Dečije igraonice - Igraonice za decu Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik

Dečije igraonice Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik

Alfica igraonica

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Miljakovačke staze 101 011 7589028 |
063 8695375 |
IGRAONICA ORGANIZACIJA DEČIJIH ROĐENDANA 140 m2 opremljenog prostora za bezbedno igranje dece

Igraonica zazu

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Pilota Mihaila Petrovića 72a 011 2346644
IGRAONICA ROĐENDAONICA Sa ponosom Vam predstavljamo igraonicu Zazu na Vidikovcu - jedinstven i udoban kutak za bezbrižne dečije sate, bogato opremljen zabavnim sadržajima za mališane i njihove roditelje. Naš poslovni koncept je - veseo i bezbedan prostor za decu kao i udoban i prijatan prostor za roditelje. Igraonica ima 250 m2 a sprave i igračke su rađene po svim evropskim standardima (potpuna bezbednost, netoksične boje, sprave atestirane za uzrast do 10 godina). Trudimo se, a nadamo se i uspevamo, da od ovog prostora napravimo ušuškan kutak u kome deca mogu "slatko" da se izigraju a roditelji "slatko" opuste. U igraonici Zazu možete proslaviti dečiji rođendan, krštenje ili neku drugu porodičnu proslavu, a mi ćemo učiniti sve da Vam dan proveden kod nas bude poseban i ostane u najlepšoj uspomeni. Rođendani traju 2,5 sata i zatvorenog su tipa. Ceo prostor Vam je na raspolaganju bez obzira koliko gostiju imate. Termini za proslavu su: radnim danima od 15h i 18h vikendom od 12 - 15 - 18h Svi mi, zaposleni u igraonici, tu smo da Vam ovaj dan olakšamo i ucinimo onakvim kakav on i treba da bude - veseo! Sve što treba da uradite je da povedete slavljenika/cu, ne zaboravite dobro raspoloženje i na kraju odnesete poklone. RADNO VREME ponedeljkom 18 - 21h ostalim radnim danima 13 - 21h vikendom 12 - 21h

Centar balašević - dečija igraonica veverica

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Miška Kranjca 17a 011 3583809 |
011 3056234 |
DEČIJA IGRAONICA VEVERICA DEČIJA ROĐENDAONICA U sklopu „Centra Balašević“ je otvorena i dečija igraonica „Veverica“, uzrasta od dve do sedam godina. Odlična zabava uz: tunele tobogane bazene sa lopticama konopce za penjanje Deci na raspolaganju stoji i otvoreni bazen sa peskom, gde se nalaze ljuljaške, klackalice i kućice sa toboganima.

Igraonica Divan Dan

Igraonica Divan Dan logo
Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Velizara Stankovića 7 063 7308750
Igraonica Divan Dan logo
DEČIJE IGRAONICE IGRAONICA DIVAN DAN Posetite nas u sadržajnoj igraonici na Miljakovcu i opustite se uz kafu i novine dok se deca igraju.

Igraonica colosseum plus

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Borska 7ž 011 3056244 |
064 9432832 |
DEČIJA IGRAONICA DEČIJA ROĐENDAONICA KAFIĆ i FITNESS KLUB ZA RODITELjE ORGANIZOVANjE SVIH VRSTA PROSLAVA

Rodjendaonica zemlja čuda

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Reljkovićeva 5 011 3511840 |
063 581818 |
DEČIJA IGRAONICA DEČIJA ROĐENDAONICA ZEMLjA ČUDA je jedinstven prostor u gradu za proslavu dečjih rođendana. Nalazi se u mirnom delu grada, u Košutnjaku, i osim zatvorenog prostora deci omogućava i boravak u bezbednom, uređenom dvorištu. Od prvih lepih prolećnih dana pa sve do kasne jeseni, u zavisnosti od vremena, dvorište ZEMLJE ČUDA predstavlja pravi ambijent za dečju igru i zabavu. Za starije, ZEMLjA ČUDA nudi prostor gde će udobno provesti vreme čekajući da mališani završe slavlje i igru. Ipak, pravi biser predstavlja sama rođendaonica uređena prema zamisli umetnice Jasmine Radosavljević, koja je vodila računa da svaki detalj bude u skladu sa dečjom maštom i njihovim potrebama da se ovde prijatno osećaju tokom svog boravka. ZEMLjA ČUDA je jedinstven prostor u gradu za proslavu dečjih rođendana. Nalazi se u mirnom delu grada, u Košutnjaku, i osim zatvorenog prostora deci omogućava i boravak u bezbednom, uređenom dvorištu. I zaista, na jednom zidu su kočije iz Pepeljuge, na drugom Pinokio i Djepeto, Snežana i sedam patuljaka, pa scene iz Alise u zemlji čuda... Ipak, zbog svog karakterističnog uređenja enterijera, ZEMLJA ČUDA je pre svega namenjena deci uzrasta do 10 godina.

Igraonica rio

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Starca Milije 31 011 3512466 |
063 405227 |
DEČIJA IGRAONICA ORGANIZACIJA DEČIJIH ROĐENDANA
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA