Starački domovi - Domovi za stare - Gerontološki centri Voždovac

Starački domovi za stare Voždovac
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - AGAPE - Prvi privatni, namenski građen Dom za stare u Beogradu - Svim pacijentima pružamo vrhunsku medicinsku negu i zaštitu – domski lekar (spec.interne medicine) i lekari konsultanti, intenzivna nega, medicinsko i tehničko osoblje za negu i nadzor 24h, fizikalna terapija, specijalistički pregledi, laboratorija - Luksuzan smeštaj i maksimalna udobnost - Individualne i grupne društvene aktivnosti i kreativne radionice - Posedujemo licencu Ministarstva rada i socijalne politike - Nalazimo se u mirnom delu grada, okruženi zelenilom

Dom za stare BG Dom 56

Dom za stare BG Dom 56 logo
Beograd, Voždovac, Jovana Popovića 7 011 7498137 |
066 8800888 |
Dom za stare BG Dom 56 logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - BG DOM 56 Starački dom BG DOM 56 je dom koji u svima budi ljubav, zaštitu i sigurnost.BG DOM 56 ima višegodišnje iskustvo, pažljivo odabrano stručno i kvalitetno osoblje koje korisnicima pruža jedinstvenu uslugu.Dom se nalazi u najlepšem delu opštine Voždovac,u mirnoj ulici na svega sedam minuta od centra Beograda. Okruženi smo vilama i porodičnim kućama sa dvorištima i mirisnim baštama.Dom BG DOM 56 ima svoja dva zasebna stambena objekta u ulici Jovana Popovića 7 i 13, na rastojanju od 20m.
Dom za stare Vila Agacija logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - VILA AGACIJA Starački dom „Vila Agacija” je profesionalno opremljena ustanova koja poseduje licence i dozvole za rad nadležnih ministarstava.Vila se nalazi na adresi Kumodraška 76 v na teritorije opštine Voždovac i namenski je uređena u skladu sa najvšim standardima u svojoj oblasti.
Dom Senjački kutak logo
Domovi za stare- Dom Senjački kutak Dom u kome se posebna pažnja posvećuje socijalizaciji korisnika, psihičkom i fizičkom zdravlju.
Dom za negu starih lica Viva Flora logo
STARAČKI DOMOVI VIVA FLORA

Una dom - dom za stare

Beograd, Voždovac, Gostivarska 89 011 3097200 |
064 3941555 |
Na raspolaganju - Stručni medicinski tim 00h-24h - Prijatno i ljubazno osoblje - Udoban i prijatan smeštaj - Higijena na visokom nivou - Zabavno rekreativni program - Obezbeđen transport korisnika do svih zdravstvenih ustanova Našim korisnicima nudimo udoban i prijatan smeštaj u trokrevetnim sobama i apartmanima. Ono što nas čini posebnim je usluga zbrinjavanja starih osoba tokom dana ili noći, tipa dnevnog ili noćnog boravka u domu. U svakodnevnu ishranu ulazi sveza i kvalitetna hrana u dogovoru sa nutricionistom. Po potrebi, korisnicima uvodimo i specijalni režim ishrane. O svemu navedenom brine stručan, iskusan i odgovoran tim koji čine osoblje ove ustanove. UVERITE SE DA SMO NAJBOLjI

Dom za negu starih lica Dionis i Demetra

Dom za negu starih lica Dionis i Demetra logo
Beograd, Voždovac, Bože Jankovića 32 011 4230016 |
061 6802645 |
Dom za negu starih lica Dionis i Demetra logo
DOMOVI ZA SMEŠTAJ i NEGU STARIH LICA
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA