HIDRAL LIFTOVI

Hidral liftovi

 
 
 office@hidral.co.rs
 
                       
 
  • HIDRAL d.o.o. je pod ovim nazivom osnovan 2002. godine u Beogradu, a bavi se isporukom svih vrsta hidrauličkih i električnih liftova, njihovih komponenti, kao i kompletne opreme za utovarno-istovarna mesta. Firma je nastala sa ciljem da odgovori na sve veće potrebe tržišta pružanjem najkvalitetnijih usluga, a njenom formiranju prethodila je višegodišnja saradnja sa proizvođačima pomenute opreme u Italiji. Kao rezultat te saradnje, znanja i posvećenosti razvoju savremenog poslovanja, Hidral d.o.o. je postao ekskluzivni zastupnik VOEM-a, jednog od vodećih italijanskih proizvođača liftova, za područje jugoistočne Evrope. 
 
  • U firmi su zaposleni diplomirani mašinski inženjeri sa dugogodišnjim, a neki od njih i sa značajnim međunarodnim iskustvom. Sa našim saradnicima koji poseduju licence za projektovanje i izvođenje u stanju smo da pružimo usluge najvišeg kvaliteta, odnosno da po zahtevu klijenata preuzmemo na sebe projektovanje i ugradnju kompletnih liftovskih postrojenja. Zato smo i u mogućnosti da Vam ponudimo ne samo opremu vrhunskog kvaliteta, već i potpunu tehničku podršku, a samim tim i najbolja rešenja.
 
  • Hidral d.o.o. zajedno sa svojim partnerima iz Italije redovno učestvuje kao izlagač na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu. Naša oprema, kao i kompletna liftovska postrojenja ugrađeni su u preko sto objekata u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, što dovoljno govori o profesionalnosti i ozbiljnosti sa kojom pristupamo svakom poslovnom izazovu. Uverite se i sami u kvalitet koji nudimo!
 
 
 
Beogradskog bataljona 34 - Beograd - Banovo Brdo
011 3559120; 011 3059360;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Banovo Brdo Beogradskog bataljona 34
    +381 11 3559120; +381 11 3059360;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Hidral liftovi

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA