Starački domovi - Domovi za stare - Gerontološki centri Voždovac

Starački domovi za stare Voždovac
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - AGAPE - Prvi privatni, namenski građen Dom za stare u Beogradu - Svim pacijentima pružamo vrhunsku medicinsku negu i zaštitu – domski lekar (spec.interne medicine) i lekari konsultanti, intenzivna nega, medicinsko i tehničko osoblje za negu i nadzor 24h, fizikalna terapija, specijalistički pregledi, laboratorija - Luksuzan smeštaj i maksimalna udobnost - Individualne i grupne društvene aktivnosti i kreativne radionice - Posedujemo licencu Ministarstva rada i socijalne politike - Nalazimo se u mirnom delu grada, okruženi zelenilom

Dom za stare Avenija 1990

Dom za stare Avenija 1990 logo
Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 99 069 5990599 |
011 3975708 |
Dom za stare Avenija 1990 logo
Domovi za stare VOŽDOVAC BANOVO BRDO AVENIJA 1990

Dom za stare BG Dom 56

Dom za stare BG Dom 56 logo
Beograd, Voždovac, Jovana Popovića 13 011 3973693 |
066 8800888 |
Dom za stare BG Dom 56 logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - BG DOM 56 Starački dom BG DOM 56 je dom koji u svima budi ljubav, zaštitu i sigurnost.BG DOM 56 ima višegodišnje iskustvo, pažljivo odabrano stručno i kvalitetno osoblje koje korisnicima pruža jedinstvenu uslugu.Dom se nalazi u najlepšem delu opštine Voždovac,u mirnoj ulici na svega sedam minuta od centra Beograda. Okruženi smo vilama i porodičnim kućama sa dvorištima i mirisnim baštama.Dom BG DOM 56 ima svoja dva zasebna stambena objekta u ulici Jovana Popovića 7 i 13, na rastojanju od 20m.
Dom za stare Vila Agacija logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - VILA AGACIJA Starački dom „Vila Agacija” je profesionalno opremljena ustanova koja poseduje licence i dozvole za rad nadležnih ministarstava.Vila se nalazi na adresi Kumodraška 76 v na teritorije opštine Voždovac i namenski je uređena u skladu sa najvšim standardima u svojoj oblasti.

Livenega Gerontološki Centar

Livenega Gerontološki Centar logo
Beograd, Voždovac, Deli Radivoja 29 011 3448975 |
063 8499668 |
Livenega Gerontološki Centar logo
DOMOVI ZA STARE LIVENEGA Gerontološki centar nudi vrhunski smeštaj za stara lica.

Dom za stare Vožd

Dom za stare Vožd logo
Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 118 011 4055973 |
060 3498002 |
Dom za stare Vožd logo
STRAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE VOŽD Dom za smeštaj starih lica Vožd se nalazi u Beogradu, u strogom centru Voždovca, u ulici Vojvode Stepe broj 118. Objekat je izgrađen sa namenom smeštaja i brige o starim i bolesnim licima, ne bi li im omogućio što kvalitetniji i prijatniji boravak, uz zdravstvenu negu i brigu stručnog osoblja. U domu za stare Vožd angažovano je stručno medicinsko osoblje čiji je zadatak da omoguće korisnicima sve što im je potrebno. Na raspolaganju su korisnicima 24h.

Starački dom Palma

Starački dom Palma logo
Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 16 063 8302855 |
011 3960425 |
Starački dom Palma logo
STARAČKI DOM - STARAČKI DOM PALMA Dom za stara lica Palma nalazi se na opštini Voždovac, naselje Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 16 (okretnica autobusa 16).Nastao je sa namerom da pruži visoko kvalitetne usluge u domenu nege i smeštaja starije populacije.
Dom za stare i penzionere Zlatno doba lux logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE I PENZIONERE ZLATNO DOBA LUX Dom za stare i penzionere "Zlatno doba lux" nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u naselju Jajinci. Objekat je okruženom brojinim zelenilom i prostranim dvorištem koji se prostire na 11 ari placa.Pružamo 24 - časovni nadzor i negu. Redovno se sprovodi terapija, kako oralna tako i svi oblici parenteralne terapije prema potrebi korisnika i nalogu lekara, koji je sastavni deo stručnog tima.

Dom za stare Torlak

Dom za stare Torlak logo
Beograd, Voždovac, Jorgovana 55/b 060 6222215 |
011 3946060 |
Dom za stare Torlak logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE TORLAK Vila Torak je komforan objekat za smeštaj i negu starih lica, izgrađen po najvišim standardima kapaciteta 38 ležaja. Počeo je sa radom 2015 godine na osnovu Rešenja Ministarstva rada i socijalne politike. Dom za stare Torlak se nalazi na opštini Voždovac nedaleko od Farmaceutskog Fakulteta i Instituta Torlak u izuzetno mirnom i prijatnom okruženju. Vila Torlak je udaljena oko 3km od Trošarine i Banjice, a blizina i broj autobuskih linija omogućava lak i brz dolazak.

Dom za odrasle i starije Minema

Dom za odrasle i starije Minema logo
Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 36d 060 5055044 |
060 6055044 |
Dom za odrasle i starije Minema logo
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD Dom koji se nalazi u naselju Braća Jerković, koji je smešten u miru i tišini a opet samo 200m od autobuskih stancica.
Dom za negu starih lica Viva Flora logo
STARAČKI DOMOVI VIVA FLORA
PRVI LEGALAN i PRIVATAN STARAČKI DOM odobren i pod kontrolom Ministarstva za rad i socijalnu politiku Vlade Republike Srbije NOVOGODIŠNjA AKCIJA U TOKU, POPUST 10%! Savremeni način i tempo života, nastojanje da se u teškim emotivnim trenucima obezbedi makar i dovoljan prihod koji treba da podmiri egzistencijalne potrebe, neumitno je uzrokovao promene u životu svakog pojedinca, iziskujući maksimalne radne napore i angažovanje u tom pravcu, a što je sa druge strane stvorilo za posledicu gubitak slobodnog vremena i to najčešće onog vremena kojeg čovek treba i mora posvetiti sebi, svojoj porodici i svom okruženju. I upravo nedostatak tog i takvog vremena stvorio je potrebe, između ostalog, i za otvaranjem ovakvih ustanova kakav je naš Senior Mediclub. To međutim nije i jedini razlog nastajanja organizacija ovakvog tipa. Savremeno društvo, paralelno sa nastojanjem da razvije sopstvenu ekonomsku moć, gradeći pri tome i sopstveni identitet, nastoji kroz izgradnju istog razviti i njegov humani karakter. Ustanove kao što je naša nastoje potvrditi humani karakter, kako društva u celini, tako i sopstvenog postojanja... Ono osnovno što čini smislenim naše postojanje i naš primarni zadatak, je pružanje maksimuma komfora, zdravstvene i socijalne zaštite upravo onima kojima je to neophodno, a posebno ljudima u osetljivom starijem životnom dobu. Senior Mediclub, u tom smislu, pruža taj maksimum potrebnog i mogućeg, a kao jedan od bitnih dokaza za to je i taj da Senior Mediclub predstavlja prvi privatni aktivni i legalan zvanični pravni subjekt ovog tipa, koji je odobren i pod kontrolom Ministarstva za rad i socijalnu politiku Vlade Republike Srbije. U jednom od najelitnijih beogradskih naselja, u okruženju prelepih privatnih vila, na samom brežuljku naselja Medaković u opštini Voždovac, smešten je i naš Senior Mediclub. Od centra grada deli nas tek nešto više od 3km, što govori o izuzetnoj poziciji i pristupačnosti doma, kako za korisnike, tako

Una dom - dom za stare

Beograd, Voždovac, Gostivarska 89 011 3097200 |
064 3941555 |
Na raspolaganju - Stručni medicinski tim 00h-24h - Prijatno i ljubazno osoblje - Udoban i prijatan smeštaj - Higijena na visokom nivou - Zabavno rekreativni program - Obezbeđen transport korisnika do svih zdravstvenih ustanova Našim korisnicima nudimo udoban i prijatan smeštaj u trokrevetnim sobama i apartmanima. Ono što nas čini posebnim je usluga zbrinjavanja starih osoba tokom dana ili noći, tipa dnevnog ili noćnog boravka u domu. U svakodnevnu ishranu ulazi sveza i kvalitetna hrana u dogovoru sa nutricionistom. Po potrebi, korisnicima uvodimo i specijalni režim ishrane. O svemu navedenom brine stručan, iskusan i odgovoran tim koji čine osoblje ove ustanove. UVERITE SE DA SMO NAJBOLjI
Dom za stare Avalska Oaza logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - AVALSKA OAZA Licencirani dom koji pruža negu i brigu 24h na dan.
SMEŠTAJ i NEGA STARIH LICA MEDICINSKE USLUGE ISHRANA DRUŠTVENI ŽIVOT
DOMOVI ZA SMEŠTAJ i NEGU STARIH LICA

Dom za stara lica medmaris

Beograd, Voždovac, Bulevar JNA 26 011 3944018 |
069 1062111 |
OSNOVNE i DODATNE USLUGE RADNA TERAPIJA BRIGA O ZDRAVLjU i NEGA
SMEŠTAJNI KAPACITET JE 23 KORISNIKA ORGANIZOVANA DEŽURNA SLUŽBA 24h

Dom za stare nina plus

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 6 011 2468057 |
065 4773489 |
KAPACITET JE ZA 24 KORISNIKA KOMPLETNA NEGA 24h MEDICINSKO STRUČNO OSOBLjE
LOKACIJE
Starački domovi za stare Aleksinac
Starački domovi za stare Apatin
Starački domovi za stare Bačka Palanka
Starački domovi za stare Bečej
Starački domovi za stare Bela Zemlja
Starački domovi za stare Blace
Starački domovi za stare Čačak
Starački domovi za stare Čenej
Starački domovi za stare Čurug
Starački domovi za stare Dimitrovgrad
Starački domovi za stare Dolovo
Starački domovi za stare Donji Dušnik
Starački domovi za stare Futog
Starački domovi za stare Gadžin Han
Starački domovi za stare Jagodina
Starački domovi za stare Kanjiža
Starački domovi za stare Kikinda
Starački domovi za stare Knjaževac
Starački domovi za stare Kragujevac
Starački domovi za stare Kruševac
Starački domovi za stare Kučevo
Starački domovi za stare Kucura
Starački domovi za stare Kula
Starački domovi za stare Leskovac
Starački domovi za stare Mataruška Banja
Starački domovi za stare Mol
Starački domovi za stare Negotin
Starački domovi za stare Niš
Starački domovi za stare Novi Kneževac
Starački domovi za stare Novi Sad
Starački domovi za stare Padina
Starački domovi za stare Pančevo
Starački domovi za stare Petrovaradin
Starački domovi za stare Popučke
Starački domovi za stare Požarevac
Starački domovi za stare Prokuplje
Starački domovi za stare Ruma
Starački domovi za stare Ruski Krstur
Starački domovi za stare Šabac
Starački domovi za stare Šid
Starački domovi za stare Sombor
Starački domovi za stare Stari Banovci
Starački domovi za stare Subotica
Starački domovi za stare Surdulica
Starački domovi za stare Vladimirovac
Starački domovi za stare Vrbas
Starački domovi za stare Vrnjačka Banja
Starački domovi za stare Vršac
Starački domovi za stare Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA