Sudski tumac za slovenacki, Prevodilac za slovenački

Sudski tumač za slovenački jezik Beograd
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENACKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA SLOVENAČKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA SLOVENAČKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Nudimo Vam prevođenje svih vrsta multimedijalnog sadržaja sa slovenačkog ili na slovenački jezikNajpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za slovenački jezik. CENE PREVODA ZA SLOVENAČKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI SLOVENACKI JEZIK. PREVOD SA SLOVENAČKOG I NA SLOVENAČKI . OVEREN PREVOD… PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. Stroga selekcija saradnika… Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova. JAVITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVOD SA SLOVENAČKOG JEZIKA ILI NA SLOVENAČKI JEZIK - SA OVEROM ILI BEZ NJE.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENACKI JEZIK. PREVOĐENJE SA SLOVENAČKOG JEZIKA ILI NA SLOVENAČKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA SLOVENAČKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA SLOVENAČKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Ukoliko imate stručni tekst na slovenačkom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. USMENO PREVOĐENJE SA SLOVENAČKOG JEZIKA ILI NA SLOVENAČKI JEZIK . AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na slovenački ili sa slovenačkog jezika. Prevodimo na slovenački sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. Svaki preveden tekst sa slovenačkog ili na slovenački jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA SLOVENAČKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA SLOVENAČKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA SLOVENAČKI JEZIK ILI SA SLOVENAČKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na slovenački jezik ili prevod sa slovenačkog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za slovenački jezik .

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA SLOVENACKI. Prevodi sa slovenačkog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na slovenački jezik. Predvođenje dokumenata na slovenačkom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na slovenački jezik.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENACKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na slovenački jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA SLOVENACKI jezik. Pečatirani prevod sa slovenačkog jezika ili na slovenački jezik.

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 060 3114146 |
034 206997 |
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENAČKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na slovenački koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENAČKI JEZIK - AB GLOBUS PREVODI

Beps Translations

BEPS Translations logo
Beograd, Vračar, Patrijarha Varnave 14/6 011 2199304 |
064 9944981 |
BEPS Translations logo
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENAČKI JEZIK - BEPS TRANSLATION Usluge prevođenja/sudskog tumačenja za slovenački jezik.
Prevodilačka agencija Lexis logo
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENAČKI JEZIK BEOGRAD PREVODILAČKA AGENCIJA LEXIS

Prevodilačka agencija Language Shop

Prevodilačka agencija Language Shop logo
Beograd, Savski Venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143323 |
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA slovenačkom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa slovenačkog jezika i na slovenački jezik.
Prevodilačka agencija Queen Victoria logo
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENAČKI JEZIK - PREVODILAČKA AGENCIJA QUEEN VICTORIA Pružamo usluge pisanog prevoda za slovenački jezik sa ili bez overe sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa slovenačkog jezika i na slovenački jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za SLOVENACKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na slovenačkom Jeziku.
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
USLUGE PREVOĐENjA USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE JEZICI: NEMAČKI FRANCUSKI ŠPANSKI ITALIJANSKI RUSKI MAĐARSKI POLjSKI HRVATSKI SLOVENAČKI RUMUNSKI BUGARSKI TURSKI ARAPSKI MAKEDONSKI UKRAJINSKI...

Mvg Prevodilačka Agencija

MVG Prevodilačka Agencija logo
Beograd, Novi Beograd, Španskih boraca 34 011 2131566 |
063 8937937 |
MVG Prevodilačka Agencija logo
PREVODILAČKE USLUGE KONSEKUTIVNO i SIMULATIVNO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČ NEMAČKI JEZIK ENGLESKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK SLOVENAČKI JEZIK

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje

Sudski tumač za slovenački jezik Zdravković Nadica

Beograd, Novi Beograd, II bulevar 23/IV 011 2144747

Sudski tumač za slovenački jezik Djukanović Maja

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 47 011 2156077

Sudski tumač Svilar Snežana

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 284 011 3477291

Sudski tumač za slovenački jezik Ristić Majda

Beograd, Dedinje, Senjak, Augusta Cesarca 10 011 2661115

Sudski tumač za slovenački jezik Purić Radivoje

Beograd, Novi Beograd, III bulevar 154/34 011 2131900

Sudski tumač za slovenački jezik Pokrajac Julijana

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Susegradska 29 011 5334761

Sudski tumač za slovenački jezik Pejović Tanja

Beograd, Novi Beograd, Bulevar umetnosti 17/30 011 2138358

Sudski tumač za slovenački jezik Pajić Gordana

Beograd, Novi Beograd, Peđe Milosavljevića 60 011 1763772

Sudski tumač za slovenački jezik Mlinarić Lucka

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 109/26 011 2141864

Sudski tumač za slovenački jezik Milić Tatjana

Beograd, Dedinje, Senjak, Sime Lozanića 1/II 011 3675069

Sudski tumač Golubović Vojislav

Beograd, Savski Venac, Deligradska 23 011 2644448

Sudski tumač Golubović Mihajlo

Beograd, Novi Beograd, Španskih boraca 34 011 2131566

Sudski tumač Danilović Jelena

Beograd, Vračar, Kičevska 1 011 3459555

Sudski tumač za slovenački jezik Colnik Sonja

Beograd, Voždovac, Braće Kovač 66/II 011 4885884
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA