Starački domovi - Domovi za stare - Gerontološki centri Zemun

Starački domovi za stare Zemun

Dom za stare Antić KAN

Dom za stare Antić KAN logo
Beograd, Zemun, Joze Šćurle 28 011 7129403 |
060 7050458 |
Dom za stare Antić KAN logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE ANTIĆKAN Vrhunske usluge i prijatan boravak u lepom delu Zemuna.
Dom za stare IN LUX logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE IN LUX DOM IN LUX je nov, namenski građen dom za odrasle i starije, potpuno prilagođen potrebama svojih korisnika, sa stalnom 24/7 medicinskom negom. DOM je izolovan od gradske buke, nalazi se u mirnom i sigurnom kraju, na 14 km od centra Zemuna i oko 1 km od centra Batajnice. Dom je dobro pozicioniran, jer se nalazi u neposrednoj blizini autobuskih linija 73, 702, 703 i stanice Beovoza.
Dom za stare Bonaca logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE BONACA Dom za negu starih lica Bonaca smešten je u lepom i mirnom delu Zemuna koji se nalazi blizu autoputa i stoga je odlično povezan sa gradskim prevoznim linijama. Nalazimo se u Sremskoj 15 blizu Ugrinovačke kuda prolaze brojne linije javnog prevoza i pružaju sjajnu povezanost sa ostatkom grada i Nikola Tesla aerodromom. Dom zadovoljava i prevazilazi čak i najstrože zakonom propisane standarde i kriterijume za obaljvanje naše delatnosti.

Pegaz Dom za stare

Pegaz Dom za stare logo
Beograd, Zemun, Bačka 21d 060 0877042 |
060 0877056 |
Pegaz Dom za stare logo
DOMOVI ZA STARE DOM PEGAZ ZEMUN

Starački dom Viva

Starački dom Viva logo
Beograd, Zemun, Ugrinovački put 5 064 0490491
Starački dom Viva logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - STARAČKI DOM VIVA Dom Viva je osnovan 4. aprila 2012. godine i poseduje dozvolu za rad broj : 022-02-0008/2012-19, izdatu od nadležnog Ministarstva. Za ljude koji više nisu u mogućnosti da brinu o bližnjima a koji žele medicinski nadzor 24h, Dom za stare Viva nudi kompletnu negu, svakodnevne šetnje, kupanje, kvalitetnu ishranu i redovne terapije, uz pristupačnu cenu. Izdvajamo se od drugih domova po komforu , prostranim dvorištem i kvalifikovanim osobljem koga čine stručni, profesionalni i ljubazni medicinski radnici, fizioterapeuti i lekari.
Dom za stara lica Najmiliji logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARA LICA NAJMILIJI Dom za stare Najmiliji se nalazi u lepom i mirnom delu Zemunu, na Altini. Stručno osoblje nšaeg doma će pored podrazumevane nege klijenta, uvek nastojati da upotpuni svaki dan našim klijentima kako bi bezbrižno i srećno boravili kod nas. Enterijer je opremljen najkvalitetnijim nameštajem i tehnikom, što omogućava našim klijentima komfor i udobnost u pravom smislu tih reči.

Dom Rea Martia

Dom Rea Martia logo
Beograd, Zemun, Mihajla Pupina 5 011 4052827 |
060 5131551 |
Dom Rea Martia logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM REA MARTIA Objekat je atraktivan, namenski koncipiran za ovu vrstu delatnosti i pružanja usluga, koncepcijski prilagođen različitim kategorijama korisnika. Naša filozofija poslovanja omogućava postizanje maksimalne pažnje usmerene ka svakom korisniku, ponaosob. Pružamo stalnu negu i nadzor lekara, sa medicinskim osobljem, u komfornom smeštaju. Vodimo brigu o vašim svakodnevnim aktivnostima i socijalnom životu. Brinemo o vašem zdravlju kroz konstantnu podršku u borbi protiv bolesti. Na raspolaganju vam stoji naše medicinsko osoblje koje je stalno uz vas, naši saradnici lekari i konsultanti koje pozivamo ako se i kada ukaže potreba.
Dom za stare i negu bolesnih MELIORVITA nalazi se nadomak Beograda (25km), u mirnom delu Jakova u blizini Bojčinske šume, Manastira Fenek i reke Save. Od Zemuna je udaljen 20km, a od hitne pomoći Surčin 3km. MeliorVita, dom za stare i negu bolesnih, osnovan je sa ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga i olakšavanja života starim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama. Već dolaskom kod nas Vi postajete član naše porodice, mi o Vama brinemo kao o svojim roditeljima. Polupokretnim i nepokretnim osobama nudimo: - Kompletnu medicinsku negu - Psihološku podršku - Animaciju i pažnju - 24 - časovni nadzor - Primerenu ishranu - Ličnu negu Usluge koje pružamo podeljene su u nekoliko grupa i prilagođene su starim, a posebno nemoćnim osobama: - Medicinske usluge - Ishrana - Nega i lična higijena - Društveni život Medicinske usluge su na raspolaganju svim našim stanarima. Svakodnevne vizite na odeljenju bolesnih prepuštene su domskom lekaru, koji poziva lekare konsultante različitih specijalnosti po potrebi. Redovno pratimo vitalne funkcije stanara doma: - Krvni pritisak - Telesna temperatura - Nivo šećera u krvi - Pratimo unose lekova Uz konsultacije sa lekarima, naše medicinske sestre pružaju kompletne medicinske usluge i pomoć. Nakon stabilizovanja zdravstvenog tanja, naši stanari opet se vraćaju u dom. U okviru doma postoji i poliklinika. Ishrana je pod nadzorom lekara nutricioniste Redovno pripremamo tri obroka i dve užine Za stanare čija dijagnoza to zahteva, organizovan je poseban režim ishrane Posebno nam je značajan društveni život članova naše porodice. Sociolog i radni terapetut brinu o njihovom korisno uloženom vremenu: - Obeležavaju se svi društveni događaji - Slave se rođendani usaradnji sa porodicama - Obeležavaju se krsne slave Za stare osobe organizuju se kreativne radionice i grupe: - Likovne - Čitalačke - Domaće radionice - Izleti - Posete manastiru Fenek - Posete pozorištima Dom raspolaže sa 37
Dom za stare Moja kuća logo
TRAJNI i PRIVREMENI SMEŠTAJ KOMPLETNA ZDRAVSTVENA NEGA MEDICINSKI NADZOR 24h UVEK SVEŽA HRANA FIZIOTERAPIJA PO NALOGU LEKARA FRIZERSKE, PEDIKIRSKE i SLIČNE USLUGE PO DOGOVORU KORIŠĆENjE SLOBODNOG VREMENA PREMA ŽELjI KORISNIKA Bežanijska kosa Dom starih "Moja Kuća" je privatni dom za smeštaj starih i nemoćnih osoba. Dom nudi lepe i sunčane prostorije, moderan ambijent a prostorna infrasktruktura daje prirodan ugođaj svakodnevnici. Bežanijska kosa Sve usluge obavlja stručno medicinsko osoblje (medicinske sestre, fizioterapeuti, radni terapeuti) sa dugogodišnjem iskustvom uz saradnju i nadzor doktora opšte prakse. Dom nudi ležećim i bolesnim osobama ugoćaj, ali isto tako profesionalnu i kompletnu negu. Nastojimo očuvati dostojanstvo i privatnost svakog korisnika. Svoje slobodno vreme koriste prema vlastitim sposobnostima i željama u mirnoj, porodičnoj atmosferi. Bežanijska kosa Naših 22 kreveta raspoređeni su u svetlim i ugodnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Ugodan i prostran dnevni boravak je centar dnevnih aktivnosti. Velika terasa u hladovini i veliki vrt samo su neke od pogodnosti koje nudi MOJA KUĆA. Ako ste usamljeni ili bolesni, ako Vam je potrebno druženje ili nega, neka MOJA KUĆA bude Vaša kuća gde ćete naći sebe za vikend, mesec ili godinu, gde ćemo zajedno živeti ovozemaljski život, organizovati proslave, izlete, druženje ali i svakodnevnicu, sve prema Vašim željama i mogućnostima, a pod budnim okom stručnog osoblja: lekara, fizioterapeuta, kuvara... Bežanijska kosa Kompletna telesna i zdravstvena nega Uvek sveža i prema potrebama korisnika pripremljena hrana, Fizikalna terapija po nalogi odgovornih lekara, Pranje stvari, Frizerske i slične usluge po dogovoru ... Surčin USLUGE Trajni i privremeni smeštaj Kompletna zdravstvena njega Medicinski nadzor 24 sata Uvek sveža i prema potrebama korisnika pripremljena hrana Fizioterapija po nalogu odgovornog doktora Frizerske, pedikerske i slične usluge po dogovoru Korišćenje slobodnog vremena prema želji korisnika Surčin Ako Vam treba pomoć oko staranja o roditeljima za vreme vašeg odsustva ili duže - tu smo
DOM ZA STARA i BOLESNA LICA Dom za stara lica ALTINA smešten je u mirnom delu istoimenog naselja i raspolaže sa 60 mesta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, sve sobe su opremljene sa kupatilom, tv. Dom se prostire na više od 1500m2 i opremljen je sa vrhunskom kuhinjom, trpezarijom, dnevnim boravkom, dvorištem i ostalim prostorijama potrebnim za ugodan boravak. Nudimo vrhunsku negu, ishranu, 24h medicinsku uslugu, radnu terapiju i bogat zajednički društveni život. O našim korisnicima brine stručno osoblje koje ima za cilj da omogući što ugodniji boravak. Obezbeđujemo visok kvalitet usluga: smeštaj, ishrana, lečenje i medicinska nega, lična higijena i higijena prostora, fizikalna terapija, pshiho-socijalna rehabilitacija, radno-okupaciona terapija, organizujemo kulturno-zabavne aktivnosti i dr. U prilog visokom standardu usluga, jeste i činjenica, da ustanova zapošljava veći broj stručnog i ostalog osoblja, u odnosu na propisane standarde resornog ministarstva. Našim korisnicima je omogućena svakodnevna poseta, oni održavaju kontakte sa svojim porodicama i prijateljima, a u skladu sa mogućnostima, željama i potrebama. ISHRANA Hrana se priprema u moderno opremljenoj kuhinji, po HACCP standardima. Hrana je raznovrsna, zastupljene su sve vrste namirnica, i prilagođena je različitim zdravstvenim i drugim potrebama korisnika, a služi se u trpezarijama ili sobama. Osim standardnih, pripremaju se i dijetalni obroci, hrana za dijabetičare, miksirana hrana, za osobe koje imaju problem sa žvakanjem i gutanjem. Jelovnik se pravi u dogovoru sa nutricionistom i to na mesečnom nivou. Dnevno obezbeđujemo tri glavna obroka, i dve užine. NEGA i LIČNA HIGIJENA Svakodnevno se sprovodi jutarnja i večernja toaleta za nepokretne korisnike, a kupanje je jedanput nedeljno a po potrebi i češće, šišanje, friziranje i usluge pedikira planiraju se u dogovoru sa korisnikom. Za osobe muškog pola redovno brijanje, pranje i održavanje ličnog rublja, garderobe, posteljnog rublja i peškira obavlja se u domskoj vešernici a čišćenje podova u sobama je svakodnevno.
Dom za stare Doživeti stotu logo
PRUŽANjE VISOKO KVALITETNIH USLUGA KOJE UKLjUČUJU SMEŠTAJ, MEDICINSKE USLUGE, ISHRANU, NEGU i HIGIJENU, RAZNOVRSTAN i AKTIVAN DRUŠTVENI ŽIVOT
Dom za stare Nina Zemun logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE NINA ZEMUN Dom za stare osobe Nina ZEMUN je otvoren sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi.

Dom za stare odiseja

Beograd, Zemun, Vojni put 269 011 2190298 |
065 4560606 |
DOM ZA STARE
Dom za stare DOM OLGA JEDAN logo
Dom OLGA JEDAN nudi odličan smeštaj i vrhunsku negu i usluge. Od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno, komforno i zbrinuto. O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekar, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.
SMEŠTAJ ISHRANA DRUŠTVENI ŽIVOT USLUGE NEGE U DOMU USLUGE POMOĆI U DOMU
LOKACIJE
Starački domovi za stare Aleksinac
Starački domovi za stare Apatin
Starački domovi za stare Bačka Palanka
Starački domovi za stare Bečej
Starački domovi za stare Bela Zemlja
Starački domovi za stare Blace
Starački domovi za stare Čačak
Starački domovi za stare Čurug
Starački domovi za stare Dimitrovgrad
Starački domovi za stare Dolovo
Starački domovi za stare Donji Dušnik
Starački domovi za stare Futog
Starački domovi za stare Gadžin Han
Starački domovi za stare Jagodina
Starački domovi za stare Kanjiža
Starački domovi za stare Kikinda
Starački domovi za stare Knjaževac
Starački domovi za stare Kragujevac
Starački domovi za stare Kruševac
Starački domovi za stare Kučevo
Starački domovi za stare Kucura
Starački domovi za stare Kula
Starački domovi za stare Leskovac
Starački domovi za stare Mataruška Banja
Starački domovi za stare Mol
Starački domovi za stare Negotin
Starački domovi za stare Niš
Starački domovi za stare Novi Kneževac
Starački domovi za stare Novi Sad
Starački domovi za stare Padina
Starački domovi za stare Pančevo
Starački domovi za stare Popučke
Starački domovi za stare Požarevac
Starački domovi za stare Prokuplje
Starački domovi za stare Ruma
Starački domovi za stare Ruski Krstur
Starački domovi za stare Šabac
Starački domovi za stare Šid
Starački domovi za stare Sombor
Starački domovi za stare Stari Banovci
Starački domovi za stare Subotica
Starački domovi za stare Surdulica
Starački domovi za stare Vladimirovac
Starački domovi za stare Vrbas
Starački domovi za stare Vrnjačka Banja
Starački domovi za stare Vršac
Starački domovi za stare Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA