Pekare Zemun

Pekare Zemun

Hleb i kifle

Beograd, Zemun, Glavna 26 011 3739943
FINA PECIVA LISNATA PECIVA SALATE H&K U TEGLAMA HLEB SENDVIČI SLATKA PONUDA MUSLI...

Kuća hrane lazarević

Beograd, Zemun, Cvijićeva 59 011 3165956 |
011 2192691 |
KUĆA HRANE DOSTAVA HRANE NA ŽELjENU ADRESU POSLASTIČARNICA - VELIKI IZBOR POSLASTICA, TORTI i KOLAČA SLANI MRSNI i POSNI MENI: PECIVA, SENDVIČI, SALATE, PITE, RIBA, SLANI ROLATI... KETERING „Kuća Hrane Lazarević“ osnovana je oktobra 1998. godine, sa sedištem u Zemunu u Cvijićevoj ulici br. 59. Osnivači i vlasnici, Milesa i Jeremija Lazarević, su sa odabranim saradnicima u novosonovanu kuću preneli svoja najbolja stručna i organizaciona umeća koja su stekli radeći i rukovodeći elitnim ugostiteljstvom iz njegovih najboljih vremena. Mi već osam godina postojimo sa jednim ciljem; da iskustva, znanja i veštine svojih majstora pretočimo u proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta i estetskog doživljaja. Naša poslovna filozofija oličena je u težnji da svojim slanim i slatkim proizvodima omogućimo, obogatimo i dodamo novu dimenziju i vrednost svakom događaju koji je od značaja za našeg klijenta i time mu oslobodimo dragoceno vreme i energiju za druge potrebe. Mrsno Možete izabrati između naše standardne ponude u vidu slanih mešavina ili napraviti svoju kombinaciju. Posno Zbog izražene potrebe za posnim proizvodima u vreme posnih praznika i dana predstavljamo Vam našu ponudu posebno sastavljenu da zadovolji najviše standarde i najprobirljivije ukuse Sitni kolači Dovoljno ih je samo probati i nakon toga ostajete im verni zauvek. Jedinstvenog izgleda i za svaku priliku, slavski mrsni i posni kao i lux kolači, aranžirani sa stilom i adekvatno posluženi, predstavljaju sinonim „Kuće hrane Lazarević“. Torte Torta danas predstavlja centralni element bez kojeg se ne može zamisliti proslava bilo kog tipa. Svi vole torte i naš je cilj da tu ljubav istaknemo i ojačamo. Poslastice Desertni proizvodi za trenutke kada želite da se prepustite dobrom ukusu i uživanju, kada želite da se posvetite sebi ali i drugima. Slatko uživanje u dvoje i više.
PEKARE MESARA MARKETI - U NjIMA SE MOGU NAĆI i KUVANA JELA ZA PONETI

Pekara klas

Beograd, Zemun, Momčila Radivojevića 34
PROIZVODNjA i DISTRIBUCIJA HLEBA i DRUGIH PEKARSKIH PROIZVODA PROIZVODI : HLEB PAKOVAN HLEB KIFLE i PERECE DANSKA PECIVA KROASANI KOLAČI i TORTE SLAVSKI KOLAČI SMRZNUTI PROGRAM ’’KLAS’’ sa svojom tradicijom dugom skoro 60 godina danas predstavlja najvećeg proizvođača hleba i peciva u Srbiji. U svojoj širokoj ponudi proizvoda, ovaj naš poslovni gigant nudi veliki asortiman različitih vrsta hleba, hlađenog, smrznutog i pakovanog peciva, sendviča i pita kao i veliki izbor kolača, krofni...Izlazeći u susret potrebama i zahtevima potrošača, postojeći asortiman hleba i peciva proizvodi se od različitih vrsta brašna, kao što su: pšenično, integralno, krompirovo, kukuruzno, sojino brašno, mekinje, raž...uz prisustvo različitih semenki lana, suncokreta, susama, ovsenih pahuljica, kima – svakodnevno se obogaćuje novim, još ukusnijim i kvalitetnijim proizvodima. U okviru ovog poslovnog sistema postoji akreditovana laboratorija koja ima sve potrebne sertifikate (HACCP и ISO standard) za kontrolu ispravnosti i kvaliteta proizvoda a sve prema savremenim standardima u proizvodnji pekarskih proizvoda. Pored velikih trgovinskih sistema kao i državnih ustanova s kojima ima uspešnu dugogodišnju saradnju, ’’KLAS’’ svoj širok asortiman pekarskih proizvoda plasira u 40 objekata a u planu je širenje maloprodajne mreže i otvaranje novih specijalizovanih objekata širom zemlje. Tržišna orjentacija i poslovanje firme uslovljavaju primenu najnovije tehnologije, enterijera i usluga u čemu prednjačimo i držimo korak sa najboljim firmama iz ove branše. Rezultat je najviši kvalitet na domaćem tržištu. ‘’KLAS’’ hleb i pecivo pravi se s ljubavlju, čuvajući svoju dugu tradiciju i poštovanje velikog broja zadovoljnih potrošača.

Roggenart pekara

Beograd, Zemun, Lagumska 4 011 3756853
ROGGENART PROIZVODI : HLEB SLAVSKI KOLAČ SLANA PECIVA SLATKA PECIVA SENDVIČI KOLAČI NAPICI KAFA Dugogodišnje austrijsko znanje, iskustvo i tehnologija pripreme ražanog hleba sada postoje i u našem gradu. Vlasnici su hteli da našim potrošačima omoguće uživanje u pravom, dobrom ražanom hlebu. A i sam naziv pekare asocira na to jer na nemačkom “roggen” znači raž a “art” vrsta, odnosno umetnost. Ponosni smo na to da smo prva pekara u Beogradu koja svakodnevno nudi degustaciju svojih proizvoda. U našim radnjama uvek možete probati razne vrste hlebova i tako biti sigurni da ste izabrali pravi hleb za vas i vašu porodicu.
PEKARA POSLASTIČARNICA PROIZVODNjA HLEBA, PECIVA, TORTI, KOLAČA...

Pekara petrović

Beograd, Zemun, Bezanijska 39 011 3166966 |
063 7520905 |
PEKARA SA DUGOM TRADICIJOM POZNATI BUREK i HLEB PO RECEPTURI PREDAKA

Pekara kesten

Beograd, Zemun, Akademska 2 011 2612547 |
063 7276160 |
PROIZVODNjA i PRODAJA PECIVA, SITNOG SLAOG i SLATKOG KOKTEL PECIVA, SLATKI PROGRAM...

Pekara tuci

Beograd, Zemun, Momčila Radivojevića 34 011 7165037
VELIKI IZBOR SVEŽEG PECIVA Proizvodi pekare "Tuci" su proizvedeni od najkvalitetnijih sirovina na tradicionalan nacin. Nudimo širok asortiman svih pekarskih proizvoda. Pored sopstvenog prodajnog mesta, vršimo i dostavu robe školama, restoranima, prodavnicama...

Bramili pekara

Beograd, Zemun, Prvomajska 36a 011 2196588 |
011 3164426 |

Pekara tenen

Beograd, Zemun, Prvomajska 10p 011 3166846
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA