanje, inicijativnost, radoznalost, šira interesovanja, motivaciju za napredovanjem, odgovornost i kreativnost kod dece.

Vrtić Maša i meda

Vrtić Maša i meda logo
Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 83 011 3180267 |
065 3363060 |
Vrtić Maša i meda logo
PRIVATNI VRTIĆI - MAŠA I MEDA Pored redovnog programa pripremili smo i posebne aktivnosti kako bi pomogli razvoj svakog deteta u fizičkom i psiho-fizičkom smislu. Vaše dete će steći samopouzdanje kroz razne sportske aktivnosti, naučiti da ceni prave vrednosti i svet oko sebe, naučiti osnove engleskog jezika, dobiti mogućnost da pokaže i razvije kreativnost kroz umetnički program.

Vrtić Čarobni svet

Vrtić Čarobni svet logo
Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 31G 011 4055574 |
069 2012995 |
Vrtić Čarobni svet logo
PRIVATNI VRTIĆI - ČAROBNI SVET Program je podeljen po mesečnim temama i nedeljnim celinama. Učenje se organizuje kroz igru kako bi deci bilo zanimljivije i mnoštvo dodatnih aktivnosti koje su dovoljno podsticajne i fleksibilne da omoguće individualni razvoj svakog deteta. Dete se razvija brzinom koja njemu najviše odgovara a vaspitač je tu da osluškuje i koordinira. Kroz rad sa njima deca postižu umni, telesni u umni razvoj. U zavisnosti od potreba i afiniteta svakog pojedinačnog deteta postižu se individualni oblici rada preko raznovrsnih načina rada, sredstva, materijala koja su prilagođena detetu, njegovim potrebama mogućnostima i afinitetima.

Predškolska ustanova Zvezdice

Predškolska ustanova Zvezdice logo
Beograd, Voždovac, Bulevar Patrijarha Germana 130 062 1632755 |
011 3906376 |
Predškolska ustanova Zvezdice logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZVEZDICE Verifikovana predškolska ustanova od strane ministarstva prosvete.

Vrtić Čupko

Vrtić Čupko logo
Beograd, Višnjička Banja, Višnjica, Miloša Crnjanskog 6 011 2085000
Vrtić Čupko logo
PRIVATNI VRTIĆI - ČUPKO Vrtić za sve uzraste, od jedne do sedme godine.
Predškolska ustanova Montesori zvono logo
PRIVATNI VRTIĆI - MONTESORI ZVONO Montesori je poseban način obrazovanja i vaspitanja dece od rođenja do završetka srednje škole. Zasniva se na zakonitostima optimalnog razvoja koje je naučnim istraživanjem otkrila dr Marija Montesori i sa saradnicima na osnovu njih razvila programe za svaki period razvoja.

Vrtić Magična bajka

Vrtić Magična bajka logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Dušana Kvedera 13 065 6268337
Vrtić Magična bajka logo
PRIVATNI VRTIĆI - MAGIČNA BAJKA Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju, vaspitavanju, obrazovanju i socijalizaciji dece, kao i da vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti. Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo, da se druže sa svojim vršnjacima, da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim.

Dečja kuća Mladenac

Dečja kuća Mladenac logo
Beograd, Novi Beograd, Omladinskih Brigada 86i 011 7701160
Dečja kuća Mladenac logo
PRIVATNI VRTIĆI - DEČJA KUĆA MLADENAC O Vašem detetu brinu iskusni vaspitači, medicinske sestre- vaspitači, pedagozi i drugi stručni saradnici. Direktno, elektronskim putem, pisanim izveštajima o napredovanju deteta, video prikazima u kontaktu smo sa roditeljima. Kroz izlete, prezentacije zanimanja, gostovanja umetnika, pozorišta, posete institucijama od značaja, stvaramo radoznalo i samostalno dete.

Predškolska ustanova Tesla

Predškolska ustanova Tesla logo
Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Kralja Petra Prvog 13e 064 5200086 |
063 283615 |
Predškolska ustanova Tesla logo
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA TESLA Verifikovana predškolska ustanova.
Predškolska ustanova Patuljak logo
PRIVATNI VRTIĆI - PATULJAK Uverite se u veoma pažljivo birana sredstva za rad kao i opremi naših vrtića i postanite deo naše porodice, a mi vam obećavamo najlepši period u odrastanju Vašeg deteta.

Vrtić Mali Viking

Vrtić Mali Viking logo
Beograd, Zvezdara, Smederevski put 2a 065 4434505
Vrtić Mali Viking logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALI VIKING Edukacija i razvoj talenata kod dece, učenje stranih jezika, kreativne radionice ( gluma, umetnost, muzika).
Predškolska ustanova Kosta Vujić logo
PRIVATNI VRTIĆI - KOSTA VUJIĆ Predškolska ustanova "Kosta Vujić" nalazi se u Dobanovačkoj 58.Biti mali za nas je velika stvar.

Vrtić Pile

Vrtić Pile logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 217 011 2171664
Vrtić Pile logo
PRIVATNI VRTIĆI - PILE Verifikovana predškolska ustanova.
Vrtić Tina logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ TINA Stručno i odgovorno osoblje, kreativan rad sa decom, upis uz subvenciju.

Vrtić Naša prva zvezdica

Vrtić Naša prva zvezdica logo
Beograd, Novi Beograd, Mileve Marić Ajnštajn 38-40 011 4068409
Vrtić Naša prva zvezdica logo
PRIVATNI VRTIĆI - NAŠA PRVA ZVEZDICA Verifikovana privatna predškolska ustanova.

Vrtić Pačija škola

Vrtić Pačija škola logo
Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Mirgorodska 14 011 3321425 |
064 8211217 |
Vrtić Pačija škola logo
PRIVATNI VRTIĆI - PAČIJA ŠKOLA U realizaciji programa nastojaćemo da uključujemo umetnike i stručnjake iz određenih oblasti u pojedinim programima i u procesu realizacije vaspitnoobrazovnog rada. Pored redovnih aktivnosti, ustanova organizuje i druge oblike odmora i rekreacije u skladu sa interesovanjem roditelja – vrtić u prirodi, izleti i ekskurzije.

Vrtić Prvo drugarstvo

Vrtić Prvo drugarstvo logo
Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 211 063 1199988
Vrtić Prvo drugarstvo logo
PRIVATNI VRTIĆI - PRVO DRUGARSTVO Prvo drugarstvo je akreditovana predškolska ustanova, nalazi se u uluci Majora Zorana Radosavljevića na teritorije opštine Zemun.

Vrtić Flamingo

Vrtić Flamingo logo
Beograd, Voždovac, Vojvode Prijezde br. 32 060 5488833
Vrtić Flamingo logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ FLAMINGO U mirnom delu Voždovca počela je sa radom privatna predškolska ustanova VRTIĆ FLAMINGO koja svojim polaznicima u toploj atmosferi, prilagođenom prostoru kojim dominira osmeh, nudi vaspitno obrazovni program koji podstiče intelektualni, fizički, socio-emocionalni razvoj deteta pripremajući ga za zahteve savremenog života.
Vrtić Moja družina logo
PRIVATNI VRTIĆI - MOJA DRUŽINA Moja družina se nalazi u ulici Generala Vladimira Kondića u naselju Stepa Stepanović i usmerena je na pružanje nege i vaspitanja dece.

Vrtić Tri musketara

Vrtić Tri musketara logo
Beograd, Ugrinovci, Krnješevačka 7 063 8407987
Vrtić Tri musketara logo
PRIVATNI VRTIĆI - TRI MUSKETARA Verifikovan vrtić, upis uz subvenciju grada.
Predškolska ustanova Srećno dete logo
PRIVATNI VRTIĆI - SREĆNO DETE Cilj nam je da Vaše dete kod nas najpre spozna ljubav i dobrotu, jer kakve emocije primaš, takve i emituješ! Vaše dete će u našem Srećnom detetu biti upravo SREĆNO!

Vrtić Medolino

Vrtić Medolino logo
Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Zrenjaninski put 95 065 6160556
Vrtić Medolino logo
PRIVATNI VRTIĆI - MEDOLINO Ostvarili smo jedan cilj- otvorili smo predškolsku ustanovu, ustanovu gde ćemo zajedno sa vama i vašom decom ostvariti naš sledeći cilj- srećni i zadovoljni korisnici. Potrudili smo se da svaki kutak u nasem vrtiću pripremimo sa ljubavlju za vaše malisane.

Vrtić Đurđevak

Vrtić Đurđevak logo
Beograd, Mladenovac, Vladimira Ćorovića 1 060 6145054
Vrtić Đurđevak logo
PRIVATNI VRTIĆI - ĐURĐEVAK Akreditovana predškolska ustanova, upis uz subvenciju grada.

Predškolska ustanova Dečiji ključ

Predškolska ustanova Dečiji ključ logo
Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Izvorska 14b 061 6066124 |
011 3411868 |
Predškolska ustanova Dečiji ključ logo
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJI KLJUČ Dečiji ključ" je privatna predškolska ustanova modernog tipa, prostire se na površini od 120 m2. Prostor je potpuno bezbedan i adaptiran za prijatan boravak dece, uzrasta od 1 godine do polaska u školu, sa prostranim dvorištem gde deca provode vreme na prijatnom i svežem vazduhu, opremljeno toboganima, Ijuljaškama, ograđeno i potpuno bezbedno za igru.
Vrtić Malo Kraljevstvo logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALO KRALJEVSTVO Verifikovana predškolska ustanova, stručno i odgovorno osoblje brine o vašim mališanima.

Vrtić Iva i Maša

Vrtić Iva i Maša logo
Beograd, Lazarevac, Kralja Petra I 40 064 1914250
Vrtić Iva i Maša logo
PRIVATNI VRTIĆI - IVA I MAŠA Program za decu od jalsene do predškolske grupe.

Vrtić Simba

Vrtić Simba logo
Beograd, Zvezdara, Peristerska 6 062 1727785 |
063 295499 |
Vrtić Simba logo
PRIVATNI VRTIĆI - SIMBA Osnovani smo sa ciljem da Vašim mališanima obezbedimo što sigurnije i bezbednije mesto za igru i sticanje novih znanja i uslove u kojima će se dete osećati prijatno, slobodno, zaštićeno,voljeno i srećno, iz tih razloga posebnu pažnju obraćamo na rad u manjim grupama (max. 10 dece). Smatra se, da je za svako dete važno uložiti posebno vreme, individualni rad kao i pre svega dovoljno ljubavi i pažnje, da bih naša deca lakše i bolje uspela da sagrade temelje na polju znanja, kreativnosti kao i međusobne komunikacije.

Vrtić Detlić

Vrtić Detlić logo
Beograd, Zemun, Dobanovački put 34 064 4235145
Vrtić Detlić logo
PRIVATNI VRTIĆI - DETLIĆ Ukoliko želite da vaše dete kroz igru upoznaje svet oko sebe, bude srećno i bezbedno, a vi sigurni da se o njemu brinu na pravi način vrtić Detlić je izbor za vas.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA