Sudski tumač za makedonski, Prevodilac za makedonski

Sudski tumač za makedonski jezik Beograd
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA MAKEDONSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA MAKEDONSKI JEZIK – POVERITE NAMA. Prevođenje medicinske dokumentacije, svih vrsta ličnih dokumenata sa makedonskog jezika na srpski ili neki drugi iz naše ponude ili na makedonski jezik. SUDSKI TUMAČI ZA MAKEDONSKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Hitni prevodi i brzi prevodi! Najpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za makedonski jezik.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI MAKEDONSKI JEZIK. PREVOD SA MAKEDONSKOG I NA MAKEDONSKI . OVEREN PREVOD… PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. Stroga selekcija saradnika… PREVOĐENJE VEB SAJTOVA NA MAKEDONSKI JEZIK ILI SA MAKEDONSKOG JEZIKA! Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA MAKEDONSKOG JEZIKA ILI NA MAKEDONSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA MAKEDONSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA MAKEDONSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Prevod ličnih i pravnih dokumenata uz overu ovlašćenog sudskog tumača za makedonski jezik. Ukoliko imate stručni tekst na makedonskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA MAKEDONSKOM JEZIKU! POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA MAKEDONSKOM JEZIKUSvaki preveden tekst sa makedonskog ili na makedonski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA MAKEDONSKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA MAKEDONSKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA MAKEDONSKI JEZIK ILI SA MAKEDONSKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na makedonski jezik ili prevod sa makedonskog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za makedonski jezik .

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA MAKEDONSKI. Prevodi sa makedonskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na makedonski jezik. Predvođenje dokumenata na makedonskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na makedonski jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA MAKEDONSKI jezik. Pečatirani prevod sa makedonskog jezika ili na makedonski jezik.
Prevodilačka agencija Lexis logo
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK BEOGRAD PREVODILAČKA AGENCIJA LEXIS

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na makedonski jezik.

Beps Translations

BEPS Translations logo
Beograd, Vračar, Patrijarha Varnave 14/6 011 2199304 |
064 9944981 |
BEPS Translations logo
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK - BEPS TRANSLATION Usluge prevođenja/sudskog tumačenja za makedonski jezik.

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK - AB GLOBUS PREVODI

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 060 3114146 |
034 206997 |
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na makedonski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje
Prevodilačka agencija Linguae Mundi logo
PREVOĐENjE PISANIH TEKSTOVA USMENO PREVOĐENjE USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE TEKSTOVA JEZICI : SRPSKI NEMAČKI RUSKI BUGARSKI MAKEDONSKI ENGLESKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI ALBANSKI
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
USLUGE PREVOĐENjA USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE JEZICI: NEMAČKI FRANCUSKI ŠPANSKI ITALIJANSKI RUSKI MAĐARSKI POLjSKI HRVATSKI SLOVENAČKI RUMUNSKI BUGARSKI TURSKI ARAPSKI MAKEDONSKI UKRAJINSKI...
Master Obrazovni Centar logo
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI

Sudski tumač za makedonski jezik Dimitrijević Elena

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 35a/47 011 1776268

Sudski tumač za makedonski jezik Janković Blaga

Beograd, Banovo Brdo, Žarka Pucara 19 011 3554137

Sudski tumač za makedonski jezik Knežević Dušan

Beograd, Novi Beograd, Agostina Neta 74/21 011 1767662

Sudski tumač za makedonski jezik Popović Vaska

Beograd, Novi Beograd, Nehruova 105/13 011 1776794

Sudski tumač za makedonski jezik Radinović Branislava

Beograd, Žarkovo, Cerak, Zmajevačka 30a 011 2517609

Sudski tumač za makedonski jezik Stojanović Nada

Beograd, Karaburma, Pere Ćetkovića 66/13 011 2085255 |
064 2666010 |

Sudski tumač Svilar Snežana

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 284 011 3477291

Sudski tumač za makedonski jezik Tonić Nada

Beograd, Zvezdara, Vojvode Brane 38 011 2445396

Sudski tumač za makedonski jezik Avramov Tomislav

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 192/57 011 1760454

Prevodilačka agencija Language Shop

Prevodilačka agencija Language Shop logo
Beograd, Savski Venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143323 |
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA makedonskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa makedonskog jezika i na makedonski jezik.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa makedonskog jezika i na makedonski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za MAKEDONSKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na makedonskom Jeziku.

Sudski tumač za makedonski jezik Apostolska Dušana

Beograd, Zemun, Bulevar Nikole Tesle 34/4 011 2698831 |
063 8107100 |
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA