Laboratorije Bežanijska Kosa, Bežanija

Laboratorije Bežanijska Kosa, Bežanija

Biohemijska Laboratorija Analiza

Biohemijska Laboratorija Analiza logo
Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Vajara Živojina Lukića 6 011 4088735 |
063 1179585 |
Biohemijska Laboratorija Analiza logo
LABORATORIJE - ANALIZA Biohemijska laboratorija ANALIZA počela je sa radom u julu 2006. godine, a u avgustu 2007. godine pored doma zdravlja u Zemunu otvorena je i Mikrobiološka laboratorija ANALIZA. Rukovodilac laboratorije je dipl. ph Radmila Vrzić, specijalista medicinske biohemije sa višegodišnjim radnim iskustvom u eminentnim zdravstvenim ustanovama. U laboratorijama je zaposleno osam laboratorijskih tehničara sa bogatim radnim iskustvom stečenim u našim najpriznatijim medicinskim ustanovama.
Poliklinika AS Medicus Biorezonanca logo
LABORATORIJE - POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA U okviru poliklinike možete obaviti sve vrste internističkih pregleda ( kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, nefrologija, reumatologija ) takodje i preglede otorinolaringologa, ginekologa, neurologa, psihijatra kao i fizijatra.

Aqualab Laboratorije

AquaLab Laboratorije logo
Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Ljubinke Bobić 26b 011 3187734 |
062 8036007 |
AquaLab Laboratorije logo
LABORATORIJE - AQUALAB MISIJA Aqualab plus laboratorija je da doprinose unapređenju zdravlja građana krozpružanje visokokvalitetnih usluga laboratorijskih ispitivanja. Našu misiju sprovodimo posvećujući izuzetnu pažnju korisnicima sa fokusom na brigu o pacijentima kao i stručnim konsultacijama sa kliničarima, kontinuirano unapređujemo kvalitet rada inovativnim pristupom kroz stalno proširivanje spektra analiza. VIZIJA Aqualab plus laboratorija je da budemo prepoznati kao vodeća ustanova u domenu visokospecifične laboratorijske dijagnostike u Srbiji i regionu. CILJ Aqualab plus laboratorija je zadovoljstvo korisnika kroz dostupnost i kvalitet pruženih usluga.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA