Privatne gimnazije i srednje škole Savski Venac

Privatne gimnazije i srednje škole Savski Venac
Srednja tehnička škola Mihajlo Pupin logo
PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA MIHAJLO PUPIN Srednja tehnička škola „Mihajlo Pupin“ – škola budućnosti. Naš kadar je visokoobrazovan i ima dugogodišnje iskustvo, kako u svom domenu, tako i u prosveti. Pored toga što poseduju neophodna znanja, bez kojih se ne bi moglo ni govoriti o visokom nivou obrazovanja samih njihovih učenika, izvrsni su pedagozi, što znači da na prikladan način prenose ista na znatiželjne učenike, uzdižići se do nivoa deteta.
Savremena Osnovna škola i Gimnazija logo
PRIVATNE GIMNAZIJE I SREDNJE ŠKOLE - SAVREMENA GIMNAZIJA Savremen pristup nastavi, između ostalog, podrazumeva i rad u malim grupama od oko 20 učenika, mentorsku i individualnu nastavu, kao i prepoznavanje talenata, kvaliteta i potreba svakog učenika tokom školovanja. Zato je Nacionalni program Savremene gimnazije pravi izbor za učenike koji žele više od svog obrazovanja.

Artimedia srednja umetnička škola

Artimedia srednja umetnička škola logo
Beograd, Savski Venac, Bulevar vojvode Mišića 41 011 3066369
Artimedia srednja umetnička škola logo
PRIVATNE SREDNJE SKOLE BEOGRAD - ARTIMEDIA Često se tokom života pitamo šta je to što nas pokreće da istražujemo sva naša čula, što nas to navodi da otkrivamo istinu i pokazuje nam da možemo da budemo sve što poželimo. Ako te odgovore pronađemo još tokom ranog školovanja, onda zaista imamo sreće. Upravo to je ono što srednja škola ARTIMEDIA nudi svojim sadašnjim i budućim učenicima – mogućnost da budu drugačiji, jedinstveni, da se ne uklapaju u kalupe i pravila već da prave sopstvena, originalna rešenja i formule za uspeh i tako žive svoje snove. Artimedijin uspeh je uspeh njenih učenika i profesora. Zato često citiramo Džordža Vašingtona: «Mi ne možemo obezbediti uspeh, ali mi ga možemo zaslužiti.»
Gimnazija Stefan Nemanja logo
PRIVATNE GIMNAZIJE BEOGRAD - GIMNAZIJA STEFAN NEMANJA Misija Škole je da obezbedi ambijent u kome će prave vrednosti, dostojanstvo i sposobnosti biti prepoznate, i na adekvatan način negovane i nagrađivane. Želimo da obezbedimo obrazovanje koja osposobljava naše učenike da zajedno sa svojim vršnjacima upotrebe sve potencijale, akademske, kreativne i socijalne i budu spremni za savremene izazove današnjice. Namera nam je da uz naš rad, pomoć i podršku postanu odgovorni građani i doprinose dobrobiti društva kao celine u savremenom svetu. Naša misija je takođe da osposobimo učenike stručnim znanjima i negujemo njihove talente. Škola raspolaže i modernim sredstvima za rad koja nastavu čine dinamičnijom, a kod učenika izazivaju veću motivisanost i želju za novim saznanjima. Sve što radimo je za dobrobit mladih ljudi kako bismo im pomogli da se na najbolji mogući način snađu i pronađu u svetu, tako što će objediniti i uskladiti svoje želje i potencijale, biti sigurni u sebe i oslobođeni strahova pred neizvesnom budućnošću.
Srednja stručna škola Zaharije Stefanović Orfelin logo
PRIVATNE SREDNJE SKOLE - ZAHARIJE ORFELIN Srednja stručna škola „Zaharija Stefanović Orfelin“ je privatna škola koja je verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Nastavni planovi su propisani za područja rada zdravstva i socijalne zaštite; trgovine, ugostiteljstva i turizma; ekonomije, prava i administracije; kao i ličnih usluga. Škola radi po programima koje je propisalo Ministarstvo prosvete. Diplome naše škole su priznate i u rangu su diplomama koje su stečene u državnim školama.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA