Privatne gimnazije i srednje škole Dedinje, Senjak

Privatne gimnazije i srednje škole Dedinje, Senjak

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Senjak, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
PRIVATNE GIMNAZIJE I SREDNJE ŠKOLE - DEUTCHE SCHULE BELGRAD Gimnazijom su obuhvaćeni razredi od 5. do12. Pruža produbljeno opšte obrazovanje, koje obuhvata kako teorijsko tako i praktično znanje, i uvodi učenike u osnove naučnih metoda rada. Naši učenici se usmeravaju ka ciljnom i samostalnom učenju, visokoj elokvenciji, kao i samostalnom i odgovornom rasuđivanju. Nemačka škola Beograd kao škola u inostranstvu neguje razmenu jezika i kultura koristeći raznolikost svojih učenika. Na taj način učenici jačaju svoj kulturni identitet i bivaju osposobljeni da nastupe kao posrednici između kultura.
PRIVATNE GIMNAZIJE I SREDNJE ŠKOLE - BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL Dobrodošli u Britansku Internacionalnu Školu (BIS) u Beogradu, školu sa vizijom u poslednjih 20 godina u pružanju visokokvalitetne edukacije učenicima svih nacionalnosti i proslavljanju različitih etničkih i kulturnih vrednosti. BIS je podrška, stimulativna, porodična škola, u kojoj se svaki učenik ohrabruje da učini najbolje u okruženju koje brine o njemu.
Brook Hill International School logo
PRIVATNE GIMNAZIJE I SREDNJE SKOLE BEOGRAD - BROOK HILL INTERNATIONAL SCHOOL U Brook Hill Internacionalnoj školi, naši srednjoškolci uče po Nacionalnom obrazovnom programu Engleske i Velsa, kojim ih pripremamo za upis fakulteta bilo gde u svetu. Posebnu pažnju posvećujemo negovanju njihovih individualnih potencijala. Zajedno sa njihovim roditeljima, podržavamo ih i ohrabrujemo u važnim životnim odlukama u vezi sa daljim obrazovanjem i izborom fakulteta.

Prima International School Belgrade

Prima International School Belgrade logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Dragana Mancea bb 011 3690825
Prima International School Belgrade logo
PRIVATNE GIMNAZIJE I SREDNJE SKOLE - PRIMA INTERNATIONAL SCHOOL BELGRADE Srednja škola PRIMA brzo će postati drugi dom vaše dece. To je prirodno mesto gde mladi odrasli istražuju i ojačavaju svoje ličnosti i prihvataju individualnost. Radimo zajedno kako bismo osigurali da svaki učenik jasno vidi svoju budućnost i postigne lični uspeh. Podstičući ih da rade stvari do kojih im je najviše stalo, mi ih inspirišemo da razvijeu veštine koje će ih najbolje opremiti kako bi ispunili svoje ambicije u potpunosti.

Chartwell International School

Chartwell International School logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Teodora Drajzera 28 011 3675340 |
011 3675299 |
Chartwell International School logo
PRIVATNE GIMNAZIJE I SREDNJE ŠKOLE - CHARTWELL INTERNATIONAL SCHOOL "Ako vaše dete započinje školu, šanse da će do trenutka kada započne posao koristi tehnologiju koja još ne postoji su izuzetno velike." Jasno je da je kontraproduktivno puniti dečje glave činjenicama koje će biti zastarele kada im budu potrebne. Osnovni zadatak škole je naučiti dete da uči, da nezavisno dolazi do saznanja i veštine koje su im potrebne u svim životnim situacijama. Da bi to uradio, mora se razviti ljubav prema učenju u detetu, entuzijazam za istraživanjem. Podsticanje i motivacija su ključne reči u Chartvellovoj filozofiji nastave. Veličine odeljenja su dovoljno male da nastavnici mogu prilagoditi nastavni plan i program za potrebe svakog deteta. Ova individualna pažnja je suštinski deo Chartvellovog pristupa.
Srednja medicinska škola Milutin Milanković logo
PRIVATNA SREDNJA MEDICINSKA SKOLA MILUTI MILANKOVIĆ Osnovni cilj naše škole je osposobiti mlade za samostalan stručni rad nakon završetka četvorogodišnjeg obrazovanja. Omogućavamo Vam i opcije vanrednog školovanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije. U sagledavanju svakog učenika kao posebne ličnosti, pripremamo ga za njegovo buduće zanimanje usklađujući njegove želje i mogućnosti. Cilj nam je da mlade generacije osposobimo za uspešan život i rad. Škola se opredelila za obrazovno-vaspitne profile u području rada - zdravstvo i socijalna zaštita u četvorogodišnjem trajanju.
Obrazovni sistem Kreativno Pero logo
PRIVATNE GIMNAZIJE I SREDNJE SKOLE - KREATIVNO PERO Gimnazija Kreativno pero deo je Vaspitno-obrazovnog sistema Kreativno pero, koji čine još i predškolska ustanova i osnovna škola. Osnovale su ga Aleksandra i Gorica Nedeljković 2007. godine, sa idejom da povežu ono što je najbolje u našem i evropskom obrazovanju. Mi smo škola koja podstiče, usmerava i razvija individualanost i kreativnost svakog deteta kroz stručan i posvećen timski rad svih zaposlenih. U našoj školi se uspostavlja ravnoteža između vaspitanja i osvajanja znanja, tradicionalnih vrednosti i duha vremena, neguje svest o pripadnosti okruženju i odgovornosti prema drugima.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA