Sudski tumač za madjarski, Prevodilac za madjarski

Sudski tumač za madjarski jezik Beograd
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA MAĐARSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA MAĐARSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA MAĐARSKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA mađarskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. SUDSKI TUMAČI ZA MAĐARSKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Hitni prevodi i brzi prevodi! CENE PREVODA ZA MAĐARSKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI MAĐARSKI JEZIK. PREVOD SA MAĐARSKOG I NA MAĐARSKI . OVEREN PREVOD… PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . NAJPOVOLJNIJE CENE PREVODA SUDSKOG TUMAČA ZA MAĐARSKI JEZIK . Stroga selekcija saradnika… PREVOĐENJE VEB SAJTOVA NA MAĐARSKI JEZIK ILI SA MAĐARSKOG JEZIKA! JAVITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVOD SA MAĐARSKOG JEZIKA ILI NA MAĐARSKI JEZIK - SA OVEROM ILI BEZ NJE.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA MAĐARSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA MAĐARSKOG JEZIKA ILI NA MAĐARSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA MAĐARSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA MAĐARSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Ukoliko imate stručni tekst na mađarskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA MAĐARSKOM JEZIKU! AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! SUDSKI TUMAČI MAĐARSKI – VAMA NA USLUZI. Svaki preveden tekst sa mađarskog ili na mađarski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA MAĐARSKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA MAĐARSKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA MAĐARSKI JEZIK ILI SA MAĐARSKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na mađarski jezik ili prevod sa mađarskog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za mađarski jezik .

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA MAĐARSKI. Prevodi sa mađarskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na mađarski jezik. Predvođenje dokumenata na mađarskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na mađarski jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA MAĐARSKI jezik. Pečatirani prevod sa mađarskog jezika ili na mađarski jezik.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA MAĐARSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na mađarski jezik.

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA MAĐARSKI JEZIK - AB GLOBUS PREVODI

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 060 3114146 |
034 206997 |
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA MAĐARSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na mađarski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
USLUGE PREVOĐENjA USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE JEZICI: NEMAČKI FRANCUSKI ŠPANSKI ITALIJANSKI RUSKI MAĐARSKI POLjSKI HRVATSKI SLOVENAČKI RUMUNSKI BUGARSKI TURSKI ARAPSKI MAKEDONSKI UKRAJINSKI...
Master Obrazovni Centar logo
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI

Sudski tumač za madjarski jezik Sentđerđi Klara

Beograd, Savski Venac, Mokranjčeva 1 011 2647728

Sudski tumač za madjarski jezik Paunović Đendi

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 201 011 2417587

Sudski tumač za madjarski jezik Milojević Eva

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 188 011 1763145

Sudski tumač za madjarski jezik Lovaš Edit

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 182/33 011 1767962

Sudski tumač za madjarski jezik Šic Levi Žužana

Beograd, Savski Venac, Kraljice Natalije 45/VIII 011 3026452 |
063 235761 |

Sudski tumač za madjarski jezik Bogdan Ferenc

Beograd, Stari Grad, Francuska 59/2 011 2189940

Prevodilačka agencija Language Shop

Prevodilačka agencija Language Shop logo
Beograd, Savski Venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143323 |
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA mađarskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa mađarskog jezika i na mađarski jezik.
Prevodilačka agencija Queen Victoria logo
SUDSKI TUMAČ ZA MADJARSKI JEZIK - PREVODILAČKA AGENCIJA QUEEN VICTORIA Pružamo usluge pisanog prevoda za madjarski jezik sa ili bez overe sudskog tumača.

Sudski tumač za madjarski jezik Aranđelović Agata

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Dr Zorana Đinđića 92/52 011 3018167 |
064 1804557 |
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa mađarskog jezika i na mađarski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za MAĐARSKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na mađarskom Jeziku.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA