Prevodilacke agencije Vračar

Prevodilačke agencije Vračar

Beps Translations

BEPS Translations logo
Beograd, Vračar, Patrijarha Varnave 30 011 2199304
BEPS Translations logo
PREVODILAČKE AGENCIJE - BEPS TRANSLATION Usluge prevođenja/sudskog tumačenja za veliki broj stranih jezika.
Prevodilačka agencija Oxford logo
PREVODILAČKA AGENCIJA I SUDSKI TUMAČI ZA VELIKI BROJ SVETSKIH JEZIKA, MEĐU KOJIMA SU PORED ONIH NAJTRAŽENIJIH I NAJPOPULARNIJIH I DRUGI EGZOTIČNI JEZICI. NAŠA ŠIRKO MREŽA STRUČNIH PREVODILACA I SUDSKIH TUMAČA OMOGUĆILA JE DA SMO POSTALI POZNATI PO IZRADI NAJKVALITETNIJIH PREVODA SVETSKIH JEZIKA PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI. TAKO DA ZA SVE VRSTE USMENOG I PISANOG PREVOĐENJA – OBRATITE SE NAMA!
Jasmina Milenković  - sudski tumač i prevodilac za španski jezik logo
PREVODILAČKA AGENCIJA SPECIJALIZOVANA ZA USMENO I PISANO PREVOĐENJE SA ŠPANSKOG JEZIKA NA SRPSKI I SA SRPSKOG NA ŠPANSKI. SUDSKI TUMAČ ZA ŠPANSKI JEZIK URADIĆE ZA VAS PREVODE SVIH VRSTA TEKSTOVA I DOKUMENTA. PREVODI SE OVERAVAJU NA VAŠ ZAHTEV.
Sudski tumač za hrvatski jezik Branislava Čolović logo
PREVODILAČKE USLUGE - SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK - BRANISLAVA ČOLOVĆ Obostrani prevodi sa i bez overe: - ličnih dokumenta, - tenderske dokumentacije, - revizorskih izveštaja, - korporativnih dokumenata, - akata javnih beležnika, - odluka sudova i organa uprave, - medicinske dokumentacije, - naučnih tekstova iz svih oblasti, - stručnih tekstova uputstava za upotrebu, sertifikata, kataloga, prospekata.

Magnus TMC

Magnus TMC logo
Beograd, Vračar, Kneza od Semberije 5 011 2455908 |
011 3830541 |
Magnus TMC logo
PREVODILAČKA AGENCIJA I USLUGE SUDSKIH TUMAČA DEO SU NAŠE PONUDE. SARAĐUJEMO SA PROVERENIM STRUČNIM, VISOKOKVALIFIKOVANIM PREVODIOCIMA SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM. PISANO I USMENO PREVOĐENJE NAJTRAŽENIJIH SVETSKIH JEZIKA.
International house Syllabus Belgrade logo
PREVODILACKA AGENCIJA KOJA NUDI USLUGE USMENOG I PISANOG PREVOĐENJA I USLUGE PREVOĐENJA OD STRANE OVLASCENOG SUDSKOG TUMACA. U MOGUĆNOSTI SMO I DA PREVODIMO SIMULTANO NA VELIKIM SKUPOVIMA, KAO I KONSEKUTIVNO NA POSLOVNIM SASTANCIMA I DOGAĐAJIMA.

Euroschool

Beograd, Vračar, Kralja Milana 20 011 3613640 |
064 3005462 |
„Euroschool” je škola stranog jezika u kojoj možete kvalitetno naučiti željeni strani jezik. „Euroschool” tim čine profesori koji svojim radom, iskustvom, predanošću, orijentacijom na učenika i entuzijazmom stvaraju prijatan ambijent svojim polaznicima i na taj način omogućavaju lakše i brže usvajanje stranog jezika. Naši kursevi će Vam omogućiti da za kratko vreme savladate svakodnevne govorne situacije neophodne za komunikaciju bilo u inostranstvu bilo u stranoj kompaniji Savremena nastavna metodologija, kvalitetni predavači iskusni u prenosu znanja, grupe ne veće od 5 polaznika, je ono što čini našu školu jedinstvenom. Uverite se u kvalitet, posetite nas! Engleski Nemački Francuski Italijanski Španski Grčki Ruski Starogrčki PREVODILAČKE USLUGE EuroSchool pruža usluge pismenog prevođenja pravnim i fizičkim licima iz svih oblasti uz poštovanje unapred dogovorenih rokova i visok kvalitet prevoda. Simultano i konsekutivno prevođenje -međunarodne konferencije, poslovni pregovori,prezentacije, sajmovi, tehnički seminari,prijemi... Tim za prevođenje čine: kvalifikovani i iskusni prevodioci i ovlašćeni sudski tumači. Oblasti: ekonomija, finansije, marketing, pravo, tehnika, telekomunikacije, saobraćaj, medicina, građevinarstvo, informatika... I usluge prevoda: web sajtova, prezentacija, brošura, kataloga, članaka, priručnika, tendera, uputstava...
PREVODILAČKI CENTAR KURSEVI STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK NEMAČKI JEZIK RUSKI JEZIK GRČKI JEZIK
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA