Prevodilacke agencije Kragujevac

Prevodilačke agencije Kragujevac

Prevodilačka agencija Oxford

Prevodilačka agencija Oxford logo
Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23 034 205567 |
069 1080584 |
Prevodilačka agencija Oxford logo
PREVODILAČKA AGENCIJA I SUDSKI TUMAČI ZA VELIKI BROJ SVETSKIH JEZIKA, MEĐU KOJIMA SU PORED ONIH NAJTRAŽENIJIH I NAJPOPULARNIJIH I DRUGI EGZOTIČNI JEZICI. NAŠA ŠIRKO MREŽA STRUČNIH PREVODILACA I SUDSKIH TUMAČA OMOGUĆILA JE DA SMO POSTALI POZNATI PO IZRADI NAJKVALITETNIJIH PREVODA SVETSKIH JEZIKA PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI. TAKO DA ZA SVE VRSTE USMENOG I PISANOG PREVOĐENJA – OBRATITE SE NAMA!
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
PREVOĐENJE - PREVODILČKE USLUGE - POLIGLOTA BALKAN Pružamo usluge prevođenja na više od 30 svetskih jezika u najkraćem roku i po najpovoljnijim uslovima.
Prevodilačka agencija Tri - Ops logo
PREVODILACKA AGENCIJA I SUDSKI TUMACI. U NAŠOJ PREVODILAČKOJ AGENCIJI PRATIMO I PODRŽAVAMO VAŠ USPEH POMAŽUĆI VAM DA PREMOSTITE JEZIČKE BARIJERE. SUDSKI TUMAČ URADIĆE ZA VAS OVERENE PREVODE. USMENO KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE, KO I SIMULTANO PREVOĐENJE DEO SU NAŠIH USLUGA.

Master Obrazovni Centar

Master Obrazovni Centar logo
Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 56 060 0381380
Master Obrazovni Centar logo
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI
USLUGE PREVOĐENjA PISANO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE LEKTURA i KOREKTURA PEČAT SUDSKOG TUMAČA KURSEVI ZA STRANE JEZIKE : ENGLESKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠVEDSKI JEZIK NORVEŠKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK SERBIAN FOR FOREIGNERS Centar za strane jezike “Patuljak” je osnovan 1998. godine sa ciljem da ponudi nešto novo u svetu nastave engleskog jezika. Osnivač centra, Marijana Matić, magistar engleskog jezika i književnosti i diplomirani filolog skandinavskih jezika i književnosti je svoje dugogodišnje iskustvo počela sa idejom da učenje stranog jezika može i treba biti lako i zabavno. Počevši od teze da deca najbolje uče kroz igru, resila je da pored nastave sa decom taj pristup primeni i u nastavi sa odraslima, uz pomoć audio i vizuelnih pomagala. Deset godina kasnije njen trud i rad je prepoznao Britanski Savet (British Council) i dodelio nagradu za kvalitet: Addvantage SILVER member . Danas Centar nudi programe za decu i odrasle zasnovane na “Zajedničkom okviru za jezike Saveta Evrope”. Programi su zasnovani na individualnim potrebama koje se određuju posle testiranja svakog polaznika. O tradiciji i kvalitetu najbolje govore mnogobrojni polaznici koji su prošli kroz našu školu i veliki broj znanjem stečenih diploma Univerziteta u Kembridžu. Ono na sta smo posebno ponosni jeste prijateljski odnos sa našim polaznicima koji se uvek rado vraćaju da nas posete i izveste o svom napretku. Svi naši predavači su prošli kroz program obuke “teacher training” a Centar svakodnevno ulaze u njihovo usavršavanje kroz dodatne obuke i seminare u oblasti predavanja stranih jezika. ZAŠTO PATULjAK? Već 15 godina radimo po programima najboljih izdavačkih kuća kao što su Oxford, Longman, MacMillan Programi se redovno ažuriraju u skladu sa razvojem tržišta Svi naši predavači su prošli obuku „teacher training” i pohađaju seminare stručnog usavršavanja Inovativne i savremene metode koje primenjujemo u svakodnevnom radu garantuju našim polaznicima sticanje upotrebljivog znanja Svakom polazniku se
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA