Liftovi

Liftovi Beograd

Unimast

Beograd, Voždovac, Bulevar Peka Dapčevića 32/II 011 3987389 |
065 3556778 |
LIFTOVI - UNIMAST Naš partner GEDA je vodeći svetski proizvođači platformi i mašina za vertikalni transport ljudi i materijala. Proizvodi imaju izuzetan savremeni dizajn, tehnološke inovacije i visok kvalitet. Naše iskustvo u istraživanju i razvoju tržišta je razlog zašto danas možemo ponuditi najekonomičniju paletu proizvoda. Naša misija je da obezbedimo najbolje sisteme za visinu kako bi zadovoljili velika očekivanja naših kupaca i partnera. GEDA proizvodi znače sigurnost, produktivnost i izdržljivost.
Triplex - Yu Lift logo
IZRADA i MONTAŽA LIFTOVA SERVISIRANjE LIFTOVA REMONT i ODRŽAVANjE LIFTOVA TRIPLEX – YU LIFT d.o.o. društvo za izradu, montažu, servis i remont liftova, osnovano je 1993. godine u Šapcu. Predlažemo tehnička rešenja, ugovaramo projektovanje, isporuku i ugradnju liftova svih tipova i namena. Ugrađujemo liftove nove generacije koji se odlikuju velikim komforom vožnje, tehničko-tehnološkom, funkcionalnom i estetskom celinom opreme koja odgovara vrsti i nameni objekta u koji se liftovi ugrađuju, uz primenu evropskih standarda EN 81.1. i EN 81.2. Naš cilj je usluga vrhunskog kvaliteta , a to postižemo stalnim edukovanjem kadrova i saradnjom sa partnerima koji su vodeći u oblasti proizvodnje liftova. Rezultat takvog poslovanja je povećana proizvodnja opreme, sve veći broj ugrađenih liftova i prošireni kapaciteti održavanja i remonta. TRIPLEX-YU LIFT svoju delatnost obavlja u skladu sa standardima SRPS ISO 9001:2008 i SRPS ISO 14001:2004. Posedujemo originalne rezervne delove i opremu za liftove.

Th lift

Beograd, Novi Beograd, Velemajstora Bore Kostića 13 011 2129612 |
011 2129613 |
ThyssenKrupp Elevatori - VAŠ PARTNER ZA SISTEME TRANSPORTOVANjA U SRBIJI ThyssenKrupp Elevator - proizvodnja, isporuka, montaža, održavanje i modernizacija LIFTOVA ESKALATORA POKRETNIH TRAKA PLATFORMI AVIO-MOSTOVA ZA UKRCAVANjE PUTNIKA Kao deo "ThyssenKrupp Elevator" prisutna je sa svojim kancelarijama na 800 lokacija i u preko 60 zemalja u svetu, sa 43.000 zaposlenih. ThyssenKrupp Elevatori nude širok opseg putničkih i teretnih liftova, počevši od onih koji su namenjeni niskobudžetnom tržištu do liftova za visokospratnice, kao i unutrašnje i spoljašnje eskalatore i pokretne trake. ThyssenKrupp sistemi transportuju ljude u mnogim svetski poznatim i modernim zgradama – od aerodroma do velikih tržnih centara, preko najvećih svetskih biznis centara i najpoznatijih i najluksuznijih hotela. Svakodnevno milioni putnika koriste ThyssenKrupp opremu u njihovim zgradama, bolnicama, fabrikama i drugim mestima olakšavajući vertikalni i horizontalni transport. Pored proizvodnje i instalacije novih proizvoda ThyssenKrupp Elevatori obezbeđuju održavanje kako ThyssenKrupp tako i opreme drugih proizvođača. ThyssenKrupp Elevatori Vam stavlja na raspolaganje tehničku pomoć od strane specijalizovanog osoblja u bilo koje doba dana ili noći, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Pored toga, kompanija – ThyssenKrupp Elevatori nudi efikasna rešenja za modernizaciju elevatora, eskalatora i pokretnih traka. Kvalitet naših proizvoda u toku je sa najnovijim tehničkim dostignućima uz neizostavan proces konstantnih inovacija sa ciljem ispunjavanja zahteva klijenata. Naš revolucionarni TWIN ili Turbo Track proizvodi najbolji su primer dostignutog nivoa primenjenih inovacija. Lokalni ThyssenKrupp tim spreman je da sa Vama podeli internacionalano iskustvo i pruži lokalnu podršku. Kontaktirajte nas i rapsitajte se za pouzdane, visoko kvalitetne proizvode i profesionalnu uslugu, zajedno možemo ostvariti uspešnu saradnju.

Mks lift

Beograd, Košutnjak, Filmski Grad, Buda Tomovića 26 011 2512316 |
064 3550407 |
MONTAŽA LIFTOVA SERVIS LIFTOVA REMONT LIFTOVA MOGUĆNOST PLAĆANjA NA VIŠE MESEČNIH RATA! MKS LIFT je specijalizovano preduzeće za montažu, remont i servis svih vrsta električnih i hidrauličkih liftova. Montaža novih liftova Servis i održavanje postojećih liftova Remont liftova Održavanje zgrada MKS LIFT je osnovan 2004.godine. Politika poslovanja preduzeća zasniva se isključivo na kvalitetu opreme, usluga i izvršenju radova kako novih tako i postojećih liftova. Dugogodišnje iskustvo naših radnika garantuje sigurnu montažu, remont i održavanje liftova. Naši monteri svojim iskustvom, u mogućnosti su za montažu remont i servisiranje liftova najrazličitijih svetskih i domaćih proizvođača, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Smatramo da je redovan i kvalitetan servis od presudnog značaja za njegov siguran i besprekoran rad, što se kasnije odražava na vek trajanja lifta. CENE usluga održavanja, montaže ili remonta liftova, kao i održavanje zgrade, zavisi od vrste usluge koja se pruža. Usluge koje nudimo u okviru redovnog održavanja stambenih i poslovnih objekata: - Održavanje grejanja - Zamena radijatora - Pregled agregata za nužno i panično svetlo - Zamena stepenišnog automata - Održavanje vodovoda i kanalizacije - Zamena glavnih ventila - Čišćenje zgrada MKS Lift izvodi manje popravke ili generalne remonte liftova u više mesečnih rata.

Mikonik

Novi Sad, Novaka Radonića 61 021 468834 |
064 1153031 |
PRODAJA,MONTAŽA, ODRŽAVANjE i SERVIS LIFTOVA UVOZ HIDRAULIČNIH i ELEKTRIČNIH LIFTOVA SZTR MIKONIK je osnovan 23.06.1998. godine u Novom Sadu. Delatnost s kojom se firma bavila do 2008. godine je bila montaža, servis i remont liftova, a od 2008 godine počeli smo i sa uvozom liftova. Od marta 2013. Godine preregistrovali smo se u DOO. Imamo dugogodišnje iskustvo u montaži i prodajemo kvalitetne liftove što nam omogućava da budemo konkurentni na tržištu. Osnivač firme je Svetlana Simić dipl.ing, a pored nje je zaposleno još 5 radika na montaži i servisu liftova. Glavni montažer ima 30 godina iskustva u montaži od čega je 13 godina radio u montaži liftova firme DAVID PAJIĆ, 3 godine u servisu DAVID PAJIĆ i 14 godina u svojoj firmi kao montažer i serviser. Montirao je liftove u zgradama od 54 sprata u Londonu-Engleska, Permu –Rusija, lift u Huseinovoj rezidenciji i veliki broj liftova po celoj bivšoj Jugoslaviji i sada u Republici Srbiji i Crnoj Gori. Liftovi koje nudimo su od Grčkih proizvođača: METRON -a koji je u ALUMIL Group koja je veoma poznata po kvalitetu svojih proizvoda. METRON ima proizvodnju kabina i vrata a takođe i proizvodi i kompletira elemente koji su sastavni deo hidraulike. Uvoze Italijanske klipove, BLAIN-ovu grupu ventila koju koriste na agregatu, BLAIN-ovu rucnu pumpu, EL.MO motor u agregatu, Settima pumpu takodje u agregatu. Svi ovi proizvodi su od veoma poznatih i priznatih Nemačkih i Italijanskih proizvođača. U proizvodnji električnih liftova koriste motore od proizvođača ALBERTO SASSI . REFERENTNA LISTA:

Bga lift

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 17 011 2340444 |
065 3407070 |
Preduzeće za MONTAŽU, REMONT i SERVIS LIFTOVA Preduzeće za dizalica i građevinskih elektroinstalacija

Kms lift doo

Prijepolje, Omladinska 2 011 2414078 |
064 1447416 |
LIFTOVI PROJEKTOVANjE ISPORUKA MONTAŽA SERVIS MODERNIZACIJA NADZOR NA OBJEKTIMA Naš tim konsultanskim uslugama Vas prati tokom celog procesa, od inicijalnog kontakta do izvršenja posla. Izrada studije, analize, tehničko projektne dokumentacije i asistencije klijentima i arhitektonskim biroima u pronalaženju rešenja i prevazilaženju najrazličitijih barijera koje sa sobom nose savremeni trendovi u arhitekturi i građevinarstvu. Cilj je odabir najefikasnijeg i najekonmičnijeg rešenja za objekte svih vrsta i namena sa akcentovano na sigurnosti i očuvanju povrenja korisnika. Uspešna poslovno – tehnička saradnja sa više renomiranih svetskih proizvođača, omogučuje nam da klijentima ponudimo isporuku najsavremenijih liftova sa hidrauličnim ili električnim pogonom, od najeskluzivnijih liftova visoke klase do liftova za objekte sa ograničenim budžetom. Posebno obučene i specijalizovane ekipe za datu vrstu posla sa referencama preko stotine ugrađenih liftova na teritoriji Srbije, garantuju kvalitet i pouzdanost izvršenog posla. Liftovi više ne predstavljaju luksuz i stvar prestiža već su neophodni za vertikalni transport putnika i tereta među spratovima. Ugrađena oprema se posle određenog vremena ne proizvodi pa stoga nabavka određenih delova i komponenti prvobitno ugrađenih postaje veoma teška za nabavku i vrlo često neprimerno skupa i u tom slučaju se vlasniku ili korisniku lifta mora predložiti modernizacija. Navedeni postupkom se produžava eksploatacija određenih delova i komponenti, a ostala oprema ustupa mesto novijoj, modernijoj i efikasnijoj opremi pri čemu se vodi računa o sigurnosti korisnika lifta. Investitor na osnovu zakona o planiranju i izgradnji se obavezuje da nakom određivanja Izvođača radova a do uvođena istog u posao odredi nadzornog organa. Stručni nadzor koji nadzorni organ vrši obuhvata - Kontrolu da li se izvođenje radova vrši prema projektu za lift i prema ponudi - Kontrolu i proveru kvaliteta izvođenja svih vrsta radova i primenu propisa, standarda i tehničkih normativa - Davanje uspustava Izvođaču radova - Saradnju sa projektantom radi obezbeđenja detalja tehničkih i organizacionih rešenja za izvođenje

Gmd projekt

Beograd, Palilula, Dalmatinska 90 011 3220304
ODRŽAVANjE, REMONT i UGRADNjA LIFTOVA PROJEKTOVANjE i IZRADA TEHNIČKE DOKUMENTACIJE Projekti za sve liftove koje ugrađujeno Projekti vezani za remonte i popravke veće vrednosti Izrada tenderske dokumentacije za radove na liftovima Projekti i radionička dokumentacija za izradu delova NADZOR Nadzor nad ugradnjom liftova Nadzor nad izradom projektne dokumentacije Delatnost našeg preduzeća je orijentisana na sve vrste liftova (uključujući i platforme za prevoz invalidnih lica), pokretnih stepenica, pokretnih staza i žičara. Bavimo se ovom vrstom mašinskih instalacija na bazi inženjeringa što znači da korisnici naših usluga dobijaju kompletnu uslugu: od projektovanja do ugradnje i servisnog održavanja. Oprema koju ugrađujemo je prvenstveno proizvodnja fabrike SELE iz Bolonje čiji smo ovlašćeni montažer i serviser. Inženjerski i monterski tim funkcioniše besprekorno, izuzetno sarađujući bilo da je u pitanju projektovanje, remont, servis, ili montaža. GMD Projekt posluje kao samostalno preduzeće Preduzeće je nosilac konzorcijuma više preduzeća koje se bave održavanjem liftova i proizvodnjom iz domena mašinstva i elektrotehnike Ovlašćeni smo serviseri montažeri fabrike "SELE" iz Bolonje. Ovlašćeni agent za isporuku liftova SELE je firma Pomil iz Milana. Fabrika proizvodi oko 1400 liftova godišnje i isporučuje ih širom sveta, pa samim tim reference opreme dokazuju kvalitet. Jedna od skorijih je isporuka 144 lifta za opremu olimpijskog sela kod zadnej zimske olimpijade za šta je fabrika posebno nagrađena. Sve privredne komore EU su o tome obaveštene. Posebno naglašavamo da je kompletna oprema proizvedena u EU, da je vrhunskog kvaliteta i da je zaštićena svim potrebnim sertifikatima i atestnom dokumentacijom. Menadžerski tim čine: direktor Milan Ninković, inženjeri i tehničari, koji pored menadžerskog posla obavljaju i poslove organizacije i projektovanja REFERENCE Ugradnja liftova Ratko Mitrović - Dedinje više novih liftova Stambena Zadruga ,,Prostor" više liftova Regionalni vodovod Budva Lift u poslovnoj zgradi Bolnica Smederevo bolnički lift Opština Palilula lift za invalidna lica ugradnja liftova za račun trećih lica

Liftmont

Beograd, Pećani, Milije Stanojlovića 83a 011 8025614
ELEKTIČNI i HIDRAULIČNI LIFTOVI, TERETNE PLATFORME, PLATFORME ZA HENDIKEPIRANE OSOBE Projektovanje Proizvodnja Montaža Remont Održavanje

Elkont inženjering

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Jagodinska 17 011 2330244
PREDUZEĆE ZA INŽENjERING i KONTROLU ELEKTRIČNIH UREĐAJA i LIFTOVA ELKONT INŽENjERING je osnovan 1991 godine u Beogradu i od osnivanja se bavi usko stručnim poslovima tehničkog ispitivanja i kontrolisanja svih vrsta liftova, pokretnih staza i stepenica (eskalatora) i ostalih sličnih proizvoda za vertikalni i kosi transport. Danas je "Elkont Inženjering" akreditovana organizacija koja posluje sa više stotina klijenata u Srbiji i Crnoj Gori i aktivni član Instituta za standardizaciju Srbije. Tokom godina razvijali smo svoju ponudu i danas pružamo usluge iz sledećih oblasti: - Ispitivanje i kontrolisanje putničkih i teretnih liftova na električni i hidraulični pogon - Ispitivanje i kontrolisanje fasadnih, kosih i maloteretnih liftova - Ispitivanje i kontrolisanje liftova za vertikalni i kosi prevoz lica smanjene pokretljivosti - Ispitivanje i kontrolisanje pokretnih stepenica i pokretnih traka za prevoz lica - Ispitivanje i kontrolisanje regalnih dizalica - Ispitivanje i kontrolisanje visećih skela - Ispitivanje i kontrolisanje podiznih parkirnih platformi - Ispitivanje novih i rekonstruisanih električnih i gromobranskih instalacija. - Prodaja standardnih i specijalnih vrsta ulja koja imaju primenu u industriji liftova i šire

Daka - david pajić

Beograd, Vračar, Venizelosova 29 011 3391966 |
011 3391967 |
Projektovanje liftova - električnih i hidrauličnih Proizvodnja liftova Remont liftova Održavanje - u garantnom i vangarantnom roku Izrada svih rezervnih delova Tehnički pregled i dijagnostika kvarova - stručni kadar sa ovlašćenjima i licencom Davanje atesta za sve delove koji podležu toj zakonskoj obavezi U stalnom radnom odnosu preduzeće u ovom trenutku ima 120 radnika sa povoljnom kvalifikacionom strukturom a od toga 20 montera sposobnih za montažu svih tipova liftova iz sopstvenog programa kao i za montažu liftova iz ino-kooperacije. Preduzeće David Pajić - DAKA sa sedištem u Beogradu, Venizelosova 29 (ranije Đure Đakovića) osnovano je 1947. godine. Do sada smo proizveli preko 40.000 liftova. Tokom proteklih godina naš rad, znanje i iskustvo ugrađeno je u preko 40.000 liftova koji su omogućili nesmetan vertikalni saobraćaj ljudi i robe na objektima različitih namena i značaja širom naše zemlje i inostranstva (Austrija, Nemačka, Češka, Grčka, Liban, Libija, Pakistan, Sirija, Bangladeš, Bugarska, bivše YU republike). Kvalifikaciona struktura zaposlenih je takva da omogućava kvalitet obavljanja delatnosti neophodan za zadovoljenje zahteva tržišta. Instalirani proizvodni kapaciteti sa kojima raspolažemo dovoljni su da podmire sadašnje i buduće potrebe tržišta za novim liftovima i originalnim rezervnim delovima.
HIDRAULIČNI LIFTOVI MRL LIFTOVI ELEKTRIČNI LIFTOVI AUTO LIFTOVI PANORAMSKI LIFTOVI TERETNI LIFTOVI Projektovanje, isporuka, remont, montaža i servis liftova i pokretnih stepenica

Grossi engeneering

Beograd, Dedinje, Senjak, Kralja Vukašina 2 011 3694985 |
011 3694986 |
Mi smo firma koja se bavi projektovanjem, isporukom, montažom i servisiranjem LIFTOVA, teretnih platformi, plato dizalica… Postojimo od 1990. godine. U našoj firmi radi 70 zaposlenih radnika koji funkcionišu kao jedna velika porodica. Možemo ugraditi u vaš poslovni ili stambeni objekat: - Panoramski lift - Putnički lift - Auto lift - Teretne liftove raznih namena - Mini lift - Teretne platforme i dizalice - Eskalatore "GROSSI ENGENEERING" JE ZASTUPNIK FIRME "SKY CLIMBER" IZ BELGIJE, ZA TERITORIJU SRBIJE i CRNE GORE, REPUBLIKE SRPSKE, BOSNE i HERCEGOVINE, MAKEDONIJE, HRVATSKE i SLOVENIJE.

Pan lift

Beograd, Košutnjak, Filmski Grad, Miloja Zakića 8a 011 6301188 |
011 6301288 |
PROJEKTOVANjE, ISPORUKA, MONTAŽA i ODRŽAVANjE LIFTOVA

Schindler beograd

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 11a 011 2608881
PUTNIČKI LIFTOVI TERETNI i POSEBNI LIFTOVI POKRETNE STEPENICE i TRAKE SERVIS Schindler Srbija je deo grupacije Schindler sa sedištem u Ebikonu u Švajcarskoj, na čiju se dugogodišnju svetsku tradiciju i iskustvo uspešno nastavljamo. Kupcu pružamo kvalitetna i cenom prihvatljiva rešenja vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta prema specifičnim zahtevima objekata. Usluga održavanja liftova, pokretnih stepenica i traka je na veoma visokom nivou, usklađena sa strogim zahtevima grupe i zakonskim propisima Republike Srbije. Naša vizija je "Vođstvo kroz uslugu". Schindler je najveći svetski proizvođač pokretnih traka i stepenica i drugi najveći svetski proizvođač liftova. Ima oko 40.000 zaposlenih a njegove aktivnosti prostiru se na svih pet kontinenata. Schindler projektuje, ugrađuje, servisira i modernizuje sisteme prevoza za gotovo svaku vrstu građevine u svetu. Na globalnom nivou, Schindlerova oprema prevozi više od 900 miliona ljudi dnevno.

Ivco liftovi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 82 011 2657244 |
063 7746500 |
Nudimo kompletno rešenje u oblasti: Projektovanja Isporuke Montaže Servisa Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge IVCO d.o.o., osnovano je 1992. godine. Osnovna delatnost je projektovanje liftova i pokretnih stepenica . Za više od decenije postojanja projektovali smo veliki broj liftova i pokretnih stepenica. U ovaj broj ulaze projekti urađeni za naše i tržište Ruske Federacije. Danas je projektovanje samo jedan od koraka na putu do kompletno izvedenog lifta. Prema zahtevu isporučujemo i ugrađujemo putničke, teretne i liftove za automobile, pokretne stepenice svih dimenzija i nosivosti, kao i završne obrade, od osnovne do luksuzne.

Toma liftovi

Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, 1. Maja 1 011 3321897
Projektovanje, proizvodnja, montaža i servis liftova Nakon dugogodišnjeg iskustva u oblasti liftova otvorili smo juna 1991 godine malu porodičnu samostalnu zanatsku radnju. U početku smo se bavili montažom liftova stranih proizvođača.Nekoiko godina kasnije, iz uslužne delatnosti i odgovorom na zahteve tržišta započeli smo i sopstvenu proizvodnju liftova i liftovskog programa. Danas vam nudimo liftove po sistemu "ključ u ruke", od projektovanja preko isporuke i montaže liftova do atestne dokumentacije. REFERENCE Putnički liftovi ugrađeni u poslovne objekte MALI KOLEKTIV - Čika Ljubina, Beograd DDOR-NOVI SAD - Pančevo WOBY HAUS - Novi Sad HEMPRO - Terazije 8,Beograd WEST PHARMACEUTICAL - Kovin PC TAKOVO - Takovska 45, Beograd Putnički liftovi ugrađeni u stambeno poslovne objekte za sledeće investitore SZ RAFINERIJA - Novi Sad BMK INŽENJERING - Novi Sad GP KOVACEVIC - Novi Sad ERKER INŽENJERING - Novi Sad BETON GRADNJA - Novi Sad SZ PRAKTIKER - Novi Sad GP RISTIĆ - Novi Sad ORBIT INVEST - Novi Sad BUDUĆNOST GRADNJA - Novi Sad KONNVEST - Novi Sad TRINUS DOO - Beograd PETROGRDNJA - Beograd FORING GROUP - Beograd URAL MONT - Nikšić GRA MONT - Novi Sad Teretni liftovi ugrađeni u industrijske objekte DDOR NOVI SAD - Rumenička 33,Novi Sad ART DEKOR - Veternik - Novi Sad AMB BISTRICA - Novi Sad KOLBIS - Industrijska zona,Novi Sad DIN - Niš INDUSTRIJA MESA MATIJEVIĆ - Novi Sad SMKR SAŠA - Stara Pazova PUBLIK - Valjevo Maloteretni (kuhinjski liftovi) MATIJEVIĆ - prodavnica Svilajnac MATIJEVIĆ - prodavnica Obrenovac MATIJEVIĆ - prodavnica Resavska, Beograd RESTORAN SLAVA Beograd

Paralaxa

Beograd, Voždovac, Braće Kovač 66 011 3863040 |
011 3863763 |
Preduzeće vrši prodaju i distribuciju liftovskog programa, industrijskog programa i akumulatorskih baterija. Distribuiramo proizvode renomiranih svetskih firmi: Sec Electronics, Siei i Sunox Preduzeće PARALAXA d.o.o. osnovano je 2002. godine u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je distribucija i prodaja liftovske i industrijske opreme. Paralaxa je distributer slovenačkog proizvođača liftova firme SEC za područje Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Bosne i Hercegovine. S EC proizvodi sve vrste putničkih i teretnih liftova na električni i hidraulični pogon. Paralaxa osim SEC-ovih liftova prodaje i celokupan liftovski materijal potreban za montažu i održavanje liftova. Paralaxa je distributer italijanskog koncerna GEFRAN koji proizvodi raznovrsnu opremu za industrijsku primenu: frekventne regulatore ( pogon SIEI ) , softstartere, digitalne regulatore jednosmernih pogona, senzoriku, kontrolere, industrijske panele i PC, sistemi za automatizaciju rada mnogih mašina. Teritorija na kojoj se vrši distribucija je cela Ex-Jugoslavija, osim Slovenije: Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Makedonija. U okviru industrijskog programa prodajemo i olovne hermetički zatvorene akumulatorske baterije proizvodnje IBT - Kina. Inženjeri PARALAXE pružaju svu potrebnu tehničku podršku svojim kupcima, a na zahtev klijenta radimo i inženjering usluge, sami ili zajedno sa našim saradnicima specijalizovanim za pojedine oblasti automatizacije i lift industrije. Uspešnu saradnju uspostavljenu sa inopartnerima i domaćim komitentima želimo da negujemo, očuvamo i proširimo...čekamo i Vas.

Kosmaj liftovi

Beograd, Voždovac, Danijelova 32 011 2462526
REMONT POSTOJEĆIH LIFTOVA Kadrovski, tehnički i organizaciono smo u potpunosti osposobljeni za remonte svih tipova liftova (veće popravke, revitalizacija, modernizacija i potpuna rekonstrukcija, odnosno generalne opravke). Remonte možemo vršiti sa svojim delovima i sklopovima, ili kupovnim (domaćim ili stranim), odnosno kombinovano. MONTAŽA NOVIH LIFTOVA Kadrovski, tehnički i organizaciono smo u potpunosti osposobljeni za montažu svih tipova novih liftova, i to kao kompletnog proizvoda stranih firmi, ili kombinovano sopstvenim delovima i sklopovima i kupovnim (domaćim ili stranim). Obezbeđujemo kompletnu uslugu, od predloga tehničkog rešenja i projekta, preko nabave i izrade delova sa montažom, do dobijanja atesta. Montaža se vrši u novim ili starim objektima, u skladu sa projektnom dokumentacijom izvođača građevinskih radova (izgradnja ili adaptacija), kao i nakon demontaže postojećih liftova. ODRŽAVANjE LIFTOVA Održavanje liftova svih domaćih kao i većih svetskih proizvođača - "DAVID PAJIĆ - DAKA", "RADNIK -RADE KONČAR", "KOSMAJ" i drugi, kao i "OTIS", "SCHINDLER", "STIGLER", "FRAISLER", "KLEEMANN”, "MONITOR"

Kleemann liftovi

Šimanovci, Golubinačka bb 022 409000
KLEEMANN liftovi doo je najmlađa članica KLEEMANN grupe koja je utemeljena na znanju i licencama nemačke kompanije Kleemann Hubtechnik GmbH. Naša ponuda sadrži široku paletu proizvoda: - hidraulicni liftovi (putnički, teretni, auto-liftovi...) - električni liftovi sa mašinskom prostorijom - liftovi bez mašinske prostorije (električni i hidraulični) - maison - kućni lift pogodan za objekte sa ograničenjem jame i vrha voznog okna - compact - teretne platforme manjih gabarita (do 900 kg nasivosti) - maloteretni liftovi - sistemi - setovi za hidraulčne i električne liftove - komponente i rezervni delovi najkvalitetnijih evropskih proizvođača. Naša poslovna politika se zasniva na: - proizvodima visokog kvaliteta - brzoj isporuci - konstantnoj tehničkoj podršci i konsaltingu

Hidral liftovi

Beograd, Banovo Brdo, Beogradskog bataljona 34 011 3559120 |
011 3059360 |
HIDRAL d.o.o. je pod ovim nazivom osnovan 2002. godine u Beogradu, a bavi se isporukom svih vrsta hidrauličkih i električnih liftova, njihovih komponenti, kao i kompletne opreme za utovarno-istovarna mesta. Firma je nastala sa ciljem da odgovori na sve veće potrebe tržišta pružanjem najkvalitetnijih usluga, a njenom formiranju prethodila je višegodišnja saradnja sa proizvođačima pomenute opreme u Italiji. Kao rezultat te saradnje, znanja i posvećenosti razvoju savremenog poslovanja, Hidral d.o.o. je postao ekskluzivni zastupnik VOEM-a, jednog od vodećih italijanskih proizvođača liftova, za područje jugoistočne Evrope. U firmi su zaposleni diplomirani mašinski inženjeri sa dugogodišnjim, a neki od njih i sa značajnim međunarodnim iskustvom. Sa našim saradnicima koji poseduju licence za projektovanje i izvođenje u stanju smo da pružimo usluge najvišeg kvaliteta, odnosno da po zahtevu klijenata preuzmemo na sebe projektovanje i ugradnju kompletnih liftovskih postrojenja. Zato smo i u mogućnosti da Vam ponudimo ne samo opremu vrhunskog kvaliteta, već i potpunu tehničku podršku, a samim tim i najbolja rešenja. Hidral d.o.o. zajedno sa svojim partnerima iz Italije redovno učestvuje kao izlagač na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu. Naša oprema, kao i kompletna liftovska postrojenja ugrađeni su u preko sto objekata u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, što dovoljno govori o profesionalnosti i ozbiljnosti sa kojom pristupamo svakom poslovnom izazovu. Uverite se i sami u kvalitet koji nudimo!

Jefto liftovi

Beograd, Zemun, Koste Alkovića 32 063 688292 |
064 1635420 |
DELOVI ZA LIFTOVE MAŠINE - MOTORI HIDRAULIKA KOMANDNE TABLE KABINE RAMOVI ŠINE VRATA ATESTI

Balkan lift komerc

Beograd, Palilula, Ljube Didića 28 011 6769435 |
011 6769052 |
PROJEKTOVANjE IZRADA MONTAŽA SERVISIRANjE LIFTOVI POKRETNE STEPENICE POKRETNE STAZE Ovlašćeni montažer i serviser "SCHINDLER" Švajcarska i "ELECTRA VITORIA" Španija

Montlift beograd

Beograd, Zvezdara, Ilindenska 11 011 2862025 |
064 1126880 |
MONTLIFT je firma koja se bavi montažom, održavanjem, remontom svih vrsta električnih i hidrauličnih liftova. MONTLIFT sam izvodi radove na montaži, remontu i održavanju liftova, predaju liftova na upotrebu i pripremu za tehnički pregled. U saradnji sa našim partnerima vršimo i isporuku, projektovanje i tehničke preglede. MONTLIFT je osnovan 1994 godine. Cilj firme je profesionalnost, kako prema poslu tako i prema poslovnim partnerima, korisnicima naših usluga. Prema Vašim željama, našim savetima nalazimo idealna rešenja za lift na Vašem objektu koji zadovoljava kvalitetom, sigurnošću i cenom. Naši klijenti su poslovne zgrade, ustanove od javnog značaja, vrtići, restorani, banke, stambene zgrade, privatne kuće... MONTAŽA Dugogodišnje iskustvo naših montera garantuje sigurnu montažu od starijih tipova liftova do najsavremenijih. Naši vodeći monteri su iskustvo stekli montirajući liftove najrazličitijih svetskih i domaćih proizviđača, kako po zemlji tako i po inostranstvu i to:David Pajić-DAKA, KLEEMANN, SCHINDLER, OTIS, GMV, IGV, MONITOR, DALDOSS ELVETRONIC-MIKROLIFT.... ODRŽAVANjE MONTLIFT trenutno održava preko 100 različitih tipova liftova. Smatramo da je redovan i kvalitetan servis lifta od presudnog značaja za njegov siguran i besprekoran rad. Pri redovnom servisu koristimo najsavremenije tehnologije i sredstva što znatno povećava vek trajanja elektro-mehaničkih sklopova lifta. Svi liftovi u održavanju MONTLIFT-a se redovno kontrolišu kako internom službom tako i godišnjim tehničkim pregledom od strane za to ovlašćene firme. MODERNIZACIJA-REMONT MONTLIFT poseduje bravarsku radionicu za izradu i popravku manjih elektro i mehaničkih sklopova tako da uz malo ulaganje starim ili istrošenim liftovima vraćamo stari sjaj. Ako imate potrebe za modernizacijom Vašeg lifta, promenom obloga kabine, zamenom komande lifta, pozivnih kutija i sl., kontaktirajte nas, i rado će mo Vas posavetovati i ponuditi naše rešenje. PROJEKTOVANjE U saradnji sa našim partnerom nudima Vam uslugu projektovanja, kako za nove Liftove tako i za već postojeće.

Semper doo

Beograd, Palilula, Cvijićeva 22 011 2764082 |
063 610257 |
HIDRAULIČNI LIFTOVI MRL LIFTOVI ELEKTRIČNI LIFTOVI AUTO LIFTOVI PANORAMSKI LIFTOVI TERETNI LIFTOVI
PROJEKTOVANjE, PROIZVODNjA, MONTAŽA i ODRŽAVANjE Elektro i liftovska postrojenja svih vrsta (maloteretna, bolnička, panoramska, liftovi za vozila) Platforme za horizontalni i vertikalni transport Transportne trake, stepenice, stolice za hendikepirana lica Čelične i aluminijumske konstrukcije Projektovanje liftova i izrada tehničke dokumentacije Proizvodnja delova za liftove

Monitor Yugolift

Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Save Kovačevića 55 011 3317771 |
063 443941 |
Projektovanje, proizvodnja, ugradnja i održavanje liftova na električni i hidraulični pogon sa i bez mašinske prostorije: Putnički Panoramski Specijalni koji se ugraduju u stambene i poslovne zgrade, banke, hotele i bolnice Projektujemo, ugrađujemo i održavamo pokretne stepenice, pokretne staze i platforme. Generalni smo zastupnici fabrike liftova Monitor Spa Milano iz Italije za SCG, BiH, Republiku Srpsku i Makedoniju.

Lifttech

Beograd, Karaburma, Marijane Gregoran 37a 011 2785196 |
060 5633306 |
LIFTOVI PLATFORME ESKALATORI - POKRETNE STEPENICE TRAVELATORI - POKRETNE TRAKE

Dimenzija liftovi

Aleksinac, Majora Tepića bb 018 801061 |
018 882438 |
PROJEKOVANjE i PROIZVODNjA MAŠINA ZA PRERADU SVIH VRSTA SEKUNDARNIH SIROVINA PROJEKTOVANjE SVIH VRSTA POSTROJENjA ZA VERTIKALNI i KOSI TRANSPORT ISPORUKA i UGRADNjA POSTROJENjA ZA VERTIKALNI i KOSI TRANSPORT POSLOVI ODGOVORNOG IZVOĐAČA RADOVA, STRUČNOG NADZORA PROJEKTOVANjE, ODRŽAVANjE i UGRADNjA LIFTOVA

As beostan company

Beograd, Ledine, Vlasinska 7 011 2279902 |
064 1134166 |
UGRADNjA i ODRŽAVANjE LIFTOVA ODRŽAVANjE ZGRADA ČIŠĆENjE ZGRADA KREČENjE ZGRADA ODRŽAVANjE VODOVODA i KANALIZACIJA ODRŽAVANjE ELEKTRO-INSTALACIJA HIDROFORI

Minidal

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 29b 011 154321 |
063 483751 |
GREJANJE KLIMA - VENTILACIJA LIFTOVI GAS - PROCESNA OPREMA MINIDAL je privatno preduzeće osnovano 1991.god U proteklim godinama MINIDAL je projektovao i izvodio radove u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Hrvatskoj

Kremen

Novi Sad, Kotorska 18a 021 503993
1 Montaža liftova, remont i servis, održavanje liftova 30 GODINA ISKUSTVA PROJEKTOVANJE LIFTOVA SA LICENCOM ISPORUKA OPREME MONTAŽA LIFTOVA REOMONT i SERVIS ODRŽAVANJE LIFTOVA GARANCIJA "KREMEN" NOVI SAD, osnovan 1991.god. Osnovna delatnost firme je projektovanje, uvoz, montaža, servisiranje, održavanje liftova i elektro instalacija. Budućnost firme ići će u pravcu razvijanja, povećanja obima posla, bazirati se na proizvodnju delova za liftove koji se budu mogli kod nas proizvoditi, širenju tržišta i veći broj uposlenih radnika. KREMEN se bavi projektovanjem, isporukom, montažom i servisiranjem liftova od 1991.god. Servisiramo i montiramo liftove u stambenim i poslovnim objektima, kako u Srbiji tako i Republici Srpskoj. Preduzeće poseduje licencu za izvođenje radova. Radili smo i radimo za dosta poznatih firmi: Vital, Žito-Bačka, Đuro Strugar, šećerana Crvenka, Agrokop, Narodna Banka, Dom za stare Kula, Izvršno veće Vojvodine, Banja Kanjiža i mnogo stambenih objekata. Od većih investitora radili smo za: Astra Plan, Profesional, Bošković-gradnju, Modena nekretnine, IBS, BS-Građevinar, Blaško-Kula, A Gradnja, Interservis, Tehnokom, NIS-nova zgrada, Best gradnja, Zavod za Urbanizam, Gardi, ZIG, Trešnja Beograd, TE-Ugljevik, Astra Brcko, Interijer Brčko, Ðurović-Vulović Sombor i dg. Uvozimo i monriramo: električne liftove, hidraulične liftove, vršimo izradu platformi - dizalica, pravimo kabine za lift, ramove, sitnu prateću opremu. Ugrađujemo italijanske motore, agregate i klipove, odnosno veoma kvalitetnu opremu. Ugrađujemo opremu po zahtevu investitora.

Vmps

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 7 011 2288248
VMPS PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU MONTAŽU REMONT SERVIS LIFTOVA i POKRETNIH STEPENICA

Daka servis

Beograd, Karaburma, Sime Šolaje 38 011 2750650
Liftovi - Projektovanje, montiranje i održavanje svih vrsta električnih i hidrauličnih liftova Izrada tehničke dokumentacije Projektovanje za remont i rekonstrukciju liftova Dugogodišnje iskustvo Kvalitet Garancija Mreža od 13 servisnih centara širom Srbije

Interlift

Beograd, Savski Venac, Dubrovačka 24 063 305221 |
063 693096 |
PROJEKTOVANJE, NABAVKA i MONTAŽA SVIH VRSTA LIFTOVA i PLATFORMI

Lsp beograd

Beograd, Novi Beograd, Goce Delčeva 42 011 3180920 |
011 3180149 |
LSP d.o.o. je preduzeće koje se bavi projektovanjem, delimičnom proizvodnjom, uvozom, montažom, remontom, servisiranjem i održavanjem svih vrsta liftovskih postrojenja. LSP d.o.o. u svom asortimanu ima sve vrste električnih i hidrauličnih liftaova za stambene i poslovne objekte, kao i liftove specijalne namene za prevoz automobila i industrijske pogone. LSP d.o.o. ima usvojenu proizvodnju mikroprocesorskih komandi, kutija upravljanja i elektronskih komponenti vezanih za komandu i upravljanje liftovima. Proizvodni program obuhvata: Vremenske releje, termičke zaštite motora, kartice pomoćnih releja, faznu zaštitu, rele maksimalne vožnje, digitalne pokazivače poloćaja najave dalje vožnje, ispravljačke mostove. Svi navedeni elementi u svemu su prilagođeni za ugradnju, prvenstveno domaćim proizvođačima liftovskih postrojenja. Posebno napominjemo da smo iz oblasti naše delatnosti spremni da u svakom momentu po priloženom uzorku isporučimo i određene elemente koji nisu u našem maloserijskom proizvodnom programu. Preduzeće LSP se bavi i proizvodnjom centralnih i autonomnih sistema za merenje i prikaz tačnog vremena i datuma, za poslovne zgrade, bolnice i hotele, kao i sistema za sinhronizaciju računarskih mreža u cilju povećanja sigurnosni mreže, kao i izvor tačnog vremena za sve one korisnike kojima je to neophodno (banke, finansijske kompanije, sistemi za proizvodnju i distribuciju el. energije i slično).

Imo

Beograd, Zemun, Stevana Markovića 8 011 2106404 |
011 3162906 |
MERDEVINE SKELE LIFTOVI ZIDNE FIKSNE MERDAVINE SA LEĐOBRANOM ZAP PLATFORME MERDEVINE renomirane firme ZARGES koncipirane su i dizajnirane potpuno novo. Nosivost merdevina je 150 kg. Merdevine su atestirane po ISO standardu. Takođe, za domaće tržište merdevine imaju atest Niškog instituta. Profesinalni program Z300 Za korišćenje u industriji i građevinarstvu Eurostar program Za kuću, hobby i zanatstvo Profesionalni program Z600 - usko namenske merdevine Za elektrodistribucije, hale, rudnike... Underground engineering Sistemi za podzemne radove i radove na terenu SKELE Nosivost skela je 200 kg. Skele su atestirane po ISO standardu. Takođe, za domaće tržište merdevine imaju atest Niškog instituta. Standardni program skela Z300 Za radne visine od 3 do 12 metara Hobby program skela Z100 Za radne visine od 3 do 8 metara Profesionalne industrijske skele program Z600 Za industiju, gradjevinu, hale... LIFTOVI Firma IMO d.o.o. osnovana je 1991. godine i od tada pa sve do današnjih dana uspešno posluje. Glavna delatnost firme je u oblasti spoljne trgovine i to naročito u desetogodišnjoj saradnji i zastupanju Nemačke firme ZARGES, koja je jedan od vodećih proizvođača aluminijumskih merdevina, pokretnih skela, kao i ostalih namenskih proizvoda od aluminijuma. Firma IMO takođe ima i odeljak u BiH pod imenom IMO-JUNIOR, koji pokriva tamošnje tržište. Početkom 2003. godine počeli smo proizvodnju tavanskih merdevina, sa daljim ciljem proširenja proizvodnog asortimana i na druge vrste merdevina.

Liftovi vega

Novi Sad, Branka Ćopića 219 021 6506577
INŽENjERING PROJEKTOVANjE KONSALTING MONTAŽA REMONT MODERNIZACIJA SERVIS HIDRAULIČNIH i ELEKTRIČNIH LIFTOVA POKRETNIH STEPENICA - ESKALATORA POKRETNIH TRAKA - TRAVELATORA Preduzeće ”VEGA” d.o.o. na prostoru Srbije danas zauzima jednu od liderskih pozicija i predstavlja veoma osposobljenu organizaciju za inženjering, projektovanje, konsalting, montažu, remont, modernizaciju i servis hidrauličnih i električnih liftova, pokretnih stepenica-eskalatora, pokretnih traka-travelatora, parking sistema za automobile, kompletnog programa za slabo pokretne i osobe sa hendikepom, kao i ostale opreme iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta ljudi i tereta. Preduzeće ”VEGA“ d.o.o. radi po sistemu ”ključ u ruke” koji obuhvata: studije, analize, konsalting, izradu projektne dokumentacije, izradu dela opreme, nabavku i uvoz opreme i matrijala, montažu, puštanje u rad, atestiranje i konačno, predaju lifta korisniku. Preduzeće ”VEGA” d.o.o. sve svoje poslove izvodi visoko kvalitetno i vrlo efikasno, uz svu pažnju. Pored proizvodnje i montaže preduzeće ”VEGA” d.o.o. izvodi i servis u garantnom roku kao i van garatnog roka, sve vrste remonta i modernizacije liftova i ostalih uređaja iz domena osnovne delatnosti naše specijalnosti. Preduzeće ”VEGA” d.o.o. ima aktuelni ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji i montaži jednim od vodećih svetskih proizvođača liftova ”SCHINDLER” iz Švajcarske , ispostava Beograd. ”VEGA”d.o.o. ima uspešnu poslovno-tehničku saradnju sa više renomiranih svetskih proizvođača (u to ćemo Vas uveriti ako nam dođete u posetu) kako bi smo najbolje odreagovali na sve zahteve klijenta, a sve sa ciljem da se našim klijentima isporuče najsavremeniji liftovi sa hidrauličnim ili električnim pogonom. U situaciji smo da Vam ponudimo široku lepezu liftova, od najekskluzivnijih liftova visoke klase, sve do kućnih (HOME LIFT) liftova za objekte sa ograničenim budžetom. Preduzeće ”VEGA” d.o.o. trenutno zapošljava 28 radnika (stalno zaposleni) uz povremeno angažovano osoblje, koji su visokokvalifikovani i specijalizovani za sve vrste pogona i upravljanja, posebno mikroprocesorskih kao i montažu postrojenja različitih proizvođača liftova, marketinga, komercijale, knjigovodstvenih usluga, kao i diplomiranih mašinskih i

Proces produkt inženjering

Beograd, Stari Grad, Andrićev venac 2 011 3230125
TEHNIČKA KONTROLA LIFTOVA VIŠEGODIŠNjE ISKUSTVO

El-Conic

Beograd, Avala, Jajinci, Mokroluška 21 011 3549073 |
011 3549469 |
Liftovi i pokretna stepeništa Ugradnja novih liftova svih proizvođača Montaža i održavanje liftova i pokretnih stepenica

Lovćen lift

Beograd, Voždovac, Ustanička 128 011 3474045 |
011 3474068 |
PROJEKTOVANjE LIFTOVA UGRADNjA LIFTOVA ODRŽAVANjE LIFTOVA REMONT LIFTOVA SERVIS LIFTOVA MONTAŽA POKRETNIH STEPENICA ODRŽAVANjE POKRETNIH STEPENICA Firma "Lovćen lift" nalazi se na teritoriji opštine Voždovac, u Ustaničkoj ulici broj 128b, u okviru TC Košum. Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1991. godine, u Beogradu. Domen naših usluga odnosi se na projektovanje, proizvodnju, montažu, funkcionalno osposobljavanje i redovno održavanje liftova u stambenim i poslovnim zgradama. Dugogodišnje iskustvo u radu, veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i naše nastojanje da svakom Vašem zahtevu izađemo u susret, omogućili su nam da dospemo na sam vrh firmi koje se bave proizvodnjom, montažom i servisom liftova. Za svoj rad koristimo kvalitetnu opremu, kvalitetne i visoko izdržljive materijale koji nam omogućavaju da Vam ponudimo proizvode i usluge koji će zadovoljiti Vaša očekivanja. Nastojimo da Vam svojim radom omogućimo savršenu funkcionalnost liftova u stambenim i poslovnim objektima. Imamo višegodišnju uspešnu saradnju sa renomiranim svetskim proizvođačima liftovske opreme, kao što su: - WITTUR spa, Italija - METRON AUTOMATION s.a.,Grčka (deo ALUMIL grupacije) Naš tim čine odgovorni ljudi, koji poseduju neophodno znanje, iskustvo i licence za projektovanje, ugradnju, servis i održavanje liftova. Svojim perfektnim radom i korektnim odnosom sa klijentima, nastojimo da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali i pobrinemo se da liftovi koje montiramo i remontujemo zadovolje Vaše potrebe. Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo sa Vama. Ponosni smo vlasnici Online sertifikata Privredne komore Srbije za Odlično srednje, malo ili mikro preduzeće »Excellent SME Serbia« izdat u saradnji sa svetski priznatom bonitetnom kućom COFACE.

Monitor liftovi

Beograd, Savski Venac, Višegradska 6 011 3610771
Projektovanje liftovskih i eskalatorskih postrojenja Servisi za liftove i pokretne stepenice

Msa elevator

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Surčinski put 1 011 7129376 |
011 7129440 |
Proizvodi i montira, servisira i remontuje liftove svih vrsta i veličina, bez obzira na nosivost i namenu Izrada metalnih konstrukcija za liftovska vozna okna Servisiranje liftova u garantnom i negarantnom roku

Elevator

Niš, IX brigade 39a 018 245688
Projektovanje Proizvodnju Montažu Održavanje Liftovi Pokretne stepenice Pokretne trake Ostali uređaji za horizontalni, kosi i vertikalni transport ELEVATOR d.o.o. Niš je privatno preduzeće registrovano za projektovanje, proizvodnju, montažu i održavanje liftova, pokretnih stepenica, pokretnih traka i ostalih uređaja za horizontalni, kosi i vertikalni transport. ELEVATOR d.o.o. Niš je generalni zastupnik firme BUCHER Hydraulics iz Švajcarske na teritoriji Srbije i Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

Zim elevator

Beograd, Mirijevo, 16. Oktobar 23 063 8772419 |
011 3420927 |
SERVIS LIFTOVA REMONT LIFTOVA MONTAŽA LIFTOVA SVI TIPOVI ELEKTRIČNIH i HIDRAULIČNIH LIFTOVA Preduzeće "ZIM Elevator" kao takvo, registrovano je sa svojom delatnošću kao preduzeće za servis remont i montažu svih tipova električnih i hidrauličnih liftova. Do tada je poslovalo kao "SZR Elevator" od 1997 godine što bi iznosilo oko 10 godina radnog iskustva u oblasti liftova kako domaćih tako i stranih proizvođača. Godine rada u inostranstvu od strane pojedinih zaposlenih kao i poslovno-tehnička saradnja sa inostranim preduzećima ( Italija ) pružaju nam mogućnosti da budemo u toku sa najnovijim tehnologijama u svetu liftova, načinima održavanja, montaži kao i politici poslovanja i odnosa sa korisnicima. Politika poslovanja preduzeća zasniva se isključivo na kvalitetu opreme, usluga i izvršenju radova (ide se na kvalitet, a ne kvantitet). Ovo se odnosi kako na ugradnju novih liftova tako i na modernizaciju (izrada enterijera kabine registar kutija, ugradnja mikroprocesorskih kontrolera) postojećih liftova. Preporuke korisnika liftova koje mi održavamo ostvaruju nam nova poslovanja što dosta govori o kvalitetu rada našeg preduzeća. Želimo da Vas uputimo na svakog korisnika iz naše referenc liste radi informisanja o našem poslovanju, jer smatramo da je najrevnosnija reklama za firmu direktno mišljenje korisnika. Način servisiranja nam omogućava da nemamo problema i učestalih kvarova na liftovima što dovodi do profesionalne saradnje sa klijentelom. Prilikom ugradnje novih i modernizacije postojećih litova ugrađuje se isključivo oprema renomiranih proizvođača. USLUGE Pored osnovne delatnosti preduzeća, isto se bavi još i izradom pozivnih i registar kutija, izradom novog enterijera kabine po zelji naručioca, izvršenjem usluga za druga preduzeća kada su u pitanju specifični liftovi, izradom hidrauličnih platformi za dizanje, ugradnjom kućnih i kuhinjskih liftova koji su obično uvozni mahom iz Italije. Neke od proizvoda možete videti na fotografijama REFERENCE POSLOVNI OBJEKTI Aerodrom "Nikola Tesla" ( modernizacija liftova L5 i L4 ) "Zepter" - Novi Beograd "GENEX" kula

Skyliftovi

Beograd, Vračar, Bulevar kralja Aleksandra 54 011 3245649 |
063 7393135 |
Isporuka, montaža, popravka, servis SVE VRSTE LIFTOVA Radimo sa proizvodima proverenog kvaliteta kao sto su kleemann, doppler, axel

Nest lift

Pančevo, Kej Radoja Dakića 7 013 352013

Oltes Commerce

Beograd, Zemun, Gornjogradska 9 011 3166189 |
011 2193397 |
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA