Starački domovi - Domovi za stare - Gerontološki centri Mirijevo

Starački domovi za stare Mirijevo

Dom za stara lica Jakovljević

Dom za stara lica Jakovljević logo
Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 7c 065 4040401 |
069 4040408 |
Dom za stara lica Jakovljević logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARA LICA JAKOVLJEVIĆ Dom za stara lica Jakovljević se nalazi na Mirijevu u veoma lepom i mirnom delu grada. Dom je povezan sa gradskim saobraćajnicama u blizini okretnice autobusa. Objekat je nove gradnje opremljen po najvišim standardima za smeštaj starih lica.

Dom za negu starih Nana

Dom za negu starih Nana logo
Beograd, Mirijevo, Kapetana Miloša Žunjića 35đ 011 7455540 |
065 3821312 |
Dom za negu starih Nana logo
Sa iskrenom željom da izađemo u susret potrebama starije populacije i vođeni teškoćama koje smo sami imali pri pokušaju da pojedinim članovima svojih porodica obezbedimo adekvatnu negu objedinio je svoja iskustva i drži se onih standarda koje želimo za svoje najbliže. NANA VAM PRUŽA Stalnu negu i nadzor lekara sa medicinskim osobljem u luksuznom smeštaju sa odličnom kuhinjom, prilagođenom vašem ukusu i zdravstvenom stanju. Brigu o vašim svakodnevnim aktivnostima i socijalnom životu. Brigu o zdravlju - podršku u borbi protiv bolesti. Pomoć u prilagođavanju našoj porodici, stvaranju osećaja pripadnosti i sigurnosti. U trenutku kada potreba za pomoći i negom postane tolika da zahteva promenu vaše dosadašnje sredine i načina života stojimo vama i vašoj porodici 24h na raspolaganju. DOBRODOŠLI! KONCEPT "DOM - PORODICA" Sledeći u potpunosti savremeni trend u oblasti socijalnog staranja, Nana je koncipirana kao domaćinstvo sa malim brojem članova, što sa jedne strane pruža jači osećaj bliskosti i povezanosti među članovima, dok sa druge, garantuje veći stepen vaše privatnosti. Ambijent Lep i prostran enterijer okružen vrtom, u mirnoj ulici jednog od najlepših delova Beograda čini boravak udobnim i prijatnim. Nega Svim korisnicima čije stanje to zahteva, obezbeđena je potpuna nega i zdravstveni nadzor od strane našeg tima i naših saradnika. Omogućavamo rehabilitaciju kod povreda i oboljenja gde je neophodan fizikalni tretman i rad sa fizioterapeutom. Vitalnost i dugovečnost Posvećenost mentalnim i fizičkim aktivnostima korisnika stimulativno utiče ne samo na zdravlje, već produžava vitalnost i čuva bistrinu uma. ZDRAVSTVENA POTPORA Od samog početka svoga rada usmerava posebnu pažnju na korisnike kojima je neophodan visok stepen zdravstvene nege i nadzora. U ovu grupu spadaju pacijenti koji su nedavno otpušteni iz bolnice i drugih zdravstvenih ustanova, a koji u okviru svojih porodica još uvek ne mogu da samostalno funkcionišu, korisnici kod kojih postoji pogoršanje hroničnih bolesti, a koji ne mogu
Dom za stare Vita Medialis logo
STARAČKI DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE MEDIALIS Usluge doma za stare VITA MEDIALIS: - medicinski nadzor 24h - oporavak nakon bolničkog lečenja - rehabilitacija od strane fizioterapeuta - svakodnevno merenje pritiska, šećera u krvi, davanje infuzija, plasiranje katetera - vršenje laboratorijskih nalaza.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA