Liftovi Novi Sad

Liftovi Novi Sad

Mikonik

Novi Sad, Novaka Radonića 61 021 468834 |
064 1153031 |
PRODAJA,MONTAŽA, ODRŽAVANjE i SERVIS LIFTOVA UVOZ HIDRAULIČNIH i ELEKTRIČNIH LIFTOVA SZTR MIKONIK je osnovan 23.06.1998. godine u Novom Sadu. Delatnost s kojom se firma bavila do 2008. godine je bila montaža, servis i remont liftova, a od 2008 godine počeli smo i sa uvozom liftova. Od marta 2013. Godine preregistrovali smo se u DOO. Imamo dugogodišnje iskustvo u montaži i prodajemo kvalitetne liftove što nam omogućava da budemo konkurentni na tržištu. Osnivač firme je Svetlana Simić dipl.ing, a pored nje je zaposleno još 5 radika na montaži i servisu liftova. Glavni montažer ima 30 godina iskustva u montaži od čega je 13 godina radio u montaži liftova firme DAVID PAJIĆ, 3 godine u servisu DAVID PAJIĆ i 14 godina u svojoj firmi kao montažer i serviser. Montirao je liftove u zgradama od 54 sprata u Londonu-Engleska, Permu –Rusija, lift u Huseinovoj rezidenciji i veliki broj liftova po celoj bivšoj Jugoslaviji i sada u Republici Srbiji i Crnoj Gori. Liftovi koje nudimo su od Grčkih proizvođača: METRON -a koji je u ALUMIL Group koja je veoma poznata po kvalitetu svojih proizvoda. METRON ima proizvodnju kabina i vrata a takođe i proizvodi i kompletira elemente koji su sastavni deo hidraulike. Uvoze Italijanske klipove, BLAIN-ovu grupu ventila koju koriste na agregatu, BLAIN-ovu rucnu pumpu, EL.MO motor u agregatu, Settima pumpu takodje u agregatu. Svi ovi proizvodi su od veoma poznatih i priznatih Nemačkih i Italijanskih proizvođača. U proizvodnji električnih liftova koriste motore od proizvođača ALBERTO SASSI . REFERENTNA LISTA:

Grossi engeneering

Novi Sad, Jiričekova 11 021 454599 |
021 454899 |
Mi smo firma koja se bavi projektovanjem, isporukom, montažom i servisiranjem LIFTOVA, teretnih platformi, plato dizalica… Postojimo od 1990. godine. U našoj firmi radi 70 zaposlenih radnika koji funkcionišu kao jedna velika porodica. Možemo ugraditi u vaš poslovni ili stambeni objekat: - Panoramski lift - Putnički lift - Auto lift - Teretne liftove raznih namena - Mini lift - Teretne platforme i dizalice - Eskalatore "GROSSI ENGENEERING" JE ZASTUPNIK FIRME "SKY CLIMBER" IZ BELGIJE, ZA TERITORIJU SRBIJE i CRNE GORE, REPUBLIKE SRPSKE, BOSNE i HERCEGOVINE, MAKEDONIJE, HRVATSKE i SLOVENIJE.

Kremen

Novi Sad, Kotorska 18a 021 503993
1 Montaža liftova, remont i servis, održavanje liftova 30 GODINA ISKUSTVA PROJEKTOVANJE LIFTOVA SA LICENCOM ISPORUKA OPREME MONTAŽA LIFTOVA REOMONT i SERVIS ODRŽAVANJE LIFTOVA GARANCIJA "KREMEN" NOVI SAD, osnovan 1991.god. Osnovna delatnost firme je projektovanje, uvoz, montaža, servisiranje, održavanje liftova i elektro instalacija. Budućnost firme ići će u pravcu razvijanja, povećanja obima posla, bazirati se na proizvodnju delova za liftove koji se budu mogli kod nas proizvoditi, širenju tržišta i veći broj uposlenih radnika. KREMEN se bavi projektovanjem, isporukom, montažom i servisiranjem liftova od 1991.god. Servisiramo i montiramo liftove u stambenim i poslovnim objektima, kako u Srbiji tako i Republici Srpskoj. Preduzeće poseduje licencu za izvođenje radova. Radili smo i radimo za dosta poznatih firmi: Vital, Žito-Bačka, Đuro Strugar, šećerana Crvenka, Agrokop, Narodna Banka, Dom za stare Kula, Izvršno veće Vojvodine, Banja Kanjiža i mnogo stambenih objekata. Od većih investitora radili smo za: Astra Plan, Profesional, Bošković-gradnju, Modena nekretnine, IBS, BS-Građevinar, Blaško-Kula, A Gradnja, Interservis, Tehnokom, NIS-nova zgrada, Best gradnja, Zavod za Urbanizam, Gardi, ZIG, Trešnja Beograd, TE-Ugljevik, Astra Brcko, Interijer Brčko, Ðurović-Vulović Sombor i dg. Uvozimo i monriramo: električne liftove, hidraulične liftove, vršimo izradu platformi - dizalica, pravimo kabine za lift, ramove, sitnu prateću opremu. Ugrađujemo italijanske motore, agregate i klipove, odnosno veoma kvalitetnu opremu. Ugrađujemo opremu po zahtevu investitora.

Liftovi vega

Novi Sad, Branka Ćopića 219 021 6506577
INŽENjERING PROJEKTOVANjE KONSALTING MONTAŽA REMONT MODERNIZACIJA SERVIS HIDRAULIČNIH i ELEKTRIČNIH LIFTOVA POKRETNIH STEPENICA - ESKALATORA POKRETNIH TRAKA - TRAVELATORA Preduzeće ”VEGA” d.o.o. na prostoru Srbije danas zauzima jednu od liderskih pozicija i predstavlja veoma osposobljenu organizaciju za inženjering, projektovanje, konsalting, montažu, remont, modernizaciju i servis hidrauličnih i električnih liftova, pokretnih stepenica-eskalatora, pokretnih traka-travelatora, parking sistema za automobile, kompletnog programa za slabo pokretne i osobe sa hendikepom, kao i ostale opreme iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta ljudi i tereta. Preduzeće ”VEGA“ d.o.o. radi po sistemu ”ključ u ruke” koji obuhvata: studije, analize, konsalting, izradu projektne dokumentacije, izradu dela opreme, nabavku i uvoz opreme i matrijala, montažu, puštanje u rad, atestiranje i konačno, predaju lifta korisniku. Preduzeće ”VEGA” d.o.o. sve svoje poslove izvodi visoko kvalitetno i vrlo efikasno, uz svu pažnju. Pored proizvodnje i montaže preduzeće ”VEGA” d.o.o. izvodi i servis u garantnom roku kao i van garatnog roka, sve vrste remonta i modernizacije liftova i ostalih uređaja iz domena osnovne delatnosti naše specijalnosti. Preduzeće ”VEGA” d.o.o. ima aktuelni ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji i montaži jednim od vodećih svetskih proizvođača liftova ”SCHINDLER” iz Švajcarske , ispostava Beograd. ”VEGA”d.o.o. ima uspešnu poslovno-tehničku saradnju sa više renomiranih svetskih proizvođača (u to ćemo Vas uveriti ako nam dođete u posetu) kako bi smo najbolje odreagovali na sve zahteve klijenta, a sve sa ciljem da se našim klijentima isporuče najsavremeniji liftovi sa hidrauličnim ili električnim pogonom. U situaciji smo da Vam ponudimo široku lepezu liftova, od najekskluzivnijih liftova visoke klase, sve do kućnih (HOME LIFT) liftova za objekte sa ograničenim budžetom. Preduzeće ”VEGA” d.o.o. trenutno zapošljava 28 radnika (stalno zaposleni) uz povremeno angažovano osoblje, koji su visokokvalifikovani i specijalizovani za sve vrste pogona i upravljanja, posebno mikroprocesorskih kao i montažu postrojenja različitih proizvođača liftova, marketinga, komercijale, knjigovodstvenih usluga, kao i diplomiranih mašinskih i
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA