Prevodilacke agencije

Prevodilačke agencije Beograd

- SVE PREVODILACKE AGENCIJE U BEOGRADU i SRBIJI
- PREVODILACKE USLUGE, PISANO PREVODJENJE SVIH VRSTA DOKUMENATA i TEKSTOVA
- USMENO PREVODJENJE,  KONSEKUTIVNO i SIMULTANO PO POVOLJNIM CENAMA

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
UKOLIKO VAM JE POTREBNO PREVODJENJE STRUČNOG TEKSTA, LIČNOG DOKUMENTA, POSLOVNOG UGOVORA, DIPLOME ILI BILO KOJE DRUGE VRSTE DOKUMENTA ILI TEKSTA IZ NEKE USKOSTRUČNE OBLASTI, OBRATITE SE NAŠOJ PREVODILACKOJ AGENCIJI. SUDSKI TUMAC PEČATIRAĆE PREVODE ZA KOJE SE ZAHTEVA DA BUDU OVERENI.

Beps Translations

BEPS Translations logo
Beograd, Vračar, Patrijarha Varnave 14/6 011 2199304 |
064 9944981 |
BEPS Translations logo
PREVODILAČKE AGENCIJE - BEPS TRANSLATION Usluge prevođenja/sudskog tumačenja za veliki broj stranih jezika.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
PREVODILACKA AGENCIJA SPOTTER - TINA SAMARDŽIĆ OKUPLJA SUDSKE TUMACE I STRUCNE PREVODIOCE ZA VIŠE OD 20 SVETSKIH JEZIKA. PORED NAJVAŽNIJIH SVETSKIH JEZIKA NUDIMO USLUGE PISANOG I USMENOG PREVODJENJA I NEKIH EGZOTIČNIJIH JEZIKA. OBRATITE NAM SE I DOBIĆETE BRZO URAĐEN PREVOD PROVERENOG KVALITETA.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
NASI SUDSKI PREVODIOCI KOJI POSEDUJU ZNANJE, STRUCNOST I VISEGODISNJE ISKUSTVO PREVESCE VASA LICNA DOKUMENTA, SVEDOČANSTVA, DIPLOME, PREPISE OCENA, UGOVORE, TEHNICKU DOKUMENTACIJU, UPUTSTVA, STRUČNE TEKSTOVE, KNJIGE - UKRATKO, ZA SVAKI TEKST ZA KOJI VAM JE POTREBAN BRZ I KVALITETAN PREVOD SA SRPSKOG NA STRANI JEZIK ILI OBRNUTO, SA OVEROM ILI NE, OBRATITE SE NAMA!

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
OVERENI PREVODI SUDSKIH TUMACA KAO I PREVODI BEZ OVERE U NAŠOJ PREVODILACKOJ AGENCIJI. VASE VREME NAM JE BITNO, STOGA POŠTUJEMO ZACRTANE ROKOVE. U PONUDI JE USMENO I PISANO PREVODJENJE SA ILI NA PREKO DVADESET STRANIH JEZIKA.
Prevodilačka agencija Lexis logo
PREVODILAČKE AGENCIJE - LEXIS Usluge prevođenja. Usluge sudskog tumačenja.
Prevodilačka agencija Proverbum logo
AGENCIJA ZA PREVODJENJE I SUDSKI TUMACI. PROVERBUM OKUPLJA ISKLJUČIVO VISOKOKVALIFIKOVANE PREVODIOCE SA ISKUSTVOM U PREVODJENJU TEKSTOVA IZ RAZLIČITIH OBLASTI. KONSEKUTIVNI I SIMULTANI PREVODI, PREVODI SA PEČATOM SUDSKOG PREVODIOCA. POKLONITE NAM VAŠE POVERENJE!
Prevodilačka agencija Queen Victoria logo
QUEEN VICTORIA PREVODILAČKA AGENCIJA. NAŠ IMPERATIV JE KVALITETAN PREVOD URAĐEN U DOGOVORENOM VREMENSKOM ROKU. STRUČNI TIM PREVODILACA KOJI GODINAMA OKUPLJAMO POBRINUĆE SE ZA PREVOĐENJE SVIH VRSTA DOKUMENATA I TEKSTOVA I DOKUMENATA. NAŠI SUDSKI TUMAČI ISPORUČIĆE VAM PREVOD SA OVEROM. NA USLUZI SMO VAM I ZA USMENO PREVOĐENJE.
Prevodilačka agencija Oxford logo
PREVODILAČKA AGENCIJA I SUDSKI TUMAČI ZA VELIKI BROJ SVETSKIH JEZIKA, MEĐU KOJIMA SU PORED ONIH NAJTRAŽENIJIH I NAJPOPULARNIJIH I DRUGI EGZOTIČNI JEZICI. NAŠA ŠIRKO MREŽA STRUČNIH PREVODILACA I SUDSKIH TUMAČA OMOGUĆILA JE DA SMO POSTALI POZNATI PO IZRADI NAJKVALITETNIJIH PREVODA SVETSKIH JEZIKA PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI. TAKO DA ZA SVE VRSTE USMENOG I PISANOG PREVOĐENJA – OBRATITE SE NAMA!

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
PREVOĐENJE VELIKOG BROJA EVROPSKIH I SVETSKIH JEZIKA, SUDSKI TUMAČI, USMENO PREVOĐENJE. NAŠA AGENCIJA ZA PREVOĐENJE USPEŠNO POSLUJE DUGI NIZ GODINA I MOŽEMO SE POHVALITI VELIKIM BROJEM ZADOVOLJNIH KLIJENATA I SARADNIKA.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
METAFRAZA JE PREVODILAČKA AGENCIJA KOJA VAM NUDI NAJKVALITETNIJE OVERENE PREVODE ILI PREVODE BEZ OVERE SUDSKOG TUMAČA, URAĐENE PO NAJVIŠIM STANDARDIMA KVALITETA I U ZAGARANTOVANOM ROKU. USMENO KONSEKUTIVNO ILI SIMULTANO PREVOĐENJE DEO SU PONUDE NAŠE PREVODILAČKE AGENCIJE. POKRIVAMO VELIKI BROJ STRANIH JEZIKA. ZA SVE ŠTO TREBA PREVESTI, OBRATITE SE NAMA!

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
PREVODILAČKE AGENCIJE - AB GLOBUS PREVODI
MS Translation Team 021 logo
PREVODILAČKE AGENCIJE - MS TRANSLATION TEAM 021 Pružamo usluge pismenog i usmenog prevođenja za većinu evropskih jezika. Specijalizovani smo za prevođenje na ruski i engleski jezik u oblastima: naftna i gasna industrija, arhitektura i građevinarstvo, ekonomija, mašinstvo, elektrotehnika, medicina, marketing, pravo, informacione tehnologije, turizam i ugostiteljstvo.

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 060 3114146 |
034 206997 |
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
PREVOĐENJE - PREVODILČKE USLUGE - POLIGLOTA BALKAN Pružamo usluge prevođenja na više od 30 svetskih jezika u najkraćem roku i po najpovoljnijim uslovima.
Prevodilačka agencija Bukurov i Saradnici logo
PREVODILAČKE USLUGE AGENCIJE BUKUROV I SARADNICI. SPECIJALIZOVANI SMO ZA PREVOĐENJE STRUČNIH TEKSTOVA IZ OBLASTI MEDICINE, FARMAKOLOGIJE I MEDICINSKE INDUSTRIJE. NA VAŠ ZAHTEV SUDSKI TUMAČ URADIĆE PREVOD DOKUMENATA SA OVEROM. KVALITETNO, BRZO I POVOLJNO!

Agencija Alpha prevodi

Agencija Alpha prevodi logo
Beograd, Mirijevo, Vjekoslava Afrića 12 069 1704977 |
011 3426443 |
Agencija Alpha prevodi logo
USLUGE USMENOG, PISANOG I PREVODA SA OVEROM NAJTRAŽENIJIH SVETSKIH JEZIKA USPEŠNO OBAVLJA STRUČNI TIM PREVODILAČKE AGENCIJE ALPHA PREVODI IZ BEOGRADA.
Jasmina Milenković  - sudski tumač i prevodilac za španski jezik logo
PREVODILAČKA AGENCIJA SPECIJALIZOVANA ZA USMENO I PISANO PREVOĐENJE SA ŠPANSKOG JEZIKA NA SRPSKI I SA SRPSKOG NA ŠPANSKI. SUDSKI TUMAČ ZA ŠPANSKI JEZIK URADIĆE ZA VAS PREVODE SVIH VRSTA TEKSTOVA I DOKUMENTA. PREVODI SE OVERAVAJU NA VAŠ ZAHTEV.

Sandra Nedimović - sudski tumač i prevodilac za albanski jezik

Sandra Nedimović - sudski tumač i prevodilac za albanski jezik logo
Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Kirovljeva 3 064 2398926
Sandra Nedimović - sudski tumač i prevodilac za albanski jezik logo
AGENCIJA ZA PREVOĐENJE SPECIJALIZOVANA ZA ALBANSKI JEZIK. USLUGE SUDSKOG TUMAČA I IZRADA NAJKVALITETNIJIH PREVODA SA ILI NA ALBANSKI JEZIK PO PRISTUPAČNIM CENAMA. USMENO PREVOĐENJE: PREVODILAC ZA ALBANSKI.
Sudski tumač za hrvatski jezik Branislava Čolović logo
PREVODILAČKE USLUGE - SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK - BRANISLAVA ČOLOVĆ Obostrani prevodi sa i bez overe: - ličnih dokumenta, - tenderske dokumentacije, - revizorskih izveštaja, - korporativnih dokumenata, - akata javnih beležnika, - odluka sudova i organa uprave, - medicinske dokumentacije, - naučnih tekstova iz svih oblasti, - stručnih tekstova uputstava za upotrebu, sertifikata, kataloga, prospekata.

Magnus TMC

Magnus TMC logo
Beograd, Vračar, Kneza od Semberije 5 011 2455908 |
011 3830541 |
Magnus TMC logo
PREVODILAČKA AGENCIJA I USLUGE SUDSKIH TUMAČA DEO SU NAŠE PONUDE. SARAĐUJEMO SA PROVERENIM STRUČNIM, VISOKOKVALIFIKOVANIM PREVODIOCIMA SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM. PISANO I USMENO PREVOĐENJE NAJTRAŽENIJIH SVETSKIH JEZIKA.

Prevodilačka agencija Worldwide Translations

Prevodilačka agencija Worldwide Translations logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6, PC Ušće, sprat 16 065 3118317 |
011 2120968 |
Prevodilačka agencija Worldwide Translations logo
PREVODILAČKE AGENCIJE - WORLDWIDE TRANSLATIONS Sve vrste prevodilačkih usluga na jednom mestu, prevodilačka agencija Worldwide Translations.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
PREVODILACKA AGENCIJA SA TRADICIJOM I VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM SVOJIH STRUČNIH PREVODILACA I SUDSKIH TUMACA. KOD NAS MOŽETE DOBITI OVEREN PREVOD SUDSKOG TUMACA ZA VELIKI BROJ SVETSKIH JEZIKA. ZAGARANTOVAN KVALITET I DOGOVOREN ROK ISPORUKE. USMENO PREVOĐENJE SA STRANOG JEZIKA NA SRPSKI I OBRNUTO.

Prevodilačka agencija Language Shop

Prevodilačka agencija Language Shop logo
Beograd, Savski Venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143323 |
Prevodilačka agencija Language Shop logo
SUDSKI TUMACI ZA VEĆI BROJ SVETSKIH JEZIKA, SUDSKI PREVODIOCI, PREVODI SA PEČATOM SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMACA, KAO I PREVODI SVIH VRSTA TEKSTOVA BEZ OVERE U PONUDI SU NAŠE PREVODILACKE AGENCIJE. NUDIMO USLUGE USMENOG PREVODJENJA.
Prevodilačka agencija PSD logo
PREVODILACKA AGENCIJA KOJA SVOJIM KLIJENTIMA NUDI USLUGE SUDSKOG TUMACA, KAO I PREVOĐENJE ZA KOJE NE TREBA OVERA. USMENO PREVODJENJE NA SASTANCIMA I POSLOVNIM SKUPOVIMA – KONSEKUTIVNO ILI SIMULTANO. STOJIMO VAM NA USLUZI.
Prevodilačka agencija Alkemist logo
ALKEMIST JE PREVODILACKA AGENCIJA KOJA NUDI I USLUGE SUDSKIH TUMACA. POKRIVAMO SKORO SVE SVETSKE JEZIKE. OBRATITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVODJENJE BILO KOJE VRSTE TEKSTA. SUDSKI TUMAC URADIĆE OVEREN PREVOD UKOLIKO IMATE TAKAV ZAHTEV.

Izohela prevodilačke usluge

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 217 011 6154726 |
011 6154116 |
SUDSKI TUMAC I PREVODILACKA AGENCIJA VAMA NA USLUZI! USMENO PREVOĐENJE, PISANI PREVODI LIČNIH DOKUMENATA, STRUČNIH TEKSTOVA SA SRPSKOG NA STRANI JEZIK I OBRNUTO.
Prevodilačka agencija Tri - Ops logo
PREVODILACKA AGENCIJA I SUDSKI TUMACI. U NAŠOJ PREVODILAČKOJ AGENCIJI PRATIMO I PODRŽAVAMO VAŠ USPEH POMAŽUĆI VAM DA PREMOSTITE JEZIČKE BARIJERE. SUDSKI TUMAČ URADIĆE ZA VAS OVERENE PREVODE. USMENO KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE, KO I SIMULTANO PREVOĐENJE DEO SU NAŠIH USLUGA.
Prevodilačka agencija i centar za nemački jezik Germanica logo
PREVODILACKA AGENCIJA, SUDSKI TUMAC ZA NEMACKI JEZIK. OVERENI PREVODI KOD SUDSKOG TUMACA, PREVOĐENJE USKOSTRUČNIH TEKSTOVA. USMENO PREVODJENJE.

Prevodilačka agencija Sintaksa

Prevodilačka agencija Sintaksa logo
Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 22 011 2416219 |
063 7535735 |
Prevodilačka agencija Sintaksa logo
USLUGE PREVODILACA I SUDSKIH TUMACA. U PREVODILACKOJ AGENCIJI URADIĆEMO VAM PREVOD BILO KOG DOKUMENTA SA PEČATOM SUDSKOG TUMAČA ILI PREVOD BILO KOJE VRSTE TEKSTA BEZ OVERE. U PONUDI IMAMO I USMENO PREVOĐENJE KOJE OBAVLJAJU STRUČNI PREVODIOCI SA VIŠE GODINA ISKUSTVA.
Prevodilačka agencija Union logo
U PREVODILACKOJ AGENCIJI UNION PORED PISANOG I USMENOG PREVOĐENJA NUDIMO I USLUGE SUDSKOG TUMACA. GARANTOVAN KVALITET URAĐENOG PREVODA, STRUČNI PREVODIOCI SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM.
PREVODILACKA AGENCIJA EDUKA CENTAR – KVALITET, PROFESIONALIZAM I BRZINA NAŠ SU ZAŠTITNI ZNAK, A PREVODI URAĐENI U NAŠOJ PREVODILACKOJ AGENCIJI, BILO DA JE REČ O PREVODU KOJI JE OVERIO SUDSKI TUMAC ILI PREVODU STRUČNOG ŠTIVA, UVEK SU NAJVIŠEG KVALITETA.
MMM - Agencija za pružanje prevodilačkih usluga logo
Agencija za pružanje prevodilačkih usluga "MMM" Marija Majkić Posebno rado prevodimo stručne tekstove iz oblasti biohemije, hemije, biotehnologije, farmacije i srodnih biomedicinskih nauka, obzirom da su naši prevodioci po obrazovanju upravo stručnjaci iz ovih oblasti, sa dugogodišjim iskustvom u prevođenju sa engleskog i na engleski jezik.
International house Syllabus Belgrade logo
PREVODILACKA AGENCIJA KOJA NUDI USLUGE USMENOG I PISANOG PREVOĐENJA I USLUGE PREVOĐENJA OD STRANE OVLASCENOG SUDSKOG TUMACA. U MOGUĆNOSTI SMO I DA PREVODIMO SIMULTANO NA VELIKIM SKUPOVIMA, KAO I KONSEKUTIVNO NA POSLOVNIM SASTANCIMA I DOGAĐAJIMA.

Agencija za pružanje jezičih usluga Iolar

Agencija za pružanje jezičih usluga Iolar logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 102 011 2601192
Agencija za pružanje jezičih usluga Iolar logo
PREVODILACKO PREDUZEĆE ZA PRUŽANJE USLUGA SUDSKOG TUMACA, PISANOG I USMENOG PREVOĐENJA. NUDIMO USKOSTRUČNE PREVODE VISOKOG KVALITETA ZAHVALJUJUĆI VELIKOM ISKUSTVU KOJE IMAJU NAŠI SARADNICI.

Lingua servis

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 12b/II 063 8449935 |
011 2507654 |
SUDSKI TUMAC I PREVODILACKE USLUGE U OKVIRU PREVODILACKE AGENCIJE KOJA IZA SEBE IMA VIŠE GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA I VEĆI BROJ ZADOVOLJNIH KLIJENATA. PREVODI SA PEČATOM SUDSKOG TUMAČA I PREVODI BEZ OVERE U NAJKRAĆEM ROKU, BRZO I KVALITETNO. SIMULTANO PREVOĐENJE I KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE.
Prevodilačka agencija Linguae Mundi logo
PREVODILACKA AGENCIJA I SUDSKI TUMACI ZA NAJVAŽNIJE SVETSKE JEZIKE. USLUGE IZRADE PISANIH PREVODA SA OVEROM ILI BEZ I USLUGE USMENOG PREVOĐENJA. MI IMAMO ZNANJE I ISKUSTVO!

Btc - Belgrade Translation Center

BTC - Belgrade Translation Center logo
Beograd, Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 9a 011 6300688 |
065 3242727 |
BTC - Belgrade Translation Center logo
HITNI PREVODI, PREVODI SA OVEROM SUDSKOG TUMACA, PREVODI STRUČNIH TEKSTOVA I SVIH VRSTA DOKUMENATA BEZ OVERE SA SRPSKOG NA STRANI JEZIK I OBRNUTO ČINE USLUGE NAŠE PREVODILACKE AGENCIJE VEZANE ZA PISMENO PREVOĐENJE, A KAD JE U PITANJU USMENO PREVOĐENJE NUDIMO I SIMULTANO I KONSEKUTIVNO PREVODJENJE.

Škola stranih jezika i usluge prevodjenja Sunshine

Škola stranih jezika i usluge prevodjenja Sunshine logo
Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Bratstva i jedinstva 39 011 2085033 |
064 1689997 |
Škola stranih jezika i usluge prevodjenja Sunshine logo
MI USPEŠNO PREVODIMO SVE VRSTE DOKUMENATA I TEKSTOVA ZA VAŠE LIČNE ILI POSLOVNE POTREBE. NAŠ SUDSKI TUMAC URADIĆE PREVOD SA OVEROM ZA VAS. OBRATITE NAM SE I UKOLIKO VAM JE POTREBNO I USMENO PREVODJENJE.

Eurolang Agency

Eurolang Agency logo
Beograd, Stari Grad, Obilićev venac 1 011 2188828 |
063 1630313 |
Eurolang Agency logo
Agencija za prevođenje i edukaciju EUROLANG je specijalizovana za pružanje kompletnih prevodilačkih usluga, kao i za organizovanje nastave stranih jezika za firme i pojedince. Naše usluge obuhvataju: SIMULTANO i KONSEKUTIVNO PREVOĐENjE PISMENO PREVOĐENjE PREVOĐENjE DOKUMENATA SA OVEROM SUDSKIH TUMAČA GRAFIČKU PRIPREMU TEKSTA ZA ŠTAMPU (DTP) ORGANIZOVANjE KURSEVA STRANIH JEZIKA Pokrivamo sve evropske jezike u kombinaciji sa srpskim, hrvatskim i slovenačkim, kao i kombinacije dva strana jezika. Prevodimo tekstove iz gotovo svih stručnih oblasti. Ukratko o nama: Prevodilačka agencija je počela sa radom još 2002. godine pod nazivom Eurologos Beograd, kao jedna od 20-tak kancelarija koje posluju u sastavu renomirane firme za prevođenje i lokalizaciju EUROLOGOS, čije je sedište u Briselu ( www.eurologos.com ). Članstvo u mreži Eurologos, koje obavezuje na poštovanje najviših profesionalnih standarda, omogućilo nam je od samog početka pristup evropskom i svetskom prevodilačkom tržištu. Već godinama unazad smo standardni saradnici prevodilačkih firmi iz Evrope i SAD za prevođenje sa glavnih svetskih jezika na jezike jugoistočne Evrope. Krajnji korisnici prevoda za koje nas angažuju su i neke od najvećih svetskih kompanija. Veliki broj naših klijenata u zemlji čine državne institucije, međunarodne organizacije, domaća preduzeća, predstavništva inostranih firmi, instituti, advokatske kancelarije, kao i privatni sektor. Reference dajemo na zahtev. Od početka 2009. nastavljamo rad pod novim nazivom: EUROLANG - Agencija za prevođenje i edukaciju. Visoki profesionalni standardi kojih se pridržavamo u radu podrazumevaju: - stalnu i rigoroznu selekciju prevodilačkog tima - angažovanje najkompetentnijih prevodilaca za svaki konkretan posao, na osnovu njihove uže specijalizacije - doslednu primenu stručne terminologije za sve prevode istog naručioca (uz pomoć odgovarajućih softverskih alata, kao npr. Trados, Wordfast) - kontrolu kvaliteta prevoda, stručnu i jezičku - poštovanje poverljivosti podataka - pridržavanje ugovorenih rokova isporuke. Naše cene su umerene i u potpunosti opravdane kvalitetom usluge! Kao posebno priznanje za potvrđeni kvalitet rada, dobili smo poziv da
Agencija Omnia Communications logo
NAŠE PREVODILACKE USLUGE KVALITETNE I PROFESIONALNE ZAHVALJUJUĆI ČINJENICI DA SARAĐUJEMO ISKLJUČIVO SA NAJBOLJIM PREVODIOCIMA. OBEZBEĐUJEMO VAM PROVEREN KVALITET PREVEDENOG TEKSTA U OBA SMERA, A ŠTO SE TIČE DOKUMENATA KOJI ZAHTEVAJU OVERU, NA USLUZI VAM STOJE NAŠI SUDSKI TUMACI.
Centar stranih jezika Ole logo
PREVODIMO STRUČNE TEKSTOVE IZ SVIH NAUČNIH I PRIVREDNIH OBLASTI, LIČNA I POSLOVNA DOKUMENTA. NAŠI SUDSKI TUMACI IZRAĐUJU PREVODE OVERENE PEČATOM OVLAŠĆENOG SUDSKOG TUMACA, UKOLIKO ZA TO POSTOJI POTREBA. SIMULTANO PREVOĐENJE NJE NA SKUPOVIMA, KAO I KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE NJE TAKOĐE SU DEO PONUDE.

Studio Anglian

Studio Anglian logo
Beograd, Palilula, Dalmatinska 70 011 3240897 |
011 3340673 |
Studio Anglian logo
DUGO NIZ GODINA USPEŠNO SE BAVIMO PREVOĐENJEM I NUDIMO USLUGE VISOKOKVALIFIKOVANIH STRUČNIH PREVODILACA I OVLASCENIH SUDSKIH TUMACA. PISANI PREVODI KOJE VAM ISPORUČUJEMO ZADOVOLJAVAJU NAJVIŠE STANDARDE KVALITETA, A NAŠI ISKUSNI PREVODIOCI POBRINUĆE SE DA NA POSLOVNIM SASTANCIMA I SKUPOVIMA NIKAD NEMATE POTEŠKOĆE U KOMUNIKACIJI SA VAŠIM INOSTRANIM PARTNERIMA.
Edukativni centar Avalon logo
AVALON STUDIO NUDI PREVODILACKE USLUGE: PISANI PREVODI SA OVEROM ILI BEZ, BRZI PREVODI, KONSEKUTIVNO I SIMULTANO PREVOĐENJE. KVALITET I PROFESIONALNOST SU NAŠ ZAŠTITNI ZNAK. DA STRANI JEZIK NE PREDSTAVLJA VIŠE BARIJERU!

The English house

The English house logo
Beograd, Novi Beograd, Studentska 23 011 2699618 |
064 2643558 |
The English house logo
STRUČNI TIM PREVODILACA U NAŠOJ PREVODILACKOJ AGENCIJI PORED DIPLOME FILOLOŠKOG FAKULTETA POSEDUJE I ISKUSTVO U PREVOĐENJU STRUČNIH I OPŠTIH TEKSTOVA. SUDSKI TUMAC ZADUŽEN JE ZA PREVODE ZA KOJE JE POTREBNO DA BUDU OVERENI. BAVIMO SE I USMENIM: KONSEKUTIVNIM I SIMULTANIM PREVOĐENJEM.

Agencija za prevodjenje Sophia

Agencija za prevodjenje Sophia logo
Beograd, Karaburma, Marijane Gregoran 71 064 2423424
Agencija za prevodjenje Sophia logo
USLUGE SUDSKOG TUMACA I PREVODILACKE USLUGE U PREVODILACKOJ AGENCIJI SOPHIA. USMENO KONSEKUTIVNO I SIMULTANO PREVOĐENJE. KVALITET, VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO, BRZINA I PROFESIONALNOST.

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PREVODILACKA AGENCIJA I SUDSKI TUMACI VAVILON PREVODI, NUDI VAM VEĆ DUGI NIZ GODINA USLUGE PISANOG PREVOĐENJA SVIH TIPOVA DOKUMENATA, TEKSTOVA, POSLOVNE DOKUMENTACIJE, STRUČNIH TEKSTOVA, REKLAMNIH BROŠURA ITD. KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE I SIMULTANO PREVOĐENJE.
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
PREVODILACKA AGENCIJA ČIJU DELATNOST ČINE USLUGE IZRADE PISANIH PREVODA, USLUGE VERIFIKOVANIH SUDSKIH TUMACA ZA MNOGE SVETSKE JEZIKE – IZRADA OVERENIH PREVODA I USLUGE USMENOG KONSEKUTIVNOG I SIMULTANOG PREVOĐENJA. NUDIMO KVALITETNE PREVODE, UVEK ZAVRŠENE U DOGOVORENOM ROKU. NAŠI PREVODIOCI SU KVALIFIKOVANI ZA PREVOĐENJE STRUČNIH TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI.
Prevodilačka agencija merkur - Dobrila Mihajlović logo
PREVODILACKE USLUGE I USLUGE SUDSKOG TUMACA: PISANO I USMENO PREVOĐENJE, HITNI PREVODI, VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO U PREVOĐENJU STRUČNIH TEKSTOVA, LIČNIH I POSLOVNIH DOKUMENATA.
Agencija za učenje stranih jezika i prevodjenje Forum logo
PREVODILACKA AGENCIJA SA DUGOM TRADICIJOM NUDI VAM KVALITETNU I PROFESIONALNU USLUGU. OVERA PREVODA KOD SUDSKOG TUMACA, PREVODI TEKSTOVA, UGOVORA, LIČNE I POSLOVNE DOKUMENTACIJE, KAO I USLUGA USMENOG PREVOĐENJA.
Agencija za pravne i prevodilačke usluge Boalmis logo
USLUGE PISANIH I USMENIH PREVODA, KAO I USLUGE IZRADE OVERENIH PREVODA KOD OVLAŠĆENOG SUDSKOG TUMACA, USMENI PREVODI – ČINE PONUDU NAŠE AGENCIJE ZA PREVOĐENJE. NE DOZVOLITE DA VAM NEPOZNAVANJE NEKOG STRANOG JEZIKA PREDSTAVLJA KOČNICU ILI BARIJERU U POSLOVNOM SVETU. PREVODIMO POSLOVU DOKUMENTACIJU, REKLAMNE KATALOGE ITD.
Pro Tok - biro za komunikacije i prevodilačke usluge logo
AGENCIJA ZA PREVOĐENJE I PREVODILACKE USLUGE SUDSKIH TUMACA. USMENO I PISANO PREVOĐENJE. PROVEREN KVALITET DUGI NIZ GODINA, PROFESIONALNOST I POŠTOVANJE VAŠIH ZAHTEVA I PREDVIĐANIH VREMENSKIH OKVIRA ZA NARUČENI PREVOD.
Prevodilačka agencija za italijanski jezik - Bis plus logo
PREVODILACKA AGENCIJA I SUDSKI TUMAC. UKOLIKO IMATE POTREBU DA SE NEKI VAŠ LIČNI ILI POSLOVNI DOKUMENT, ILI PAK, NEKI STRUČNI TEKST PREVEDE STRUČNO, KVALITETNO I BRZO, OBRATITE NAM SE. OVERA PREVODA KOD SUDSKOG PREVODIOCA I USMENO PREVOĐENJE.
Language and translation centre Eltisi logo
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA ZA SVE UZRASTE PREVODILAČKE USLUGE

Mvg Prevodilačka Agencija

MVG Prevodilačka Agencija logo
Beograd, Novi Beograd, Španskih boraca 34 011 2131566 |
063 8937937 |
MVG Prevodilačka Agencija logo
PREVODILAČKE USLUGE KONSEKUTIVNO i SIMULATIVNO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČ NEMAČKI JEZIK ENGLESKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK SLOVENAČKI JEZIK

Prevodilačka agencija camidus plus

Beograd, Mladenovac, Kralja Petra Prvog 258 065 8484121
PREVODILAČKE USLUGE SA SRPSKOG JEZIKA NA ENGLESKI i OBRATNO

Prevodilačka agencija freya

Smederevo, Vojvode Stepe 27 063 1991853
Prevodilačka agencija Freya je specijalizovana za obostrani prevod za engleski i srpski jezik NAŠE USLUGE OBUHVATAJU Simultani i konsekutivni prevod seminara, konferencija, sastanaka i ostalih događaja Pisani prevod svih vrsta dokumentacije, korespondencije i ostalih materijala Lektorisanje dokumenata izrađenih na srpskom i engleskom jeziku Komunikacija je preduslov za rast i razvoj ljudskog društva u celini, država i privrednih subjekata. Bez jasne, dvosmerne komunikacije nije moguće ostvariti saradnju. Problemi nastaju kada partneri ne govore istim jezikom. Naša je misija da omogućimo komunikaciju bez prepreka između partnera u međunarodnom poslovanju, bilo u pisanom ili verbalnom obliku, kroz prevod dokumentacije, seminara, konferencija, sastanaka i drugih događaja. Naša delatnost Obostrani prevod za srpski i engleski jezik. Mi obezbeđujemo kompletno prevodilačko rešenje za širok spektar korisnika, posebno prilagođeno zahtevima i potrebama svakog individualnog klijenta. Naš tim Čine osobe sa višegodišnjim profesionalnim iskustvom u oblasti pisanog, simultanog i konsekutivnog prevoda. Formalno obrazovanje, značajno praktično iskustvo i dodatno usavršavanje čine osnovu za uspešno kreiranje neophodnog mosta komunikacije između partnera iz različitih zemalja. Naš cilj Da svojim klijentima ponudimo vrhunski kvalitet usluge koji u potpunosti odgovara njihovim poslovnim potrebama. SIMULTANI PREVODI Prevod po pravilu izvode dva prevodioca. Naručilac je dužan da obezbedi posebnu opremu za simultani prevod. Oprema obuhvata ozvučenje u sali, set slušalica za učesnike koji slušaju prezentaciju na drugom jeziku, prevodilačku kabinu i set slušalica sa mikrofonom za prevodioce. Prevodilačka agencija Freya može unapred tražiti: - Tekstove odnosno prezentacije pripremljene za dati događaj - Posetu lokaciji gde će se događaj održati - Razgovor sa organizatorom u vezi sa terminiranjem događaja KONSEKUTIVNI PREVODI Prevod po pravilu izvodi jedan prevodilac. Naručilac je dužan da omogući prevodiocu da se pre početka događaja dogovori sa izlagačem/izlagačima oko tempa izlaganja i drugih tehničkih detalja. Prevodilačka agencija Freya može unapred tražiti: - Tekstove odnosno prezentacije pripremljene za dati događaj - Posetu lokaciji

Gorson - Centar stranih jezika

Gorson - Centar stranih jezika logo
Beograd, Zemun, Aleksinačkih rudara 6 011 3193939 |
065 3193939 |
Gorson - Centar stranih jezika logo
PREVODILACKA AGENCIJA – NUDIMO USLUGE HITNOG PREVOĐENJA, PREVOĐENJA SVIH VRSTA POSLOVNIH I LIČNIH DOKUMENTA SA OVEROM ILI BEZ. PREVOĐENJE SA SRPSKOG NA STRANI JEZIK I OBRATNO, KAO I USLUGE USMENOG PREVOĐENJA.

Prevodilačka agencija veritas

Beograd, Savski Venac, Dr Aleksandra Kostića 19 011 2646521 |
011 2642437 |
USMENO i PISMENO PREVOĐENjE PREVOĐENjE SA OVEROM SUDSKOG TUMAČA

Prevodilačka agencija dijalog

Beograd, Voždovac, Podravska 9 011 2491818 |
011 3880515 |
PREVOĐENjE KURSEVI ZA STRANE JEZIKE : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK RUSKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA