Prevodilacke agencije Novi Sad

Prevodilačke agencije Novi Sad
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
NASI SUDSKI PREVODIOCI KOJI POSEDUJU ZNANJE, STRUCNOST I VISEGODISNJE ISKUSTVO PREVESCE VASA LICNA DOKUMENTA, SVEDOČANSTVA, DIPLOME, PREPISE OCENA, UGOVORE, TEHNICKU DOKUMENTACIJU, UPUTSTVA, STRUČNE TEKSTOVE, KNJIGE - UKRATKO, ZA SVAKI TEKST ZA KOJI VAM JE POTREBAN BRZ I KVALITETAN PREVOD SA SRPSKOG NA STRANI JEZIK ILI OBRNUTO, SA OVEROM ILI NE, OBRATITE SE NAMA!
ABC Prevodi logo
OVERENI PREVODI SUDSKIH TUMACA KAO I PREVODI BEZ OVERE U NAŠOJ PREVODILACKOJ AGENCIJI. VASE VREME NAM JE BITNO, STOGA POŠTUJEMO ZACRTANE ROKOVE. U PONUDI JE USMENO I PISANO PREVODJENJE SA ILI NA PREKO DVADESET STRANIH JEZIKA.
Prevodilačka agencija Proverbum logo
AGENCIJA ZA PREVODJENJE I SUDSKI TUMACI. PROVERBUM OKUPLJA ISKLJUČIVO VISOKOKVALIFIKOVANE PREVODIOCE SA ISKUSTVOM U PREVODJENJU TEKSTOVA IZ RAZLIČITIH OBLASTI. KONSEKUTIVNI I SIMULTANI PREVODI, PREVODI SA PEČATOM SUDSKOG PREVODIOCA. POKLONITE NAM VAŠE POVERENJE!
Prevodilačka agencija Oxford logo
PREVODILAČKA AGENCIJA I SUDSKI TUMAČI ZA VELIKI BROJ SVETSKIH JEZIKA, MEĐU KOJIMA SU PORED ONIH NAJTRAŽENIJIH I NAJPOPULARNIJIH I DRUGI EGZOTIČNI JEZICI. NAŠA ŠIRKO MREŽA STRUČNIH PREVODILACA I SUDSKIH TUMAČA OMOGUĆILA JE DA SMO POSTALI POZNATI PO IZRADI NAJKVALITETNIJIH PREVODA SVETSKIH JEZIKA PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI. TAKO DA ZA SVE VRSTE USMENOG I PISANOG PREVOĐENJA – OBRATITE SE NAMA!
MS Translation Team 021 logo
PREVODILAČKE AGENCIJE - MS TRANSLATION TEAM 021 Pružamo usluge pismenog i usmenog prevođenja za većinu evropskih jezika. Specijalizovani smo za prevođenje na ruski i engleski jezik u oblastima: naftna i gasna industrija, arhitektura i građevinarstvo, ekonomija, mašinstvo, elektrotehnika, medicina, marketing, pravo, informacione tehnologije, turizam i ugostiteljstvo.
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
PREVOĐENJE - PREVODILČKE USLUGE - POLIGLOTA BALKAN Pružamo usluge prevođenja na više od 30 svetskih jezika u najkraćem roku i po najpovoljnijim uslovima.
Prevodilačka agencija Union logo
U PREVODILACKOJ AGENCIJI UNION PORED PISANOG I USMENOG PREVOĐENJA NUDIMO I USLUGE SUDSKOG TUMACA. GARANTOVAN KVALITET URAĐENOG PREVODA, STRUČNI PREVODIOCI SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM.
PREVODILACKA AGENCIJA EDUKA CENTAR – KVALITET, PROFESIONALIZAM I BRZINA NAŠ SU ZAŠTITNI ZNAK, A PREVODI URAĐENI U NAŠOJ PREVODILACKOJ AGENCIJI, BILO DA JE REČ O PREVODU KOJI JE OVERIO SUDSKI TUMAC ILI PREVODU STRUČNOG ŠTIVA, UVEK SU NAJVIŠEG KVALITETA.
Prevodilačka agencija Linguae Mundi logo
PREVODILACKA AGENCIJA I SUDSKI TUMACI ZA NAJVAŽNIJE SVETSKE JEZIKE. USLUGE IZRADE PISANIH PREVODA SA OVEROM ILI BEZ I USLUGE USMENOG PREVOĐENJA. MI IMAMO ZNANJE I ISKUSTVO!
Centar stranih jezika Ole logo
PREVODIMO STRUČNE TEKSTOVE IZ SVIH NAUČNIH I PRIVREDNIH OBLASTI, LIČNA I POSLOVNA DOKUMENTA. NAŠI SUDSKI TUMACI IZRAĐUJU PREVODE OVERENE PEČATOM OVLAŠĆENOG SUDSKOG TUMACA, UKOLIKO ZA TO POSTOJI POTREBA. SIMULTANO PREVOĐENJE NJE NA SKUPOVIMA, KAO I KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE NJE TAKOĐE SU DEO PONUDE.
Edukativni centar Avalon logo
AVALON STUDIO NUDI PREVODILACKE USLUGE: PISANI PREVODI SA OVEROM ILI BEZ, BRZI PREVODI, KONSEKUTIVNO I SIMULTANO PREVOĐENJE. KVALITET I PROFESIONALNOST SU NAŠ ZAŠTITNI ZNAK. DA STRANI JEZIK NE PREDSTAVLJA VIŠE BARIJERU!
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
PREVODILACKA AGENCIJA ČIJU DELATNOST ČINE USLUGE IZRADE PISANIH PREVODA, USLUGE VERIFIKOVANIH SUDSKIH TUMACA ZA MNOGE SVETSKE JEZIKE – IZRADA OVERENIH PREVODA I USLUGE USMENOG KONSEKUTIVNOG I SIMULTANOG PREVOĐENJA. NUDIMO KVALITETNE PREVODE, UVEK ZAVRŠENE U DOGOVORENOM ROKU. NAŠI PREVODIOCI SU KVALIFIKOVANI ZA PREVOĐENJE STRUČNIH TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI.
Language and translation centre Eltisi logo
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA ZA SVE UZRASTE PREVODILAČKE USLUGE
PREVOĐENjE KURSEVI ZA STRANE JEZIKE : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK RUSKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK
Škola engleskog jezika LLA centar logo
PREVODILACKE USLUGE U OKVIRU PREVODILACKE AGENCIJE PODRAZUMEVAJU PISANO PREVOĐENJE SVIH VRSTA TEKSTOVA, KAO I USMENO KONSEKUTIVNO I SIMULTANO PREVOĐENJE. OVERENI PREVODI OD STRANE OVLASCENOG SUDSKOG TUMACA.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA