Prevodilacke agencije Sudski tumac Stari Grad

Prevodjenje - prevodilačke usluge Stari Grad

Perolo Agencija

Perolo Agencija logo
Beograd, Stari Grad, Takovska 35 011 2626133 |
011 3038139 |
Perolo Agencija logo
PREVODILACKA AGENCIJA PEROLO. SUDSKI TUMAC, STRUCNI PREVODIOCI SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM. VISOKOKVALIFIKOVANI KADAR, OZBILJNOST, PROFESIONALNOST, STRUČNOST, ISKUSTVO I SVEDOČANSTVA NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA GARANCIJA SU KVALITETA PISANIH I USMENIH PREVODA U NAŠOJ PREVODILAČKOJ AGENCIJI. SUDSKI TUMAC OVERIĆE PREVEDENU DOKUMENTACIJU ZA KOJU POSTOJI ZAHTEV DA PREVOD BUDE OVEREN.
Prevodilačka agencija Queen Victoria logo
QUEEN VICTORIA PREVODILAČKA AGENCIJA. NAŠ IMPERATIV JE KVALITETAN PREVOD URAĐEN U DOGOVORENOM VREMENSKOM ROKU. STRUČNI TIM PREVODILACA KOJI GODINAMA OKUPLJAMO POBRINUĆE SE ZA PREVOĐENJE SVIH VRSTA DOKUMENATA I TEKSTOVA I DOKUMENATA. NAŠI SUDSKI TUMAČI ISPORUČIĆE VAM PREVOD SA OVEROM. NA USLUZI SMO VAM I ZA USMENO PREVOĐENJE.
Prevodilačka agencija Todorović logo
TODOROVIĆ PREVODI - USMENO I PISANO PREVOĐENJE SVETSKI JEZIKA NA SRPSKI I OBRNUTO. POVOLJNE CENE PREVODA KOD NAŠIH OVLAŠĆENIH SUDSKIH TUMAČA. KVALITET I BRZINA SU NAŠ IMPERATIV.
Prevodilačka agencija Alkemist logo
ALKEMIST JE PREVODILACKA AGENCIJA KOJA NUDI I USLUGE SUDSKIH TUMACA. POKRIVAMO SKORO SVE SVETSKE JEZIKE. OBRATITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVODJENJE BILO KOJE VRSTE TEKSTA. SUDSKI TUMAC URADIĆE OVEREN PREVOD UKOLIKO IMATE TAKAV ZAHTEV.

Eurolang Agency

Eurolang Agency logo
Beograd, Stari Grad, Obilićev venac 1 011 2188828 |
063 1630313 |
Eurolang Agency logo
Agencija za prevođenje i edukaciju EUROLANG je specijalizovana za pružanje kompletnih prevodilačkih usluga, kao i za organizovanje nastave stranih jezika za firme i pojedince. Naše usluge obuhvataju: SIMULTANO i KONSEKUTIVNO PREVOĐENjE PISMENO PREVOĐENjE PREVOĐENjE DOKUMENATA SA OVEROM SUDSKIH TUMAČA GRAFIČKU PRIPREMU TEKSTA ZA ŠTAMPU (DTP) ORGANIZOVANjE KURSEVA STRANIH JEZIKA Pokrivamo sve evropske jezike u kombinaciji sa srpskim, hrvatskim i slovenačkim, kao i kombinacije dva strana jezika. Prevodimo tekstove iz gotovo svih stručnih oblasti. Ukratko o nama: Prevodilačka agencija je počela sa radom još 2002. godine pod nazivom Eurologos Beograd, kao jedna od 20-tak kancelarija koje posluju u sastavu renomirane firme za prevođenje i lokalizaciju EUROLOGOS, čije je sedište u Briselu ( www.eurologos.com ). Članstvo u mreži Eurologos, koje obavezuje na poštovanje najviših profesionalnih standarda, omogućilo nam je od samog početka pristup evropskom i svetskom prevodilačkom tržištu. Već godinama unazad smo standardni saradnici prevodilačkih firmi iz Evrope i SAD za prevođenje sa glavnih svetskih jezika na jezike jugoistočne Evrope. Krajnji korisnici prevoda za koje nas angažuju su i neke od najvećih svetskih kompanija. Veliki broj naših klijenata u zemlji čine državne institucije, međunarodne organizacije, domaća preduzeća, predstavništva inostranih firmi, instituti, advokatske kancelarije, kao i privatni sektor. Reference dajemo na zahtev. Od početka 2009. nastavljamo rad pod novim nazivom: EUROLANG - Agencija za prevođenje i edukaciju. Visoki profesionalni standardi kojih se pridržavamo u radu podrazumevaju: - stalnu i rigoroznu selekciju prevodilačkog tima - angažovanje najkompetentnijih prevodilaca za svaki konkretan posao, na osnovu njihove uže specijalizacije - doslednu primenu stručne terminologije za sve prevode istog naručioca (uz pomoć odgovarajućih softverskih alata, kao npr. Trados, Wordfast) - kontrolu kvaliteta prevoda, stručnu i jezičku - poštovanje poverljivosti podataka - pridržavanje ugovorenih rokova isporuke. Naše cene su umerene i u potpunosti opravdane kvalitetom usluge! Kao posebno priznanje za potvrđeni kvalitet rada, dobili smo poziv da
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA