Sudski tumač za hrvatski jezik, Prevodilac za hrvatski

Sudski tumač za hrvatski jezik Beograd
Sudski tumač za hrvatski jezik Branislava Čolović logo
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK - BRANISLAVA ČOLOVĆ Obostrani prevod iz svih oblasti i nivoa složenosti sa i bez overe.
Sudski tumač za hrvatski jezik Vesna Rašetić logo
SUDSKI TUMAČ i PREVODILAC ZA HRVATSKI JEZIK Vesna Rašetić, diplomirani pravnik, sudski tumač za hrvatski jezik od 2003. godine. Prvi zvanični prevodilac za hrvatski jezik u Skupštini APV i prvi postavljeni sudski tumač za hrvatski jezik u Novom Sadu. Prevod sa srpskog jezika na hrvatski jezik i obrnuto, sa overom i bez overe, iz svih oblasti i svih nivoa složenosti. lične i službene dokumentacije; tenderske dokumentacije; akata javnih beležnika; odluka sudova i organa uprave; tehničke dokumentacije; kataloga proizvoda; medicinske dokumentacije; druge stručne dokumentacije. Garancija kvaliteta urađenog prevoda na osnovu dugogodišnjeg iskustva stečenog u prevođenju dokumentacije zapotrebe mnogobrojnih fizičkih lica, kompanija, državnih organa i najznačajnijih prevodilačkih agencija u zemlji. Brzo, povoljno i kvalitetno urađeni prevodi, uz mogućnost njihovog dostavljanja brzom poštom širom zemlje. ZA SVE DODATNE INFORMACIJE i PROCENE PREVODA KONTAKTIRAJTE NAS!
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA HRVATSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA HRVATSKI JEZIK – POVERITE NAMA. SUDSKI TUMAČI ZA HRVATSKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Nudimo Vam prevođenje svih vrsta multimedijalnog sadržaja sa hrvatskog ili na hrvatski jezikNajpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za hrvatski jezik. CENE PREVODA ZA HRVATSKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI HRVATSKI JEZIK. PREVOD SA HRVATSKOG I NA HRVATSKI . OVEREN PREVOD… PREVOD PRAVNIH DOKUMENATA NA HRVATSKI JEZIK SA OVEROM.PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. Stroga selekcija saradnika… Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA HRVATSKOG JEZIKA ILI NA HRVATSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA HRVATSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA HRVATSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Ukoliko imate stručni tekst na hrvatskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA HRVATSKOM JEZIKU! USMENO PREVOĐENJE SA HRVATSKOG JEZIKA ILI NA HRVATSKI JEZIK . AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na hrvatski ili sa hrvatskog jezika. Prevodimo na hrvatski sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA HRVATSKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA HRVATSKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA HRVATSKI JEZIK ILI SA HRVATSKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na hrvatski jezik ili prevod sa hrvatskog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za hrvatski jezik .

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na hrvatski jezik.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA HRVATSKI. Prevodi sa hrvatskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na hrvatski jezik. Predvođenje dokumenata na hrvatskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na hrvatski jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA HRVATSKI jezik. Pečatirani prevod sa hrvatskog jezika ili na hrvatski jezik.

Ab Globus Prevodi

AB Globus Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 167/1 069 1006515
AB Globus Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK - AB GLOBUS PREVODI

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 060 3114146 |
034 206997 |
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na hrvatski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Lexis logo
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK BEOGRAD PREVODILAČKA AGENCIJA LEXIS
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
USLUGE PREVOĐENjA USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE JEZICI: NEMAČKI FRANCUSKI ŠPANSKI ITALIJANSKI RUSKI MAĐARSKI POLjSKI HRVATSKI SLOVENAČKI RUMUNSKI BUGARSKI TURSKI ARAPSKI MAKEDONSKI UKRAJINSKI...

Vavilon prevodi

Beograd, Savski Venac, Kneza Miloša 83 011 4095112 |
064 4030270 |
PISMENO PREVOĐENjE USMENO PREVOĐENjE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Slovenački, Makedonski, Hrvatski, Grčki, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Poljski, Slovački Vavilon Prevodi je prevodilačka agencija koja radi sa velikim timom prevodilaca, u zemlji i u inostranstvu. Vavilon Prevodi nudi visok standard prevoda u pogledu kvaliteta, brzine i lokalizacije prevoda. Ono što nas izdvaja od drugih prevodilačkih agencija su kvalitet i otvorena komunikacija. Naš sistem poslovanja se ne bazira samo na prevodima sa stranog jezika na srpski i obrnuto, nego i sa stranih jezika na strane jezike. Na taj način Vavilon štedi Vaše vreme i novac. Vavilon u svom timu ima sudske tumače koji za Vas prevode i overavaju sve vrste prevoda. Vavilon ne određuje rokove, već izlazi u susret potrebama i poslovanju klijenata. Kod nas možete dobiti sledeće usluge: Pismeni prevodi Pismeni prevodi sa overom sudskih tumača Konsekutivni prevodi Simultani prevodi Lektura Pismeno prevodimo, sa ili bez overe sudskog tumača, sve vrste dokumenata, među kojima su: - Lična dokumentacija: izvodi, državljanstva, diplome i dodaci, svedočanstva, punomoćja, rešenja o razvodu, potvrde, lične karte, pasoši, medicinska dokumentacija, uverenja, nastavni planovi, vize, vozačke dozvole itd. - Poslovna dokumentacija: finansijski izveštaji, ugovori, bilansi stanja i uspeha, sertifikati, odluke, ugovori, tužbe, rešenja, izveštaji, web strane, uputstva, stručna dokumentacija itd. Jezici sa kojih i na koje prevodimo su: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, slovenački, makedonski, hrvatski, grčki, rumunski, bugarski, mađarski, poljski, slovački . Procena Vaše dokumentacije je potpuno besplatna i u svakom trenutku na našu e-mail adresu možete poslati dokumentaciju na procenu. U najkraćem roku ćete dobiti povratnu informaciju o okvirnoj ceni prevoda Vaše dokumentacije. Za obimnu dokumentaciju i za određene jezike odobravamo popuste Dokumentaciju za prevod možete slati u bilo kom formatu i na različite načine: lično, poštom, emailom, faksom. Način isporuke prevoda sa overom agencije Vavilon Prevodi obuhvata lično preuzimanje

Prevodilačka agencija Language Shop

Prevodilačka agencija Language Shop logo
Beograd, Savski Venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143323 |
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA hrvatskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa hrvatskog jezika i na hrvatski jezik.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa hrvatskog jezika i na hrvatski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za HRVATSKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na hrvatskom Jeziku.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA