Dečije igraonice - Igraonice za decu

Dečije igraonice

Dečije igraonice su idealna mesta za proslavu dečijeg rođendana. Animatori se staraju o tome da se slavljenik ili slavljenica, kao i sve zvanice, odlično provedu na rođendanskoj žurci. Slano posluženje servirano je na švedskom stolu za sve odrasle goste, a deca imaju svoj kutak gde se služe raznim poslasticama i na kraju rođendanskom tortom. Dečije igraonice imaju svoje osoblje, odnosno konobare koji poslužuju kafu i piće iz šanka igraonice. Ako se roditelji slavljenika odluče za meni koji će obezbediti ketering služba sa kojom dečija igraonica sarađuje, i ako naručite rođendansku tortu iz poslastičarnice, onda samo treba da se pojavite i ponesete dobro raspoloženje. Dečije igraonice veoma su praktične i iz aspekta što posle proslave nema spremanje, čišćenja i pranja sudova. Ima dovoljno mesta za sve male i velike goste.

Deca se u dečije igraonice vode i kad ne postoji poseban povod kao što je žurka za rođendan. To se zove dnevno igranje i naplaćuje se ili po satu ili u formi dnevne karte. Veće dečije igraonice kartu naplaćuju po satu, a manje obično imaju istaknutu cenu dnevnog igranja. Ovo nije striktno pravilo, ali je najčešće tako. Roditelji dovode svoje ćerke i sinove na igranje i druženje, a za to vreme oni sami mogu da predahnu u kafiću dečije igraonice. Leti su aktuelne bašte, a zimi, lepo uređen prostor unutra.

Što se tiče organizacije rođendanskih proslava, da li ste znali da su dečije igraonice najtraženije i najpopularnije mesto za uzrast do 8 godina. Deca su navikla da odlaze kod svojih drugova i drugarica i veoma se raduju kada im oni uzvrate dolazak. Roditelji u dogovoru sa svojim detetom biraju mesto gde će sledeći put slaviti. Kriterijumi za izbor su razni. Neko se rukovodi lokacijom, a ima i onih kojima ona nije toliko važna već im je bitno da igraonica bude po njihovoj meri. Tokom letnjih meseci i generalno, kada je vreme lepo, dosta se traže dečije igraonice koje imaju prostor na otvorenom i koje nude proslave u bašti sa igralištem. Ima više igraonica koje imaju to u ponudi. Ima i onih koje su koncentrisane na zatvoren prostor koji je maštovito uređen.

Mnogi roditelji se pitaju gde bi mogli da slave dečiji rođendan kada dete preraste igraonicu. To se desi u jednom momentu pre ili kasnije, negde do desete, jedanaeste godine. U zavisnosti od koncepta i ponude dečije igraonice, zavisi i uzrast dece koja su za nju zainteresovana. Tako, na primer, ako dečija igraonica nudi neke posebne sadržaje kao što su video igrice i razne igre koje koriste naprednije tehnologije poput lasera, onda to okupira pažnju i starije dece. Neke dečije igraonice imaju i svoje dečije diskoteke koje takođe zanimaju stariju decu. Međutim, ipak su igrice te koje privlače najstarije. Sve zavisi od same dece i njihovih afiniteta. Svakako, klasična dečija igraonica sa lavirintima, trambolinama i toboganima u kojoj animatori vode program rođendanske zabave, ipak je najzanimljivija mlađima, dok su dečije igraonice koje imaju malo drugačiju koncepciju privlačnije starijoj deci. Samo dete će se izjasniti gde želi da slavi rođendan i da li je ono i njegovi drugovi suviše veliko za neki vid zabave u dečijoj igraonici. Što se tiče roditelja, oni su mnogo više prisutni na rođendanima mlađe dece, a što su deca starija to je i njima lakše da ih ostave na dva i po sata i na kraju proslave dođu po njih.

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA