Liftovi Novi Beograd

Liftovi Novi Beograd

Th lift

Beograd, Novi Beograd, Velemajstora Bore Kostića 13 011 2129612 |
011 2129613 |
ThyssenKrupp Elevatori - VAŠ PARTNER ZA SISTEME TRANSPORTOVANjA U SRBIJI ThyssenKrupp Elevator - proizvodnja, isporuka, montaža, održavanje i modernizacija LIFTOVA ESKALATORA POKRETNIH TRAKA PLATFORMI AVIO-MOSTOVA ZA UKRCAVANjE PUTNIKA Kao deo "ThyssenKrupp Elevator" prisutna je sa svojim kancelarijama na 800 lokacija i u preko 60 zemalja u svetu, sa 43.000 zaposlenih. ThyssenKrupp Elevatori nude širok opseg putničkih i teretnih liftova, počevši od onih koji su namenjeni niskobudžetnom tržištu do liftova za visokospratnice, kao i unutrašnje i spoljašnje eskalatore i pokretne trake. ThyssenKrupp sistemi transportuju ljude u mnogim svetski poznatim i modernim zgradama – od aerodroma do velikih tržnih centara, preko najvećih svetskih biznis centara i najpoznatijih i najluksuznijih hotela. Svakodnevno milioni putnika koriste ThyssenKrupp opremu u njihovim zgradama, bolnicama, fabrikama i drugim mestima olakšavajući vertikalni i horizontalni transport. Pored proizvodnje i instalacije novih proizvoda ThyssenKrupp Elevatori obezbeđuju održavanje kako ThyssenKrupp tako i opreme drugih proizvođača. ThyssenKrupp Elevatori Vam stavlja na raspolaganje tehničku pomoć od strane specijalizovanog osoblja u bilo koje doba dana ili noći, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Pored toga, kompanija – ThyssenKrupp Elevatori nudi efikasna rešenja za modernizaciju elevatora, eskalatora i pokretnih traka. Kvalitet naših proizvoda u toku je sa najnovijim tehničkim dostignućima uz neizostavan proces konstantnih inovacija sa ciljem ispunjavanja zahteva klijenata. Naš revolucionarni TWIN ili Turbo Track proizvodi najbolji su primer dostignutog nivoa primenjenih inovacija. Lokalni ThyssenKrupp tim spreman je da sa Vama podeli internacionalano iskustvo i pruži lokalnu podršku. Kontaktirajte nas i rapsitajte se za pouzdane, visoko kvalitetne proizvode i profesionalnu uslugu, zajedno možemo ostvariti uspešnu saradnju.

Schindler beograd

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 11a 011 2608881
PUTNIČKI LIFTOVI TERETNI i POSEBNI LIFTOVI POKRETNE STEPENICE i TRAKE SERVIS Schindler Srbija je deo grupacije Schindler sa sedištem u Ebikonu u Švajcarskoj, na čiju se dugogodišnju svetsku tradiciju i iskustvo uspešno nastavljamo. Kupcu pružamo kvalitetna i cenom prihvatljiva rešenja vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta prema specifičnim zahtevima objekata. Usluga održavanja liftova, pokretnih stepenica i traka je na veoma visokom nivou, usklađena sa strogim zahtevima grupe i zakonskim propisima Republike Srbije. Naša vizija je "Vođstvo kroz uslugu". Schindler je najveći svetski proizvođač pokretnih traka i stepenica i drugi najveći svetski proizvođač liftova. Ima oko 40.000 zaposlenih a njegove aktivnosti prostiru se na svih pet kontinenata. Schindler projektuje, ugrađuje, servisira i modernizuje sisteme prevoza za gotovo svaku vrstu građevine u svetu. Na globalnom nivou, Schindlerova oprema prevozi više od 900 miliona ljudi dnevno.

Minidal

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 29b 011 154321 |
063 483751 |
GREJANJE KLIMA - VENTILACIJA LIFTOVI GAS - PROCESNA OPREMA MINIDAL je privatno preduzeće osnovano 1991.god U proteklim godinama MINIDAL je projektovao i izvodio radove u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Hrvatskoj

Vmps

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 7 011 2288248
VMPS PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU MONTAŽU REMONT SERVIS LIFTOVA i POKRETNIH STEPENICA

Lsp beograd

Beograd, Novi Beograd, Goce Delčeva 42 011 3180920 |
011 3180149 |
LSP d.o.o. je preduzeće koje se bavi projektovanjem, delimičnom proizvodnjom, uvozom, montažom, remontom, servisiranjem i održavanjem svih vrsta liftovskih postrojenja. LSP d.o.o. u svom asortimanu ima sve vrste električnih i hidrauličnih liftaova za stambene i poslovne objekte, kao i liftove specijalne namene za prevoz automobila i industrijske pogone. LSP d.o.o. ima usvojenu proizvodnju mikroprocesorskih komandi, kutija upravljanja i elektronskih komponenti vezanih za komandu i upravljanje liftovima. Proizvodni program obuhvata: Vremenske releje, termičke zaštite motora, kartice pomoćnih releja, faznu zaštitu, rele maksimalne vožnje, digitalne pokazivače poloćaja najave dalje vožnje, ispravljačke mostove. Svi navedeni elementi u svemu su prilagođeni za ugradnju, prvenstveno domaćim proizvođačima liftovskih postrojenja. Posebno napominjemo da smo iz oblasti naše delatnosti spremni da u svakom momentu po priloženom uzorku isporučimo i određene elemente koji nisu u našem maloserijskom proizvodnom programu. Preduzeće LSP se bavi i proizvodnjom centralnih i autonomnih sistema za merenje i prikaz tačnog vremena i datuma, za poslovne zgrade, bolnice i hotele, kao i sistema za sinhronizaciju računarskih mreža u cilju povećanja sigurnosni mreže, kao i izvor tačnog vremena za sve one korisnike kojima je to neophodno (banke, finansijske kompanije, sistemi za proizvodnju i distribuciju el. energije i slično).
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA