Sudski tumac za nemacki jezik, Prevodilac za nemački

Sudski tumač za nemački jezik Beograd

Nevenka Sibinović - sudski prevodilac za nemački jezik

Nevenka Sibinović - sudski prevodilac za nemački jezik logo
Beograd, Novi Beograd, Milutina Milankovića 132/17 011 6123823 |
063 8379420 |
Nevenka Sibinović - sudski prevodilac za nemački jezik logo
PREVOĐENjE RAZNE VRSTE DOKUMENTACIJE SA NEMAČKOG JEZIKA NA SRPSKI i OBRATNO PREVOĐENjE LIČNE DOKUMENTACIJE PREVOĐENjE DOKUMENATA ZA FIRME PREVOĐENjE LIČNE DOKUMENTACIJE izvodi (iz matične knjige venčanih, rođenih...) uverenja (policije, suda, škola, fakulteta, firmi...) formulari, obrasci dokumenti za penzije saobraćajne i vozačke dozvole sertifikati diplome svedočanstva izjave potvrde rešenja odluke ugovori molbe itd... PREVOĐENjE DOKUMENATA ZA FIRME ugovori pregovori protokoli sertifikati atesti standardi tehnička dokumentacija korespondencija registracija firmi razna dokumenta iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, menadžmenta kvaliteta... Nevenka Sibinović je diplomirani filolog i ovlašćeni sudski tumač za nemački jezik, sa preko dvadeset godina rada u struci. Živi i radi u Beogradu. Višegodišnji boravak u Nemačkoj i rad sa firmama i državnim organima Nemačke rezultirao je velikim iskustvom u prevođenju i tumačenju nemačkog jezika. Pohađala je seminar za detašmane koji se odnose na međunarodni sporazum između naše zemlje i Nemačke i zapošljavanje domaćih firmi u toj zemlji. Vaš materijal koji je potrebno prevesti možete poslati kao štampani dokument poštom, putem e-maila, cd-a, USB-a... Na Vaš zahtev kuriri brze pošte će preuzeti materijal i dostaviti Vam prevedenu verziju na kućnu adresu ili adresu poslovnog sedišta.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA NEMACKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA NEMAČKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA NEMAČKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. Prevođenje medicinske dokumentacije, svih vrsta ličnih dokumenata sa nemačkog jezika na srpski ili neki drugi iz naše ponude ili na nemački jezik. SUDSKI TUMAČI ZA NEMAČKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Hitni prevodi i brzi prevodi! CENE PREVODA ZA NEMAČKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA NEMACKI. Prevodi sa nemačkog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na nemački jezik. Predvođenje dokumenata na nemačkom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na nemački jezik.

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - AB GLOBUS PREVODI

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 060 3114146 |
034 206997 |
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na nemački koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA NEMACKI jezik. Pečatirani prevod sa nemačkog jezika ili na nemački jezik.

Agencija Alpha prevodi

Agencija Alpha prevodi logo
Beograd, Mirijevo, Vjekoslava Afrića 12 069 1704977 |
011 3426443 |
Agencija Alpha prevodi logo
Sudski tumač za nemački jezik.

Beps Translations

BEPS Translations logo
Beograd, Vračar, Patrijarha Varnave 14/6 011 2199304 |
064 9944981 |
BEPS Translations logo
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - BEPS TRANSLATION Usluge prevođenja/sudskog tumačenja za nemački jezik.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI NEMACKI JEZIK. PREVOD SA NEMAČKOG I NA NEMAČKI . OVEREN PREVOD… PREVOD PRAVNIH DOKUMENATA NA NEMAČKI JEZIK SA OVEROM.NAJPOVOLJNIJE CENE PREVODA SUDSKOG TUMAČA ZA NEMAČKI JEZIK . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. Stroga selekcija saradnika… JAVITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVOD SA NEMAČKOG JEZIKA ILI NA NEMAČKI JEZIK - SA OVEROM ILI BEZ NJE.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMACKI JEZIK. PREVOĐENJE SA NEMAČKOG JEZIKA ILI NA NEMAČKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA NEMAČKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA NEMAČKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Ukoliko imate stručni tekst na nemačkom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na nemački ili sa nemačkog jezika. Prevodimo na nemački sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA NEMAČKOM JEZIKUSUDSKI TUMAČI NEMACKI – VAMA NA USLUZI.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA NEMAČKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA NEMAČKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA NEMAČKI JEZIK ILI SA NEMAČKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na nemački jezik ili prevod sa nemačkog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za nemački jezik .

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA NEMACKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Worldwide Translations

Sudski tumač za nemački jezik  Worldwide Translations logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6, PC Ušće, sprat 16 065 3118317 |
011 2120968 |
Sudski tumač za nemački jezik  Worldwide Translations logo
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - WORLDWIDE TRANSLATIONS Prevodi sa overom sudskog tumača za nemački jezik, prevodilačka agencija Worldwide Translations.
Prevodilačka agencija Linguae Mundi logo
PREVOĐENjE PISANIH TEKSTOVA USMENO PREVOĐENjE USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE TEKSTOVA JEZICI : SRPSKI NEMAČKI RUSKI BUGARSKI MAKEDONSKI ENGLESKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI ALBANSKI
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
USLUGE PREVOĐENjA USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE JEZICI: NEMAČKI FRANCUSKI ŠPANSKI ITALIJANSKI RUSKI MAĐARSKI POLjSKI HRVATSKI SLOVENAČKI RUMUNSKI BUGARSKI TURSKI ARAPSKI MAKEDONSKI UKRAJINSKI...
Prevodilačka agencija merkur - Dobrila Mihajlović logo
PREVODILAC i SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje
Master Obrazovni Centar logo
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI
Prevodilačka agencija i centar za nemački jezik Germanica logo
SUDSKI TUMAC ZA NEMACKI JEZIK I PRAVNE USLUGE. OVERENI PREVOD SA SRPSKOG NA NEMACKI I SA NEMAČKOG NA SRPSKI KOD SUDSKOG TUMACA ZA NEMACKI SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM.

Mvg Prevodilačka Agencija

MVG Prevodilačka Agencija logo
Beograd, Novi Beograd, Španskih boraca 34 011 2131566 |
063 8937937 |
MVG Prevodilačka Agencija logo
PREVODILAČKE USLUGE KONSEKUTIVNO i SIMULATIVNO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČ NEMAČKI JEZIK ENGLESKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK SLOVENAČKI JEZIK

Lingua servis

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 12b/II 063 8449935 |
011 2507654 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SRPSKI JEZIK ZA STRANCE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski jezik Nemački jezik Francuski jezik Španski jezik Italijanski jezik Ruski jezik Bugarski jezik Arapski jezik Latinski jezik ENGLESKI JEZIK Opšti kursevi Govorne vežbe Engleska gramatika Poslovni kursevi Specijalizovani kursevi Letnji kursevi VIP engleski Kursevi za privredne i druge organizacije Engleski za studente Lingua Servis angažuje isključivo kvalifikovane i iskusne profesore stranih jezika za individualnu i grupnu nastavu stranih jezika, koja se održava u našim prostorijama i u prostorijama naših klijenata, zainteresovanih pravnih i fizičkih lica. U nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika koristimo uglavnom Longmanove i Oxford University Press udžbenike i kompjuterske programe za učenje stranih jezika. Koristimo jedan od najlakših i najkraćih programa za učenje engleskog jezika za odrasle. Opšti kursevi engleskog jezika – skraćeni program Engleski pocetni 1 - 60 časova Engleski pocetni 2 - 60 časova Engleski srednji 1 - 60 časova Engleski srednji 2 - 60 časova Engleski srednji - obnova znanja - 80 časova Govorne vežbe Engleski početni - 20 časova Engleski srednji - 20 časova Engleski viši - 20 časova Poslovni kursevi (OUP) Engleski poslovni 1 (Business Objectives + Meeting Objectives) Engleski poslovni 2 Poslovni kursevi (Longman) Engleski poslovni 1 (Market Leader 1) Engleski poslovni 2 Engleski viši poslovni 1 (Market Leader 2) Engleski viši poslovni 2 Specijalizovani kursevi engleskog jezika iz oblasti: bankarstva i finansija prava tehnike medicine kursevi za poslovne sekretarice medicinske sestre za pilote trenere fudbalere, i sl. Kursevi za privredne i druge organizacije Lingua Servis organizuje i drži opšte i poslovne kurseve engleskog jezika za osoblje radnih organizacija i ustanova. Na vaš zahtev, nastava može da se održava i kod vas, odnosno u vašim prostorijama. VIP engleski Grupna i individualna nastava za javne i slavne ličnosti: političare glumce estradne umetnike sportiste Npr, ako pevač želi da peva na

Sudski tumač za nemački jezik Đorđević Kraljević Zorana

Beograd, Savski Venac, Bulevar vojvode Mišića 23/V 011 2651249

Djurić Ivan sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 19 011 3237560

Sudski tumač za nemački jezik Đurić Radmila

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 194/63 011 2161484

Sudski tumač za nemački jezik Radojević Ivana

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Ismeta Mujazinovića 17 011 2080108

Sudski tumač Rakić Zorica

Beograd, Savski Venac, Sarajevska 9 011 3065540 |
064 2713422 |

Rašković Zorica sudski prevodilac

Beograd, Voždovac, Miklošićeva 39 011 3086986 |
063 327228 |

Sudski tumač za nemački jezik Ravić Mira

Beograd, Dedinje, Senjak, Koste Racina 24 011 2693720 |
011 2621522 |

Sudski tumač Ristić Živorad

Beograd, Voždovac, Jaše Ignjatovića 69 011 3472051

Sudski tumač za nemački jezik Rebić Lidija

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 35/32 011 2158110

Sudski tumač Ristić Vesna

Beograd, Mirijevo, Koste Nađa 5/11 011 3464227

Sudski tumač za nemački jezik Rončević Irma

Beograd, Stari Grad, Zmaj Jovina 30/IV 011 2634313

Sudski tumač za nemački jezik Matić Berka

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 144 063 244292

Sudski tumač za nemački jezik Savković Zdenka

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 193/4 011 1775525 |
011 639466 |

Sudski tumač za nemački jezik Savić Sanja

Beograd, Stari Grad, Gundulićev venac 14 011 345777

Sudski tumač za nemački jezik Simonović Kosta

Beograd, Voždovac, Ljermontovljeva 6 011 4883781

Sudski tumač za nemački jezik Simić Gordana

Beograd, Stari Grad, Gospodar Jevremova 29 011 2636927

Sudski tumač za nemački jezik Stanić Darko

Beograd, Savski Venac, Birčaninova 28b 011 2682393

Sudski tumač za nemački jezik Stanković Miodrag

Beograd, Mladenovac, Save Kovačevića 47 011 8224956

Sudski tumač za nemački jezik Stanković Smiljka

Beograd, Novi Beograd, Dušana Vukasovića 55/21 011 3228781 |
011 1775790 |

Sudski tumač za nemački jezik Stević Svetlana

Beograd, Savski Venac, Dobropoljska 67 011 2647750 |
011 2345617 |

Sudski tumač za nemački jezik Stojanović Jelena

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Kedrova 5/15 011 3508959

Sudski tumač Stojanović Srđan

Beograd, Stari Grad, Kapetan Mišina 20 011 2638817

Sudski tumač za nemački jezik Stojković Ljiljana

Beograd, Voždovac, Zore Ilić Obradović 11 011 4886219

Sudski tumač Tahmaz Jasmina

Beograd, Dedinje, Senjak, Crnotravska 11a 011 2664985

Sudski tumač za nemački jezik Tasić Zorka

Beograd, Mirijevo, Ruže Jovanović 28 011 3420828 |
064 1993432 |

Sudski tumač za nemački jezik Trifunović Matilda

Beograd, Stari Grad, Strahinjića bana 72a 011 2185631

Sudski tumač za nemački jezik Tomić Ljubica

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 197 011 2159157 |
063 8393768 |

Sudski tumač za nemački jezik Turban Tatjana

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 255 011 2152606

Sudski tumač za nemački jezik Veljković Radmila

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Katića 16 011 3403882

Sudski tumač Velojić Nela

Beograd, Vračar, Vidovdanska 2c 011 2835156
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA