LSP BEOGRAD

Lsp beograd

 
 
  • LSP d.o.o. je preduzeće koje se bavi projektovanjem, delimičnom proizvodnjom, uvozom, montažom, remontom, servisiranjem i održavanjem svih vrsta liftovskih postrojenja.
 
  • LSP d.o.o. u svom asortimanu ima sve vrste električnih i hidrauličnih liftaova za stambene i poslovne objekte, kao i liftove specijalne namene za prevoz automobila i industrijske pogone.
 
  • LSP d.o.o. ima usvojenu proizvodnju mikroprocesorskih komandi, kutija upravljanja i elektronskih komponenti vezanih za komandu i upravljanje liftovima.
 
  • Proizvodni program obuhvata: Vremenske releje, termičke zaštite motora, kartice pomoćnih releja, faznu zaštitu, rele maksimalne vožnje, digitalne pokazivače poloćaja najave dalje vožnje, ispravljačke mostove. Svi navedeni elementi u svemu su prilagođeni za ugradnju, prvenstveno domaćim proizvođačima liftovskih postrojenja. Posebno napominjemo da smo iz oblasti naše delatnosti spremni da u svakom momentu po priloženom uzorku isporučimo i određene elemente koji nisu u našem maloserijskom proizvodnom programu.
 
  • Preduzeće LSP se bavi i proizvodnjom centralnih i autonomnih sistema za merenje i prikaz tačnog vremena i datuma, za poslovne zgrade, bolnice i hotele, kao i sistema za sinhronizaciju računarskih mreža u cilju povećanja sigurnosni mreže, kao i izvor tačnog vremena za sve one korisnike kojima je to neophodno (banke, finansijske kompanije, sistemi za proizvodnju i distribuciju el. energije i slično).
 
 
 
Goce Delčeva 42 - Beograd - Novi Beograd
011 3180920; 011 3180149;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Goce Delčeva 42
    +381 11 3180920; +381 11 3180149;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Lsp beograd

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA