Liftovi Voždovac

Liftovi Voždovac

Unimast

Beograd, Voždovac, Kumodraška 240 011 3987389 |
065 3556778 |
SKELE MOBILNE OGRADE i EVENT OPREMA PODUPIRAČI i GREDE ZA OPLATU SAOBRAĆAJNA SIGNALIZACIJA LIFTOVI ZA GRAĐEVINARSTVO i DODATNA OPREMA VISEĆE RADNE PLATFORME NA SAJLAMA HIDRAULIČNE PLATFORME AGREGATI VITLA SA SAJLAMA / LANCIMA Firma UNIMAST doo iz Beograda je oficijalni partner i prodajno predstavništo više renomiranih evropskih proizvođača opreme: - GEDA-Dechentreiter GmbH & Co.KG - MJ- GERÜST GmbH - Schake GmbH - PLANETA-Hebetechnik GmbH - KLAAS GmbH Co. KG - Feeser Group GmbH - UpDinamic s.r.l. Naša primarna delatnost je distribucija rentiranje montaža servis PROIZVODI SKELE Univerzalne Ramovske Modularne U našoj ponudi možete naći tri vrsta skela koje su u upotrebi na evropskom tržištu. Naš partner iz Nemačke MJ- GERÜST GmbH je jedan od vodećih proizvođača skela i jedini proizvođač skela čiji su proizvodi kompatibilni sa drugim proizvođačima: LAYER , RUX, PLETTAC. OPREMA ZA OGRAĐIVANjE Gradilišta - Sportski događaji - Kulturne manifestacije – Koncerti – Festivali Izrađene su od pocinkovanog čelika, različitih dimenzija, stabilne su, a i jednostavne za montažu. PODUPIRAČI i GREDE ZA OPLATU Podupirači velikih nosivosti i raspona Noseće grede za izlivanje spratnih ploča SAOBRAĆAJNA SIGNALIZACIJA Stubnne barijere Za obezbeđivanje pešačke zone, parking mesta, puteva , zona bezbednosti ili u privatnom sektor/prostoru. Barijerne ograde EURO1- Barijerne ograde napravljene od otporne plastike na udarce i UV –zastite u skladu sa TL normama obostrano lepljena sa reflektujućim indikatorima na desno/levo Za opšte obezbeđenje gradilišta i puteva PRODAJA RUČNIH, ELEKTRIČNIH, HIDRAULIČNIH i PNEUMATSKIH VITALA Široka paleta proizvoda obuhvata čitav niz vitala, počevši od visećih ručnih, visećih ručnih sa kolicima, električnih užetnih, električnih lančanih, hidrauličnih, pneumatskih itd. Takođe nudimo i specijalne proizvode kao što su lučka vitla, radioničke hidraulične dizalice, hidraulične paletare, cilindrične hidraulične dizalice, gurtne itd. VISEĆE RADNE PLATFORME NA SAJLAMA Vertikalni transport materijala i osoblja, dužina i do 14m Pogodne za obrada fasada i zidova nezavisno o visini gradjevina Za

Paralaxa

Beograd, Voždovac, Braće Kovač 66 011 3863040 |
011 3863763 |
Preduzeće vrši prodaju i distribuciju liftovskog programa, industrijskog programa i akumulatorskih baterija. Distribuiramo proizvode renomiranih svetskih firmi: Sec Electronics, Siei i Sunox Preduzeće PARALAXA d.o.o. osnovano je 2002. godine u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je distribucija i prodaja liftovske i industrijske opreme. Paralaxa je distributer slovenačkog proizvođača liftova firme SEC za područje Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Bosne i Hercegovine. S EC proizvodi sve vrste putničkih i teretnih liftova na električni i hidraulični pogon. Paralaxa osim SEC-ovih liftova prodaje i celokupan liftovski materijal potreban za montažu i održavanje liftova. Paralaxa je distributer italijanskog koncerna GEFRAN koji proizvodi raznovrsnu opremu za industrijsku primenu: frekventne regulatore ( pogon SIEI ) , softstartere, digitalne regulatore jednosmernih pogona, senzoriku, kontrolere, industrijske panele i PC, sistemi za automatizaciju rada mnogih mašina. Teritorija na kojoj se vrši distribucija je cela Ex-Jugoslavija, osim Slovenije: Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Makedonija. U okviru industrijskog programa prodajemo i olovne hermetički zatvorene akumulatorske baterije proizvodnje IBT - Kina. Inženjeri PARALAXE pružaju svu potrebnu tehničku podršku svojim kupcima, a na zahtev klijenta radimo i inženjering usluge, sami ili zajedno sa našim saradnicima specijalizovanim za pojedine oblasti automatizacije i lift industrije. Uspešnu saradnju uspostavljenu sa inopartnerima i domaćim komitentima želimo da negujemo, očuvamo i proširimo...čekamo i Vas.

Kosmaj liftovi

Beograd, Voždovac, Danijelova 32 011 2462526
REMONT POSTOJEĆIH LIFTOVA Kadrovski, tehnički i organizaciono smo u potpunosti osposobljeni za remonte svih tipova liftova (veće popravke, revitalizacija, modernizacija i potpuna rekonstrukcija, odnosno generalne opravke). Remonte možemo vršiti sa svojim delovima i sklopovima, ili kupovnim (domaćim ili stranim), odnosno kombinovano. MONTAŽA NOVIH LIFTOVA Kadrovski, tehnički i organizaciono smo u potpunosti osposobljeni za montažu svih tipova novih liftova, i to kao kompletnog proizvoda stranih firmi, ili kombinovano sopstvenim delovima i sklopovima i kupovnim (domaćim ili stranim). Obezbeđujemo kompletnu uslugu, od predloga tehničkog rešenja i projekta, preko nabave i izrade delova sa montažom, do dobijanja atesta. Montaža se vrši u novim ili starim objektima, u skladu sa projektnom dokumentacijom izvođača građevinskih radova (izgradnja ili adaptacija), kao i nakon demontaže postojećih liftova. ODRŽAVANjE LIFTOVA Održavanje liftova svih domaćih kao i većih svetskih proizvođača - "DAVID PAJIĆ - DAKA", "RADNIK -RADE KONČAR", "KOSMAJ" i drugi, kao i "OTIS", "SCHINDLER", "STIGLER", "FRAISLER", "KLEEMANN”, "MONITOR"

Lovćen lift

Beograd, Voždovac, Ustanička 128 011 3474045 |
011 3474068 |
PROJEKTOVANjE LIFTOVA UGRADNjA LIFTOVA ODRŽAVANjE LIFTOVA REMONT LIFTOVA SERVIS LIFTOVA MONTAŽA POKRETNIH STEPENICA ODRŽAVANjE POKRETNIH STEPENICA Firma "Lovćen lift" nalazi se na teritoriji opštine Voždovac, u Ustaničkoj ulici broj 128b, u okviru TC Košum. Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1991. godine, u Beogradu. Domen naših usluga odnosi se na projektovanje, proizvodnju, montažu, funkcionalno osposobljavanje i redovno održavanje liftova u stambenim i poslovnim zgradama. Dugogodišnje iskustvo u radu, veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i naše nastojanje da svakom Vašem zahtevu izađemo u susret, omogućili su nam da dospemo na sam vrh firmi koje se bave proizvodnjom, montažom i servisom liftova. Za svoj rad koristimo kvalitetnu opremu, kvalitetne i visoko izdržljive materijale koji nam omogućavaju da Vam ponudimo proizvode i usluge koji će zadovoljiti Vaša očekivanja. Nastojimo da Vam svojim radom omogućimo savršenu funkcionalnost liftova u stambenim i poslovnim objektima. Imamo višegodišnju uspešnu saradnju sa renomiranim svetskim proizvođačima liftovske opreme, kao što su: - WITTUR spa, Italija - METRON AUTOMATION s.a.,Grčka (deo ALUMIL grupacije) Naš tim čine odgovorni ljudi, koji poseduju neophodno znanje, iskustvo i licence za projektovanje, ugradnju, servis i održavanje liftova. Svojim perfektnim radom i korektnim odnosom sa klijentima, nastojimo da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali i pobrinemo se da liftovi koje montiramo i remontujemo zadovolje Vaše potrebe. Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo sa Vama. Ponosni smo vlasnici Online sertifikata Privredne komore Srbije za Odlično srednje, malo ili mikro preduzeće »Excellent SME Serbia« izdat u saradnji sa svetski priznatom bonitetnom kućom COFACE.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA