Prevodilacke agencije Novi Beograd

Prevodilačke agencije Novi Beograd

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
PREVODILACKA AGENCIJA SPOTTER - TINA SAMARDŽIĆ OKUPLJA SUDSKE TUMACE I STRUCNE PREVODIOCE ZA VIŠE OD 20 SVETSKIH JEZIKA. PORED NAJVAŽNIJIH SVETSKIH JEZIKA NUDIMO USLUGE PISANOG I USMENOG PREVODJENJA I NEKIH EGZOTIČNIJIH JEZIKA. OBRATITE NAM SE I DOBIĆETE BRZO URAĐEN PREVOD PROVERENOG KVALITETA.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bul. Mihajla Pupina 10ž 011 3110281
ABC Prevodi logo
OVERENI PREVODI SUDSKIH TUMACA KAO I PREVODI BEZ OVERE U NAŠOJ PREVODILACKOJ AGENCIJI. VASE VREME NAM JE BITNO, STOGA POŠTUJEMO ZACRTANE ROKOVE. U PONUDI JE USMENO I PISANO PREVODJENJE SA ILI NA PREKO DVADESET STRANIH JEZIKA.
Prevodilačka agencija Oxford logo
PREVODILAČKA AGENCIJA I SUDSKI TUMAČI ZA VELIKI BROJ SVETSKIH JEZIKA, MEĐU KOJIMA SU PORED ONIH NAJTRAŽENIJIH I NAJPOPULARNIJIH I DRUGI EGZOTIČNI JEZICI. NAŠA ŠIRKO MREŽA STRUČNIH PREVODILACA I SUDSKIH TUMAČA OMOGUĆILA JE DA SMO POSTALI POZNATI PO IZRADI NAJKVALITETNIJIH PREVODA SVETSKIH JEZIKA PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI. TAKO DA ZA SVE VRSTE USMENOG I PISANOG PREVOĐENJA – OBRATITE SE NAMA!

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
PREVOĐENJE VELIKOG BROJA EVROPSKIH I SVETSKIH JEZIKA, SUDSKI TUMAČI, USMENO PREVOĐENJE. NAŠA AGENCIJA ZA PREVOĐENJE USPEŠNO POSLUJE DUGI NIZ GODINA I MOŽEMO SE POHVALITI VELIKIM BROJEM ZADOVOLJNIH KLIJENATA I SARADNIKA.

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
PREVODILAČKE AGENCIJE - AB GLOBUS PREVODI
Sudski tumač za hrvatski jezik Branislava Čolović logo
PREVODILAČKE USLUGE - SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK - BRANISLAVA ČOLOVĆ Obostrani prevodi sa i bez overe: - ličnih dokumenta, - tenderske dokumentacije, - revizorskih izveštaja, - korporativnih dokumenata, - akata javnih beležnika, - odluka sudova i organa uprave, - medicinske dokumentacije, - naučnih tekstova iz svih oblasti, - stručnih tekstova uputstava za upotrebu, sertifikata, kataloga, prospekata.

Prevodilačka agencija Worldwide Translations

Prevodilačka agencija Worldwide Translations logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6, PC Ušće, sprat 16 065 3118317 |
011 2120968 |
Prevodilačka agencija Worldwide Translations logo
PREVODILAČKE AGENCIJE - WORLDWIDE TRANSLATIONS Sve vrste prevodilačkih usluga na jednom mestu, prevodilačka agencija Worldwide Translations.

Izohela prevodilačke usluge

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 217 011 6154726 |
011 6154116 |
SUDSKI TUMAC I PREVODILACKA AGENCIJA VAMA NA USLUZI! USMENO PREVOĐENJE, PISANI PREVODI LIČNIH DOKUMENATA, STRUČNIH TEKSTOVA SA SRPSKOG NA STRANI JEZIK I OBRNUTO.

Eduka centar

Beograd, Novi Beograd, Buleva Arsenija Čarnojevića 66 011 3133589 |
064 6592992 |
PREVODILACKA AGENCIJA EDUKA CENTAR – KVALITET, PROFESIONALIZAM I BRZINA NAŠ SU ZAŠTITNI ZNAK, A PREVODI URAĐENI U NAŠOJ PREVODILACKOJ AGENCIJI, BILO DA JE REČ O PREVODU KOJI JE OVERIO SUDSKI TUMAC ILI PREVODU STRUČNOG ŠTIVA, UVEK SU NAJVIŠEG KVALITETA.

Agencija za pružanje jezičih usluga Iolar

Agencija za pružanje jezičih usluga Iolar logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 102 011 2601192
Agencija za pružanje jezičih usluga Iolar logo
PREVODILACKO PREDUZEĆE ZA PRUŽANJE USLUGA SUDSKOG TUMACA, PISANOG I USMENOG PREVOĐENJA. NUDIMO USKOSTRUČNE PREVODE VISOKOG KVALITETA ZAHVALJUJUĆI VELIKOM ISKUSTVU KOJE IMAJU NAŠI SARADNICI.

Btc - Belgrade Translation Center

BTC - Belgrade Translation Center logo
Beograd, Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 9a 011 6300688 |
065 3242727 |
BTC - Belgrade Translation Center logo
HITNI PREVODI, PREVODI SA OVEROM SUDSKOG TUMACA, PREVODI STRUČNIH TEKSTOVA I SVIH VRSTA DOKUMENATA BEZ OVERE SA SRPSKOG NA STRANI JEZIK I OBRNUTO ČINE USLUGE NAŠE PREVODILACKE AGENCIJE VEZANE ZA PISMENO PREVOĐENJE, A KAD JE U PITANJU USMENO PREVOĐENJE NUDIMO I SIMULTANO I KONSEKUTIVNO PREVODJENJE.

The English house

The English house logo
Beograd, Novi Beograd, Studentska 23 011 2699618 |
064 2643558 |
The English house logo
STRUČNI TIM PREVODILACA U NAŠOJ PREVODILACKOJ AGENCIJI PORED DIPLOME FILOLOŠKOG FAKULTETA POSEDUJE I ISKUSTVO U PREVOĐENJU STRUČNIH I OPŠTIH TEKSTOVA. SUDSKI TUMAC ZADUŽEN JE ZA PREVODE ZA KOJE JE POTREBNO DA BUDU OVERENI. BAVIMO SE I USMENIM: KONSEKUTIVNIM I SIMULTANIM PREVOĐENJEM.
Prevodilačka agencija za italijanski jezik - Bis plus logo
PREVODILACKA AGENCIJA I SUDSKI TUMAC. UKOLIKO IMATE POTREBU DA SE NEKI VAŠ LIČNI ILI POSLOVNI DOKUMENT, ILI PAK, NEKI STRUČNI TEKST PREVEDE STRUČNO, KVALITETNO I BRZO, OBRATITE NAM SE. OVERA PREVODA KOD SUDSKOG PREVODIOCA I USMENO PREVOĐENJE.

Mvg Prevodilačka Agencija

MVG Prevodilačka Agencija logo
Beograd, Novi Beograd, Španskih boraca 34 011 2131566 |
063 8937937 |
MVG Prevodilačka Agencija logo
PREVODILAČKE USLUGE KONSEKUTIVNO i SIMULATIVNO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČ NEMAČKI JEZIK ENGLESKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK SLOVENAČKI JEZIK

Agencija calluna

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 102 011 3184109

Euroschool

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10i 011 2136311
„Euroschool” je škola stranog jezika u kojoj možete kvalitetno naučiti željeni strani jezik. „Euroschool” tim čine profesori koji svojim radom, iskustvom, predanošću, orijentacijom na učenika i entuzijazmom stvaraju prijatan ambijent svojim polaznicima i na taj način omogućavaju lakše i brže usvajanje stranog jezika. Naši kursevi će Vam omogućiti da za kratko vreme savladate svakodnevne govorne situacije neophodne za komunikaciju bilo u inostranstvu bilo u stranoj kompaniji Savremena nastavna metodologija, kvalitetni predavači iskusni u prenosu znanja, grupe ne veće od 5 polaznika, je ono što čini našu školu jedinstvenom. Uverite se u kvalitet, posetite nas! Engleski Nemački Francuski Italijanski Španski Grčki Ruski Starogrčki PREVODILAČKE USLUGE EuroSchool pruža usluge pismenog prevođenja pravnim i fizičkim licima iz svih oblasti uz poštovanje unapred dogovorenih rokova i visok kvalitet prevoda. Simultano i konsekutivno prevođenje -međunarodne konferencije, poslovni pregovori,prezentacije, sajmovi, tehnički seminari,prijemi... Tim za prevođenje čine: kvalifikovani i iskusni prevodioci i ovlašćeni sudski tumači. Oblasti: ekonomija, finansije, marketing, pravo, tehnika, telekomunikacije, saobraćaj, medicina, građevinarstvo, informatika... I usluge prevoda: web sajtova, prezentacija, brošura, kataloga, članaka, priručnika, tendera, uputstava...
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA