Privatni Fakulteti Stari Grad

Privatni fakulteti i visoke škole Stari Grad
PRIVATNI FAKULTETI BEOGRAD MEF FAKULTET ZA PRIMENJENI MENADZMENT, EKONOMIJU I FINANSIJE MEF je savremena institucija znanja sa modernom koncepcijom obrazovnog sistema. Interaktivna nastava podstiče kritički način razmišljanja.

Univerzitet Metropolitan

Univerzitet Metropolitan logo
Beograd, Stari Grad, Tadeuša Košćuška 63 011 2030885 |
069 2030885 |
Univerzitet Metropolitan logo
PRIVATNI FAKULTETI I VISOKE SKOLE - UNIVERZITET METROPOLITEN Fakultet informacionih tehnologija – FIT, nastao je 2005. godine. Izgrađen je po principima koje definiše Bolonjska deklaracija za evropski sistem obrazovanja. Nastavni programi u oblasti informacionih tehnologija su usaglašeni sa preporukama američkih informatičkih profesionalnih udruženja IEEE i ACM, koje usmeravaju programe američkih univerziteta u informatičkim oblastima, a u skladu sa potrebama preduzeća, vladinih i drugih organizacija. Zahvaljujući toj činjenici diploma FIT-a je lako prepoznatljiva u svim krajevima sveta. Kao pionir u uvođenju nastave na daljinu, FIT je omogućio, po prvi put u Srbiji, studije preko Interneta studentima koji ne žive u Beogradu ili zbog posla nisu u mogućnosti da prate nastavu na tradicionalan način. Savremeno tržište diktira potrebu za usmerenim obrazovanjem budućih zaposlenih. FIT je uvek pratio te potrebe i u prvim godinama svog postojanja, pored Informacionih tehnologija, razvio još šest različitih studijskih programa iz oblasti menadžmenta i dizajna. Niz specifičnosti u načinu studiranja na FIT-u izgradili su prepoznatljivost koja se preslikala na moćniju instituciju, Univerzitet Metropolitan.
Visoka medicinska škola Sveti Vasilije Ostroški logo
PRIVATNI FAKULTETI I VISOKE ŠKOLE - VISOKA MEDICINSKA ŠKOLA SVETI VASILIJE OSTROŠKI Osnovne strukovne i master strukovne studije. Simina 21, Stari grad
Univerzitet privredna akademija u Novom Sadu logo
PRIVATNI FAKULTETI I VISOKE SKOLE - UNIVERZITET PRIVREDNA AKADEMIJA U NOVOM SADU Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu – prvi privatni akreditovani univerzitet u Vojvodini. Univerzitet je osnovan 2000. godine sa ciljem da u uslovima ubrzane rekonstrukcije naše privrede, države i pravosuđa, obrazuje vrhunske kadrove iz oblasti prava i ekonomije, koji će već u toku školovanja primenjujući znanje iz celog sveta, biti osposobljeni da samostalno rešavaju složene probleme u našoj privredi, kao i da se osposobe za one ciljeve i zadatke, u našoj privredi i društvu, koji se očekuju u narednom periodu. Od osnivanja do danas, prateći trendove razvoja visokog obrazovanja, Univerzitet je prerastao u prestižnu visokoškolsku ustanovu koja kroz interakciju naučnoistraživačkog i obrazovnog rada, rukovodeći se potrebama okruženja i studenata, pruža širok i fleksibilan spektar visokokvalitetnih programa.

Fakultet za evropski biznis i marketing

Beograd, Stari Grad, Vojvode Dobrnjca 15 011 3392996 |
011 3392992 |
PRIVATNI FAKULTETI - FAKULTET ZA BIZNIS I MARKETING Evropski Univerzitet kao samostalna naučnoobrazovna ustanova u saradnji sa svojim članicama realizuje projekte u funkciji mira, boljeg života i razvoja biznisa u svetu. Strateški projekti su u funkciji prioriteta programa evropskih integracija i u funkciji razvoja multinacionalnih i transnacionalnih kompanija i banaka. Evropa je multikulturalna i multijezička sredina, koju čini preko 40 zemalja i u kojoj se govori preko 70 jezika. U 21. veku se očekuje još neposrednija saradnja Rusije, država Evropske unije, Amerike, Kine, Brazila i drugih država sveta. Budite studenti, magistranti i doktoranti Evrospkog Univerziteta. Budite učesnici stvaranja nove Evrope i novog Sveta!
Visoka škola Modernog Biznisa logo
PRIVATNE VISOKE SKOLE - VISOKA ŠKOLA MODRNOG BIZNISA Visoka škola modernog biznisa (MBS) osnovana je 2008. godine u Beogradu od strane A.S.B. Akademije iz Beča (A.S.B. Akademie für Entwicklung des Dienstleistungssektors in Südoseuropa). S obzirom da je osnivač Visoke škole modernog biznisa A.S.B. Akademija iz Beča, punopravan član Privredne komore Austrije, takođe i naša Škola stiče pravo na njihove usluge. Znali smo da u životu nije dovoljno samo završiti neki fakultet i onda bezuspešno godinama tražiti posao. Dok diploma uredno visi na zidu ili se pažljivo čuva u futroli. A ne predstavlja više od običnog lista papira, jer nije ispunila svoj cilj. Kroz AKREDITOVANE osnovne i master AKADEMSKE studije menadžmenta, studentima pružamo mogućnost obrazovanja i usavršavanja za top menadžerske poslove.

Računarski fakultet

Beograd, Stari Grad, Knez Mihajlova 6 011 2627613 |
011 2633321 |
PRIVATNI FAKULTETI - RAČUNARSKI FAKULTET Nakon petnaestogodišnjeg iskustva, velikog broja polaznika, sertifikovanih IT profesionalaca, firma CET - Computer Equipment and Trade odlučila je da ponudi i visoko obrazovanje u oblasti računarstva, osnivanjem Računarskog fakulteta. Na osnovu rešenja 612-00-1/03-01 izdatog 19.6.2003. godine, od strane Republičkog Saveta za razvoj univerzitetskog obrazovanja, CET je ovlašćen da osnuje Računarski fakultet. Računarski fakultet Univerziteta Union upisan je u sudski registar Trgovinskog suda u Beogradu 10.7.2003. godine, registarski uložak broj 5-741-00. Ministarstvo prosvete i sporta izdalo je Rešenje kojim se utvrđuje da Računarski fakultet Univerziteta Union u Beogradu ispunjava kadrovske, prostorne i tehničke uslove za početak rada i obavljanje prve godine osnovnih studija – broj: 022-05-00204/2003-04, od 19.11.2003. godine.

Univerzitet Union

Univerzitet Union logo
Beograd, Stari Grad, Kosančićev venac 2 011 6304293 |
011 2630654 |
Univerzitet Union logo
PRIVATNI FAKULTETI - UNIVERZITET UNION Univerzitet Union osnovan je 2005. godine. Osnivala su ga tri fakulteta, i to: Fakultet za graditeljski menadžment, Fakultet za dizajn i Fakultet za industrijski menadžment (kasnije: Fakultet za poslovno industrijski menadžment). Kasnije su pristupili kao suosnivači Univerziteta: Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije, Pravni fakultet Univerziteta Union (ranije: Fakultet za poslovno pravo), Računarski fakultet, Fakultet za menadžment nekretnina, Fakultet za preduzetnički biznis i Viša škola za ekološki inženjering. U martu 2010. godine iz sastava Univerziteta istupaju: Fakultet za graditeljski menadžment, Fakultet za menadžment nekretnina, Fakultet za preduzetnički biznis i Viša škola za ekološki inženjering. Nakon gašenja Fakulteta za dizajn, 2011. godine, Univerzitet Union čine samo četiri fakulteta: Fakultet za industrijski menadžment, Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije, Računarski fakultet i Pravni fakultet Univerziteta Union. Međutim, već sledeće godine, Univerzitetu pristupa (tada) Fakultet scenskih i primenjenih umetnosti – Akademija lepih umpetnost (danas: Akademija lepih umetnosti ”Todoris”) a ubrzo zatim, u leto 2013. godine i Fakultet za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić. U aprilu 2015. godine Fakultet za poslovno industrijski menadžment istupa iz sastava Univerziteta Union, tako da Univerzitet danas čine pet fakulteta.
Univerzitet Union - Nikola Tesla logo
PRIVATNI FAKULTETI - UIVERZITET UNION NIKOLA TESLA Univerzitet “Union – Nikola Tesla“ osnovan je sa ciljem da omogući zakonito funkcionisanje fakulteta bez svojstva pravnog lica, kao i fakulteta sa svojstvom pravnog lica u njegovom sastavu u skladu sa zajedničkim evropskim tradicijama i vrednostima Republike Srbije. Kao zajednica visokoškolskih ustanova Univerzitet omogućava razmenu znanja i iskustava u različitim obrazovno-naučnim poljima, potencijalno otvarajući prostor za multidiciplinarne studije. Univerzitet akredituje studijske programe osnovnih akademskih studija u teničko-tehnološkom polju i to: Građevinarstvo, Arhitektura i urbanizam, u društveno- humanističkom: Predzetnički biznis i menadžment nekretnina, Međunarodna politika i bezbednost a u prirodno- matematičkom: Zaštita životne sredine.

Beogradska Bankarska Akademija

Beogradska Bankarska Akademija logo
Beograd, Stari Grad, Zmaj Jovina 12 011 2621730
Beogradska Bankarska Akademija logo
PRIVATNI FAKULTETI I VISOKE SKOLE - BEOGRADSKA BANKARSKA AKADEMIJA Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije predstavlja visokoškolsku ustanovu koja je utemeljena na iskustvu velikog broja univerzitetskih profesora, naučnika i eksperata iz ekonomije, biznisa, finansija, bankarstva, osiguranja i ostalih srodnih oblasti. Koncepcija, organizacija, metodi i tehnike rada Fakulteta u potpunosti opravdavaju naziv ''School of excellence'', koji kompanijama, bankama i drugim finansijskim institucijama obezbeđuje stručnjake visokog stepena znanja i kompetencija.
PRIVATNI FAKULTETI BEOGRAD - FAKULTET ZA POSLOVNO INDUSTRIJSKI MENADŽMENT Poslovni i pravni fakultet je visokoškolska ustanova koja obrazuje kadrove za rukovodeće poslove na naučnom i stručnom području poslovnog menadžmenta i prava i na osnovu dosadašnjih rezultata je opravdao svoje postojanje u našem visokoobrazovnom sistemu. Fakultet za industrijski menadžment je osnovala Kompanija "MENADžMENT PLUS" iz Kruševca i otpočeo je sa radom 2002. godine, po dobijanju Rešenja Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije broj 022-05-262/2002-04 od 23.10.2002. godine, prema Zakonu o Univerzitetu. Jedan je od osnivača Univerziteta "UNION" u Beogradu.
City College - Internacionalni fakultet Univerziteta Sheffield logo
PRIVATNI FAKULTETI - CITY COLLAGE CITY College je Internacionalni fakultet Univerziteta Sheffield i nalazi se u Solunu u Grčkoj. Povezujući Veliku Britaniju sa jugoistočnom i istočnom Evropom, Siti koledž pruža studentima jedinstvenu priliku da studiraju i steknu vrhunsku Britansku diplomu Univerziteta Šefild u bliskom okruženju. CITY College je osnovan 1989. godine u Solunu. U toku svog dvadesetogodišnjeg postojanja stekao je ugled jedne od najboljih obrazovnih institucija u jugoistočnoj Evropi.

Sae Institut Beograd

Sae Institut Beograd logo
Beograd, Stari Grad, Čika Ljubina 8 011 2626632
Sae Institut Beograd logo
PRIVATNI FAKULTETI BEOGRAD - SAE INSTITUTE SAE Institut je najveći i najprestižniji privatni koledž za audio produkciju, animaciju, igru, VFX, filmsku produkciju i veb dizajn i programiranje. Obrazovna mreža SAE Instituta pruža praktične sertifikovane kurseve, kao i akademske studije (Bachelor Degree), osmišljene da pomognu studentima ne samo da prikupljaju teoretska znanja neophodna za njihovu buduću karijeru, već, što je i najvažnije, praktično iskustvo koje im omogućava da udju u svoju profesiju od prvog dana.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA