Privatne gimnazije i srednje škole Novi Sad

Privatne gimnazije i srednje škole Novi Sad
Srednja škola Sveti Nikola logo
SREDNJA ŠKOLA SVETI NIKOLA Najveća i jedina privatna škola u Srbiji koja u potpunosti ispunjava sve normative predviđene zakonom i propisima donetim od strane Ministarstva obrazovanja. Dva nova školska objekta ukupne površine preko 3000m2, 22 učionice i kabineta opremljena najsavremenijom opremom u skladu sa važećim standardima i normativima, 11 kancelarija, fiskulturna sala (košarka, fudbal, odbojka i tenis), 3 otvorena sportska terena (beton i veštačka trava), 30 parking mesta i 6.500m2 uređenog školskog dvorišta za odmor i razonodu učenika škole. Potpisani ugovori i uspešna saradnja sa mnogobrojnim prestižnim organizacijama iz cele Srbije (bolnice, klinički centri, domovi zdravlja, farmaceutske ustanove, labaratorije, predškolske ustanove, sindikati, strukovna udruženja, visokoškolske ustanove itd.)
Računarska gimnazija Smart logo
PRIVATNE GIMNAZIJE - RAČUNARSKA GIMNAZIJA SMART Računarska gimnazija “Smart” u Novom Sadu je obrazovna ustanova za opšte srednje obrazovanje, smerova: Obdareni učenici u računarskoj gimnaziji – smer za talentovane, odnosno nadarene učenike za programiranje i informatiku; Opšti smer – opšti tip gimnazije. Osnovana je od strane kompanije Smart d.o.o. u aprilu 2009. godine. Rešenje o osnivanju Računarske gimnazije „Smart“ u Novom Sadu da ispunjava uslove u pogledu prostora, opreme, nastavnih sredstava i posebnog broja nastavnika i stručnih saradnika za obavljanje delatnosti srednjoškolskog obrazovanja i vaspitanja izdala je Autonomna Pokrajina Vojvodine Pokrajinski Sekretarijat za obrazovanje.
Privatna srednja frizerska škola Vojkan logo
PRIVATNE SREDNJE SKOLE BEOGRAD - SREDNJA FRIZERSKA ŠKOLA VOJKAN Prva privatna srednja frizerska škola „Vojkan“ verifikovana je za ostvarivanje nastavnog plana i programa za srednje stručno obrazovanje u trogodišnjem trajanju, obrazovni profil: ženski frizer, Rešenjem Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu Republike Srbije, AP Vojvodina br. 106- 022-00142/2004-01 od 07.05.2004. Takođe, Rešenjem Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu Republike Srbije, AP Vojvodina br. 106-022-00143/2005-01 od 08.04.2005. godine , Škola je verifikovana i za ostvarivanje nastavnog plana i programa za specijalizaciju u jednogodišnjem trajanju za obrazovni profil: kreator ženskih frizura.
Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu logo
PRIVATNE SREDNJE SKOLE - SREDNJA SAOBRAĆAJNA ŠKOLA Srednja stručna škola u Novom Sadu je osnovana 2007. godine pod nazivom Prva privatna srednja saobraćajna škola. Škola je akreditovana od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu Autonomne pokrajine Vojvodine rešenjem broj 106-022-00445 od 13.09.2007. godine. Srednja stručna škola u Novom Sadu se nalazi u mirnoj Radničkoj ulici, nedaleko od centra grada, u neposrednoj blizini dve osnovne škole i Univerziteta. Svojim položajem predstavlja zaista idealno mesto za boravak učenika. Tokom godina razvila se u savremenu i moderno opremljenu ustanovu koja je spremna da svojim učenicima omogući najkvalitetnije stručno obrazovanje i na taj način udari zdrav i postojan temelj njihovom daljem usavršavanju.
Srednja škola Sveti Arhangel logo
PRIVATNE SREDNJE SKOLE - ŠKOLA SVETI ARHANGEL Škola je akreditovana rešenjem Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu, nacionalne manjine - nacionalne zajednice broj 128-022-379/2016-01 od 27.decembra 2016, što za posledicu ima potpuno izjednačenje diplome naše Škole, sa diplomama ostalih škola bez obzira na to da li se radi o privatnim ili državnim školama. Rad Škole u potpunosti je usklađenom sa pozitivno – pravnim propisima Republike Srbije. Ono što čini našu Školu prepoznatljivom u obrazovnom sistemu Republike Srbije, je kvalitet obrazovanja koji proističe iz kvaliteta nastavnih sredstava, praktičnih znanja do kojih se dolazi saradnjom sa našim partnerima i kvaliteta našeg nastavnog osoblja, kao i niski troškovi školovanja u odnosu na ostale škole iz našeg obrazovnog sistema. Kvalitet obrazovanja koje se stiče u našoj Školi, našim polaznicima garantuje poptupnu osbosobljenost za rad u struci koju su stekli nakon završetka odgovarajućeg obrazovnog profila, kao i lako upisivanje željenog fakulteta i kvalitetno studiranje . Znamo da je ekonomska situacija u društvu teška, te smo usled toga nastojali, da troškove školovanja što više smanjimo, kako bismo omogućili što lakše školovanje, svima onima koji žele da se školuju u našoj školi. Na prvom mestu su nam učenici, sve ostalo u našoj Školi, podređenoj je njihovom obrazovanju i interesima. Učenicima smo stalno na raspolaganju, tu smo da rešimo svaki njihov problem i omogućimo im sticanje diplome, koja će biti potkrepljena znanjem i kvalitetom. Svi naši profesori imaju staž u obrazovanju koji se meri decenijama, te usled toga ne sumnjamo u njihovu stručnost i kvalitet prenosa znanja na učenike. Međutim, iskustvo nije prepreka da se u nastavi koriste moderni pristup i metodi zasnovani na naučno – tehnološkom razvoju u oblasti obrazovanja. Takođe naši partneri kod kojih se sprovodi sticnje praktučnih znanja, su pravna lica i preduzetnici, koji su lideri u svojim profesijama. Škola je potpuno osposobljena, u tehničkom
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA