Sudski tumač za italijanski, Prevodilac za italijanski

Sudski tumač za italijanski jezik Beograd
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA ITALIJANSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA ITALIJANSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA ITALIJANSKI JEZIK – POVERITE NAMA. Prevođenje medicinske dokumentacije, svih vrsta ličnih dokumenata sa italijanskog jezika na srpski ili neki drugi iz naše ponude ili na italijanski jezik. SUDSKI TUMAČI ZA ITALIJANSKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Hitni prevodi i brzi prevodi! CENE PREVODA ZA ITALIJANSKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA ITALIJANSKI. Prevodi sa italijanskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na italijanski jezik. Predvođenje dokumenata na italijanskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na italijanski jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA ITALIJANSKI jezik. Pečatirani prevod sa italijanskog jezika ili na italijanski jezik.

Agencija Alpha prevodi

Agencija Alpha prevodi logo
Beograd, Mirijevo, Vjekoslava Afrića 12 069 1704977 |
011 3426443 |
Agencija Alpha prevodi logo
Sudski tumač za italijanski jezik.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI ITALIJANSKI JEZIK. PREVOD SA ITALIJANSKOG I NA ITALIJANSKI . OVEREN PREVOD… PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . NAJPOVOLJNIJE CENE PREVODA SUDSKOG TUMAČA ZA ITALIJANSKI JEZIK . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. PREVOĐENJE VEB SAJTOVA NA ITALIJANSKI JEZIK ILI SA ITALIJANSKOG JEZIKA! Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA ITALIJANSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA ITALIJANSKOG JEZIKA ILI NA ITALIJANSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA ITALIJANSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA ITALIJANSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Ukoliko imate stručni tekst na italijanskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA ITALIJANSKOM JEZIKU! USMENO PREVOĐENJE SA ITALIJANSKOG JEZIKA ILI NA ITALIJANSKI JEZIK . Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na italijanski ili sa italijanskog jezika. Prevodimo na italijanski sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. Svaki preveden tekst sa italijanskog ili na italijanski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA ITALIJANSKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA ITALIJANSKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA ITALIJANSKI JEZIK ILI SA ITALIJANSKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na italijanski jezik ili prevod sa italijanskog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za italijanski jezik .

Beps Translations

BEPS Translations logo
Beograd, Vračar, Patrijarha Varnave 14/6 011 2199304 |
064 9944981 |
BEPS Translations logo
SUDSKI TUMAČ ZA ITALIJANSKI JEZIK - BEPS TRANSLATION Usluge prevođenja/sudskog tumačenja za italijanski jezik.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA ITALIJANSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na italijanski jezik.

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 060 3114146 |
034 206997 |
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA ITALIJANSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na italijanski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA ITALIJANSKI JEZIK - AB GLOBUS PREVODI

Sudski tumač za italijanski jezik Worldwide Translations

Sudski tumač za italijanski jezik Worldwide Translations logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6, PC Ušće, sprat 16 065 3118317 |
011 2120968 |
Sudski tumač za italijanski jezik Worldwide Translations logo
SUDSKI TUMAČ ZA ITALIJANSKI JEZIK - WORLDWIDE TRANSLATIONS Prevodi sa overom sudskog tumača za italijanski jezik, prevodilačka agencija Worldwide Translations.
Ovlašćeni sudski tumač i prevodilac za italijanski jezik Gordana Prodanov logo
PREVODILAC ZA ITALIJANSKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA ITALIJANSKI JEZIK
Prevodilačka agencija Linguae Mundi logo
PREVOĐENjE PISANIH TEKSTOVA USMENO PREVOĐENjE USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE TEKSTOVA JEZICI : SRPSKI NEMAČKI RUSKI BUGARSKI MAKEDONSKI ENGLESKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI ALBANSKI
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
USLUGE PREVOĐENjA USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE JEZICI: NEMAČKI FRANCUSKI ŠPANSKI ITALIJANSKI RUSKI MAĐARSKI POLjSKI HRVATSKI SLOVENAČKI RUMUNSKI BUGARSKI TURSKI ARAPSKI MAKEDONSKI UKRAJINSKI...
Master Obrazovni Centar logo
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI

Bravissimo

Pančevo, Braće Jovanović 43 013 341495 |
064 1878047 |
PREVODILAČKA AGENCIJA OVERENI PREVODI KURSEVI i ŠKOLA ITALIJANSKOG JEZIKA „Bravissimo“ je prevodilačka agencija specijalizovana za stručne prevode u oblasti građevine, mašinstva, elektrotehnike, poljoprivrede, informacionih tehnologija, prava i ekonomije. Ukoliko Vam je potreban kvalitetan prevod Vaše dokumentacije, stručnog teksta, priručnika, tehničkog uputstva, ugovora ili dokumenta o specifikaciji proizvoda, pravne ili tenderske dokumentacije, na pravom ste mestu! Naša agencija je drugačija jer je celokupno poslovanje usklađeno sa standardom SRPS EN 15038:2008. To, praktično, znači da Vi samo treba da nam poverite tekst za prevođenje, a naš tim će se pobrinuti da dobijete visokokvalitetan prevod. Angažujemo samo prevodioce s dokazanim radnim iskustvom u sledećim oblastima: - GRAĐEVINA - PRAVO - MAŠINSTVO - EKONOMIJA - ELEKTROTEHNIKA - INFORMACIONE TEHNOLOGIJE Svi naši prevodioci imaju višegodišnje iskustvo u prevođenju i prevode na svoj maternji jezik. Prevodilac koji radi za „Bravissimo“ mora da ispunjava sledeće uslove: 1) da ima odgovarajuće visoko obrazovanje za određeni strani jezik ili da poseduje potpuno znanje jezika sa kog prevodi i na koji prevodi pisani tekst 2) da poznaje stručnu terminologiju koja se koristi u jeziku sa koga se prevodi ili na koji se prevodi 3) da ima najmanje pet godina iskustva na prevodilačkim poslovima Tim stručnih saradnika sačinjen je od inženjera građevine, mašinstva, poljoprivrede i elektrotehnike, diplomiranih ekonomista, IT stručnjaka i advokata. Stručna i tehnička lica pregledaju tekstove pre konačne isporuke klijentu. Ništa nije prepušteno slučaju i mogućnost greške u prevodu svedena je na minimum. OVERENI PREVODI Prevodilačka agencija „Bravissimo” je pouzdan partner ne samo za advokate već i za privatna lica kojima je potreban prevod s overom sudskog prevodioca odnosno tumača. Dokumenta za koja je najčešće potreban prevod sudskog tumača su sledeća: - Lična dokumenta - Pravna dokumenta - Dokumenta privrednih društava OVERENI PREVODI i „HAŠKI APOSTIL” Naš zakon predviđa da dokumenta izdata od stranih vlasti mogu važiti i
Prevodilačka agencija za italijanski jezik - Bis plus logo
PISMENO PREVOĐENjE SIMULTANO PREVOĐENjE KONSEKUTIVNO PREVOĐENjE SA i BEZ OVERE SUDSKOG TUMAČA PRAVNIM i FIZIČKIM LICIMA NUDIMO SLEDEĆE PREVODILAČKE USLUGE: - Pismeno prevođenje svih vrsta tekstova sa i bez overe - Hitne prevode (Hitan prevod podrazumeva prevod od 1 do 5 strana istog dana 1,5 do 8 sati nakon dostave) Zašto izabrati Prevodilački centar BIS PLUS PREVODI? Glavni cilj našeg Prevodilačkog centra je pružanje usluga stručnih i tačnih prevoda na zadovoljstvo onih klijenata kojima su takvi prevodi i potrebni. Ako ste u potrazi za stručnim i kvalitetnim prevodom, na pravom ste mestu. Prevodioci sa višegodišnjim iskustvom kvalitetno prevode Vaše tekstove, stručnu literaturu, web stranice, kataloge, uputstva za upotrebu, itd. Ako Vam je potreban overen prevod, sudski tumači pružaju i takve usluge. Uz upotrebu savremenih prevodilačkih alata, tu smo da ispunimo sve Vaše zahteve za prevođenjem. Za sve dodatne informacije - kontaktirajte nas. Reference: - Italijanski institut za spoljnju trgovinu (ICE) - Italijanska ambasada - Udruženje naučnih i stručnih prevodilaca Srbije - Evropski univerzitet za marketing

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje

Lingua servis

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 12b/II 063 8449935 |
011 2507654 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SRPSKI JEZIK ZA STRANCE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski jezik Nemački jezik Francuski jezik Španski jezik Italijanski jezik Ruski jezik Bugarski jezik Arapski jezik Latinski jezik ENGLESKI JEZIK Opšti kursevi Govorne vežbe Engleska gramatika Poslovni kursevi Specijalizovani kursevi Letnji kursevi VIP engleski Kursevi za privredne i druge organizacije Engleski za studente Lingua Servis angažuje isključivo kvalifikovane i iskusne profesore stranih jezika za individualnu i grupnu nastavu stranih jezika, koja se održava u našim prostorijama i u prostorijama naših klijenata, zainteresovanih pravnih i fizičkih lica. U nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika koristimo uglavnom Longmanove i Oxford University Press udžbenike i kompjuterske programe za učenje stranih jezika. Koristimo jedan od najlakših i najkraćih programa za učenje engleskog jezika za odrasle. Opšti kursevi engleskog jezika – skraćeni program Engleski pocetni 1 - 60 časova Engleski pocetni 2 - 60 časova Engleski srednji 1 - 60 časova Engleski srednji 2 - 60 časova Engleski srednji - obnova znanja - 80 časova Govorne vežbe Engleski početni - 20 časova Engleski srednji - 20 časova Engleski viši - 20 časova Poslovni kursevi (OUP) Engleski poslovni 1 (Business Objectives + Meeting Objectives) Engleski poslovni 2 Poslovni kursevi (Longman) Engleski poslovni 1 (Market Leader 1) Engleski poslovni 2 Engleski viši poslovni 1 (Market Leader 2) Engleski viši poslovni 2 Specijalizovani kursevi engleskog jezika iz oblasti: bankarstva i finansija prava tehnike medicine kursevi za poslovne sekretarice medicinske sestre za pilote trenere fudbalere, i sl. Kursevi za privredne i druge organizacije Lingua Servis organizuje i drži opšte i poslovne kurseve engleskog jezika za osoblje radnih organizacija i ustanova. Na vaš zahtev, nastava može da se održava i kod vas, odnosno u vašim prostorijama. VIP engleski Grupna i individualna nastava za javne i slavne ličnosti: političare glumce estradne umetnike sportiste Npr, ako pevač želi da peva na

Sudski tumač za italijanski jezik Jugović Jelena

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Dr Zorana Đinđića 149 011 2133300 |
064 1103071 |

Sudski tumač za italijanski jezik Kapetanić Olgica

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Bulevar revolucije 24 011 3947617

Sudski tumač za italijanski jezik Kekić Ljubica

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Vukasovićeva 47/17 011 2188777 |
063 8296821 |

Sudski tumač za italijanski jezik Milovanović Ivana

Beograd, Žarkovo, Cerak, Vinogradski venac 29 011 3573219 |
063 469427 |

Sudski tumač Korać Valentina

Beograd, Stari Grad, Cara Lazara 19 011 2182290

Sudski tumač za italijanski jezik Lalević Divna

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, 11. krajiške divizije 57 011 2336374 |
063 8077355 |

Sudski tumač Lukić Bogoljub

Beograd, Savski Venac, Radoja Domanovića 28 011 2416335 |
011 8065205 |

Sudski tumač za italijanski jezik Mandić Dragana

Beograd, Dedinje, Senjak, Boška Petrovića 5/II 011 2668502

Sudski tumač Marković Andreja

Beograd, Stari Grad, Topličin venac 3 011 3234839

Sudski tumač za italijanski jezik Martinov Sanja

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Stevana Lukovića 4/3 011 3561628 |
064 1234853 |

Nastić sanja sudski tumač za italijanski jezik

Beograd, Dedinje, Senjak, Smetanina 2a 011 3672962 |
064 6512212 |

Sudski tumač za italijanski jezik Melonceli Izabela

Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 43 011 2629128

Sudski tumač Nikodijević Olivera

Beograd, Palilula, Dalmatinska 65 011 2765930

Sudski tumač za italijanski jezik Petović Zdravko

Beograd, Novi Beograd, Pariske komune 11 011 2670374

Sudski tumač Obradović Gordana

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 255 011 3110338 |
011 152911 |

Petrović Ljiljana sudski prevodilac

Beograd, Voždovac, Kraljevačka 90 011 2471821

Sudski tumač za italijanski jezik Petrović Slavica

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 116/43 011 2155118

Sudski tumač Radisavljević Zoran

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 59/23 011 3186806 |
064 1139377 |

Sudski tumač za italijanski jezik Radić Branka

Beograd, Stari Grad, Maršala Birjuzova 13a/II 011 3281216 |
063 8199463 |

Reči Donato sudski prevodilac

Beograd, Novi Beograd, Nehruova 182 011 2641019

Sudski tumač za italijanski jezik Rudolf Aleksandar

Beograd, Voždovac, Vladimira Tomanovića 2 011 3416335 |
011 8065205 |

Sudski tumač za italijanski jezik Sekulović Aleksandar

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Dr Zorana Đinđića 65 011 3116985 |
011 2143390 |

Sudski tumač za italijanski jezik Stančić Vera

Beograd, Stari Grad, Knez Miletina 14 011 3225871

Sudski tumač za italijanski jezik Teržan Miloš

Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 23 011 2628703

Vasiljević Elizabet sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Braće Baruh 2 011 2637617 |
011 2636938 |

Sudski tumač za italijanski jezik Vukelić Ljiljana

Beograd, Novi Beograd, Dušana Vukasovića 82/49 011 3229317
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA