Prevodilacke agencije Pančevo

Prevodilačke agencije Pančevo
Prevodilačka agencija Oxford logo
PREVODILAČKA AGENCIJA I SUDSKI TUMAČI ZA VELIKI BROJ SVETSKIH JEZIKA, MEĐU KOJIMA SU PORED ONIH NAJTRAŽENIJIH I NAJPOPULARNIJIH I DRUGI EGZOTIČNI JEZICI. NAŠA ŠIRKO MREŽA STRUČNIH PREVODILACA I SUDSKIH TUMAČA OMOGUĆILA JE DA SMO POSTALI POZNATI PO IZRADI NAJKVALITETNIJIH PREVODA SVETSKIH JEZIKA PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI. TAKO DA ZA SVE VRSTE USMENOG I PISANOG PREVOĐENJA – OBRATITE SE NAMA!
Agencija za učenje stranih jezika i prevodjenje Forum logo
PREVODILACKA AGENCIJA SA DUGOM TRADICIJOM NUDI VAM KVALITETNU I PROFESIONALNU USLUGU. OVERA PREVODA KOD SUDSKOG TUMACA, PREVODI TEKSTOVA, UGOVORA, LIČNE I POSLOVNE DOKUMENTACIJE, KAO I USLUGA USMENOG PREVOĐENJA.

Bravissimo

Pančevo, Braće Jovanović 43 013 341495 |
064 1878047 |
PREVODILAČKA AGENCIJA OVERENI PREVODI KURSEVI i ŠKOLA ITALIJANSKOG JEZIKA „Bravissimo“ je prevodilačka agencija specijalizovana za stručne prevode u oblasti građevine, mašinstva, elektrotehnike, poljoprivrede, informacionih tehnologija, prava i ekonomije. Ukoliko Vam je potreban kvalitetan prevod Vaše dokumentacije, stručnog teksta, priručnika, tehničkog uputstva, ugovora ili dokumenta o specifikaciji proizvoda, pravne ili tenderske dokumentacije, na pravom ste mestu! Naša agencija je drugačija jer je celokupno poslovanje usklađeno sa standardom SRPS EN 15038:2008. To, praktično, znači da Vi samo treba da nam poverite tekst za prevođenje, a naš tim će se pobrinuti da dobijete visokokvalitetan prevod. Angažujemo samo prevodioce s dokazanim radnim iskustvom u sledećim oblastima: - GRAĐEVINA - PRAVO - MAŠINSTVO - EKONOMIJA - ELEKTROTEHNIKA - INFORMACIONE TEHNOLOGIJE Svi naši prevodioci imaju višegodišnje iskustvo u prevođenju i prevode na svoj maternji jezik. Prevodilac koji radi za „Bravissimo“ mora da ispunjava sledeće uslove: 1) da ima odgovarajuće visoko obrazovanje za određeni strani jezik ili da poseduje potpuno znanje jezika sa kog prevodi i na koji prevodi pisani tekst 2) da poznaje stručnu terminologiju koja se koristi u jeziku sa koga se prevodi ili na koji se prevodi 3) da ima najmanje pet godina iskustva na prevodilačkim poslovima Tim stručnih saradnika sačinjen je od inženjera građevine, mašinstva, poljoprivrede i elektrotehnike, diplomiranih ekonomista, IT stručnjaka i advokata. Stručna i tehnička lica pregledaju tekstove pre konačne isporuke klijentu. Ništa nije prepušteno slučaju i mogućnost greške u prevodu svedena je na minimum. OVERENI PREVODI Prevodilačka agencija „Bravissimo” je pouzdan partner ne samo za advokate već i za privatna lica kojima je potreban prevod s overom sudskog prevodioca odnosno tumača. Dokumenta za koja je najčešće potreban prevod sudskog tumača su sledeća: - Lična dokumenta - Pravna dokumenta - Dokumenta privrednih društava OVERENI PREVODI i „HAŠKI APOSTIL” Naš zakon predviđa da dokumenta izdata od stranih vlasti mogu važiti i
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA