Privatni vrtići

Privatni vrtići

Vrtić Tri musketara

Vrtić Tri musketara logo
Beograd, Ugrinovci, Krnješevačka 7 063 8407987
Vrtić Tri musketara logo
PRIVATNI VRTIĆI - TRI MUSKETARA Verifikovan vrtić, upis uz subvenciju grada.
Predškolska ustanova Srećno dete logo
PRIVATNI VRTIĆI - SREĆNO DETE Cilj nam je da Vaše dete kod nas najpre spozna ljubav i dobrotu, jer kakve emocije primaš, takve i emituješ! Vaše dete će u našem Srećnom detetu biti upravo SREĆNO!

Vrtić Medolino

Vrtić Medolino logo
Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Zrenjaninski put 95 065 6160556
Vrtić Medolino logo
PRIVATNI VRTIĆI - MEDOLINO Ostvarili smo jedan cilj- otvorili smo predškolsku ustanovu, ustanovu gde ćemo zajedno sa vama i vašom decom ostvariti naš sledeći cilj- srećni i zadovoljni korisnici. Potrudili smo se da svaki kutak u nasem vrtiću pripremimo sa ljubavlju za vaše malisane.

Vrtić Đurđevak

Vrtić Đurđevak logo
Beograd, Mladenovac, Vladimira Ćorovića 1 060 6145054
Vrtić Đurđevak logo
PRIVATNI VRTIĆI - ĐURĐEVAK Akreditovana predškolska ustanova, upis uz subvenciju grada.

Predškolska ustanova Dečiji ključ

Predškolska ustanova Dečiji ključ logo
Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Izvorska 14b 061 6066124 |
011 3411868 |
Predškolska ustanova Dečiji ključ logo
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJI KLJUČ Dečiji ključ" je privatna predškolska ustanova modernog tipa, prostire se na površini od 120 m2. Prostor je potpuno bezbedan i adaptiran za prijatan boravak dece, uzrasta od 1 godine do polaska u školu, sa prostranim dvorištem gde deca provode vreme na prijatnom i svežem vazduhu, opremljeno toboganima, Ijuljaškama, ograđeno i potpuno bezbedno za igru.
Vrtić Malo Kraljevstvo logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALO KRALJEVSTVO Verifikovana predškolska ustanova, stručno i odgovorno osoblje brine o vašim mališanima.

Vrtić Iva i Maša

Vrtić Iva i Maša logo
Beograd, Lazarevac, Kralja Petra I 40 064 1914250
Vrtić Iva i Maša logo
PRIVATNI VRTIĆI - IVA I MAŠA Program za decu od jalsene do predškolske grupe.

Vrtić Simba

Vrtić Simba logo
Beograd, Zvezdara, Peristerska 6 062 1727785 |
063 295499 |
Vrtić Simba logo
PRIVATNI VRTIĆI - SIMBA Osnovani smo sa ciljem da Vašim mališanima obezbedimo što sigurnije i bezbednije mesto za igru i sticanje novih znanja i uslove u kojima će se dete osećati prijatno, slobodno, zaštićeno,voljeno i srećno, iz tih razloga posebnu pažnju obraćamo na rad u manjim grupama (max. 10 dece). Smatra se, da je za svako dete važno uložiti posebno vreme, individualni rad kao i pre svega dovoljno ljubavi i pažnje, da bih naša deca lakše i bolje uspela da sagrade temelje na polju znanja, kreativnosti kao i međusobne komunikacije.

Vrtić Detlić

Vrtić Detlić logo
Beograd, Zemun, Dobanovački put 34 064 4235145
Vrtić Detlić logo
PRIVATNI VRTIĆI - DETLIĆ Ukoliko želite da vaše dete kroz igru upoznaje svet oko sebe, bude srećno i bezbedno, a vi sigurni da se o njemu brinu na pravi način vrtić Detlić je izbor za vas.
Predškolska ustanova Bata i seka logo
PRIVATNI VRTIĆI - BATA I SEKA Vrtić “BATA I SEKA” je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja.

Vrtić Savsko obdanište

Vrtić Savsko obdanište logo
Beograd, Novi Beograd, Staro sajmište 20 064 1303509 |
062 8122239 |
Vrtić Savsko obdanište logo
PRIVATNI VRTIĆI - SAVSKO OBDANIŠTE Ovo je mesto za igru i kroz koju učimo. Mesto gde će se vaše dete osećati sigurno i voljeno.

Vrtić Šapica

Vrtić Šapica logo
Beograd, Zemun, Nušićeva 4 061 6438729
Vrtić Šapica logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ŠAPICA Svi raspoloživi prostori vrtića zadovoljavaju potrebe obima delatnosti i standarde kvaliteta. Radne sobe strukturirane su i kreirane tako da su u funkciji vaspitno-obrazovnog rada, uz uvažavanje pedagoških i sanitarnih standarda, što omogućava kvalitetnu realizaciju vaspitno – obrazovnog rada.

Vrtić Vrabac

Vrtić Vrabac logo
Beograd, Stari Grad, Zmaj Jovina 5 064 1835882
Vrtić Vrabac logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ VRABAC Naša misija je da se obezbedi kvalitetno okruženje koje podstiče, inspiriše i gradi poverenje u sledeću generaciju kroz aktivnosti i interakciju.

Moj mali svet 1

Moj mali svet 1 logo
Beograd, Vračar, Njegoševa 28A 011 3443017 |
065 3443017 |
Moj mali svet 1 logo
PRIVATNI VRTIĆI - MOJA MALI SVET 1 Osnovni cilj ovog jedinstvenog „ malog sveta „ je briga i dobrobit svakog pojedinačnog deteta, kao i učenje, razvoj i rast kroz vežbe prilagođene njihovom uzrastu u toploj i ohrabrujućoj sredini, posebno prilagođeno potrebama deteta.

Vrtić Sovica

Vrtić Sovica logo
Beograd, Surčin, Braće Nikolić 108/b 065 3235155
Vrtić Sovica logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SOVICA Smešten u privatnu kuću, vrtić SOVICA pruža maksimalnu sigurnost svim mališanima o čijoj bezbednosti brine stručno i profesionalno osoblje. Ukras našeg vrtića je prelepo, veliko dvorište opremljeno različitim mobilijarom za igru dece.

Predškolska ustanova Cvrčak

Predškolska ustanova Cvrčak logo
Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Ratka Mitrovića 181 064 1116194 |
011 2318203 |
Predškolska ustanova Cvrčak logo
PRIVATNI VRTIĆI - CVRČAK Najstariji privatni vrtić na Čukarici, akreditovan od strane Ministarstva.
Vrtić Moj ringišpil logo
PRIVATNI VRTIĆI - MOJ RINGIŠPIL Akreditovana predškolka ustanova, nalazimo se na tri lokacije.
Vrtić Kornjačica logo
PRIVATNI VRTIĆI - KORNJAČICA Akreditovana predškolska ustanova, upis uz subvenciju grada.
Vrtić Happy Place logo
PRIVATNI VRTIĆI - HAPPY PLACE Vrtic HAPPY PLACE se nalazi preko puta Jodne banje i Futoškog parka u Novom Sadu. Radno vreme je od 7 do 17:30 svakog radnog dana.Prostor vrtića prostire se na preko 400 metara kvadratnih a dvorista na 800 m2.
Vrtić Duga logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ DUGA Sve aktivnosti i sadržaji kojima se deca bave imaju za cilj da razvijaju njihovu inteligenciju, kreativnost, samostalnost i samopoštovanje.

Vrtić Zmaj

Vrtić Zmaj logo
Novi Sad, Miše Dimitrijevića 12 021 542221
Vrtić Zmaj logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZMAJ Želimo dete koje je svesno sebe, svoje ličnosti, otvoreno, emotivno stabilno, komunikativno i kreativno, ZDRAVO, VESELO I SREĆNO DETE.
Predškolska ustanova Čuperak logo
PRIVATNI VRTIĆI - ČUPERAK Jaslice vrtićka, predškolska grupa.
Vrtić Bambino logo
PRIVATNI VRTIĆI - BAMBINO Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim, da bude slobodna i svestrana ličnost!
Predškolska ustanova Beli Anđeo logo
PRIVATNI VRTIĆI - BELI ANĐEO PU „Beli Anđeo“ je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Nalazi se u ulici Kneza Miloša 27/V u Kragujevcu.
Vrtić Mala Škola logo
PRIVATNI VRTIĆI - MALA ŠKOLA Postojimo više od 20 godina i ponosni smo na ono što je Mala škola postigla.Rasli smo svi – generacije dece i roditelja, zaposleni u vrtiću, prostor u kome radimo i delatnost kojom se bavimo.
Predškolska ustanova Zlatno Sunce logo
PRIVATNI VRTIĆI - ZLATNO SUNCE Kadar čine: - licencirani vaspitači - stručni saradnik psiholog -pedagog - nastavnik engleskog jezika - nastavnik fizičke kulture

Predškolska ustanova Jagodica Bobica

Predškolska ustanova Jagodica Bobica logo
Kragujevac, Predškolska ustanova Jagodica Bobica 062 8949773
Predškolska ustanova Jagodica Bobica logo
PRIVATNI VRTIĆI - JAGODICA BOBICA Akreditovana predškolska ustanova sa stručnim i odgovornim osobljem.
Predškolska ustanova Petar Pan logo
PRIVATNI VRTIĆI - PETAR PAN Akreditovan vrtić,usmeren na pružanje nege i obrazovanja dece.
Vrtić Šumska vila logo
PRIVATNI VRTIĆI - ŠUMSKA VILA Jedini privatni vrtić po ceni državnog.
Predškolska ustanova Aviončić logo
PRIVATNI VRTIĆI - AVIONČIĆ Svi kadrovi koji su angažovani za rad sa decom su kvalifikovani i stručno osposobljeni za vaspitno obrazovni rad.Sa decom jaslenog uzrasta radiće medicinske sestre-vaspitači,a sa vaspitnim grupama vaspitači.
Vrtić i igraonica Vesela Zvončica logo
PRIVATNI VRTIĆI - VESELA ZVONČICA Pružanje nege i edukacije dece predškolskog uzrasta.
Vrtić Sunđer Bob i Patrik logo
PRIVATNI VRTIĆI - SUNĐER BOB I PATRIK Vođeni time što sva deca imaju pravo na vaspitanje i obrazovanje, zdravstvenu zaštitu i socijalnu ravnopravnost, osmislili smo prijatan i topao ambijent u kome će Vaše dete kroz igru steći samostalnost, sigurnost i učiće kroz svakodnevno druženje uz puno ljubavi i pažnje, a istovremeno biti to što jeste i razvijati autentične osobine svoje ličnosti.
Vrtić Uspavanka logo
PRIVATNI VRTIĆI - USPAVANKA Smešten u mirnom naselju nedaleko od centra grada. Raspolaže divnim i konfornim prostorom koji je prilagođen za edukativni rad i boravak dece.Deca su podeljena u grupe prema uzrastu u okviru kojih se sprovodi vaspitno obrazovni rad u skladu sa razvojnim mogućnostima dece. U ponudi su i engleski jezik: školica glume i pravilnog govora: muzika:korektivna gimnastika kao i individualni rad sa logopedom.
Predškolska ustanova Šumska bajka logo
PRIVATNI VRTIĆI - ŠUMSKA BAJKA Verifikovana privatna Ustanova od strane Ministarstva prosvete, upis uz subvenciju grada.

Vrtić Zum Zum

Vrtić Zum Zum logo
Niš, Vizantijski Bulevar 86 065 2296033 |
064 3166665 |
Vrtić Zum Zum logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ZUM ZUM Vaspitaći se trude da svako dete usmere na pravi put, da omoguće deci da kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svet oko sebe.Nudimo vam kvalitetan stručni kadar koji će pomoći u azvijanju individualnih sposobnosti i socijalizacije vašeg deteta, preventivnu zdravstvenu zaštitu, adekvatnu ishranu i negu.
Osnovna škola i predškolska ustanova Svitac logo
PRIVATNI VRTIĆI - SVITAC Program po kojem radimo je u skladu sa savremenim konceptom vaspitno-obrazovnog rada, uvek prilagođen individualnim potrebama svakog deteta. Formiramo ga vođeni našim znanjima i dugogodišnjim iskustvom uz saradnju sa roditeljima.
Vrtić Kermit logo
PRIVATNI VRTIĆI - KERMIT Vrtić u Novom Sadu – Kermit, mala zelena oaza u centru jednog od najurbanijih delova Novog Sada.
Dečji centar Liliput logo
PRIVATNI VRTIĆI - DEČJI CENTAR LILIPUT Liliput je savremeni nastavni prostor namenjen radu i obrazovanju dece predškolskog i školskog uzrasta, kao i radu sa odraslima. Radi se u malim grupama do 7 polaznika, jer je to najoptimalniji broj za postizanje najboljih rezultata.
Vrtić Bebeća posla logo
PRIVATNI VRTIĆI - BEBEĆA POSLA Boravak započinjemo pozdravljanjem s decom uz prijatnu muziku za dobrodošlicu, doručkujemo, zadovoljavamo osnovne potrebe deteta za negom, igramo se i usvajamo nova znanja i veštine, užinamo, spavamo, ručamo, nastavljamo sa igrom i raspoloženi i veseli čekamo dolazak roditelja.
Predškolska ustanova Čili i Vili logo
PRIVATNI VRTIĆI - ČILI I VILI Mi smo malo carstvo koje deci omogućava da kroz igru usvajaju nova saznanja i izrastaju u pametne i sposobne ljude.
Predškolska ustanova Školica logo
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA ŠKOLICA – Jasle – za decu uzrasta od 6 mecesi do 3 godine – Vrtić – za decu uzrasta od 3 do 6 godina – Pripremni predškolski program – za decu uzrasta od 5 do 7 godna
Predškolska ustanova Winnieland logo
PRIVATNI VRTIĆI - WINNIELAND Naš rad se zasniva na razvijanju istraživačkog duha, kritičkog mišljenja, različitosti i tolerancije.
Vrtić Veseli pužić logo
PRIVATNI VRTIĆI - VESELI PUŽIĆ Drugari, dođite da se igramo i družimo. Nalazimo se u ulici Sime Dinića 11A (put prema Čokotu).

Vrtić Kids Club

Vrtić Kids Club logo
Jagodina, Čočetova 3m 035 241160
Vrtić Kids Club logo
PRIVATNI VRTIĆI - KIDS CLUB KIDS CLUB omogućuje deci boravak, učenje i druženje u uslovima koji neguju individualizovan pristup, aktivno učešće u obrazovnom procecu putem otkrića i rešavanja problemskih situacija, primenom inovativnih modela rada i u društveno – konstruktivnoj atmosferi za rad. Ključni koncept predškolskog vaspitanja i obrazovanja je podsticanje razvoja svih aspekata ličnosti.
Školica Kockica logo
PRIVATNI VRTIĆI - ŠKOLICA KOCKICA Čuvanje dece od jedne do sedme godine.
Vrtić Čarobni svet Čačak logo
PRIVATNI VRTIĆI - ČAROBNI SVET Vrtić "Čarobni svet" se nalazi u Čačku, ulica Koče Anđelkovića 12.Poverite Vaše mališane nama i budite bez brige.

Vrtić Meda

Vrtić Meda logo
Futog, Branka Radičevića 18 021 893911
Vrtić Meda logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MEDA Vrtić Meda nalazi se u ulici Branka Radičevića 18 i usmerena je na pružanju nege i vaspitanja predškolske dece.
Predškolska ustanova Kockica logo
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA KOCKICA Nega i edukacija dece predškolskog uzrasta.
Vrtić Čigra logo
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ČIGRA Vaspitno-obrazovni rad sa decom realizujemo po osnovama programa vaspitanja i obrazovanja dece predškolskog uzrasta.
Vrtić Disneyland 012 logo
PRIVATNI VRTIĆI - DIYNEYLAND 012 Nega dece jaslenog i vrtićkog uzrasta.

Vrtić cvrčak

Novi Sad, Rodoljuba Čolakovića 14 021 6393715 |
063 8044077 |
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA JASLICE IGRAONICA ROĐENDAONICA ŠKOLICA SPORTA BEBISITER AGENCIJA PU vrtić - jaslice 'Cvrčak' jedan je od najstarijih privatnih ustanva u Novom Sadu. Osnovan je 2000. godine i kroz njega je prošlo mnogo uspešne dece. Njihov kasniji izuzetno dobar rejting u školama, prepoznavanje dece koja dolaze iz Cvrčka po ophođenju, usvojenim znanjima i umecima, veliki broj preporuka koji svedoče o izuzetnom zadovoljstvu ne samo naše dece već i roditelja, ali i ovako dug staž poslovanja – osnovni su pokažatelji uspešnog rada. Nalazimo se u mirnom delu grada Novog Sada, okruženi zelenilom i travnatom površinom. Naši privatni vrtici raspolažu sa 4 objekta (400m2) koji su moderno opremljeni i prilagođeni potrebama dece. Rad se odvija isključivo u malim grupama (10-12 dece): - 3 vaspitne grupe dece od 3 do 7 god. - 2 jaslene grupe od jedne do 3 god. Predškolski program, vaspitno obrazovnog rada vrtića, realizuju vaspitači i pedagog u grupama sa manjim brojem dece i samim tim im je omugućen mnogo bolji uvid u psiho-fizički razvoj svakog deteta. Postoje i dodatni programi kao što su: - Engleski jezik - Nemački jezik - Dramska radionica - Muzička radionica - Likovna radionica - Ritmička gimnastika - Školica sporta Poznati smo po najboljim izvođenjima dečijih autorskih predstava, gde deca pokazuju svoj talenat za glumu i pevanje, imali smo puno televizijskih emisija i snimili puno dečijih pesama. Organizujemo letovanja, zimovanja, izlete, gotovanja pozorišnih predstava... UPIS JE U TOKU, DOBRO DOŠLI ! RADNO VREME radnim danima 06.30 - 16.30č (moguć dogovor)

Vrtić Naša druga kućica

Beograd, Novi Beograd, Antifašističke borbe 23v 011 3117207 |
011 3132765 |
AKREDITOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA NOVOM BEOGRADU PRIVATNI VRTIĆ NA NOVOM BEOGRADU PRIVATNE JASLICE PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM Naziv vrtića osmislila su deca a naša je želja da se deca u našem vrtiću osećaju kao kod svoje kuće: mirno, ušuškano i voljeno. Grupe broje do 10 mališana , što doprinosi kvalitetu rada s decom. Puno pažnje posvećeno je opremanju objekta,kako njegovog enterijera, tako i nabavljanju didaktičkih sredstava i potrošnog materijala. Vrtić je smešten u privatnom stanu nove zgrade, sagrađene 2008.god., čiji je vlasnik osnivač ustanove,tako da deci pruža prvenstveno porodičnu atmosferu. Iza zgrade (ulica je zatvorena za saobraćaj), nalaze se dva igrališta,jedno potpuno novo opremljeno dečjim rekvizitima po najnovijim standardima u kome deca mogu lepo i bezbedno da se igraju. PROGRAM Shvatajući igru kao vodeću aktivnost u razvoju deteta,naš svakodnevni program je koncipiran tako da omogućava deci da razvijaju svoju stvaralačku sposobnost,pokazuju inicijativu i proširuju svoja iskustva.Naš program rada uvažava i podstiče celokupan razvoj deteta i njegovih individualnih potencijala. CENTRI INTERESOVANJA Prostor vrtića struktuiran je po centrima interesovanja: - Centar za razvoj govora - Likovni centar - Graditeljski centar - Centar za dramatizaciju i igru uloga - Čitalački kutak - Eko kutak – ekološka radionica - Istraživački centar DODATNI PROGRAMI U skladu sa potrebama i interesovanjima dece i roditelja, u vrtiću se realizuju različiti dodatni programi. Izborom ovih programa nastojimo da nadogradimo kvalitet redovnog vaspitno-obrazovnog rada: -Školica engleskog jezika -Vežbaonica -Slikarska radionica -Logopedski program Govorna radionica JASLICE NAŠA DRUGA KUĆICA Vaspitno obrazovni rad sa decom uzrasta do tri godine Kao prioritetni zadaci nege i vaspitno-obrazovnog rada sa decom do tri godine određuju se oblasti praćenja dečjeg napredovanja u razvoju i učenju, podsticanje razvoja govora i uključivanje roditelja u proces adaptacije dece na kolektiv. U cilju unapređenja rada sa decom do tri godine,pored redovnog vaspitno-obrazovnog rada vaspitači jaslene grupe intenzivnije će

Vrtić Kindergarden

Beograd, Palilula, Takovska 45a 011 3293529 |
011 3293528 |
PRIVATNI VRTIĆ U CENTRU BEOGRADA PRIVATNE JASLICE PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM PRIVATNO PREDŠKOLSKO 400 m2 dvorišta 900 m2 vrtića 14 stručnih timova 2 ISO standarda GRUPE KINDERGARDEN VRTIĆA PAČIĆI Prilagođena grupa za vaše dete sa najboljim stručnim timom vaspitača i saradnika. UZRAST: 12-36 meseci MASLAČAK Prilagođena grupa za vaše dete sa najboljim stručnim timom vaspitača i saradnika. UZRAST: 3-4 godine ĐURĐEVAK Prilagođena grupa za vaše dete sa najboljim stručnim timom vaspitača i saradnika. UZRAST: 4-5 godina SUNCOKRET Prilagođena grupa za vaše dete sa najboljim stručnim timom vaspitača i saradnika. UZRAST: 5-6 godina PREDŠKOLCI Prilagođena grupa za vaše dete sa najboljim stručnim timom vaspitača i saradnika. UZRAST: 6-7 godina ZAŠTO IZABRATI VRTIĆ KINDERGARDEN? Kindergarden tim Mi smo tim visokokvalifikovanih stručnih saradnika i vaspitača koji znanje oslanjaju na iskustvo u radu u domacem i internacionalnom okruženju. Podržavamo implementaciju novih programa i svetskih standarda pripremajući decu za samostalan rad i život uz poštovanje individualnosti i potreba svakog od njih. Savremeni program Radimo po savremenim i akreditovanim vaspitno-obrazovnim programima IPC International Preschool Curriculumm, Mensa sistem ucenja NTC, Program Ministarstva prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja. Jedinstveni prostor Kod nas deca rastu i o bogate svoja saznanja u multifunkcionalnom i adekvatno opremljenom prostoru (1600m2) koji se prostire na tri sprata i dvorištu opremljenom savremenim i bezbednim spravama za igru. Sopstveni prevoz Prateći dinamiku svakodnevnog života porodice za vas obezbedjujemo prevoz dece mini kombijem u oba pravca. Zahvaljujući sopstvenom prevozu redovno organizujemo tematske izlete u prirodi, sportska i kulturna dešavanja kao i posete važnim institucijama. Ušuškane spavaonice Misleći na decu koja u određenom uzrastu još uvek imaju potrebu za popodnevnim odmorom – spavanjem, obezbedili smo posebno prilagodjene i odvojene prostorije za spavanje za svaku grupu. PROGRAMI RADA U VRTIĆU KINDERGARDEN Strani jezici Poznavanje stranih jezika olakšava svako dalje usavršavanje i obrazovanje te otvara niz dodatnih mogućnosti tokom

Privatni vrtić i jaslice Meri Popins

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Hazarska 32 064 2279620
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA NA VRAČARU PRIVATNI VRTIĆ PRIVATNE JASLICE PRIVATNO PREDŠKOLSKO UPIS U VRTIĆ UZ SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA JE U TOKU! PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU, NA VRAČARU Vrtić Mary Poppins je verifikovana predškolska ustanova za decu jaslenog i vrtićkog uzrasta koja se odlikuje jedinstvenim pristupom, pažljivo odabranim programskim aktivnostima i vrhunskim timom koji će podstaći razvoj vlastitog potencijala deteta. U svom radu smo orijentisani ka novim, ali istovremeno dosledni starim, dobro poznatim obrazovnim metodama. Naša vizija je da odgajimo generacije zdrave, samopouzdane, znatiželjne i na prvom mestu NASMEJANE dece. Detinjstvo... to magično doba! Doba u kome je igra prirodna, instiktivna i ključna! Zato kroz igru učimo, a ljubavlju, pažnjom i istrajnošću vaspitača u zajedničkim aktivnostima deci pružamo sigurnost i samospoznaju. JASLICE Deca na ovom uzrastu najbolje uče u bezbednom i podsticajnom okruženju koje im pruža mogućnost da ispolje svoju prirodnu radoznalost i želju za istraživanjem. VRTIĆ Vrtić ima važnu ulogu u životu svakog deteta. On je tu da izgradi prijateljski odnos i odnos poverenja sa odraslima i decom u socijalnoj sredini. PREDŠKOLSKO Dobra priprema za školu će postaviti kamen temeljac znanja i ljubavi prema učenju, koje će se kroz školovanje s lakoćom nadograđivati. ZDRAVA HRANA SVAKOG DANA Sveže i najkvalitetnije namirnice, pripremljene od strane vrhunskog kuvara u kuhinji koja je u celini postavljena po najvišim standardima HACCAP sistema na osnovu jelovnika pažljivo isplaniranog od strane nutricioniste. POLAZAK U VRTIĆ I ADAPTACIJA DETETA Dragi roditelji, ma koliko privatni vrtici bili idealni Vaše dete će u momentu kada se prvi put susretne sa njim u njemu videti samo jedno- nedostatak prisustva roditelja. Polazak u vrtić je veliki korak za dete, korak u novu i nepoznatu sredinu. On nosi sa sobom mnoštvo promena. Pođimo samo od najosnovnijih i pokušajmo da ih sagledamo iz perspektive deteta. Ne smemo zaboraviti da je polazak u

Dečiji vrtić prozorčić

Beograd, Banovo Brdo, Beogradskog bataljona 47 062 387888 |
062 387887 |
DEČIJI VRTIĆ PROZORČIĆ - POSETITE NAS U NOVOJ KUĆI OD 250m2 i SA DVA PRIVATNA DVORIŠTA - ULICA BEOGRADSKOG BATALjONA 47, U DIPLOMATSKOM NASELjU NA BANOVOM BRDU Studio za kreativno odrastanje dece “Prozorčić” na Banovom Brdu u Beogradu otpočeo je sa radom u septembru 1997 godine. Polazeći od stava da decu mogu da čuvaju različite osobe, a da samo stručne, kompetentne osobe mogu da im omoguće kvalitetan lični rast i razvoj, osmislili smo kreativni program koji u sebi integriše razvoj intelekta, emocionalnog, socijalnog života i motoričkih veština. Sadržaji u vrtiću se realizuju na način blizak deci, a to je kroz zabavan, dinamičan i prirodan proces rada. Broj upisane dece u svim grupama zajedno je 30, a u svakoj od grupa broj se kreće od 8 - 12. Deca u vrtiću mogu imati doručak, užinu i ručak, a roditelji mogu da biraju vrstu i broj obroka koji žele za svoje dete. Organizovane su psihološke radionice za decu i roditelje. U režim dana je obavezno uključena šetnja ili rad u prirodi u trajanju od najmanje jednog sata (trajanje šetnje, sankanja, zavisi od vremenskih uslova). U zavisnosti od teme koju obrađujemo u radu sa decom predviđene su posete pozorištima, muzejima, kulturnim ustanovama u peridu od oktobra do maja tekuće školske godine. U toku godine u vrtiću je predvidjena školica u prirodi van Beograda, u trajanju od tri do sedam dana (planina Tara, Palić i slično). Tim koji podržava program ovog vrtića čine pedagog, tri vaspitača, profesor istorije umetnosti, profesor engleskog jezika, profesor kibernetike, profesor muzike, psiholog, psihoterapeut, pedijatar, logoped i drugi saradnici. Vrtić radi tokom cele godine osim za vreme državnih praznika. Draga deco i roditelji, dođite da zajedno otvorimo prvi prozor u svet! Radno vreme vrtića je od 08h - 18h, a deci uzrasta 2 – 3 godine nudimo mogućnost da
AKREDITOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA LUNA PRIVATNI VRTIĆ NA GRANICI ZEMUNA i NOVOG BEOGRADA PREDŠKOLSKA USTANOVA LUNA Vrtić luna je akreditovana predškolska ustanova koja je licencirana još od 2006. godine. Pre nego što je postala predškolska ustanova Luna je bila Centar za podsticanje i negovanje dečjeg stvaralaštva. Akreditacijom smo stekli pravo da vam ponudimo mogućnost upisa uz subvenciju ukoliko se vaše dete nije upisalo u državnu predškolsku ustanovu. Obratite nam se u vezi sa svim detaljima oko upisa uz subvenciju grada Beograda u predškolsku ustanovu Luna. PROGRAM RADA U VRTIĆU LUNA - PREDŠKOLSKA USTANOVA LUNA Program rada ostvaruje se kroz poludnevni i celodnevni boravak deteta u predškolskoj ustanovi Luna Za decu od 3 do 5,5 godina: Program se realizuje u starosnim grupama koje broje optimalan broj dece za kvalitetan rad. Pripremni predškolski program (godinu dana pred polazak u osnovnu školu): U skladu sa zakonom obavezan program pripreme za polazak u prvi razred obavlja se i u našoj predškolskoj ustanovi. Kvalitetna priprema deteta za školu je od esecijalnog značaja za dalji tok obrazovanja i za detetovo prihvatanje škole i novih obaveza. Engleski jezik Časovi engleskog jezika za decu od 3 i po godine do 6 i po godina. Školica engleskog prilagođenja uzrastu. Za decu od 4 do 6,5 godina - rad kroz kreativne radionice: Radionice iz oblasti: umetnosti, kulture i tradicije i nauke. Predmeti radionica: muzika, likovno, igra i plesovi; običaji i dečije igre u Srbiji i u svetu; naučno istraživanje i ekologija. Pripremni predškolski program nudi postepenu adaptaciju dece na obaveze kroz domaće zadatke, upoznavanje sa slovima i brojevima i pripremu za učenje čitanja i pisanja. UPIS DECE UZ KORIŠĆENJE SUBVENCIJE Upis dece uz subvenciju omogućava da roditelji za čije dete nije bilo mesta u državnoj predškolskoj ustanovi uz pogodnosti subvencionisanja grada upišu dete u privatnu predškolsku ustanovu. Privatni vrtić
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČIJI SVET VRTIĆI U BRAĆE JERKOVIĆ, NA VOŽDOVCU I NA VIDIKOVCU JASLICE PREDŠKOLSKO KETERING ZALOGAJČIĆ PLUS PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČIJI SVET IMA TRI OBJEKTA: Privatni vrtići u okviru naše predškolske ustanove su: - VRTIĆ DUGA - VRTIĆ ZVEZDICA - VRTIĆ SUNAŠCE ( vrtić na Vidikovcu u Susedgradskoj ulici) DELATNOSTI VRTIĆA DEČIJI SVET Celodnevni boravak Vaspitanje i obrazovanje dece predškolskog uzrasta Nega i zaštita dece predškolskog uzrasta Fakultativne aktivnosti (veronauka, glumilište, nastava engleskog jezika, ples, zdrava ishrana). Rođendanske proslave Izleti, zimovanja, letovanja, jesenovanja Priprema za polazak u školu Deca imaju pravo na subvencije. Grupe su struktuirane po uzrastu. Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada. STRUKTURIRANJE VASPITNO OBRAZOVNIH GRUPA Grupe su strukturirane po uzrastu od 1-2 godine, od 2-3 godine, od 3-4 godine, od 4-5 godina, od 5-6 godina. Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada. KAKO RADIMO Uz izuzetno angažovanje svih zaposlenih profesionalaca punih znanja i ljubavi za svoj poziv, deca lakše spoznaju sebe, svoju porodicu, okolinu, upoznaju početne matematičke pojmove, osnove muzičkog, likovnog i fizičkog obrazovanja, veronauke, naše tradicije i kulturnog nasleđa, a stiču i saznanja o lepom ponašanju, tradiciji i ljubavi. Sadržaji, metode, sredstva i organizacija aktivnosti koncipirani su tako da dete nijednog trenutka ne bude prepušteno samo sebi, da se stalno održava njegova pažnja kao i da postoji neprekidna interakcija među decom i stručnim timom. Aktivnosti se izvode savremenim i u praksi potvrđenim metodama, uz korišćenje svih savremenih sredstava za edukaciju: video i audio kaseta, panoa, slagalice, filmova i kompjutera. U zavisnosti od sadržaja aktivnosti u radu sa decom učestvuju i spoljni – stručni saradnici: filolog (engleski), vajar, ples, učiteljica za predškolce, učiteljica veronauke, muzički pedagog, saradnik za ishranu. Kroz dobro osmišljene aktivnosti, u skladu sa svetski priznatim

Vrtić Smajli

Beograd, Zemun, Aleksandra Dubčeka 28e 063 4544300
VRTIĆ U ZEMUNU JASLICE PREDŠKOLSKO AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA UPIS UZ SUBVENCIJE AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA Vrtić Smajli je kreativna dečija kuća privatnog karaktera i osnovana je 2016. godine. Osnovni cilj našeg vrtića se krije u njegovom imenu, a to je svakodnevni osmeh na licima Vas i Vaše dece. Program rada našeg vrtića je koncipiran tako da se može prilagođavati potrebama i interesovanjima Vaše dece, ali i da pozitivno utiče na njihov celokupni dalji razvoj. Smatramo da do ostvaranje našeg cilja možemo doći samo kroz zajedničku saradnju stručnjaka koji rade u našem vrtiću, roditelja i dece i da ćemo na taj način stvoriti privatni vrtić po meri deteta. Kvalitet detinjstvo u značajnoj meri utiče na ličnost pojedinca kada odraste, i mi Vam upravo zbog toga nudimo prijatnu i podsticajnu atmosferu u veselim bojama ukrašenom ambijentu, koji je prilagođen svakodnevnim potrebama i interesovanjima Vašeg deteta. MLAĐA JASLENA GRUPA STARIJA JASLENA GRUPA MEŠOVITA VRTIĆKA GRUPA PRIPREMNA PREDŠKOLSKA GRUPA RADIONICE Strani jezici Filolozi u “Smajli”­ ju realizuju radionice engleskog i ruskog jezika. Osnovnih cilj ovihradionica je upoznavanje jezika dva naroda, ovladavanje osnovnim pojmovima i rečima,slušanje govora i razvoj sluha za strani jezik, jednostavna konverzacija kao i bogaćenjefonda reči stranog jezika kroz aktivnosti prilagođene. Školica sporta Učešćem dece u sportskoj radionici utiče sena razvoj krupne motorike svih mišićnih grupa,razvoj koordinacije pokreta i sportskog duh.Pozitivan uticaj na fizički razvoj, osećajsamostalnosti i brigu o sebi i svom zdravlju. Likovne radionice Likovne radionice u vrtiću Smajli, razvijanje dečije mašte i kreativnosti. Muzičke radionice Ova radionica ima za cilj podsticanje irazvijanje sluha i ritma kod dece, negovanjemuzičkog stvaralaštava, uticaj i izgrađivanjemuzičkog ukusa i doživljaj muzike na kreativani zanimljiv način kroz razne aktivnosti. Deca uokviru ove radionice uče pesme čime se razvijai sposobnost pamćenja. PROSTOR Vrtić “Smajli” je smešten u prelepu dvospratnu kuću od 500m2, u kojoj su ispunjeni svi

Vrtić Dvorištance

Beograd, Medaković, Veliki Mokri Lug, Cvetanova ćuprija 20v 062 224313
Dečija kuća potpuno obrasla u zelenilo žive ograde, divljeg bršljana, raznih lozica, cveća i voćkica, svojom veselošću i prijatnom atmosferom, mnogo je više od sinonima za lepo i stimulativno okruženje rezervisano za svakodnevno druženje, igru i rad sa decom predškolskog uzrasta. Naziv školice Studio za srećno odrastanje odražava njenu primarnu misiju- srećan i uspešan razvoj dece. Early Learning Center ukazuje na vrtić sa jasno definisanom jezičkom orijentacijom. Primenom dinamičnih, privlačnih i edukativnih programa, projekata, radionica, različitih aktivnosti i vežbi mi podstičemo pravilan telesni, socijalno- emocionalni, saznajni i moralni razvoj dece Vaspitno - obrazovni program u celosti, kao i pristup u radu sa decom utemeljeni su na znanjima i iskustvima iz oblasti psihologije, nauka koja egzaktno ukazuje na puteve normalnog i kvalitetnog psihičkog razvoja dece Mi podstičemo razvoj urođenih sposobnosti, interesovnja i oblikovanje ličnog identiteta svakog deteta U Dvorištancetu deca stiču dragocena saznanja iz relevantnih oblasti - senzorne, jezičke, matematičko- logičke, oblasti prirodnih nauka, muzičkog, likovnog, dramskog izražavanja, praktičnog života i uspešne komunikacije; izvanrednu matricu za učenje engleskog jezika Mi pružamo konkretnu psihološku pomoć deci i roditeljima u prevazilaženju adaptacionih (strah od odvajanja), emocionalnih i drugih razvojnih poteškoća dece

Dečiji vrtić Extreme Kids

Dečiji vrtić Extreme Kids logo
Beograd, Stari Grad, Venizelosova 21 011 3230202 |
063 7368348 |
Dečiji vrtić Extreme Kids logo
PRIVATNI DEČIJI VRTIĆ Sa prepoznatljivim imenom EXTREME KIDS , koji posećujete već niz godina kao najbolju dečiju igraonicu i rođendaonicu, pokrenuli smo i DEČIJI VRTIĆ! Vodeći se ciljem da zadržimo lepu sliku, ali i stvorimo nešto novo, drugačije i posebno za naše drugare i njihove roditelje, boravak u vrtiću bazirali smo na evropskim programima, umetničkim, sportskim i kreativnim radionicama. Deca kod nas dobijaju sve sto im je potrebno od školice engleskog, korektivnih vežbi, plesa, glume, logopedskih vezbi, bontona, likovnog, muzičkog, gimnastike, raznih borilačkih veština, osnovnih koraka košarke, odbojke i td. U dogovoru sa roditeljima i uz saglasnost odlazimo u šetnje, pozorišta, parkove, izložbe, izlete... Od malih nogu učimo ih lepom govoru i držanju. Deca se uče veštinama javnog nastupa. Stoga je neophodno sticanje osnovnog znanja iz različitih oblasti. Uz stalnu vežbu stiču rutinu koja im je neophodna da bi se kasnije ostvarili u daljem školovanju. Program rada zasniva se na praćenju potreba i interesovanja dece, po kojima biramo teme radionica po principu Learning by doing. Kako bi podstakli što više interesovanja i sposobnosti svakog deteta, polazimo od Gordnerove teorije višestrukih inteligencija. Decu ne delimo u starosne grupe, već program usklađujemo tako da svako dete može u njemu aktivno da učestvuje. Roditelj nakon radnog dana ne mora da žuri kako bi dete odveo na dodatne časove i aktivnosti jer je ono već sve to dobilo u vrtiću. U vrtiću su stalno angažovani: pedagog, logoped, vaspitač, fizioterapeut. Deca imaju četiri obroka: doručak, dve užine i jedno kuvano jelo. Možete pogledati na sajtu unapred šta će deca imati na meniju kao i kalorijske vredosti. U sklopu svakodnevnih aktivnosti deca koriste i prostor igraonice gde će se obavljati korektivne vežbe i ostale sportske aktivnosti. Fleksibilni smo za sve tako da možemo dete preuzeti ili predati i ispred zgrade kada ste u žurbi po
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA