Sudski tumac za španski jezik, Prevodilac za spanski

Sudski tumač za španski jezik Beograd
Ovlašćeni sudski tumači - Lexica logo
SUDSKI TUMAČ ZA SPANSKI JEZIK. Prevođenje sa španskog jezika ili na španski jezik. Pisani ili usmeni prevodi ovlašćenog sudskog tumača za španski jezik. U našoj ponudi su usluge iskusnih stručnih prevodilaca za španski jezik po pristupačnoj ceni. Stručni tekstovi na španskom jeziku iz oblasti medicine, ekonomije, prava, poljoprivrede, finansija, industrije, informacionih tehnologija ... Usmeno - konsekutivno i simultano prevođenje sa španskog jezika ili na španski jezik. Prevodimo ugovore, rešenja, odluke, pravilnike, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, revizorski izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na španski ili sa španskog jezika . Poverite našim prevodiocima sve Vaše tekstove na španskom jeziku. SUDSKI TUMAČI SPANSKI - Vama na usluzi.

Sudski tumač - Worldwide Translations

Sudski tumač - Worldwide Translations logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
Sudski tumač - Worldwide Translations logo
SUDSKI TUMAC ZA SPANSKI JEZIK. Prevod sa španskog ili na španski. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za španski jezik. Nudimo usluge usmenog prevođenja sa španskog jezika ili na španski jezik - konsekutivno i simultano prevođenje. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevodi ličnih dokumenata kao što su uverenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih, potvrda o prebivalištu, diplome, svedočanstava, prevodi radne dozvole, dozvole boravka, pasoša, lične karte, prevod medicinske dokumentacije i svih ostalih ličnih dokumenata. Prevodi stručnih tekstova iz svih oblasti. Nudimo Vam prevođenje audio i video zapisa, filmova i serija i ostalog multimedijalnog sadržaja.
Jasmina Milenković  - sudski tumač i prevodilac za španski jezik logo
SUDSKI TUMAČ ZA ŠPANSKI JEZIK SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA SPANSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA ŠPANSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA ŠPANSKI JEZIK – POVERITE NAMA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA španskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. Prevođenje medicinske dokumentacije, svih vrsta ličnih dokumenata sa španskog jezika na srpski ili neki drugi iz naše ponude ili na španski jezik. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Hitni prevodi i brzi prevodi! CENE PREVODA ZA ŠPANSKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA SPANSKI. Prevodi sa španskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na španski jezik. Predvođenje dokumenata na španskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na španski jezik.

Prevodilački centar IPM Prevodi

Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 2145370 |
063 7578822 |
Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Ovlašćeni sudski tumači za SPANSKI jezik. U najkraćem i unapred dogovorenom roku biće Vam dostavljeni overeni prevodi sa španskog bez obzira na vrstu teksta ili posebne dokumentacije. Overeni prevod na španski jezik. Stručni tekstovi na španskom Jeziku naša su specijalnost.

Agencija Alpha prevodi

Agencija Alpha prevodi logo
Beograd, Mirijevo, Vjekoslava Afrića 12 011 3426443 |
069 1704977 |
Agencija Alpha prevodi logo
Sudski tumač za španski jezik.
Prevodilačka agencija Todorović logo
SUDSKI TUMAC Todorović, sudski tumači ZA SPANSKI JEZIK. Overeni prevodi sa španskog jezika i na španski jezik. Usmeni prevodi, prevodioci sa velikim iskustvom.

Translate studio

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 90 011 2121290 |
063 8054720 |
SUDSKI PREVODIOCI ZA ŠPANSKI JEZIK. PREVODI SA ŠPANSKOG JEZIKA ILI NA ŠPANSKI JEZIK SA PEČATOM OVLAŠĆENOG SUDSKOG PREVODIOCAUKOLIKO VAM JE POTREBAN PREVOD LIČNIH DOKUMENATA KAKO BISTE DOBILI VIZU ILI OSTVARILI NEKO DRUGO PRAVO U ZEMLJAMA ŠPANSKOG GOVORNOG PODRUČJA, A DA TI PREVODI ZAHTEVAJU OVERU OD STRANE OVLAŠĆENOG SUDSKOG TUMAČA, NAŠA AGENCIJA NUDI VAM EFIKASNU I KVALITETNU USLUGU PREVOĐENJA . Mi poštujemo unapred zacrtane rokove i imamo kapacitete koji će omogućiti da prevodi bilo koje vrste teksta sa ili na španski jezik bude na vreme dostavljen. Ponosni smo na osvedočeni kvalitet naših usluga, na veliko iskustvo i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Kvalitetan prevod je naš imperativ! Prevod reklamnog materijala: uputstava, brošura, kataloga sa španskog jezika ili na španski jezik…

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI SPANSKI JEZIK. PREVOD SA ŠPANSKOG I NA ŠPANSKI . OVEREN PREVOD… PREVODI LIČNIH DOKUMENATA NA ŠPANSKI JEZIK. Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. Stroga selekcija saradnika… PREVOĐENJE VEB SAJTOVA NA ŠPANSKI JEZIK ILI SA ŠPANSKOG JEZIKA! Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA SPANSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA ŠPANSKOG JEZIKA ILI NA ŠPANSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA ŠPANSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA ŠPANSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. USMENO PREVOĐENJE SA ŠPANSKOG JEZIKA ILI NA ŠPANSKI JEZIK . AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na španski ili sa španskog jezika. Prevodimo na španski sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA ŠPANSKOM JEZIKUSUDSKI TUMAČI SPANSKI – VAMA NA USLUZI.
Beps Translations logo
SUDSKI TUMAČI ZA SPANSKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na španskom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na španski jezik.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA ŠPANSKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA ŠPANSKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA ŠPANSKI JEZIK ILI SA ŠPANSKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na španski jezik ili prevod sa španskog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za španski jezik .

Poliglotika prevodi

Beograd, Savski Venac, Beogradska 34 011 2754841 |
064 3830937 |
SUDSKI TUMAC ZA ŠPANSKI BEOGRAD. PISANI OVERENI PREVODI DOKUMENATA NA ŠPANSKI JEZIK ILI OVERENI PREVODI DOKUMENATA SA ŠPANSKOG JEZIKA. USLUGE PREVOĐENJA USMENO NA SASTANCIMA. U mogućnosti smo da za Vas uradimo i hitno prevođenje dokumenata. Svaki prevedeni dokument može imati i pečat sudskog tumača. Cilj nam je da i u budućnosti održimo kvalitet prevodilačkih usluga sa španskog jezika i na španski jezik, kao što je to bilo do sada.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA SPANSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na španski jezik.

Prevodilačka agencija Versus Prevodi

Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
Beograd, Banovo Brdo, Kraljice Katarine 82a 064 8445066
Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
SUDSKI PREVODIOCI ZA SPANSKI jezik.
Prevodilačka agencija Multiprevodi logo
PREVODILAČKA AGENCIJA USMENO PREVOĐENJE PISANO PREVOĐENJE SUDKI TUMAČI Nudimo prevodilačke usluge svih evropskih jezika i većine svetskih, u svim oblastima prevođenja. Prevodimo sve vrste tekstova, od putničkih blogova, preko tenderske dokumentacije, uputstava, knjiga, časopisa, kataloga, do reklamnih prospekata i naučnih radova. Oblasti koje pokrivaju naši prevodioci u zemlji i inostranstvu su ekonomija, menadžment, pravo, medicina, farmacija, prirodne i tehničke nauke, turizam... Naš princip rada bazira se na principu kratkih i brzih rokova realizacije usluge, po razumnim cenama, a u prvoklasnom kvalitetu. PISANI PREVODI Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u zemljama određenog govornog područja. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu. Po Vašoj želji tekst može biti preveden i na ostale jezike govornog područja ex-YU. Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda, tako da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku. Prevodimona preko 100 svetskih jezika : engleski, ruski, španski, nemački, francuski, italijanski, portugalski, arapski, kineski... USMENI PREVODI Konsekutivni prevodi - Konsekutivno prevođenje najčešće se koristi za poslovne pregovore, sastanke, konferencije, putovanja i slično. Prevodilac čeka da govornik napravi pauzu nakon izgovaranja fraze, rečenice ili niza rečenica i zatim izgovara prevod. Prevodiocu možete olakšati posao ukoliko se sa njim unapred dogovorite koliko će rećenica biti za prevod po svakom bloku. Takođe, važno je da prevodilac bude dovoljno blizu govorniku koga prevodi i slušaocu ili slušaocima kojima je prevod upućen, kako bi se izbegle moguće greške u razumevanju, a samim tim, i prevodu. Simultani prevodi - Simultano prevođenje najčešće se koristi za konferencije, panel rasprave, sednice, govore u

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA SPANSKI jezik. Pečatirani prevod sa španskog jezika ili na španski jezik.
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA ŠPANSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na španski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA španskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa španskog jezika i na španski jezik.
Master Obrazovni Centar logo
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI

Lingua servis

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 12b/II 063 8449935 |
011 2507654 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SRPSKI JEZIK ZA STRANCE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski jezik Nemački jezik Francuski jezik Španski jezik Italijanski jezik Ruski jezik Bugarski jezik Arapski jezik Latinski jezik ENGLESKI JEZIK Opšti kursevi Govorne vežbe Engleska gramatika Poslovni kursevi Specijalizovani kursevi Letnji kursevi VIP engleski Kursevi za privredne i druge organizacije Engleski za studente Lingua Servis angažuje isključivo kvalifikovane i iskusne profesore stranih jezika za individualnu i grupnu nastavu stranih jezika, koja se održava u našim prostorijama i u prostorijama naših klijenata, zainteresovanih pravnih i fizičkih lica. U nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika koristimo uglavnom Longmanove i Oxford University Press udžbenike i kompjuterske programe za učenje stranih jezika. Koristimo jedan od najlakših i najkraćih programa za učenje engleskog jezika za odrasle. Opšti kursevi engleskog jezika – skraćeni program Engleski pocetni 1 - 60 časova Engleski pocetni 2 - 60 časova Engleski srednji 1 - 60 časova Engleski srednji 2 - 60 časova Engleski srednji - obnova znanja - 80 časova Govorne vežbe Engleski početni - 20 časova Engleski srednji - 20 časova Engleski viši - 20 časova Poslovni kursevi (OUP) Engleski poslovni 1 (Business Objectives + Meeting Objectives) Engleski poslovni 2 Poslovni kursevi (Longman) Engleski poslovni 1 (Market Leader 1) Engleski poslovni 2 Engleski viši poslovni 1 (Market Leader 2) Engleski viši poslovni 2 Specijalizovani kursevi engleskog jezika iz oblasti: bankarstva i finansija prava tehnike medicine kursevi za poslovne sekretarice medicinske sestre za pilote trenere fudbalere, i sl. Kursevi za privredne i druge organizacije Lingua Servis organizuje i drži opšte i poslovne kurseve engleskog jezika za osoblje radnih organizacija i ustanova. Na vaš zahtev, nastava može da se održava i kod vas, odnosno u vašim prostorijama. VIP engleski Grupna i individualna nastava za javne i slavne ličnosti: političare glumce estradne umetnike sportiste Npr, ako pevač želi da peva na

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje
Savić Verica - sudski prevodilac za španski jezik logo
PREVOD SVIH LIČNIH DOKUMENATA PREVOD PRAVNIH DOKUMENATA SIMULTANO PREVOĐENjE PISANO PREVOĐENjE SVIH VRSTA TEKSTOVA PREVOD SVIH LIČNIH DOKUMENATA - izvod iz matične knjige rođenih i venčanih - uverenja o mestu boravka, uverenja o nekažnjavanju - diplome - angažovanja vezana za venčanja stranih drzavljanja PREVOD PRAVNIH DOKUMENATA - registracija firmi - završni računi - bilansi stanja i uspeha - sve zvanične potvrde - ugovori - tužbe - rešenja - odluke - zapisnici - pravilnici - izvod iz sudskog registra društva - finansijski i revizorski izveštaji - tenderska dokumentacija - sertifikati, statuti - tehnička dokumentacija

Sudski tumač Stefanović Nataša

Sudski tumač Stefanović Nataša logo
Beograd, Vračar, Kičevska 10 011 3441406

Sudski tumač za španski jezik Stojković Dragan

Sudski tumač za španski jezik Stojković Dragan logo
Beograd, Savski Venac, Generala Ždanova 26/II 011 3233195

Tošić Dragana sudski prevodilac

Tošić Dragana sudski prevodilac logo
Beograd, Palilula, Dalmatinska 65 011 2753358

Tornjanski Sanja sudski prevodilac

Tornjanski Sanja sudski prevodilac logo
Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 20a 011 3243292 |
064 1917663 |

Sudski tumač za španski jezik Veljković Maja

Sudski tumač za španski jezik Veljković Maja logo
Beograd, Stari Grad, Tadeuša Košćuškog 42 011 3115355 |
011 2638024 |

Sudski tumač za španski jezik Regoja Lidija

Sudski tumač za španski jezik Regoja Lidija logo
Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 106 011 1766026 |
011 174085 |

Sudski tumač Prodanović Gordana

Sudski tumač Prodanović Gordana logo
Beograd, Banjica, Paunova 81 011 2669099 |
063 373625 |

Sudski tumač Popović Simić Maja

Sudski tumač Popović Simić Maja logo
Beograd, Banovo Brdo, Lješka 59 011 3553150

Sudski tumač Popović Sanja

Sudski tumač Popović Sanja logo
Beograd, Palilula, Takovska 22 011 3241829

Sudski tumač Petrović Bojan

Sudski tumač Petrović Bojan logo
Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 65 011 2180650

Sudski tumač za španski jezik Novakov Zorica

Sudski tumač za španski jezik Novakov Zorica logo
Beograd, Vračar, Svetozara Markovića 50 011 2642963

Sudski tumač za španski jezik Nikolić Cikić Marina

Sudski tumač za španski jezik Nikolić Cikić Marina logo
Beograd, Novi Beograd, Klare Cetkin 21/30 011 2676268

Sudski tumač Nikolić Mirjana

Sudski tumač Nikolić Mirjana logo
Beograd, Stari Grad, Zmaj Jovina 28/III 011 2637219 |
011 2181516 |

Sudski tumač Nikolić Dragana

Sudski tumač Nikolić Dragana logo
Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 83 011 2424399

Sudski tumač za španski jezik Minić Ranka

Sudski tumač za španski jezik Minić Ranka logo
Beograd, Stari Grad, Francuska 55 011 2184995

Sudski tumač za španski jezik Minić Marija

Sudski tumač za španski jezik Minić Marija logo
Beograd, Vračar, Svetozara Markovića 36 011 3246256 |
011 3237678 |

Sudski tumač Lompar Dragica

Sudski tumač Lompar Dragica logo
Beograd, Dedinje, Senjak, Tolstojeva 1 011 2660665 |
064 2917310 |

Sudski tumač za španski jezik Kitić Jasmina

Sudski tumač za španski jezik Kitić Jasmina logo
Beograd, Palilula, Palmotićeva 29 011 3230496

Sudski tumač za španski jezik Jovanović Mira

Sudski tumač za španski jezik Jovanović Mira logo
Beograd, Stari Grad, Gračanička 7/III 011 2621025

Sudski tumač Janković Svetlana

Sudski tumač Janković Svetlana logo
Beograd, Palilula, Vladetina 7 011 3238596 |
063 8319071 |

Sudski tumač za španski jezik Josipović Milošević Marica

Sudski tumač za španski jezik Josipović Milošević Marica logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Dr Zorana Đinđića 198 011 2130047

Sudski tumač za španski jezik Ilić Milivoj

Sudski tumač za španski jezik Ilić Milivoj logo
Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 165 011 2157061

Sudski tumač Grahovac Slavica

Sudski tumač Grahovac Slavica logo
Beograd, Savski Venac, Vojvode Milenka 34 011 3616345

Sudski tumač Filipović Jelena

Sudski tumač Filipović Jelena logo
Beograd, Vračar, Krušedolska 13/24 011 3437718

Sudski tumač za španski jezik Dobrosavljević Milenko

Sudski tumač za španski jezik Dobrosavljević Milenko logo
Beograd, Novi Beograd, Pariske komune 17 011 2698298

Sudski tumač Denić Danica

Sudski tumač Denić Danica logo
Beograd, Savski Venac, Birčaninova 30 011 3612895

Sudski tumač za španski jezik Cvijić Marina

Sudski tumač za španski jezik Cvijić Marina logo
Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Radnička 37a 011 3545325 |
063 304596 |
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA