Privatni Fakulteti Savski Venac

Privatni fakulteti i visoke škole Savski Venac
Akademija Fudbala visoka škola strukovnih studija logo
PRIVATNI FAKULTETI I VISOKE SKOLE - AKADEMIJA FUDBALA Akademija fudbala je osnovana po uzoru na mnoge evropske i svetske škole, sa željom da svoje studente pripremi za vreme koje dolazi, kao škola za budućnost. U našem planu i programu studija trudili smo se da prikupimo i objedinimo ono najbolje iz domaće i svetske prakse i nauke. Mi pripremamo buduće sportske trenere i buduće lidere sportskih organizacija, klubova i saveza. Buduće rukovodioce sportskih objekata i organizatore sportskih takmičenja. Akademiju fudbala možete upisati svi Vi koji svoj životni poziv vidite u upravljanju i rukovođenju u sportu, bilo kao treneri, bilo kao sportski menadžeri. Svi Vi koji želite da se osposobite, da svojom energijom, znanjem i sposobnostima vodite Vaš klub i naš sport ka daljim visokim sportskim dostignućima. Dođite svi Vi koji želite da napravite jedan veliki korak u svojoj akademskoj i stručnoj karijeri i pripremite se za sledeći.

Alfa BK Univerzitet

Alfa BK Univerzitet logo
Beograd, Savski Venac, Nemanjina 28 011 3618715 |
011 3618716 |
Alfa BK Univerzitet logo
PRIVATNI FAKULTETI I VISOKE ŠKOLE - ALFA BK UNIVERZITET Odabir fakulteta, jedna je od najvažnijih životnih odluka, koje određuju vašu budućnost. Zato ona mora biti sigurna i pouzdana. Kvalitetan profesorski kadar, objektivno ocenjivanje studenata, studijski programi koji su prilagođeni tržištu, administracija u službi studenata, kvalitetna praksa naših studenata, uspešna međunarodna saradnja, adekvatni uslovi – savremeno opremljeni kabineti i učionice, na više od 2000 kvadratnih metara, metod su sticanja kvalitetnog obrazovanja.
Akademija za Diplomatiju i Bezbednost logo
PRIVATNI FKULTETI I VISOKE SKOLE - AKADEMIJA ZA DIPLOMATIJU I BEZBEDNOST Fakultet za diplomatiju i bezbednost predstavlja jedinstvenu visokoškolsku ustanovu koja se bavi obrazovanjem budućih stručnjaka iz oblasti diplomatije i bezbednosti. Studenti stiču odgovarajuća znanja, ali i ona koja podrazumevaju najšire obrazovanje, i razvijaju sposobnosti da utiču na vlastitu perspektivu i da menjaju tokove savremenih međunarodnih odnosa i bezbednosti u Srbiji, regionu, Evropi i svetu. Fakultet poseduje akreditaciju za osnovne i master studije, izdatu od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Republike Srbije, kao i dozvolu za rad od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Studijski program usklađen je sa Bolonjskom deklaracijom. Fakultet radi prema najvišim akademskim standardima i insistira na stvaranju pretpostavki za praktičnu primenu stečenih znanja. Pored teorijskih znanja, studenti uče diplomatske veštine, govorništvo, diplomatski protokol, borilačke veštine, ples i stiču sposobnosti preuzimanja inicijative, veštine pregovaranja, kritičkog pregovaranja, kritičkog prosuđivanja i kreativnog mišljenja. Na kraju ovih multidisciplinarnih studija, studenti su u potpunosti osposobljeni za rad u diplomatiji i sistemu bezbednosti (odbrana, unutrašnji poslovi, obaveštajno- bezbednosne službe, privatni sektor).

Visoka Škola za Preduzetništvo

Visoka Škola za Preduzetništvo logo
Beograd, Savski Venac, Majke Jevrosime 15 011 3282815 |
011 2180040 |
Visoka Škola za Preduzetništvo logo
PRIVATNE VISOKE SKOLE BEOGRAD - VISOKA SKOLA ZA PREDUZETNOSTVO Visoka strukovna škola za preduzetništvo je osnovana 2005. godine, kao jedinstvena i prva škola ovog obrazovnog profila u zemlji. Od osnivanja, saradnja sa privredom, visokoškolskim ustanovama iz zemlje i inostranstva su GARANT KVALITETA i kompetentnosti studija. Škola realizuje osnovne studije u trajanju od tri godine i specijalističke studije u trajanju od jedne godine. Zvanje koje se dobija završetkom školovanja: Strukovni menadžer, odnosno Strukovni menadžer-specijalista. Pored predavanja, nastavni proces se odvija kroz pitanja i komentare studenata, kroz radionice.

Sportska akademija Beograd

Sportska akademija Beograd logo
Beograd, Savski Venac, Deligradksa 27 011 3611455
Sportska akademija Beograd logo
PRIVATNI FAKULTETI - SPORTSKA AKADMIJA BEOGRAD Sportska akademija u Beogradu, nekada viša a danas Visoka škola strukovnih studija u trogodišnjem trajanju osnovana je 1996. godine kao referentni nacionalni centar za školovanje trenerskog kadra.

Mokrogorska škola menadžmenta

Beograd, Savski Venac, Kralja Milana 16 011 3623628
PRIVATNI FAKULTETI - MOKROGORSKA SKOLA MENADZMENTA Razvoj organizacija u Srbiji i njihova želja da se transformišu, kako bi mogle da odgovore na izazove velike konkurentnosti, uslovila je da ZNANJE predstavlja jedan od ključnih izvora konkurentske prednosti. Naš cilj jeste da od škole stvorimo vredno i jedinstveno iskustvo za svoje studente, a našim partnerima obezbedimo razvoj njihovih zaposlenih koji će doneti novu vrednost i obezbediti stabilan razvoj svojih organizacija. Sa željom da svoju viziju, najbolje definisanu sloganom „Vaš razvoj – naš uspeh“, pretoči u stvarnost Mokrogorska škola menadžmenta na prvo mesto stavlja kvalitet usluga koje kontinuirano unapređuje, kao i stalnu težnju ka prepoznavanju i odgovaranju na obrazovne potrebe korisnika. Iako je reč o školi koja neguje tradicionalne vrednosti, iskustvo i znanje, ona se neprestano razvija i raste zajedno sa svojim korisnicima i prihvata nove trendove ostajući uvek jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu obrazovanja odraslih. Vrednost programa škole ne oslikava se samo u stečenom znanju, već i u stvaralačkoj atmosferi, timskom duhu i veri da postoji viši cilj u poslu kojim se bave naši studenti.

Fakultet Savremenih Umetnosti

Fakultet Savremenih Umetnosti logo
Beograd, Savski Venac, Savski nasip 7 011 4011216
Fakultet Savremenih Umetnosti logo
PRIVATNI FAKULTETI BEOGRAD - FAKULTET SAVREMENIH UMETNOSTI Fakultet savremenih umetnosti je jedinstveni fakultet scenskih i primenjenih umetnosti koji se nalazi u mirnom delu Beograda. Osnivač Fakulteta savremenih umetnosti je ITS – Visoka škola strukovnih studija za IT koja predstavlja prvu akreditovanu privatnu visokoškolsku ustanovu u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji. 20 GODINA TRADICIJE I SPOJA UMETNOSTI I TEHNOLOGIJE ZA VAŠU USPEŠNU UMETNIČKU KARIJERU!

Visoka strukovna škola ICEPS

Visoka strukovna škola ICEPS logo
Beograd, Savski Venac, Topličin venac 7/1 011 6555190 |
064 6429086 |
Visoka strukovna škola ICEPS logo
PRIVATNI FAKULTETI I VISOKE ŠKOLE - ICEPS Razvoj i realizacija kvalitetnih, komplementarnih, deficitarnih, evropski usmerenih, aplikativnih i konkurentnih programa, koji su pre svega potrebni privredama Srbije i zemalja regiona. Misija ustanove jeste ovladavanje studenata pre svega profesionalnim (strukovnim) veštinama, ali i pedagoško- obrazovnim i istraživačkim delatnostima, kao i podršci zajednici u ulozi centra za podsticanje razvoja i usvajanje znanja različitih disciplina. ICEPS, kao i AMEU, permanentno ostvaruju saradnju s relevantnim univerzitetima iz regije i drugih država Evrope sa namerom usvajanja stalno novih veština i znanja. Time visokoškolska ustanova doprinosi privrednom i kulturnom razvoju i oblikovanju vrednosti na temelju interdisciplinarnosti i transnacionalnosti.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA