Pekare Vračar

Pekare Vračar

Hleb i kifle

Beograd, Vračar, Njegoševa 67 011 3099864
FINA PECIVA LISNATA PECIVA SALATE H&K U TEGLAMA HLEB SENDVIČI SLATKA PONUDA MUSLI...

Kuća hrane lazarević

Beograd, Vračar, Hadži Melentijeva 8 011 2438188
KUĆA HRANE DOSTAVA HRANE NA ŽELjENU ADRESU POSLASTIČARNICA - VELIKI IZBOR POSLASTICA, TORTI i KOLAČA SLANI MRSNI i POSNI MENI: PECIVA, SENDVIČI, SALATE, PITE, RIBA, SLANI ROLATI... KETERING „Kuća Hrane Lazarević“ osnovana je oktobra 1998. godine, sa sedištem u Zemunu u Cvijićevoj ulici br. 59. Osnivači i vlasnici, Milesa i Jeremija Lazarević, su sa odabranim saradnicima u novosonovanu kuću preneli svoja najbolja stručna i organizaciona umeća koja su stekli radeći i rukovodeći elitnim ugostiteljstvom iz njegovih najboljih vremena. Mi već osam godina postojimo sa jednim ciljem; da iskustva, znanja i veštine svojih majstora pretočimo u proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta i estetskog doživljaja. Naša poslovna filozofija oličena je u težnji da svojim slanim i slatkim proizvodima omogućimo, obogatimo i dodamo novu dimenziju i vrednost svakom događaju koji je od značaja za našeg klijenta i time mu oslobodimo dragoceno vreme i energiju za druge potrebe. Mrsno Možete izabrati između naše standardne ponude u vidu slanih mešavina ili napraviti svoju kombinaciju. Posno Zbog izražene potrebe za posnim proizvodima u vreme posnih praznika i dana predstavljamo Vam našu ponudu posebno sastavljenu da zadovolji najviše standarde i najprobirljivije ukuse Sitni kolači Dovoljno ih je samo probati i nakon toga ostajete im verni zauvek. Jedinstvenog izgleda i za svaku priliku, slavski mrsni i posni kao i lux kolači, aranžirani sa stilom i adekvatno posluženi, predstavljaju sinonim „Kuće hrane Lazarević“. Torte Torta danas predstavlja centralni element bez kojeg se ne može zamisliti proslava bilo kog tipa. Svi vole torte i naš je cilj da tu ljubav istaknemo i ojačamo. Poslastice Desertni proizvodi za trenutke kada želite da se prepustite dobrom ukusu i uživanju, kada želite da se posvetite sebi ali i drugima. Slatko uživanje u dvoje i više.

Trgocentar - skroz dobra pekara

Beograd, Vračar, Bulevar kralja Alekandra 126 011 2755625 |
064 8031017 |
PEKARE MESARA MARKETI - U NjIMA SE MOGU NAĆI i KUVANA JELA ZA PONETI

Pekara klas

Beograd, Vračar, Južni bulevar 112 011 2041400
PROIZVODNjA i DISTRIBUCIJA HLEBA i DRUGIH PEKARSKIH PROIZVODA PROIZVODI : HLEB PAKOVAN HLEB KIFLE i PERECE DANSKA PECIVA KROASANI KOLAČI i TORTE SLAVSKI KOLAČI SMRZNUTI PROGRAM ’’KLAS’’ sa svojom tradicijom dugom skoro 60 godina danas predstavlja najvećeg proizvođača hleba i peciva u Srbiji. U svojoj širokoj ponudi proizvoda, ovaj naš poslovni gigant nudi veliki asortiman različitih vrsta hleba, hlađenog, smrznutog i pakovanog peciva, sendviča i pita kao i veliki izbor kolača, krofni...Izlazeći u susret potrebama i zahtevima potrošača, postojeći asortiman hleba i peciva proizvodi se od različitih vrsta brašna, kao što su: pšenično, integralno, krompirovo, kukuruzno, sojino brašno, mekinje, raž...uz prisustvo različitih semenki lana, suncokreta, susama, ovsenih pahuljica, kima – svakodnevno se obogaćuje novim, još ukusnijim i kvalitetnijim proizvodima. U okviru ovog poslovnog sistema postoji akreditovana laboratorija koja ima sve potrebne sertifikate (HACCP и ISO standard) za kontrolu ispravnosti i kvaliteta proizvoda a sve prema savremenim standardima u proizvodnji pekarskih proizvoda. Pored velikih trgovinskih sistema kao i državnih ustanova s kojima ima uspešnu dugogodišnju saradnju, ’’KLAS’’ svoj širok asortiman pekarskih proizvoda plasira u 40 objekata a u planu je širenje maloprodajne mreže i otvaranje novih specijalizovanih objekata širom zemlje. Tržišna orjentacija i poslovanje firme uslovljavaju primenu najnovije tehnologije, enterijera i usluga u čemu prednjačimo i držimo korak sa najboljim firmama iz ove branše. Rezultat je najviši kvalitet na domaćem tržištu. ‘’KLAS’’ hleb i pecivo pravi se s ljubavlju, čuvajući svoju dugu tradiciju i poštovanje velikog broja zadovoljnih potrošača.

Pekara sindjelić

Beograd, Vračar, Sinđelićeva 32 011 2436185
PEKARA PROIZVODNjA HLEBA, PECIVA, TORTI, KOLAČA, PITA... DOSTAVA

Roggenart pekara

Beograd, Vračar, Svetozara Markovića 22 011 3244454
ROGGENART PROIZVODI : HLEB SLAVSKI KOLAČ SLANA PECIVA SLATKA PECIVA SENDVIČI KOLAČI NAPICI KAFA Dugogodišnje austrijsko znanje, iskustvo i tehnologija pripreme ražanog hleba sada postoje i u našem gradu. Vlasnici su hteli da našim potrošačima omoguće uživanje u pravom, dobrom ražanom hlebu. A i sam naziv pekare asocira na to jer na nemačkom “roggen” znači raž a “art” vrsta, odnosno umetnost. Ponosni smo na to da smo prva pekara u Beogradu koja svakodnevno nudi degustaciju svojih proizvoda. U našim radnjama uvek možete probati razne vrste hlebova i tako biti sigurni da ste izabrali pravi hleb za vas i vašu porodicu.

Pekara toma

Beograd, Vračar, Beogradska 14 011 2439112
PEKARA DOSTAVA KA KUĆNU ADRESU KETERING

Gvozden pekara

Beograd, Vračar, Sinđelićeva 1 011 3444922
PEKARA SA TRADICIJOM DOMAĆA PECIVA BEZ ADITIVA i DRUGIH HEMIJSKIH DODATAKA Gvozden pekara od 1903 na Vračaru pravi hrskavo, sveže, zlatno pecivo i kolače bez aditiva. Još od starog Beograda, turskih peći za hleb i prvih pereca deda Gvozdena, pekara Gvozden sa ljubavlju i znanjem pravi peciva, hlebove i kolače. Ne koristimo aditive, pojačivače ukusa i slično, jer verujemo da, koliko god da je vreme moderno, hleb i peciva su osnovne stvari u kojima nema mesta hemiji. Pekara Gvozden čuva tajne zlatnih beogradskih ukusa pravih pekarskih majstorija.

Pekara burek non - stop

Beograd, Vračar, Kumanovska 6 011 2455678
NAJBOLjI BUREK U GRADU Pekara "Burek non-stop" počela je sa radom na Vračaru 1995. Tokom svih ovih godina brojne mušterije motivisale su nas da se stalno usavršavamo i održavamo kvalitet. Svi naši proizvodi prave se ručno, po najkvalitetnijim recepturama i pravo iz peći stižu do potrošača. Svakog dana ceo tim zaposlenih brine o svežini, kvalitetu i raznovrsnosti ponude.

Pekara rada perece

Beograd, Vračar, Mutapova 46 011 2456355
PRODAJA PECIVA

Pekara gaša

Beograd, Vračar, Maksima Gorkog 4a 064 4135766
UVEK SVEŽ HLEB i PECIVO

Naša 1. pekara

Beograd, Vračar, Katanićeva 18 060 0303180
NON - STOP SVEŽE PECIVO

Bagels park

Beograd, Vračar, Krušedolska 1b
SENDVIČI MEDITERANSKI ŠTAPIĆ PITA PIE EMPANADAS SLANE i SLATKE KIGLICE KOLAČI, MAFINI PIZZA PIĆA SALATE...

Pekara kuki

Beograd, Vračar, Kralja Milana 23 011 3232116

Pekara jakovljević

Beograd, Vračar, Maksima Gorkog 15 011 3226870

Pekara kuvani djevrek

Beograd, Vračar, Bulevar kralja Aleksandra 198 011 2425378

Pekara hermes plus

Beograd, Vračar, Južni bulevar 36 011 3087731
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA