Privatne gimnazije i srednje škole Novi Beograd

Privatne gimnazije i srednje škole Novi Beograd
Savremena Osnovna škola i Gimnazija logo
PRIVATNE GIMNAZIJE I SREDNJE ŠKOLE - SAVREMENA GIMNAZIJA Savremen pristup nastavi, između ostalog, podrazumeva i rad u malim grupama od oko 20 učenika, mentorsku i individualnu nastavu, kao i prepoznavanje talenata, kvaliteta i potreba svakog učenika tokom školovanja. Zato je Nacionalni program Savremene gimnazije pravi izbor za učenike koji žele više od svog obrazovanja.

Osnovna i srednja muzička škola Amadeus

Osnovna i srednja muzička škola Amadeus logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 062 294944 |
062 294945 |
Osnovna i srednja muzička škola Amadeus logo
PRIVATNE SREDNJE ŠKOLE - MUZIČKA ŠKOLA AMADEUS Srednja muzička škola Amadeus školuje buduće zaposlene u kulturi, umetnosti, obrazovanju i javnom informisanju. Posle završene srednje muzičke škole, učenik može da konkuriše na sve državne i privatne društvene fakultete. Osnovna i srednja muzička škola „Amadeus“ je ustanova registrovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 022-05-00041/2007-07. Škola prati nastavni plan i program propisan od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije, a prilagođen mogućnostima i potrebama svakog deteta. Predavači su stručni mladi profesori sa pedagoškim iskustvom, željni da svoje znanje i ljubav prema muzici prenesu na najmlađe.
Privatna srednja škola Kosta Cukić logo
PRIVATNE GIMNAZIJE I SREDNJE SKOLE BEOGRAD - KOSTA CUKIĆ Privatna Srednja škola "Kosta Cukić" škola je koja podstiče, usmerava i razvija individualnost, odgovornost, stvaralaštvo i kreativnost svakog učenika, uz pomoć stručnog i posvećenog rada profesora i stručnih saradnika škole. Neprestano unapredjujemo nastavne materijale i koristimo nove tehnologije kako bismo obrazovni proces učinili što inovativnijim i kvalitetnijim. Rad u malim grupama, mentorska i individualna nastava, prepoznavanje i negovanje talenata i potreba učenika ono je što našu školu čini jedinstvenom i prepoznatljivom. Pored sticanja stručnog znanja, insistiramo i na sticanju opšteg obrazovanja i informisanosti kao i na kulturnom i sportskom angažovanju učenika.

Škola za medicinu i estetiku Školest

Škola za medicinu i estetiku Školest logo
Beograd, Novi Beograd, Narodnih heroja 30 011 4044059 |
064 3080762 |
Škola za medicinu i estetiku Školest logo
PRIVATNE SREDNJE SKOLE BEOGRAD - ŠKOLEST Školu je osnovala g-đa Senka Mazić, specijalista kozmetolog i istaknuti pedagoški radnik. Svojim stručnim radom i aktivnostima pruža učenicima sjajnu priliku da steknu zavidnu opštu i stručnu kulturu i do visokog nivoa usavrše svoje profesionalno znanje u oblasti zdravstvene i estetske nege, kako na nivou srednjeg, tako i u okviru poslesrednjeg specijalističkog obrazovanja.U svojoj bogatoj karijeri bila je na mnogim veoma odgovornim zadacima. Bila je osam godina načelnik srednjoškolskog obrazovanja Republike Srbije. Stekla je zvanje višeg pedagoškog savetnika za obrazovanje. Odličan je poznavalac obrazovnih sistema i obrazovnih programa evropskih zemalja.
Srednja škola za informacione tehnologije - ITHS logo
PRIVATNE SREDNJE SKOLE - ITHS ŠKOL ZA INFORMCIONE TEHNOLOGIJE Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) prva je obrazovna ustanova ovakvog tipa u Srbiji. Osim stručnih znanja iz ove oblasti, učenici naše škole stiču i opšte obrazovanje. Modernom, efikasnom i pre svega interaktivnom nastavom, prilagođenom potrebama, sposobnostima i interesovanjem učenika, nudimo profil IT tehničara kakav traži savremeno društvo. Diploma ITHS-a obezbeđuje mogućnost brzog zaposlenja po završetku školovanja, kao i na sve tehničke i prirodno–matematičke fakultete i visoke škole u Srbiji i inostranstvu. Velika prednost je što osnivač ITHS-a, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) upisuje učenike na studije po završetku školovanja.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA